2013. június 19., szerda

(#951) Dictator^ válasza spirit007 (#950) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

T-Homeotok már elvileg van nem?
Itt még olyan se volt..
Bár lehet oda is megy a Digi. Ha kell lővők egy képet mit keress az oszlopokon, vagy keress meg valami ismeröst az Önkormányzatnál.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#952) hirvadász válasza spirit007 (#950) üzenetére

hirvadász
(újonc)

Sziasztok

Beszéltem 1 emberkével Üllői önkormányzatnál aki felelős a projektért, azt mondta igen megkereste őket is a Digi de mivel Vecsésről hallottak rosz dolgokat (nem részletezte) ezért most várják a Digi képviselőt hogy megbeszéljék vele a részleteket!
Mint például hogyan lehet a helyi tévét szolgáltatni :)
Bár úgy tudom lehet rosszul üllőnek nincs helyi tv-je!
Azt mondta 1-2 hét és ki derül hogyan döntenek!

(#953) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azok, akik a DIGI-hez lépnek át, érdemes megfontolniuk, hogy adjanak jattot a szerelőknek, mert úgy tűnik, hogy az olcsóbb szolgáltatásnak sok esetben az Ő pénztárcájuk látja kárát.

Amúgy érdekes, hogy most, mikor felmondtuk a UPC szolgáltatását, gyakorlatilag többet kellett szöszölni és végighallgatni a telefonban, mint amikor csak szóban meg lett hosszabbítgatva a hűségidő. Vicces. Mondjuk sajnáltam szegény srácot, gondolom jövőre már nem a UPC-vel karácsonyozik, ha ilyen ütemben szivárognak az ügyfelek a DIGI-hez és a Telekomhoz.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#954) Dictator^ válasza leviske (#953) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Hogy érted a jattos dolgot?
Meg az olcsóbb szolgáltatásokat?
Mert a jattot a végén adod , ha kész vannak, normális esetben, akkor viszont honnan tudod, hogy mit csinált?

(#955) dr.bubo válasza Dictator^ (#954) üzenetére

dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy értette, hogy a digi a szerelőkön spórol. :((( Hogy neked olcsón tudja adni a szolgáltatást.

Valakinek van már működő digi szolgáltatása Vecsésen?

[ Szerkesztve ]

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#956) Dictator^ válasza dr.bubo (#955) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Most így átolvasva tényleg így van :)

(#957) berbatov2

berbatov2
(fanatikus tag)

Dabasra nem jön T v. Digi?
AntiUPC

(#958) BITBOYS válasza Dictator^ (#947) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Bezony, tavasszal indítják a szolgáltatásokat :C
Senki se hosszabbítson a báránybőrbe bújtatott monortelnél :D

Az a durva mikor a ping 0

(#959) Dictator^ válasza BITBOYS (#958) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Maglód már várja :)
Alig várom, hogy lemondjam ezt a f0st.

[ Szerkesztve ]

(#960) leviske válasza Dictator^ (#954) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dr.bubo jól írta. Az egyik srác, akit küldött a Telekom szerelőként, mondta, hogy a DIGI-nek is dolgozik és előfordul, hogy ki se fizetik Őket, de ha még ki is fizetik, akkor sincsenek elkényeztetve. Persze a Telekom is kihajtja a belüket, de legalább ki vannak fizetve.

Félreértés ne essék, ezt nem a DIGI ellen írom, csak jeleztem az ügyet.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#961) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jut eszembe: azt akartam kérdezni a felmondás kapcsán, hogy a UPC ugye most képes a szerencsétlen szerelőit szenteste előtt egy nappal ideugrasztani, hogy kikössék a kábelTV-t. Mi van akkor, ha véletlenül egy az egyben kikötik az összeset, nem csak a kábelen érkező telefont? Kb hány nap kimaradás (persze a UPC-nek irányzott hibajelentést is beleszámolva) után mondhatjuk fel jogosan a hűségszerződést? És csak munkanapok számítanak ebben az esetben, vagy szimplán a napok?

Csak mert, ha véletlenül kikötik, gondolom karácsonykor senki nem fog ide jönni, így meg gondoltam, akkor faragunk belőle valami pozitívat, ha esetleg megtörténik.

(#962) Gubek-Einste válasza leviske (#961) üzenetére

Gubek-Einste
(Szakértő)

Hiba elhárításnál a munkanapok számítanak csak.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925

(#963) leviske válasza Gubek-Einste (#962) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem. Közben aztán leesett, hogy azért csak kénytelenek lesznek nekünk is jelezni, hogy mit csinálnak, mert nem állhat annyiból a kikötés, hogy levágják a vezetéket az oszlopról, azt csókolom. :DDD

(#964) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

tényleg, hogy megy a felmondás a upcnél?
csak, hogy tudjam, mikor, vagy mennyivel előtte mondjam fel.

elvileg nincs hűségünk már.

(#965) smog86 válasza Dictator^ (#964) üzenetére

smog86
(senior tag)

Én telefonon mondtam fel még régebben... bár volt pár perc mire lehetett valakivel beszélni.

(#966) Dictator^ válasza smog86 (#965) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Szóval ha jön a Digi, felhívom a UPC-t. Kapcsoltatok egy ürgét magamnak lemondom és kész vagyok, következő csekk már nem jön, netet bontják azonnal és jönnek a szerelők elvinni a cuccokat?

Vagy hogy?

Gyk: a felhivás után 5 perc alatt le is van tudva az egész? Nincs semmi átfutási idő meg ilyenek ha nincs hüség ugye?

[ Szerkesztve ]

(#967) smog86 válasza Dictator^ (#966) üzenetére

smog86
(senior tag)

Én kb 2 héttel előtte hívtam fel őket, hogy pl. Január 1-jétől nem kell a net.

(#968) Dictator^ válasza smog86 (#967) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

De ekkor már be volt kötve a neted, vagy csak tudtad, hogy addig be lesz?
Én még nem tudom, az új mikor jön..január közepéig tuti.

(#969) smog86 válasza Dictator^ (#968) üzenetére

smog86
(senior tag)

Tudtam hogy már kötözgetik be a környéken, ekkor megrendeltem a DIGI-t és mondták hogy 2-3 nap (ha jól emlékszem), ekkor lemondtam a UPC-t, tehát volt egy kis átfedés.

(#970) Dictator^ válasza smog86 (#969) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Te merre laksz?
Itt most huzogatják a kâbelt , ès elvileg jan. közepèig lesznek kèsz. Mèg szorólapok nincsenek ès a szolgáltató oldalán sem vagyunk fent. Gondolom igy meg nem rendelhetem meg.

(#971) leviske válasza Dictator^ (#966) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

8 napig ülnek a felmondáson, addig meggondolhatod magad. Ezért jönnek hozzánk pont pénteken. :K

(#972) Dictator^ válasza leviske (#971) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ülhetnek, januárba ugyis még beleesik a UPC, majd a 15 körül felmondom szerintem :)

Most hivtam az ügyintézőt, csak ráérdeklődtem a hüségekre.
Elkezdte mondani.. lényeg:
Mind lejárt- WIN!

Elköszöntem, kapásból, kérem ne tegye le, ajánlatom lenne a számára :D

Ledarált valamit, ami már amugy se érdekel, mondtam, hogy nem nagyon aktuális :)
Szerintem még hívnak majd :D

Ismerös mondta, hogy feljesztettek valami kábelezést jópár 29-es körzetes településben, meg nem tudom mit.. nevetséges akkor is, hiába csinálják. ADSL az ADSL.

(#973) spirit007 válasza Dictator^ (#951) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

"T-Homeotok már elvileg van nem?"

Teljesen jó a kérdés... megírtuk két hete a szerződést, de egyelőre se kép se hang.
Mondjuk az előzetes felméréskor pontosan annyi derült ki, hogy :
"vagy tudnak szolgáltatni, vagy nem"
És ez hót' komoly!

(#974) Dictator^ válasza spirit007 (#973) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Hát ez komoly, azthittem , hogy mint Gyömrőn, úgy nálatok is elérhető, max a bekötésre kell várni..

(#975) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

ezmiaz?

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindnyájunknak fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#976) Gubek-Einste válasza enginev3.0 (#975) üzenetére

Gubek-Einste
(Szakértő)

Levél küldésre alapértelmezetten csak a UPC saját SMTP szervere használható.
Itt lehet engedélyezni más SMTP szerver használatát.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925

(#977) enginev3.0 válasza Gubek-Einste (#976) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

tehát ennyi volt a portszűrés?

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindnyájunknak fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#978) Gubek-Einste válasza enginev3.0 (#977) üzenetére

Gubek-Einste
(Szakértő)

Valószínűleg. Kábeles netnél már évek óta így megy.

[ Szerkesztve ]

(#979) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos hogy DIGI jön Maglódra, ma láttam egy román Digis autót a srácok közelében, akik a kábelt húzzák. :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#980) Dictator^ válasza Zolás (#979) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Már párszor beírtam Én is, amúgy kb fél Maglód már kész van. Csak olvass vissza :)
(Sőt ha visszaolvasol azt is megtalálod, hogy kb mikorra kellene végezniük :)

[ Szerkesztve ]

(#981) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

Fater is lemondaná a UPC TV szolgáltatást meg a netet, de elvileg hüség van még rá.. mennyibe kerül lemondani? Mert az oldalukon nem találom, csak a lemondó nyilatkozatot... amibe nincs az ár benne..

(#982) smog86 válasza Dictator^ (#981) üzenetére

smog86
(senior tag)

Én nem tudom pontosan, de félévnyi árral számolnék a helyedben.
Módosítson felfele hűség nélkül és 1hónap után mondja le.

(#983) Gubek-Einste válasza Dictator^ (#981) üzenetére

Gubek-Einste
(Szakértő)

Hűségidő alatti lemondás esetén eltelt hónap x (listaár - kedvezményes ár) kell fizetni.

(#984) Dictator^ válasza smog86 (#982) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ez a kiskapu még él? Mert nem látnék olyan csomagot, amihez már nincs hűség.. legalábbis Internetnél.

(#985) leviske válasza Dictator^ (#984) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem kiskapu. Nem fizettethetik ki feled a hátralévő teljes összeget, vagy az eddig befizetett teljes összeget még egyszer, csak amiatt, mert nem kívánod betartani a hűséget, amiért cserébe olcsóbb szolgáltatást kaptál.

Teljesen logikus, hogy ilyenkor csak a hűségedért cserébe nyújtott kedvezményt kell visszafizetned.

(#986) Dictator^ válasza leviske (#985) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Úgyértem, ha most van még 6 hónap hűségem, és váltok egy nagyobb csomagra, majd 1 hónap múlva lemondom... (nekem ez kiskapunak tünik, gyk. a 6 hónapból csináltál 1-et, de ez érvényes mondjuk 11 hónapnál is...)

Ja várj, tehát ha volt 4500Ftos TV-s előfizetésem 6 hónapig, és ezt megváltoztatták 1 éves hüségre plusz 4200FT-ra, akkor csak a 300x12 összeget kell fizetnem?!

[ Szerkesztve ]

(#987) leviske válasza Dictator^ (#986) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, akkor 300x12 Ft (vagyis nekünk tavaly a hűségidőből addig letelt hónapok számával kellett szorozni a kapott kedvezményeket, így a 11. hónapban jött ki olyan 20k környékére.). Ha a kisebb csomagból nagyobba trükk beválik, akkor azt majd jelezd már légyszi. Én ezt annyival másabb formában ismertem, hogy feljebb lépve nem kötelező hűséget ígérni és így minden plusz költség nélkül le lehet mondani utána, de ezt a változatot utoljára tavaly lehetett megjátszani.

(#988) smog86 válasza Dictator^ (#984) üzenetére

smog86
(senior tag)

Gőzöm sincs hogy él-e, utána kell érdeklődni és úgy tenni, mintha nem lemondani akarnád, hanem csak hűségtől megszabadulni.
Amúgy UPC nem akarna megszabadulni végre a 29-es körzettől, hogy Invitel vagy T normális netet szolgáltasson arra is?
:W
Jó hogy drágábban kell adniuk a szolgáltatást, ha ilyen kevés előfizetőjük van...

[ Szerkesztve ]

(#989) Dictator^ válasza smog86 (#988) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Mire gondolsz az alsó sornál?

UPC biztos nem adná ki könnyen, de hát a pár településen amiről szó esett, ott tuti, hogy nem kevés ügyfelet fog elveszteni..
Még ha kábelnetet építene itt is ki, 120mbitet behozná, akkor se őket választanám :)

(#990) smog86 válasza Dictator^ (#989) üzenetére

smog86
(senior tag)

Arra, hogy Invitelnek ha jól emlékszem 14-15 körzete van, a T-nek pedig 28-29, arányaiban véve kisebb a költségük. (UPC-nek pedig csak 1)

(#991) Dictator^ válasza smog86 (#990) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Tatabányán is szolgáltat a UPC, és az nem 29-es körzet.

(#992) smog86 válasza Dictator^ (#991) üzenetére

smog86
(senior tag)

De nem telefonvonalon.

(#993) Dictator^ válasza smog86 (#992) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ja az biztos, ott gondolom fiber van, viszont telefonvonalon tudnak rabolni.
Ha csak azt veszem, hogy 18at fizetünk mi is, a digi meg lesz 6.. tehát ja, és ezek csak mi vagyunk.. hány család van még hasonló cipőbe..
Ameddig tud a UPC húzza a pénzt, semmi érdeke nem lenne abba, hogy befejezze ezt.. majd ha mindenki átállt.

(#994) smog86 válasza Dictator^ (#993) üzenetére

smog86
(senior tag)

Invitelnél 8000-ből kijön a tv, internet, telefon. (persze ennyiért nem csúcssebességű net, de akkor is)
Persze hogy lerabolják a körzetet, mert biztos az ADSL résznek is van egy külön vezetője, akinek kell hoznia a nyereséget.

[ Szerkesztve ]

(#995) smog86

smog86
(senior tag)

Boldog (UPC mentes) Karácsonyt!

(#996) kabelmania27 válasza smog86 (#990) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

+Fibernet egykori területei [link]
[link]
Invitelnél családi tv 3790,6/1 3990,telefon 690
Boldog Karácsonyt!

[ Szerkesztve ]

(#997) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

páran most mondogatták, hogy most javitott valami rendszerén a upc.. :D de még mindig telefonvonalon jön a net.. bazze, nem nehéz felfogni, hogy hiába javít, telefonkábel az telefonkábel..ezzel nem fogja visszkapni az ügyfeleket :D
és ahogy maglód oldal is megírta.

a jövő év elejére kialakuló versenyhelyzet jelentős megtakarítást eredményez a maglódi háztartások számára.

verseny se lesz belőle :D

(#998) smog86 válasza Dictator^ (#997) üzenetére

smog86
(senior tag)

Majd most jön az ami T-nél és Invitelnél 5éve megtörtént, hogy sávszélességet emelnek díjmentesen.
1Mbps-os elég gáz azért... simán 2Mbps-osnak kellene már lennie ennyiért.

(#999) Dictator^ válasza smog86 (#998) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

De mit emelnek?
Maglódra pl a 18mbites net elvileg nem is megy, mert a központtól távol vagyunk, nem lenne meg fixen a max sebesség.. csak a garantált.. de legalább szólnak, hogy ennyit nem fog bírni a rendszer..

(#1000) smog86 válasza smog86 (#998) üzenetére

smog86
(senior tag)

T-home: 5Mbps 4050Ft telefon mellett 1 év hűséggel.
UPC: 1Mbps 3000Ft telefon mellett 1 év hűséggel. :DDD

Dictator^: Alap csomagokat azért tudnák emelni.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.