nahh, végül a Monortel lett bekötve, 3 hét után (naponta b*szogattam őket mert a melóim nem haladnak net nélkül és az üres lakásba visszaingázni BPre csak a net miatt elég tré) 10 MBit. szakadás immel ámmal előfordul (UPC kábelen másfél év alatt 1x ha volt) Szombaton kötötték, hozta rendesen minden klienssel az 1090 KByte / sec-et, aztán hétfőn érdekesmód már csak olyan 640 KByte / sec volt, ma meg délutánra beállt atomstabil 388 KByte / sec-re. Nézem FTP-t, Torrentet, speedtest.net-et mindenhol ugyanaz a bebetonozott sebesség. Előbb felhívtam őket, leoltottam az operátorcsajt hogy ne hülyítsen itt a "dugja be a konnektorba és akkor megy" dumával hanem a technikussal beszéljen, itt nem arról van szó hogy egy helyről ennyivel jön hanem bárhonnan próbálkozom mindenhol ennyi. Aztmondja okés, beszél a technikusokkal és visszahív, bontani fogják a modemet. Nézem a pingelést, modem szakad, aztán visszajött a net, gyorsan vissza speedtest.net mielőtt visszahívnak és voilá, 10 MBit. Csaj visszahív sürű elnézések közepette, "tényleg igaza volt, 3MBit-re volt beállítva de nemtudja megmondani mi okozta" Mondtam is neki tudom hogy nem magától állt át, aztán szabadkozott hogy tényleg nemtudja mitől volt de ilyen nem fog többször előfordulni. Erre mondtam neki hogy én is remélem mert akkor már a fogyasztóvédelemnek fognak magyarázkodni nem nekem.
Asszonypajtás mondta nekem hogy szombaton mikor kötötték (sajnos nem tudtam itthonlenni) látta a srácon hogy naiv pi**aként kezeli a bekötős tag (pingelés, sebesség etc. dolgokban már kiokítottam a menyasszonyomat 4 év alatt), gondolom leadta a drótot a központban hogy ezen a useren lehet spórolni aztán nekiálltak szakaszosan csökkenteni, csakhát ráb*sztak mert észrevettem. Remélem ennél nagyobb gond nem lesz velük az elkövetkezendő 2 évben, éljen a Monortel 
Annyi már biztos hogy alapvetően nem szar a telefonvonal minősége bár gőzöm sincs mennyire vagyok a helyi központtól de annyira nem bontogat már mint második nap csinálta.
Portfolio: Ecommerce-designer.eu