2013. június 19., szerda

(#1151) explorer68 válasza Dictator^ (#1148) üzenetére

explorer68
(lelkes újonc)

Igen, be vagyunk kábelezve itt a Klenován és a Jókai is. Ha jól láttam a Jókaiban szereltek ma valamit lehet a dobozokat, de ide a Gábor Áronba még nem jutottak el dobozolni.

(#1152) explorer68 válasza galaxy mini (#1149) üzenetére

explorer68
(lelkes újonc)

Szerintem ne számíts a digire a közeljövôben. Sajnos!

(#1153) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Most nézem csak, ezek a drága jó szakik, hát nem pont a házunkkal szemben tettek egy dobozt :DDD Tudják, hogy hova kell rakni pontosan :))

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#1154) Dictator^ válasza explorer68 (#1151) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Akkor elvileg hamarosan kész lesznek, valahol olvastam, hogy 1 hét és mehet.
Igazából az Aradi meg a Sugár még mindig kimaradt.. meg Klauzál is (rendőrség mellett a benzinkút fele).. nem értem, ezeket nem húzzák be? nem látom értelmét , hogy miért nem megy arra kábel..
(klauzál utca két oldalán is van kábel, de ebbe a 20 lakásos utcába meg nem ment be, nem értem, a rákoczi és a főúton is van, akkor ebbe miért nem tudtak kihúzni egy 400m-es szakaszt?

Maglódról telefonált már valaki? Vagy szorólap jött, probált-e előszerződést?

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#1155) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

Kis infó, bár nem tudom mennyi alapja van, a random kérdések eddig sosem váltak be, pl: már amikor ki volt kábelezve se tudtak semmit a városunkról.
Másik, ismerös hívta a Digit, aztmondták kora tavasszal lesz csak (mácrius) .. szerintem kamu, de ki tudja.

(#1156) Bencsi89 válasza Dictator^ (#1155) üzenetére

Bencsi89
(lelkes újonc)

Én sem tudok semmi konkrétat, de ezt a tavasz dolgot abban az esetben eltudom képzelni, hogy ha mondjuk a Digi gerinchálózata még nem ér el idáig, vagyis a településen hiába van kiépítve a hálózat, ha nincs még hova bekötni. - Bár szerintem ez nem így van (lesz), mert a Diginek sem éri meg, hogy nem termel bevételt egy bekábelezett település. :)

(#1157) Dictator^ válasza Bencsi89 (#1156) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Vecsés kábelezése után is azonnal rákerült a Gerincre.. bár ott lehet 1 utca választotta el őket.

(#1158) Anonymus X

Anonymus X
(kvázi-tag)

Na a UPC tovább emelte az előfizetési díjamat. Nem elég, hogy decemberben a hűségidő lejárta után már emelt rajta, most még az áfaemelést is rá kellett rakni. Gondolom a UPC hozzáállása az, hogy fogjam be a számat, örüljek, hogy olcsóbban kapom a netet, mint egy új előfizető.

Hirdetéseim: http://href.hu/x/kltt

(#1159) Dictator^ válasza Anonymus X (#1158) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Olcsóbban? Mármint drágábban nem?

(#1160) Anonymus X válasza Dictator^ (#1159) üzenetére

Anonymus X
(kvázi-tag)

Nem nem. Jelenleg még olcsóbban kapom a netet, mint egy új előfizető. Anno 1 év hűségidőt vállaltam és így 6400 Ft-ot fizettem a "csupasz" ADSL-ért (8 Mbit). Ezt emelték meg most két részletben ~6800 Ft-ra. A mostani "akciójuk" szerint ez 7620 Ft-ba kerül egy új előfizető számára (igaz 1 hónapig díjmentesen, viszont nekem 3 hónapig féláron volt 3200 Ft-ért).

[ Szerkesztve ]

(#1161) Dictator^ válasza Anonymus X (#1160) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ja csupasz DSL, sajnos róluk nem sok mindent tudok.
De ha igy van örülök neki, bár nekem a 7620 és a 6000 is lehúzásnak számit ADSL-hez mérve. T-home ADSL 25~mbitje ennyi, amellé meg lehet TV-t, telefont..

(#1162) TCr válasza Anonymus X (#1160) üzenetére

TCr
(őstag)

Aha, én kb. 6 éve vagyok ADSL előfizető, jelenleg 8200 Ft-ot fizetek a 8 Mbites ADSL Solo-ért.

War has changed.

(#1163) Anonymus X válasza TCr (#1162) üzenetére

Anonymus X
(kvázi-tag)

Idén lesz 4 éve, hogy előfizetőjük vagyok. Azonban mikor lejárt a hűségidőm, akkor mindig megnéztem, hogy jobban járok-e azzal, ha újabb 1 évre elkötelezem magam, netán csomagot váltok. 2010 november környékén hirdették meg azt az akciót, amiről beszélek. Jobban jártam azzal, hogy nagyobb csomagba léptem (2,5 Mbitről 8 Mbitre) és újabb hűségidőt vállaltam, mintha maradtam volna a 2,5 Mbitnél hűségidő nélkül. Most meg pont fordított a helyzet, nincs miért hűségidőt vállalni, mert jobban jövök ki jelenleg, mint egy új előfizető.

[ Szerkesztve ]

(#1164) Dictator^ válasza TCr (#1162) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Pff! Nem semmi, én csak cirka 700ftal fizetek többet, mint a most kirakott 8mbit (telefonnal).
Persze a telefonom is több párszáz forintottal, meg a kábeltv-m is.

Mellesleg ha jól emlékszek rád TCr, te Crxforumos is vagy, és valamerre üllő fele vagy nem?

(#1165) TCr válasza Dictator^ (#1164) üzenetére

TCr
(őstag)

Crxforum igen, honnan vágod? :)
Újlengyel.

War has changed.

(#1166) berbatov2 válasza TCr (#1165) üzenetére

berbatov2
(fanatikus tag)

Szintén csupsz net, 8Mb-es, novemberben lejárt a hűség.
Ajánlat: Újabb 1 év 7620/hó eddig 6400 K. anyátok vol.1
Nincs hosszabbítás és így 6800-as számlát küldenek K. anyátok vol.2

(#1167) Dictator^ válasza TCr (#1165) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Én is fent vagyok, 2009 környéke óta, de még az aszfaltos torrenten is láttalak néha, pont oda kommentelgettél , ahol én is olvastam :)
Asszem valamilyen rallys 5gen civic képed volt bent, gifben..

Ja, hogy válaszoljak , jó a memóriám :)

Sajnos Újlengyelről nincs infók, Üllő ugrott be, ott már van kábelnet.

(#1168) TCr válasza Dictator^ (#1167) üzenetére

TCr
(őstag)

És még a bh-s autós topicra, meg a citromsárga 5gen hecsire is emlészik, besz@rok... :R

War has changed.

(#1169) smog86

smog86
(senior tag)

DIGIFON500 Díjcsomagról hallottatok?
500Ft havonta és minden belföldi vezetékes számot ingyen lehet hívni.

(#1170) Dictator^ válasza smog86 (#1169) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ja ASZF-be benne van, filózok rajta majd Én is.. bár annyira nem telefonálunk már mint régen.
De ha az eredeti telefon 200ft ez meg 500.. akkor rohadtul megéri.
10ft naponta :) egy hónapba..

DIGIFON500 telefoncsomag esetén a havi előfizetési díj bruttó 500,- Ft-ra emelkedik,
ezáltal pedig a belföldi vezetékes hívások ingyenessé válnak.
A csomag pontos leírása megtalálható az aktuális telefon ÁSzF-ünkben:
http://digi.hu/uploads/​documents/aszf/​20120104-D_melleklet_telefo​n.pdf
Bővebb információért kérlek hívd a 1272-es telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a kérdéseidre. Telefonos menütérképünk: http://digi.hu/lakossagi/​telefon/menuterkep

[ Szerkesztve ]

(#1171) smog86 válasza Dictator^ (#1170) üzenetére

smog86
(senior tag)

Jaja, ha csak egy telefont megeresztesz naponta, akkor már megéri.
Mi rokonokkal szoktunk órákat trécselni. :DDD

(#1172) .:LoMAX:. válasza smog86 (#1169) üzenetére

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)

de ahogy néztem mobilt hívni se drága, főleg egy feltöltős mobil tarifáját nézve (mobil-mobil hívása) :))

5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

(#1173) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

Kis update a 29es körzet Maglód, Ecserről.

Kihúzták az elmaradt kábelt, a Wodiáner-Sugár-Ecseri úthoz, ami most készülhetett el pár napja. Illetve, az M0-ás egyik oldalán megy be a földbe a kábel.

Ugyancsak ecseri oldalon a Bajcsy-Zsilinszky utca végén is megy a kábel Maglód fele, majd az M0-ás oldalán megáll, és lemegy a földbe.

Nem tudom, hogy ott mehet-e valamilyen Optika kábel, amit bérelnek, de elvileg mostmár csak hálózaton leszünk pár héten belül.

Sugár és az Aradiba még mindig nincs kábelük.. érdekes.

[ Szerkesztve ]

(#1174) tomi_x

tomi_x
(kvázi-tag)

Sziasztok !

Én Alsónémedin lakom.
Nem tudjátok, lesz-e valamilyen fejlesztés itt ?

(#1175) smog86 válasza tomi_x (#1174) üzenetére

smog86
(senior tag)

(#1176) tomi_x válasza smog86 (#1175) üzenetére

tomi_x
(kvázi-tag)

Ez jó. :((

És azt hogy fiber power lesz-e azt honnan lehetne kideríteni ?
Mondjuk ügyfélszolgálat ?

(#1177) smog86 válasza tomi_x (#1176) üzenetére

smog86
(senior tag)

Fiber Power nincs a 29-es körzetben egyáltalán. :(

(#1178) Dictator^ válasza smog86 (#1177) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

ha-ha. meg nem is lesz. legalábbis jóideig.. sztem upc feladja a területet, nincs értelme már kiépíteni, és rizikófaktort bevállalni, amikor már bent a Digi.. :DD

(#1179) tomi_x válasza Dictator^ (#1178) üzenetére

tomi_x
(kvázi-tag)

Hol van bent a digi ?

(#1180) Dictator^ válasza tomi_x (#1179) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Smog linkjét, ha megnézted, ott ki van töltve, a legutolsó infó szerint.
Amúgy: Gyömrő (lesz), Maglód (lesz), Ecser (lesz) - ide már ki vannak húzva a kábelek, a gerinchálóra várunk.. ha jól láttam maglód, ecser kész van a dobozolással is.
Vecsésen már elérhető legalábbis X részén, már van olyan Ph-s kollega, akinél hasít.
Elvileg Üllőn is lesz, Monoron is, munkálatok még Monoron sehogy, Üllőről nincs infó.

Kb így.

Maglód és Ecseren lévő optika, bemegy az M0-ás alá, lehet valami csőbe, vagy esetleg ott kapcsolod rá más optikai hálózatra. Gyömrő passz, rég nem jártam arra, de elvileg ebbe a 3 városba, már Márciusba kéne, hogy menjen a hálózat.

[ Szerkesztve ]

(#1181) tomi_x válasza Dictator^ (#1180) üzenetére

tomi_x
(kvázi-tag)

Jaaa, értem.

Akkor a lényeg a lényeg : itt nálunk egyhamar más szolgáltató nem lesz, és a upc sem fejleszt.

(#1182) Dictator^ válasza tomi_x (#1181) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Olyasmiről hallottam, UPC-s dolgozótól, hogy Monoron fejlesztettek kábelt, de mivel még mindig telefonkábel, igy a 24mbites csomag a max, amit adhnatának.. szóval nem, nem hiszem, hogy várható lenne.

6 éve igérgették, hogy majd fejlesztik a 29-es körzetet, amiből semmi nem lett, csak kiszámolták, hogy anyagilag nem éri meg, inkább kordában tartják az ADSL árakat (na persze, any@d..)

Szóval, most, hogy a Digi bejött ezekre a területekre, szerintem már nem fogja kihúzni az optikát, főleg, hogy drágábban is adja a szolgáltatást, és benne van az is, hogy a legtöbb ember hűséget köt a Diginél, szóval nehéz lesz visszahúzni az ügyfeleket.

Bár ismerös szerint (UPCs-től hallotta), hogy most készül valamire a UPC, sávszélt emel, meg a tököm.. de igazából ezt sem nagyon hiszem..meg pletyka alapú.. szóval passz.

(#1183) kabelmania27 válasza tomi_x (#1181) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Pécelen elérhetőek a kábelmodemes internet és telefon csomagok.
Egy idő után elérhetővég fogják tenni ha megéri nekik.
Diginél mindegy hogy társasházba lakik az illető vagy családiba ugyan azok az árak vannak, Upcnél a társasházi olcsóbb, családi házas övezetben drágább az adott csomag.
Társasházi övezetben sok helyen Upc mellett ott a Digi, van tapasztalatuk mennyien váltottak.
Igazából azok vannak rosszabb helyzetben, akik messze laknak a telefonközpontból és 8megabit sem működik tökéletesen, de még mindig jobb helyzetben vannak mint akik a t-home területén laknak, sokaknak 1megabites adsl sem érhető el a hálózat miatt.
Diginek azokon a területeken kellene fejlesztést végezni ahol nemhogy kábeltv nincs kiépítve, de a telefonhálózat sem alkalmas még 1megabites adsl-re sem. Az igazi vesztesei ennek a kistelepüléseken élők, számukra esély sincs hogy elérhető legyen a 10megabit sem.
Itt 10/2 a max amit az invitel (volt Fibernet ad) pedig nem kistelepülés, hanem kb 5ezer lakosú város. Nálatok legalább van Comedy és Filmmúzeum.

[ Szerkesztve ]

(#1184) smog86 válasza kabelmania27 (#1183) üzenetére

smog86
(senior tag)

Ezt a Pécelt úgy hozzátok fel mindig mintha az is 29-es körzet lenne...
UPC kábelmodemes internete még ezer másik helyen is elérhető...

(#1185) Dictator^ válasza smog86 (#1184) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Annyi, hogy Pécel gyakorlatilag itt van a 29 körzet körül, azért írhatták be, bár mindig jobban el voltak látva mint mi..
Akár a BKV, akár a Digi előbb, meg a kábelnet.

(#1186) explorer68

explorer68
(lelkes újonc)

Én Maglódon a Gábor Áronban lakom és 9 éve vagyok itt ADSL elôfizetô.
A 8Mbit-es netért tavaly 5520 ft-ot fizettem, ez most felmegy az ÁFA-val és az emeléssel.
Elôttünk is ki van kábelezve a DIGI :R és a telkem szélességében 2 db doboz is van!!! :DD

(#1187) kabelmania27 válasza Dictator^ (#1185) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Pécel is ugyanúgy a monori fejállomásról kapja az analóg tv jeleket, mint a többi 29es körzetes település.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#1188) kabelmania27 válasza explorer68 (#1186) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Apámat felhívta az upc, hogy lejár a hűsége és ajánlottak neki olcsóbb árat.
adsl bronze most 3460Ft lesz, 4246Ft helyett, megfelező telefon pedig 2500Ft lesz 2946helyett:)

[ Szerkesztve ]

(#1189) Dictator^ válasza kabelmania27 (#1187) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

TV-ről nem is írtam, hanem Netről és BKVről.. szerintem rossznak címezted.

(#1186) explorer68: fasza, bár elvileg mindegy, hogy a Doboz előttetek van-e, vagy +3 oszlop távolságba.. :) a lényeg, hogy mikor lesz már köthető, mert már ecserrel is elvileg össze vagyunk kapcsolva.
remélem nem kell megvárni gyömrőn amig végeznek, mert akkor tényleg várni kell még ecsernek és maglódnak is.

[ Szerkesztve ]

(#1190) kabelmania27 válasza Dictator^ (#1189) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Jah, igen neked akartam címezni.

(#1191) Dictator^ válasza kabelmania27 (#1190) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Az én kommentem:
Annyi, hogy Pécel gyakorlatilag itt van a 29 körzet körül, azért írhatták be, bár mindig jobban el voltak látva mint mi..
Akár a BKV, akár a Digi előbb, meg a kábelnet.

A válaszod rá:

Pécel is ugyanúgy a monori fejállomásról kapja az analóg tv jeleket, mint a többi 29es körzetes település.
[link]

Hol írtam, TV esetleg digiális vagy anaglógról a kommentben?

Azt írtam, hogy mindig jobban el voltak látva, mint Mi!
Akár a BKV (ez nem TV társaság), akár a Digi előbb (mert előbb kiépült, és már él a hálózat) és akár a Kábelnet, ami már elvileg régebb óta van a UPCtől ha jól emlémszem).

Ezek között hol a TV?

Még szó is volt róla, hogy Pécelen csak úgy volt elérhető a jó kábelnet, meg a kábeltv, hogy egyiket a Monori kirendeltségről rendeled, másikat a Pestitől, két külön számlával.
Erről írt valaki pár hete.

[ Szerkesztve ]

(#1192) poli27

poli27
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem a 29-be a UPC nem vezeti be a Fiber Powert, mert akkor a telefonszolgáltatását (adsl+tel) saját magának lőné le, senki se maradna ott.Ha akarta volna simán megtehette volna eddig is hiszen csak viszirányúsítani kellett volna a kábeltv hálózatot, meg picit fejleszteni ennyi. De érthetően nem akarják ezt !!

(#1193) kabelmania27 válasza Dictator^ (#1191) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Értem én:)
Ha felmész az www.upc.hu-ra és beírsz egy péceli címet, nem csak a kábelnet és telefoncsomagokat fogja kidobni, hanem az összes szolgáltatást ami a kábeles területen is elérhető.

(#1194) kabelmania27 válasza poli27 (#1192) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Szerintem azért nem akarják, mert ahol már van konkurencia, ott aki lemondta az upc adsl-t nem fog visszatérni kábelnetre, árak a nem társasházi árak drágábbak a digihez képest, 120/10es csomag lehet vonzó annak akinek fontos a sebesség.

[ Szerkesztve ]

(#1195) Dictator^ válasza kabelmania27 (#1193) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Igen, de ettől függetlenül UPC kábelnet élt már Pécelen ha jól tudom. Csak a kábeltv-t nem adták, tehát ez nem változtat rajta.

(#1196) kabelmania27 válasza Dictator^ (#1191) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Nekem a legkisebb gond lenne ha külön ügyfélszámként küldenék a számlát, írni kell nekik, hogy tegyék át egybe, ha azt mondják, hogy lehetetlen díjnetbe regisztrálni kell mindkettő ügyfélszámot és könnyebben kezelhető. :)

(#1197) kabelmania27 válasza Dictator^ (#1195) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)

Értem:)

(#1198) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

Ma voltam a Dózsa utca felé, elágazik kétfelé az utca, az egyik részén mennek a UPC-s faoszlopok, másikon a betonoszlopokon a Digi kábele. Visszafele megálltam, hátha megcsinálják a Súgár és az Aradi utcát, ott kimaradt a kábel, de kiderült, hogy ezek UPC-sek voltak. Megkérdeztem milyen fejlesztés jön, vagy mit csinálnak..

Válasz: Há fejlesztés semmi, csak pár részt újrakábeleznek :)
Oké köszi!

Másik, hogy Gyömrőről a T-home kábele környékén mintha találkozna a Maglódon lévő Mátyás utcában a Digi kábelével.. Bár ha jól tudom Gyömrő Koax (T-home) , Maglód meg Optika (Digi).. de nem látszott teljesen, hogy a T-homenak a kábele mellett megy-e a Digi, vagy nem.. De kb ott ért össze.

(#1199) hirvadász válasza Dictator^ (#1180) üzenetére

hirvadász
(újonc)

Sziasztok!

01.16.-án Üllői polgármester asszony beszélt a Digi képviselővel, gondolom a mai képviselő-testület ülésen megvitatják hogy mi legyen!

(#1200) Dictator^ válasza hirvadász (#1199) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Maglódon és Gyömrőn elég egyhangú volt.
Asszem az összes képviselő igennel szavazott, hogy jöjjenek be. Onnan már csak az Elművel kell tárgyalni.
Majd értesíts, hogy mi lett a vége, azt megy be a listába .) (Bár már elvileg bent van, hogy lesz)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.