Igen, be vagyunk kábelezve itt a Klenován és a Jókai is. Ha jól láttam a Jókaiban szereltek ma valamit lehet a dobozokat, de ide a Gábor Áronba még nem jutottak el dobozolni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
explorer68
(lelkes újonc)
(#1152) explorer68 válasza galaxy mini (#1149) üzenetére

explorer68
(lelkes újonc)
Szerintem ne számíts a digire a közeljövôben. Sajnos!
Most nézem csak, ezek a drága jó szakik, hát nem pont a házunkkal szemben tettek egy dobozt
Tudják, hogy hova kell rakni pontosan 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

Dictator^
(PH! kedvence)
Akkor elvileg hamarosan kész lesznek, valahol olvastam, hogy 1 hét és mehet.
Igazából az Aradi meg a Sugár még mindig kimaradt.. meg Klauzál is (rendőrség mellett a benzinkút fele).. nem értem, ezeket nem húzzák be? nem látom értelmét , hogy miért nem megy arra kábel..
(klauzál utca két oldalán is van kábel, de ebbe a 20 lakásos utcába meg nem ment be, nem értem, a rákoczi és a főúton is van, akkor ebbe miért nem tudtak kihúzni egy 400m-es szakaszt?
Maglódról telefonált már valaki? Vagy szorólap jött, probált-e előszerződést?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Dictator^
(PH! kedvence)
Kis infó, bár nem tudom mennyi alapja van, a random kérdések eddig sosem váltak be, pl: már amikor ki volt kábelezve se tudtak semmit a városunkról.
Másik, ismerös hívta a Digit, aztmondták kora tavasszal lesz csak (mácrius) .. szerintem kamu, de ki tudja.

Bencsi89
(lelkes újonc)
Én sem tudok semmi konkrétat, de ezt a tavasz dolgot abban az esetben eltudom képzelni, hogy ha mondjuk a Digi gerinchálózata még nem ér el idáig, vagyis a településen hiába van kiépítve a hálózat, ha nincs még hova bekötni. - Bár szerintem ez nem így van (lesz), mert a Diginek sem éri meg, hogy nem termel bevételt egy bekábelezett település. 

Dictator^
(PH! kedvence)
Vecsés kábelezése után is azonnal rákerült a Gerincre.. bár ott lehet 1 utca választotta el őket.

Anonymus X
(kvázi-tag)
Na a UPC tovább emelte az előfizetési díjamat. Nem elég, hogy decemberben a hűségidő lejárta után már emelt rajta, most még az áfaemelést is rá kellett rakni. Gondolom a UPC hozzáállása az, hogy fogjam be a számat, örüljek, hogy olcsóbban kapom a netet, mint egy új előfizető.
Hirdetéseim: http://href.hu/x/kltt

Dictator^
(PH! kedvence)
Olcsóbban? Mármint drágábban nem?

Anonymus X
(kvázi-tag)
Nem nem. Jelenleg még olcsóbban kapom a netet, mint egy új előfizető. Anno 1 év hűségidőt vállaltam és így 6400 Ft-ot fizettem a "csupasz" ADSL-ért (8 Mbit). Ezt emelték meg most két részletben ~6800 Ft-ra. A mostani "akciójuk" szerint ez 7620 Ft-ba kerül egy új előfizető számára (igaz 1 hónapig díjmentesen, viszont nekem 3 hónapig féláron volt 3200 Ft-ért).
[ Szerkesztve ]

Dictator^
(PH! kedvence)
Ja csupasz DSL, sajnos róluk nem sok mindent tudok.
De ha igy van örülök neki, bár nekem a 7620 és a 6000 is lehúzásnak számit ADSL-hez mérve. T-home ADSL 25~mbitje ennyi, amellé meg lehet TV-t, telefont..

TCr
(őstag)
Aha, én kb. 6 éve vagyok ADSL előfizető, jelenleg 8200 Ft-ot fizetek a 8 Mbites ADSL Solo-ért.
War has changed.

Anonymus X
(kvázi-tag)
Idén lesz 4 éve, hogy előfizetőjük vagyok. Azonban mikor lejárt a hűségidőm, akkor mindig megnéztem, hogy jobban járok-e azzal, ha újabb 1 évre elkötelezem magam, netán csomagot váltok. 2010 november környékén hirdették meg azt az akciót, amiről beszélek. Jobban jártam azzal, hogy nagyobb csomagba léptem (2,5 Mbitről 8 Mbitre) és újabb hűségidőt vállaltam, mintha maradtam volna a 2,5 Mbitnél hűségidő nélkül. Most meg pont fordított a helyzet, nincs miért hűségidőt vállalni, mert jobban jövök ki jelenleg, mint egy új előfizető.
[ Szerkesztve ]

Dictator^
(PH! kedvence)
Pff! Nem semmi, én csak cirka 700ftal fizetek többet, mint a most kirakott 8mbit (telefonnal).
Persze a telefonom is több párszáz forintottal, meg a kábeltv-m is.
Mellesleg ha jól emlékszek rád TCr, te Crxforumos is vagy, és valamerre üllő fele vagy nem?

TCr
(őstag)
Crxforum igen, honnan vágod? 
Újlengyel.
War has changed.

berbatov2
(fanatikus tag)
Szintén csupsz net, 8Mb-es, novemberben lejárt a hűség.
Ajánlat: Újabb 1 év 7620/hó eddig 6400 K. anyátok vol.1
Nincs hosszabbítás és így 6800-as számlát küldenek K. anyátok vol.2

Dictator^
(PH! kedvence)
Én is fent vagyok, 2009 környéke óta, de még az aszfaltos torrenten is láttalak néha, pont oda kommentelgettél , ahol én is olvastam 
Asszem valamilyen rallys 5gen civic képed volt bent, gifben..
Ja, hogy válaszoljak , jó a memóriám 
Sajnos Újlengyelről nincs infók, Üllő ugrott be, ott már van kábelnet.

TCr
(őstag)
És még a bh-s autós topicra, meg a citromsárga 5gen hecsire is emlészik, besz@rok... 
War has changed.

smog86
(senior tag)
DIGIFON500 Díjcsomagról hallottatok?
500Ft havonta és minden belföldi vezetékes számot ingyen lehet hívni.

Dictator^
(PH! kedvence)
Ja ASZF-be benne van, filózok rajta majd Én is.. bár annyira nem telefonálunk már mint régen.
De ha az eredeti telefon 200ft ez meg 500.. akkor rohadtul megéri.
10ft naponta
egy hónapba..
DIGIFON500 telefoncsomag esetén a havi előfizetési díj bruttó 500,- Ft-ra emelkedik,
ezáltal pedig a belföldi vezetékes hívások ingyenessé válnak.
A csomag pontos leírása megtalálható az aktuális telefon ÁSzF-ünkben:
http://digi.hu/uploads/documents/aszf/20120104-D_melleklet_telefon.pdf
Bővebb információért kérlek hívd a 1272-es telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a kérdéseidre. Telefonos menütérképünk: http://digi.hu/lakossagi/telefon/menuterkep
[ Szerkesztve ]

smog86
(senior tag)
Jaja, ha csak egy telefont megeresztesz naponta, akkor már megéri.
Mi rokonokkal szoktunk órákat trécselni. 

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)
de ahogy néztem mobilt hívni se drága, főleg egy feltöltős mobil tarifáját nézve (mobil-mobil hívása) 
5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

Dictator^
(PH! kedvence)
Kis update a 29es körzet Maglód, Ecserről.
Kihúzták az elmaradt kábelt, a Wodiáner-Sugár-Ecseri úthoz, ami most készülhetett el pár napja. Illetve, az M0-ás egyik oldalán megy be a földbe a kábel.
Ugyancsak ecseri oldalon a Bajcsy-Zsilinszky utca végén is megy a kábel Maglód fele, majd az M0-ás oldalán megáll, és lemegy a földbe.
Nem tudom, hogy ott mehet-e valamilyen Optika kábel, amit bérelnek, de elvileg mostmár csak hálózaton leszünk pár héten belül.
Sugár és az Aradiba még mindig nincs kábelük.. érdekes.
[ Szerkesztve ]

tomi_x
(kvázi-tag)
Sziasztok !
Én Alsónémedin lakom.
Nem tudjátok, lesz-e valamilyen fejlesztés itt ?

smog86
(senior tag)

tomi_x
(kvázi-tag)
Ez jó. 
És azt hogy fiber power lesz-e azt honnan lehetne kideríteni ?
Mondjuk ügyfélszolgálat ?

smog86
(senior tag)
Fiber Power nincs a 29-es körzetben egyáltalán. 

Dictator^
(PH! kedvence)
ha-ha. meg nem is lesz. legalábbis jóideig.. sztem upc feladja a területet, nincs értelme már kiépíteni, és rizikófaktort bevállalni, amikor már bent a Digi.. 

tomi_x
(kvázi-tag)
Hol van bent a digi ?

Dictator^
(PH! kedvence)
Smog linkjét, ha megnézted, ott ki van töltve, a legutolsó infó szerint.
Amúgy: Gyömrő (lesz), Maglód (lesz), Ecser (lesz) - ide már ki vannak húzva a kábelek, a gerinchálóra várunk.. ha jól láttam maglód, ecser kész van a dobozolással is.
Vecsésen már elérhető legalábbis X részén, már van olyan Ph-s kollega, akinél hasít.
Elvileg Üllőn is lesz, Monoron is, munkálatok még Monoron sehogy, Üllőről nincs infó.
Kb így.
Maglód és Ecseren lévő optika, bemegy az M0-ás alá, lehet valami csőbe, vagy esetleg ott kapcsolod rá más optikai hálózatra. Gyömrő passz, rég nem jártam arra, de elvileg ebbe a 3 városba, már Márciusba kéne, hogy menjen a hálózat.
[ Szerkesztve ]

tomi_x
(kvázi-tag)
Jaaa, értem.
Akkor a lényeg a lényeg : itt nálunk egyhamar más szolgáltató nem lesz, és a upc sem fejleszt.

Dictator^
(PH! kedvence)
Olyasmiről hallottam, UPC-s dolgozótól, hogy Monoron fejlesztettek kábelt, de mivel még mindig telefonkábel, igy a 24mbites csomag a max, amit adhnatának.. szóval nem, nem hiszem, hogy várható lenne.
6 éve igérgették, hogy majd fejlesztik a 29-es körzetet, amiből semmi nem lett, csak kiszámolták, hogy anyagilag nem éri meg, inkább kordában tartják az ADSL árakat (na persze, any@d..)
Szóval, most, hogy a Digi bejött ezekre a területekre, szerintem már nem fogja kihúzni az optikát, főleg, hogy drágábban is adja a szolgáltatást, és benne van az is, hogy a legtöbb ember hűséget köt a Diginél, szóval nehéz lesz visszahúzni az ügyfeleket.
Bár ismerös szerint (UPCs-től hallotta), hogy most készül valamire a UPC, sávszélt emel, meg a tököm.. de igazából ezt sem nagyon hiszem..meg pletyka alapú.. szóval passz.

kabelmania27
(PH! addikt)
Pécelen elérhetőek a kábelmodemes internet és telefon csomagok.
Egy idő után elérhetővég fogják tenni ha megéri nekik.
Diginél mindegy hogy társasházba lakik az illető vagy családiba ugyan azok az árak vannak, Upcnél a társasházi olcsóbb, családi házas övezetben drágább az adott csomag.
Társasházi övezetben sok helyen Upc mellett ott a Digi, van tapasztalatuk mennyien váltottak.
Igazából azok vannak rosszabb helyzetben, akik messze laknak a telefonközpontból és 8megabit sem működik tökéletesen, de még mindig jobb helyzetben vannak mint akik a t-home területén laknak, sokaknak 1megabites adsl sem érhető el a hálózat miatt.
Diginek azokon a területeken kellene fejlesztést végezni ahol nemhogy kábeltv nincs kiépítve, de a telefonhálózat sem alkalmas még 1megabites adsl-re sem. Az igazi vesztesei ennek a kistelepüléseken élők, számukra esély sincs hogy elérhető legyen a 10megabit sem.
Itt 10/2 a max amit az invitel (volt Fibernet ad) pedig nem kistelepülés, hanem kb 5ezer lakosú város. Nálatok legalább van Comedy és Filmmúzeum.
[ Szerkesztve ]

smog86
(senior tag)
Ezt a Pécelt úgy hozzátok fel mindig mintha az is 29-es körzet lenne...
UPC kábelmodemes internete még ezer másik helyen is elérhető...

Dictator^
(PH! kedvence)
Annyi, hogy Pécel gyakorlatilag itt van a 29 körzet körül, azért írhatták be, bár mindig jobban el voltak látva mint mi..
Akár a BKV, akár a Digi előbb, meg a kábelnet.

explorer68
(lelkes újonc)
Én Maglódon a Gábor Áronban lakom és 9 éve vagyok itt ADSL elôfizetô.
A 8Mbit-es netért tavaly 5520 ft-ot fizettem, ez most felmegy az ÁFA-val és az emeléssel.
Elôttünk is ki van kábelezve a DIGI
és a telkem szélességében 2 db doboz is van!!! 

kabelmania27
(PH! addikt)
Pécel is ugyanúgy a monori fejállomásról kapja az analóg tv jeleket, mint a többi 29es körzetes település.
[link]
[ Szerkesztve ]
(#1188) kabelmania27 válasza explorer68 (#1186) üzenetére

kabelmania27
(PH! addikt)
Apámat felhívta az upc, hogy lejár a hűsége és ajánlottak neki olcsóbb árat.
adsl bronze most 3460Ft lesz, 4246Ft helyett, megfelező telefon pedig 2500Ft lesz 2946helyett
[ Szerkesztve ]

Dictator^
(PH! kedvence)
TV-ről nem is írtam, hanem Netről és BKVről.. szerintem rossznak címezted.
(#1186) explorer68: fasza, bár elvileg mindegy, hogy a Doboz előttetek van-e, vagy +3 oszlop távolságba..
a lényeg, hogy mikor lesz már köthető, mert már ecserrel is elvileg össze vagyunk kapcsolva.
remélem nem kell megvárni gyömrőn amig végeznek, mert akkor tényleg várni kell még ecsernek és maglódnak is.
[ Szerkesztve ]

kabelmania27
(PH! addikt)
Jah, igen neked akartam címezni.

Dictator^
(PH! kedvence)
Az én kommentem:
Annyi, hogy Pécel gyakorlatilag itt van a 29 körzet körül, azért írhatták be, bár mindig jobban el voltak látva mint mi..
Akár a BKV, akár a Digi előbb, meg a kábelnet.
A válaszod rá:
Pécel is ugyanúgy a monori fejállomásról kapja az analóg tv jeleket, mint a többi 29es körzetes település.
[link]
Hol írtam, TV esetleg digiális vagy anaglógról a kommentben?
Azt írtam, hogy mindig jobban el voltak látva, mint Mi!
Akár a BKV (ez nem TV társaság), akár a Digi előbb (mert előbb kiépült, és már él a hálózat) és akár a Kábelnet, ami már elvileg régebb óta van a UPCtől ha jól emlémszem).
Ezek között hol a TV?
Még szó is volt róla, hogy Pécelen csak úgy volt elérhető a jó kábelnet, meg a kábeltv, hogy egyiket a Monori kirendeltségről rendeled, másikat a Pestitől, két külön számlával.
Erről írt valaki pár hete.
[ Szerkesztve ]
Sztem a 29-be a UPC nem vezeti be a Fiber Powert, mert akkor a telefonszolgáltatását (adsl+tel) saját magának lőné le, senki se maradna ott.Ha akarta volna simán megtehette volna eddig is hiszen csak viszirányúsítani kellett volna a kábeltv hálózatot, meg picit fejleszteni ennyi. De érthetően nem akarják ezt !!

kabelmania27
(PH! addikt)
Értem én
Ha felmész az www.upc.hu-ra és beírsz egy péceli címet, nem csak a kábelnet és telefoncsomagokat fogja kidobni, hanem az összes szolgáltatást ami a kábeles területen is elérhető.

kabelmania27
(PH! addikt)
Szerintem azért nem akarják, mert ahol már van konkurencia, ott aki lemondta az upc adsl-t nem fog visszatérni kábelnetre, árak a nem társasházi árak drágábbak a digihez képest, 120/10es csomag lehet vonzó annak akinek fontos a sebesség.
[ Szerkesztve ]

Dictator^
(PH! kedvence)
Igen, de ettől függetlenül UPC kábelnet élt már Pécelen ha jól tudom. Csak a kábeltv-t nem adták, tehát ez nem változtat rajta.

kabelmania27
(PH! addikt)
Nekem a legkisebb gond lenne ha külön ügyfélszámként küldenék a számlát, írni kell nekik, hogy tegyék át egybe, ha azt mondják, hogy lehetetlen díjnetbe regisztrálni kell mindkettő ügyfélszámot és könnyebben kezelhető. 

kabelmania27
(PH! addikt)
Értem

Dictator^
(PH! kedvence)
Ma voltam a Dózsa utca felé, elágazik kétfelé az utca, az egyik részén mennek a UPC-s faoszlopok, másikon a betonoszlopokon a Digi kábele. Visszafele megálltam, hátha megcsinálják a Súgár és az Aradi utcát, ott kimaradt a kábel, de kiderült, hogy ezek UPC-sek voltak. Megkérdeztem milyen fejlesztés jön, vagy mit csinálnak..
Válasz: Há fejlesztés semmi, csak pár részt újrakábeleznek 
Oké köszi!
Másik, hogy Gyömrőről a T-home kábele környékén mintha találkozna a Maglódon lévő Mátyás utcában a Digi kábelével.. Bár ha jól tudom Gyömrő Koax (T-home) , Maglód meg Optika (Digi).. de nem látszott teljesen, hogy a T-homenak a kábele mellett megy-e a Digi, vagy nem.. De kb ott ért össze.

hirvadász
(újonc)
Sziasztok!
01.16.-án Üllői polgármester asszony beszélt a Digi képviselővel, gondolom a mai képviselő-testület ülésen megvitatják hogy mi legyen!

Dictator^
(PH! kedvence)
Maglódon és Gyömrőn elég egyhangú volt.
Asszem az összes képviselő igennel szavazott, hogy jöjjenek be. Onnan már csak az Elművel kell tárgyalni.
Majd értesíts, hogy mi lett a vége, azt megy be a listába .) (Bár már elvileg bent van, hogy lesz)