Kedves Felhasználók!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PROHARDVER! interaktív
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók
● a topic anonim
● NE rakjátok offba a hozzászólásaitokat! Azt mi tesszük meg, jelezve, hogy foglalkoztunk a kéréssel.
● A fórummal kapcsolatos kéréseket a Moderátort keresek az fórumhoz! topikba írjátok!
● Konkrét moderációhoz fűződő kérdés, vélemény itt fejthető ki: Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok (az 1. hozzászólás elolvasása után)!
Hirdetés
Téma összefoglaló
Foglalt név
(MODERÁTOR)
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz! 
[ Módosította: 7 ]
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Sareth
(HARDVERAPRÓD)
Vicces gyerek, de töröltem. (Egyelőre csak az apróját...
)
[ Módosította: Racecam ]
„How can I change the world if I can't even change myself? I cannot change the way I am? I don't know, I don't know...” - Faithless - Salva Mea - http://www.youtube.com/watch?v=7aSVNLYMWjA

Sareth
(HARDVERAPRÓD)
Ez szerintem nem hirdetés...
és akkor még dupla is 
[ Módosította: I_Am ]
„How can I change the world if I can't even change myself? I cannot change the way I am? I don't know, I don't know...” - Faithless - Salva Mea - http://www.youtube.com/watch?v=7aSVNLYMWjA

Sareth
(HARDVERAPRÓD)
Ez mennyire hiteles 1 napi reg után?
+ egy másik 
A második nem mai tag és nem tiltja semmi a feltöltőkártyák árusítását.
Az első már gyanúsabb, ott egy másodnicket töröltem, de debreceni az illető az kiderült az ip-k alapján.
[ Módosította: I_Am ]
kedves apródok,
van nekem egy bizonyos topikban egy hsz-om, aminek a végén ott volt néhány keresőszó. érdemes lenne ismét végigküldeni a komplett aprón, nem kevés találat lenne ismét.
nem tudom, a jailbreak benne van-e, de ha nincs, valaki kiegészíthetné. eik.
Oksa 
[ Módosította: Janoska26 ]
Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor
clonephone-t árul,és előre utalást kér a zéró pH!-s előéletű újonc kolléga... 
Levágtam 
[ Módosította: Janoska26 ]
.::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

mukibuci
(MODERÁTOR)

wwhy
(HARDVERAPRÓD)
Akkor itt (is) jelezném az alábbiakat:
Nokia N99i klón
Nokia Aeon 2006 klón
Nokia N99i klón
Illetve szeretnék állásfoglalást kérni, hogy a méretükben kisebb, de lényegében Iphone menüs telók klónnak minősülnek-e? (i68 mini, KA08 mini stb).
Ez esetekben nem lehet szó klónról, lévén sem N99i, sem Aeon nem lett még kiadva.
Az n99 esetében pedig nem is hasonlít a koncepcióra, mindösszesen a típusa egyezik.
Az általad említett Iphone menüs telefonok pedig klónnak minősülnek az esetek nagy részében.
[ Módosította: z0d1AK ]
<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

mukibuci
(MODERÁTOR)

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)
A feleslegesek törölve!
[ Módosította: Sareth ]

mukibuci
(MODERÁTOR)

mukibuci
(MODERÁTOR)

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

mukibuci
(MODERÁTOR)

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)
IDE sürgibe nézzen be egy illetékes... 
[ Módosította: z0d1AK ]