Kedves Felhasználók!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PROHARDVER! interaktív
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Téma tudnivalók
NE rakjátok OFFba a hozzászólásaitokat! Azt mi tesszük meg, jelezve, hogy foglalkoztunk a kéréssel.
Ez a topik nem chatre van kitalálva, a nézeteltéréseiteket privátban rendezzétek, mert ha itt kezdtek vitázni szankciók is járhatnak érte!
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! [Archívum 10] (téma lezárva)Téma összefoglaló
''Inkább erről a tetves zsidóról vehetnének fel egy gázkamrás jelenetet.''
[link]
Ban, egyelőre ideiglenes. - Race
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Lehet én voltam félreérthető...
[link] #78-79 
tiv83us
★ 200+ http://href.hu/x/hjiv ★
- Privát
- 2007-05-03 16:24:28
Csókolm!
Ezt a topikot [link]szvsz be lehet zárni, vagy átirányítani (lényegébe ua. a 2 hír.)
Hír topicot nem zárunk. - Race
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
[link] Request in #4781 end.
Öhh, rémes angoltanfolyam
Köszikebocsika 
Benéztem. - Race
Srác ([link]) utcsó hsz-eit nézzétek meg plz, és rakjátok helyre 
Köszi: Atesz
[Szerkesztve]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ebben a hsz-omban [link] javítani kellene a linkeket.
737-200: [link]
737-300: [link]
737-400: [link]
737-500: [link]; [link]
737-600: [link]
737-700: [link]
737-800: [link]
737-900: [link]
747-200: [link]; [link]
747-300: [link]; [link]
747-400: [link]
777-200: [link]
777-300: [link]
Remélem nem tosztam el semmit...
Előre is köszönöm!
Majdnem a ''remélem nem tosztam el semmit...'' mondatot is bemásoltam.
- Race
Sianis megtömött egy pónit!

Morris
(HARDVERAPRÓD)
Sziasztok!
Kérnék egy moderátor, hogy az alábbi topik hozzászólásait törölje. mindet, mert időközben változott a termék és az ára is.
emiatt pedig fölöslegesnek tartok még egy aprót feladni (illetve nem szeretnék)!
Előre is köszönöm
[link]
Töröltem. De nem értem, ha új a termék akkor az megérne egy új hirdetést logikusan, tehát ne csinálj ebből rendszert. Még szerencse, hogy csak 6 hsz volt. Pompi
Ha jól tudom akkor ilyet tilos
[link]
igen, intézkedtem az ügyben, hamarosan törlöm. NG
"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg

Morris
(HARDVERAPRÓD)
Jóreggelt nagybetűs emberek, szerintem ez [link] felesleges, linkeltem neki a helyes topicot ahol feltehette volna eme elgondolkodtató kérdését 
Batman
- Privát
- 2007-05-15 14:34:55

Foglalt név
(MODERÁTOR)
[link]
Ftc mindjárt linkeli 
Batman
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
[link]
Szvsz zárható
Üdv: Atesz
NG
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
[link]
Szvsz rossz helyen van
Ha kell egyáltalán 
Zártam. - Race

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Szvsz zárható: [link], linket kapott.
Zártam - Loretto
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
[link] Zárható, nagyjából útbaigazítottam 
Üdv, és köszi: Atesz
Zártam. - Race
Ide [link] nézzetek be lécci...
1 hsz törölve. NG
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Lekéstem.. sry
[Szerkesztve]
Tárgytalan, zárható! [link]
Üdv és köszi: Atesz
[link]
Ez nem igazán ide való, és van is ilyen topic, a kolléga már linkelte is neki, szvsz zárható 
Zárva. - Race
Bullshit
[link] Sry.. 
NG
kicsit rossz helyen bizniszel a legényke
szvsz zárható:[link] 
Zárva. - Race
Üdv!
nem tudom hogy jó helyen járok-e, csak annyit szeretnék kérdezni hogy ha egy hozzászólás kétszer ment el, azt kell-e vagy tudjátok-e törölni?
[link] erről lenne szó
köszönöm előre is
igen. NG
Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.
Sziasztok 
[link] Próbáltam elnavigálni, sztem zárható
Zárva. - Race
Hello
[link] Ezt kitörölnézek? Kissé elbénáztam 
Töröltem - Loretto
Üdv!
Ezt [link] lassan már át kellene nevezni Socket AM2/AM2+ -ra.
Kössz!
lassan átnevezve. NG
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ennek szerintem nem kell külön topik: [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
[link]
Ebből az utolsó linket vegyétek már ki lécci, kicsit elnéztem és sajna az már nem fér be a topicba, tudjátok az úgy volt, hogy a szépsége elvakított és nem láttam a mellét
.köszi, és elnézést érte 
Ok, lementettem magmnak.
- Race
Ha már duplázás: [link]
Mindenből egyet hagytam, +privát üzenet ment. - Race

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)
Akartam egy számtech szótár topikot indítani a Fáradt gőzben, mert segítségre lenne szükségem. A keresővel ezt találtam: [link]
Esetleg át lehetne oda helyezni, lévén hogy a fáradt gőz jobban pörög?
Ezer köszönet! 
áttéve, de nem a fórumtól pörög egy topik... NG
<< Milyen kifli?! >>
Valaki nagyon unatkozik, vagy nagyon gyorsan senior akar lenni:
[link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link]
Köszi a fáradozást, de elég lett vona egy link is, abból már megtaláljuk a többit. Levontam őket a hsz. számból. - Race

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)
Lszi ezen hozzászólásom elejére biggyesszétek oda, hogy [SPOILER]: [link]
Még a végén belegázolok az emberek lelki világába...
Úgy láttam, nem Te vagy az egyetlen, de odaírtam. - Race
<< Milyen kifli?! >>
[link] szvsz, felesleges, linkeltem neki a játék topicját 
Zártam. - Race

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)
[link]
Elgurult gyógyszer esete? 
zárta. NG
<< Milyen kifli?! >>
Huron nevű ''újonc'' úgy gondolta biztos, ami biztos... egyszóval Duplázás
kettőt találtam tőle, de lehet hogy van még több is
[link]
[link]
[Szerkesztve]
na pont egyszerre találtuk meg...
[Szerkesztve]
akkor nem egyszerre... de én írtam amikor te már elküldted... és közben nem láttam
[Szerkesztve]
A Tyan topikból játszótér lett. Vagy legalábbis ez eBay-hez, meg minden egyéb máshoz már több köze van a topiknak mint a Tyan alaplapokhoz: [link]
Grafiqs
Ezt legyetek szives, toroljetek (privat uzenetnek szantam): [link]
Grafiqs
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Üdv!
van itt egy totyik [link]
további jelenléte kérdéses :
1. mert régi és sztem már megvette az illető amit szeretett volna
2. mert van ilyen dologgal foglalkozó topik [pl.: [link]
3. mert apróhirdetés szerű inkább (5.1es hangfalat keresett az illető)
úgy gondolom zárható, ha tévednék, akkor sorry 
Zárva. - Race
Üdv!
Szép napot!
na ma ilyen beköpős napom van... nem.. nem én vagyok a légy, csak idegesít ha egy termékre több hirdetést adnak fel az újoncok...
egy 6-szoros : [link] igaz hogy már rég járt itt, de... [link] [link] [link] [link] [link] [link]
egy 4-szeres : [link] pikkelymintás porcelán kakas... 3-szor, meg antik tányér 4-szer
a kakas : [link] [link] [link]
a tányér : [link] [link] [link] [link]
cseles duplázott : [link] és [link]
Gyuri0000 [link] pedig úgy látom továbbra sem fogja a dolgot, hogy egy termékre egy hirdetés...
[link] és szintén [link]
Done. - Race

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)
Kísérjétek figyelemmel, hamarosan betelik: [link]
Pompi
<< Milyen kifli?! >>
A - Milyen videókártyát ilyen árban? - topik 1-es hsz-éhez megcsináltam egy kis frissítést. A legvégére az nV-s karikhoz oda lehetne biggyeszteni.
[link]
beillesztettem. NG
Kuru
Üdv!
[link] Bár nem én nyitottam, de gondolom hogy a kedves kolléga nem fog megharagudni ha átnevezitek valahogy így: SZIN - Szegedi Ifjúsági Napok
Esetleg az első hsz.-be még elférne a fesztivál honlapjának címe is: [link]
Pompi
még mielőtt valaki felvetné... gorduloabc kapott pü-t az mp4-jejátszókkal kapcsolatban.
Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor
[link] 2052-2056 delete
Töröltem. - Race
Szeretném ezt átneveztetni ilyen formára: Samsung DVD-írók/olvasók topikja
Illetve esetleg ezt [link] és ezt [link] és ezt [link] meg lehetne zárni és belinkelni a végükbe a topikot. 
Köszi előre is!
[Szerkesztve]
Szia Modok!
Légyszi állítsátok le a tagot [link], nem bír magával, privikben mocskolódik és véletlenül addig húz míg meg nem keresem..nem kéne
Köszönöm.
Próbáld ignorálni, előbb-utóbb ráun majd - Loretto
Zárható (szvsz) [link]
[Zárva. - peterkeT]