Kedves Felhasználók!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PROHARDVER! interaktív
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Moderátort keresek az APRÓHIRDETÉSEKHEZ! [Anonim topic, olvasd el az 1. hsz-t!]
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
LOGOUT észrevételek, hibák, javaslatok (az oldallal kapcsolatban)
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma tudnivalók
NE rakjátok OFFba a hozzászólásaitokat! Azt mi tesszük meg, jelezve, hogy foglalkoztunk a kéréssel.
Ez a topik nem chatre van kitalálva, a nézeteltéréseiteket privátban rendezzétek, mert ha itt kezdtek vitázni szankciók is járhatnak érte!
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Légyszíves itt [link] írjátok át nekem ezeket a sorokat:
-----
- Pan Star 235W 10cm ventilátoros ATX táp (ventilátor zörög de egyébként működik) 500ft
- Mercury 300W P4 ATX táp 800ft
-----
ezekre:
-----
- Pan Star 235W 9cm ventilátoros ATX táp (ventilátor zörög de egyébként működik) [képek itt] 500ft
- Mercury 300W P4 ATX táp [képek itt] 800ft
-----
Előre is köszi a fáradozást! 
[ Módosította: Atlantis ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Zjunior
(őstag)
Keresek egy Moderátort nevelés céljából "Csúnya beszéd, és arrogáns viselkedés Priviben"
THX ELőre is!

priváttal nem tudunk foglalkozni, hisz nem látjuk őket, és ne is másold be őket sehova, mert alapelv-sértő lenne.
[ Módosította: ngabor2 ]
iPHoNe 5 16GB Black, MAcbook Pro 2012 Late, Xbox 360 SLiM, LG LM660S....

Zolaa
(fanatikus tag)
Oké, nem azért szóltam, hogy kivágjátok vagy ilyesmi, csak gondoltam, jobb, ha tudtok róla és inkább valamilyen általatok jobban ellenőrzöttebb formában hirdet.
Jut eszembe, ilyenkor nem szoktatok privátot küldeni az illetőnek, hogy "ha bolt nevében hirdetsz, akkor inkább így és így tedd, mert ez az, ami az oldal alapelveinek jobban megfelel"?
Elnézést az OFF-ért, de ezt meg akartam kérdezni a témával kapcsolatban. 
hasonló pü-t szoktam küldeni.
http://tinyurl.com/tim82items4sale
Alapelveket sért:
"A teló angol menüs, függetlenítve lett (nincsen rajta tiltás, MINDEN MEGY BENNE)."
csak a függetlenítés illegális, az is csak belföldön. a függetlenített készüléket lehet árulni.
A hűségidő szépen megfolmazott hitel.

VladimirR
(PH! nagyúr)
Hi!
ugyanide kernem beirni az alabbiakat:
ezt az uzenetet kaptam ma az oldalon:
[i]Kedves Felhasználóink![/i]
[i]Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a *.us cím megszűnt, helyette használjátok a http://*.be vagy a http://*.ru címeket!
Továbbra is figyeljétek a főoldalt a használható címekért![/i]
[i]Megértéseteket köszönjük![/i]
[i]Üdvözlettel: * staff[/i]
es ismet kernek egy (esetleg kesobb megegy) up-ot a topic-nak
elore is koszonom
kész.

littlelion21
(VIP)
jó helyre téve.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

pok.tom
(senior tag)

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
Eltelt vagy 20 másodperc, mire betöltődött a kép a hirdetésed első hozzászólásában .. 
Bár nekem elég hamar bejött, de csak a linket hagytam benne, mert valóban nagy volt a kép.
[ Módosította: Racecam ]
Dupla 
Megoldva.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

Genius007
(őstag)
ugyan ezt szerettem volna!
Szerintem 1-2 napos bann-t is kaphat az illető, de ez már a modikon múlik, szerintem kapja meg büntetését, nem ph-ra való az ilyen

Oké, de inkább bízd ránk és ne szülőzz!!
Live with Xperia ;)

pok.tom
(senior tag)

viega1
(újonc)
Kedves moderátorok.
Volna egy visszatért csalónk.
Ha megnézitek az előzőleg kitiltott Mx260-ról van szó aki hitellel akart kicsalni notebook-okat. Most simán pénzt akar. Ellenőrizzétek pls.
Thanks
Kitiltva, hirdetés törölve. Legközelebb Te is kapsz 3 nap ban-t privát üzenet idézéséért és minősíthetetlen beszédért.
Apple termékek a legjobb áron garanciával :) T: 06 (30) 5678667
Igazad van, semmi baj vele. Álmos voltam. 

viega1
(újonc)
Köszönöm a törlést. Tudomásul vettem hogy mit nemkelett volna ű. A privátot csak a többiek érdekében idéztem be. Elnézést
Apple termékek a legjobb áron garanciával :) T: 06 (30) 5678667

gozso
(senior tag)

Szatesz
(őstag)

Stimpy
(fanatikus tag)
Dj Dekko! kollégára rá lehetne szólni, hogy ne flame-eljen a Phenom topikban? Kicsit idegesítő számomra, hogy mindíg megtalálja egy CPU "szakértő" a topikot és elkezd feleslegesen marhaságokat írogatni...
Bár lehet, hogy csak én reagálom túl... 
helyre lett téve, úgy tűnik.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Dupla:
És légyszíves nézzetek rá eladni (újonc) kollégánk körmére, mert kicsit tisztességtelennek (vagy inkább gusztustalannak) tartom amit az apróban művel: [link]
Különös tekintettel a k800-as telókra: [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Felezve, banolva
[ Módosította: Loretto ]
A hűségidő szépen megfolmazott hitel.
És légyszíves nézzetek rá eladni (újonc) kollégánk körmére, mert kicsit tisztességtelennek (vagy inkább gusztustalannak) tartom amit az apróban művel:
Nézd meg az adatlapját az IWIW-en...nem fogsz csodálkozni azon, amit itt művel...![;]](/dl/s/v1.gif)
[Már elment pihenni. - peterkeT]
[ Módosította: peterkeT ]
primus inter pares
itt a Visiont javíthatnánk XY-ra?

Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

DrLEEi
(tag)
HAI!
Szeretném töröltetni a saját felhasználó nevem.
Mit tegyek?
[Töröld az adatlapodról minden személyes adatokat, majd adj meg egy fals email címet. a belépési jelszód automatikusan megváltozik, és a fals email címre lesz elküldve. Vagy egyszerűen csak nem lépsz be. Felhasználónév törlésére technikai és fórumpolitikai okokból nincs lehetőség. - peterkeT]
2 féle ember létezik:vannak akik generálják a problémákat,és vannak akik megoldják azokat!
Lassú a gépe...
Szerintem zárható 
[Már valaki megtette. - peterkeT]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

MaTTeS
(senior tag)

>>>