Hy.
A konfigomba keresek új vga-t. A kiszemeltek eddig a Gigabyte GTX460-as, illetve HD6850-es modelljei voltak. Viszont ma megláttam, hogy az 5850 is hasonló árban kapható (legalább is árgép szerint). Sapphire, illetve VTX3D. Ezeket nem ismerem, főleg a hűtésükre lennék kíváncsi, ha valaki mondana pár szót róluk, megköszönném 
Tudom, kb minden második kérdés az, hogy GTX460 vagy 6850 legyen, de én mégis ezt kérdezném, csak most itt az 5850, ami gyorsabb mint ez a kettő, bár régebbi generáció. Lemaradnék valamiről, ha a 6850 helyett az 5850-et választanám?
Most tiszta AMD-s a konfigom és olvastam olyat, hogy rendszerszintű driverben gondolkodnak, tehát lesz-e abból előnyöm a jövőben, hogy mindenem vörös a gépben? 
A következő gondom a táp, ami csak 360W-os. Ilyen szempontból hasonlóak a vgak, ha jól tudom tdp alapján 6850 < 5850 < GTX460 1gb a fogyasztás. Nem szeretnék tápra is költeni, bár lehet muszáj lesz. A mostani tuningolt 4830-am is zabál sztem majdnem annyit, mint ezek, ezért reménykedem 
205/50 R16-os nyári gumit keresek!

Akkor kijelentem hogy nem vagyok elájulva az x-fitől
Megyek holnap és megveszem a csodás hd5450-et, ezután gondolom elfog indulni a toca grid és tudok játszani