Hi.
Mostanában gondolkodtam a gépfejlesztésen, de arra jutottam végül, hogy a nagy részét ki fogom cserélni. Az meg majd később. Nem játszom (túl sokat), a csendesség, és a kis fogyasztás a legfontosabb. Most egy ezer éves passzív 6600GT nyomja az ipart.
A többi része a gépemnek (ami itt számít): AMD X2 4200+, 4G RAM, TFT 1280*1024 felbontással.
Szeretném, ha vagy nagyon csendes, vagy a legjobb esetben passzív lenne a következő kártyám is.
Az új Ati széria fogyasztásban nagyon tetszik, és ha jól láttam a gyengébb verziókból van passzív is. Gondolom 5750 nekem túl sok, úgysem hajtja ki a procim, szóval a kérdés, milyen kártya az az 5550 körüliek? Ugyanúgy keveset fogyasztanak, mint a nagy testvéreik, és jók-e?
(viszonyítás kérdése)
Ha van valami fogyasztásbajnok nvidia, azt is szívesen fogadom, eddig is volt mindenféle kártyám, nem zárok ki semmit sem.
Ja, mivel nem akarom a gépem többi részét módosítgatni, így fölösleges olyan kártyákban gondolkodnom, amiket a cpu úgysem hajt ki, szóval ez a korlát nálam, nem a pénz;-)
No mi legyen?
Витя