Üdv!
Elsőként a táp ügyben, amit én ajánlok, mert ebben a márkában és típusban van tapasztalatot, az a CTG-500-80P, vagy ennél lehet feljebb menni, ha hosszabb távra tervezel. De mindenképpen a CTG sorozat, A80-as, és jó sok és megfelelő hosszúságú kábelekkel. Amúgy a gyártók oldalán mindig túl van biztosítva a táp dolog, mert vannak ugye hulladék minőségűek is. A tied viszont nem az, elég lesz most még!
A hibaüzenetekről annyit, hogy az biztos, hogy a videókari nincs felismerve, szabványos VGA módban indult el a géped. Nekem nagyon régen volt hasonló, talán egyszer, akkor kivettem a kártyát, megpucoltam a azt és a slot-ot is, majd gép bekapcs, driver újratelepít egy frissebb verzióval, és működött. de ez ügyben biztos majd lesznek még vélemények, nekem ez az egy eset volt. (vagy bármi lehet, Vga-memória, alaplap...)
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut