Üdv!
Korában már írtam, hogy idővel majd 1680, vagy ha többet sajtolok ki magamból, FullHD felbontáshoz kéne kari. Eljött hát az idő, a pénz megvan. Max 40k. Konfigcsere nincs a pakliban [GTX460-hoz elegendő géphez még kéne +40k [többet nem áll módomban kiadni]. Még annyira se érné meg, mint a jelenlegi olcsóbb elgondolás. Majd később, mégjobb totál új konfig].
Szeretném, ha Starcraft 2 alatt nem halna meg a kártya túlmelegedés miatt [bár fps limit+VSync.. eh], és nagyjából minden szépen elfutna rajta, kisebb/nagyobb kompromisszumokkal. [Bár olvastam, hogy semmi gond nincs a 4xxx szériával SCII alatt, de jobb félni mint megijedni, vmint hosszabb távra tervezni] Tehát:
Sapphire HD 5770 1GB Vapor-X ~34,3ezerért nettó [új],
vagy használt XFX GTX 260 Black Edition -33ezer?
Nem tudom melyik érné meg jobban látványban [mindkettő megöli az fps számokat], Dx11 vagy PhysX? A kettő együtt volna legjobb, de az most nagyon nem érné meg... [GTX460+konfigcsere] Dx11 nekem nem egyenlő Stalker legújabb részével [ott azért kicsit megholna a kari dx11-el], PhysX-et nem a Mafiában nézném elsősorban, inkább a korábbi gamekben [pl. Batman:AA, Sacred 2...].
Várni nem nagyon szeretnék már... túl sokat vártam, s ennél jobb ajánlatot nem igen fogok kapni később. Túl nagy árverseny meg ahogy nézem nem nagyon lesz még jó ideig. Segítsetek dönteni... 
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)