- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz brumi1024 #4779 üzenetére
Ha működik az Optimus/Switchable Graphics (ebben most kapásból nem tudok segíteni), akkor a workstation gépeknek sem lesz rosszabb üzemidejük, főleg, hogy azokba a gépekbe prémium akksik szoktak kerülni, nem 48Wh-s átlagakksik.
Viszont az biztos, hogy nehezebbek és nagyobbak, mondjuk egy jó másfélszeres szorzóval. -
Kasya
nagyúr
válasz brumi1024 #4779 üzenetére
Ertem, koszonom. Nehez dontes, futok meg rajta par kort szerintem es aludni is kell a vegleges dontesre. A ThinkPad nagyon tetszik amugy, de a videokartyabol eltudnek viselni jobbat, mert ahogy nezem ez sokra nem eleg. Ha mas nem, akkor a HP meg mindig jo ar-ertek aranyunak tunik. Az Mac-nek meg megkell neznem a hatranyait, mert lehet elkerultem.
-
Slyer
senior tag
válasz brumi1024 #5127 üzenetére
miért húzod le ennyire az msi-t? t60 pedig miért van így dícsérve? msi tudásban több mint a t60.
nem megkérdőjelezem a tudásotokat, csak érdekel hogy miben jobb az, csak tanácsot kérek.
(azért írtam be még egyszer, mert fontos a dolog, és itt fél óra alatt már sehol sincs a kommentem)
/na jó utána néztem a dolognak... meg vagyok győzve, még akkor is ha gyengébb a hardver /
[ Szerkesztve ]
-
browing
csendes tag
válasz brumi1024 #8128 üzenetére
Hát én erre gondoltam:
[link]a win7 nem kell mert azt megtudom oldani, és nem igazából akarok 270ezer fölé menni
igazából nem csak a laptopszalon az ahonnét lehet, hogy rendelnék de lehet, hogy ez leszde ha tudsz ajánlani egy jobb konfigot azt megköszönném
egy ilyen konfig meddig marad --relatíve-- modern a mai játékok piacán ?
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz brumi1024 #9952 üzenetére
Jó volt a Fujitsu garancia, amíg 3 év járt hozzá alapból, szóval én ilyen megközelítést vettem figyelembe.
Természetesen a 2 évhez lehet +garanciabővítést vásárolni, ha valakinek ez megéri.(#9982) foglaltnev
A ProBook belépő szintű üzleti kategóriához tartozó gép, a Toshibánál komolyabb összeszereléssel.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz brumi1024 #10919 üzenetére
Igen, és G75-is....touchpad résznél kellemesen puha...
Tálydi: Nem hinném az lesz a megoldás, de vesztenivalód nem nincs vele.
Siriusb: 10 év az elég durva, szerintem szánj rá kevesebbet, és cseréld le 3 éven belül. Nem is buksz annyit rajta, illetve folyamatosan haladsz a korral...
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz brumi1024 #11027 üzenetére
És neked ez mentség? Nem baj, h meleg, mert a jobb gép is ugyanúgy meleg.
Megnézem , h te majd ölbe veszel-e 50 fokos gépet 1-2 órára
Vagy netán csak a gépelés sem felettébb kellemes egy ilyen felületen.Amúgy a tesztekben se díjazzák a worstation gépeket se magas temperature értékekkel, de az 7720+i7 már kifejezetten rossz. Még kisebb pontot is kapott a hőmérséklet értékelésre, mivel még egyenletesebb eloszlású a magas felületi hőmérséklet, mint a többi emlegetett delikvens tekintetében.
Én utálom az ilyet..Márcsak 1 nyári forró helyiség kell neki a boldogsághoz.
(#11030) Razuel
Az i5-3210m inkább 10-30%-kal gyorsabb, márcsak a turbo miatt.
HD4000 gaming performance - görgess le
Ha a high, medium, low beállítások fellett hagyod a kurzort, akkor kiírja a felbontások+egyéb beállítás értékeket.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz brumi1024 #13269 üzenetére
Aprón beszerezhető óccsóbban is (forrás kérdéses).
ITT meg csak 700k (amúgy a 900k-s ár az totál irreleváns )[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz brumi1024 #13673 üzenetére
Igen, a felhasználók megerősítik, a support nem.
Én a felhasználóknak hiszek, a support sokszor a saját, nyilvános weblapjukról veszi az információkat.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
viny
tag
válasz brumi1024 #15118 üzenetére
Ok, köszi, akkor még nézelődök...
btw: a laptopszalon brutálisan túláraz néhány gépet, vagy csak nekem tűnik úgy?
Never underestimate the power of a sick mind!
-
KaakukK16
aktív tag
válasz brumi1024 #15140 üzenetére
Nem feltétlen erősebb..ahogy az asztali gépeknél is megfigyelhető,hogy az Nvidia sok játkban a physx és egyéb nvidia tulajdonságok révén jobban teljesít mint egy ati kártya...én direkt ezt nézegettem most órákon keresztűl..és sok játékban alul marad a 635M számára a 7730M.. de azt is hozzáteszem,hogy persze mivel hasonló kártyák így elhanyagolható a különbség kettőjük között.. Amelyik szimpatikusabb ..15-20% hol az egyik ,hol a másik javára..
-
-
Tikakukac
titán
válasz brumi1024 #15461 üzenetére
Pedig azt mondták a költöztetés után nemsokkal, hogy megszűntek a gondok. Akkor még mindig áll a bál.
Nekem kopp-kopp eddig 2 garis ügyintézésem volt, azok lementek rendesen. Minden más gép amit eladtam, ajándékoztam vagy javítottam szuperál. Nagyon jó a noti őrangyalom az biztos.
Lehet átolvasok pár fórumot, ha lesz időm. Lemaradtam az elmúlt bőőő 2 hónapban.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
icons
addikt
válasz brumi1024 #16528 üzenetére
Köszi!
Igen, ismerem a boltot, csak referenciának használom (én is innen vettem a gépemet, mert máshol már nem lehetett kapni, és a billen feltünően sok matrica van, de nem zavar), óvatosan (vagy sehogyan) se kell tőlük rendelni!
Köszi, szerintem az i5ös bőven elég, semmi szüksége i7re.... Ha lehetne i3asat javasolnék neki
Van más is, ami ilyen árkategóriában szóba jöhet és hasonló tulajdonságokkal rendelkezik? (nem nagyon tetszik a haveromnak az Y580 külseje )
(#16531) Watto1991
Köszi, meggyőztél! (a tapasztalatok érnek a legtöbbet)
AKkor zseniális hűtése van![ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz brumi1024 #17069 üzenetére
Lehet, csak engem zavar, de ilyen vga-t 2012 végén már ne szereljenek ddr3-al.
Anno asztalon poénkodtak sokat a 2GB-os DDR2-es Sparkle kártyákon.
7730-on inkább kilóra van a társítva a memória, mint használhatóságra."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Curse
tag
válasz brumi1024 #17372 üzenetére
Medion nem pálya akkor,úgy látom sokan köpködik,ennek valami oka kell hogy legyen. Azt viszont nem értem hogy a fasza gyártók miért nem képesek tuti design-t összedobni,ebben a Medionban pont a kinézete tetszett meg.A Precisionban meg pont a külső nem jön be.A G75 még elmegy de a 6600m már nekem erős.Pedig nagyon szimpi a Precisionba belevágott hw.Néztem pár videot és asszem a hangja is zavaró lenne nekem.Lehet g75 lesz ebből.Valamiért úgyis nálunk MO-on jó olcsó.
(#17373) btudos: Variálás off a Medionnal.
(#17374) Borote: A tükör nem pálya,a precision nekem túl komoly szóval eddig marad a G75.
A Clevo barboneokról senkinek sincs tapasztalata?Mert például hamburgerzabálóéknál az a trendi a gamezós körökben.Ahogy elnéztem a hangja meg a kinézete szörnyű amúgy azt rakatsz bele amit csak akarsz piri pénzért.Picsáért nem gyárt valaki Y580-as kinézettel meg kijelzővel valaki egy kicsit izmosabb notit.Nem volna ez a Lenovo gari ilyen fos meg nem melegedne annyira az 580-as lehet még meg tudtam volna barátkozni a gtx 660m-el is.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz brumi1024 #17652 üzenetére
Más? A Dell-t 350K-ért látom.
Mondjuk, hogy nem olyan fontos a grafika, vagy a játék, csak menjenek az újabb játékok is, értelmes részletesség mellett natív felbontásban. Szerintem a kisebb felbontás is belefér, és akkor talán elmehetünk a jobbféle "üzleti" vázak felé. Méretre szerintem egy 15" környékén kellene gondolkodni, valszeg vonaton is használná. -
B-L-A-C-K
titán
válasz brumi1024 #17696 üzenetére
Igen írtam is jobb ez nem vitás, de nem biztos ér annyit, és itt direkt írtam azoknak akiknek játékra kell, viszont ha valaki minden szempontot figyelembe vesz, és igényt tart rá, akkor meg evidens hogy megéri. De ilyen alapon akkor már +30 ezert a 225 ezres Lenovo Y580-as is ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest