Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz polip #37041 üzenetére

    Te tényleg nagyon buta vagy, remélem nem eladó vagy valahol, max raktárosnak tudnálak elképzelni.

    Na figyi:

    "azt írtad: nem javasolt. bár meg nem indokoltad miért, nyilván a hatalmas tapasztalat beszélt belőled :)"

    0 tapasztalatom van ebből a típusból, de olvasni tudok, és aki ilyet használ és nagy részük azt mondja nincs vele megelégedve, akkor erre nem lehetne hivatkoznom? Vagy vennem kéne egyet hogy megtudjam hogy az a sok ember hazudik e? Gondolom akinek ilyen van nem az a célja hogy fikázza ha már megvette.

    "és egy szösszenet tőled: Ha jó a fényes kijelző, HD felbontás, és nem kell USB 3.0 akkor Brote kollégával hasonlóan én is Lenovo-t venném. Bár mind2 gép egyformán jó, de jobb benyomást kelt a Lenovo nekem is kicsit."

    Tőlem idézek: "Bár mind2 gép egyformán jó, de jobb benyomást kelt a Lenovo nekem is kicsit." Ezt tudod nem a kisujjamból ráztam ki hanem személyesen megnéztem fogdostam, felemeltem, bekapcsoltam stb. Szóval szerintem elmondhattam a látottak alapján milyen benyomást nyújtott nekem a 2 gép, illetve sok utána olvasás és mások tapasztalatai alapján is hivatkozhatok rá...

    "de ha még sosem használtál Y570-et akkor hogy a büdösbe és mi alapján tesz benned jobb benyomást????? mi a sz@r alapján???? szebb a sajtófotója???"

    Ezt az előző hozzászólásból leszűrheted...

    "ne viccelj már ember mert kinevetteted magad!!"

    Igen én nevettetem ki magam, bejössz ide eddig senki sem adott neked igazat, sőt olyan írt most neked akinek szintén ilyen gépe van és mondja hogy szar. Szerintem itt pont nem én vagyok az akit kinevetnek, de úgy látom ezt nem sikerült észrevenned.

    Azt meg nagyon szánalmas dolognak tartom hogy azért mert neked célod hogy ilyen gépeket eladj itt nekünk ajánlani kéne (tudom írtam nem célod, de nagyon az jön le ebből), most ha visszaolvasol láthatod miért nem ez a legelső gép amit ajánlunk.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák