2013. május 24., péntek

(#12801) Recon666 válasza baluka26 (#12781) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Heh, én szakértő :D Annyit tudok mondani az AD300-ről, hogy kevesebb mély-e van, mint a Senn HD5XX szériának, nagyon kényelmes, nagy tere van és ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#12802) Dave™ válasza gixxer-tomee (#12797) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Ennyiért mindenképpen a Superlux HD668B :D Keress rá a topikban.

(#12803) dudika10 válasza Recon666 (#12801) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont azokat a dolgokat soroltad fel amit hallani szerettem volna, tudtam én, hogy ez kell nekem. ;]
Amint megbizonyosodtam róla, hogy működik az erősítőm és beleraktam egy normális dobozba az lesz az első dolgom, hogy megyek veszek egy AD300-at. Karácsonyra a fa alá pont jó lesz. ;]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#12804) Recon666 válasza dudika10 (#12803) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Tudom én mit kell mondani ;] Rosszul nem fogsz járni vele az biztos.
Ha már mindenki elmondta, hogy Senn HD25-1 kell neki, nekem meg egy AT900 vagy 950LT kell, nem baj, majd talán jövőre. :P

[ Szerkesztve ]

(#12805) SOAD19

SOAD19
(őstag)

Valakit nem érdekel a 1,5 hónapos K242HD-m 30k-ért?! :O :)
[link]
És bocs. :B

[ Szerkesztve ]

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#12806) Recon666 válasza SOAD19 (#12805) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Kolléga, már elcsábultál egy jobb fejhallgatóra? :) Én is most gépújítás előtt nagyon böngésztem, az ebay és head-hifi fejhallgatós részeit, de csak vissza fogtam magam, pedig nagyon hátárán voltam egy másik fejhallgatónak. :D

[ Szerkesztve ]

(#12807) schawo válasza Recon666 (#12806) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, az a bizonyos pórul járt pénztárca.

30k-ért 1-2 hónapos K242 ajándék, most kell vinni :)

@(#12805) SOAD19:

Én nem adnám el, inkább gyűjtenék rá, és később venném meg HOZZÁ a K601-t. Bánni fogod a hiányát.

[ Szerkesztve ]

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#12808) gixxer-tomee válasza Dave™ (#12802) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

És azt hol lehet kapni? Magyarországon úgynézem nem. :U
És mit tud? Nem ismerem ezt a márkát. Mondjuk az nem jelent semmit. :D
Amúgy az olyat szeretem amiben azért van basszus is. Néztem már a Pioneer SE-M290, 390-et. Azok basszusban jók azt mondják, én nem tudom.

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#12809) Recon666 válasza schawo (#12807) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Jaja, én idén már bevásároltam fejhallgatóból, volt 3 is, elég volt az idei évre, most már mindenképp meghallgatom a kiszemelteket, ha drágábbat akarok venni, de az AT-k sajnos elég ritkák hazánkban, így ha ilyet vennék legközelebb is, akkor megint zsákbamacska lenne, amiben volt részem rendesen idén, szerencsére az A500 beváltott a hozzá fűzött reménnyimet. :)

[ Szerkesztve ]

(#12810) Dave™ válasza gixxer-tomee (#12808) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Itthon nem kapható, de lesz még rendelés a közeljövőben itt, tudsz csatlakozni. Ár/érték arányban valószínűleg verhetetlen. Van basszusa is, bár nem biztos, hogy olyan, amilyenre te gondolsz :D Ha használod a keresőt, sok minden kiderül róla. Meg ha visszaolvasol is segít. Ha egyszerűen akarsz venni valamit, aminek van basszusa, akkor Sennheiser HD 202 vagy az apróról a HD 485 ;] Mindkettőnek van basszusa.

(#12811) SOAD19 válasza schawo (#12807) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Mi az hogy hozzá?! :DDD Azért annyira nem vagyok pénzbőségben, hogy két ilyen csudát birtokoljak. Meg muter kinyírna, ha látná, hogy kettő is van, még jó, hogy nem tudja ez a K242 is mennyibe került... Elmúltam már bőven 18, de csak itthon lakok még...
Amúgy, akkor egy kérdés is, a K601-nál zavaró lenne, ha a használata közben kb. 1 méterre menne a tv? Gondolok itt, arra, hogy nagyon behallatszódna, mennyire nyomná el a muzsikát? A k242HD, mint tudjuk fél nyitott, ennél annyira nem zavaró. Ha megy a zene, akkor nem zavar be a környezet, csak kérdés, hogy a K601-nél...
És azt, hogy érted, hogy hiányolni fogom? Arra, gondolsz, hogy ha nincs síri csend, akkor a K242HD-t, ha meg adottak a feltételek, akkor a K601? :F
Recon666: Hát, na, én voltam a hülye. :W Nem kellett volna tovább olvasnom a topicot és nem marna a kíváncsiság, hogy milyen lehet az a K601. :F

[ Szerkesztve ]

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#12812) Recon666 válasza SOAD19 (#12811) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Ilyen ez, ez ellen nem lehet tenni semmit. Nálam egyszerű recept van, ha elkap a hév egy fejhallgató miatt, akkor gyorsan elköltöm a pénz arra, amit eredetileg beterveztem. :D

[ Szerkesztve ]

(#12813) schawo válasza SOAD19 (#12811) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1m-re? TV? Hallani fogod.

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#12814) gixxer-tomee válasza Dave™ (#12810) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Nemtom miért emelted ki a basszust . :D Én most úgy vagyok vele hogy kellene, de ha majd tényleg lesz rendelés akkor valszeg beszállok, de viszont mostanában kell egy. :U Akkor a Pioneer ról nem tudsz semmit? Nem akarok erőszakosnak tűnni, de már annyi sz@rral szívtam, hogy az már sok. Kb 6 éve vettem egy Technics RP-F290-et. Annál jobb fejesem még nem volt. De sajnos elvan repedve, de úgy hogy már neki annyi. :O

Gondoltam szerzek valami hasonlóan jót, vagy jobbat ha lehet.

Szerk: Aha! Megtaláltam a 485 öst. Most már birizgálja a csőröm. :Y Akkor ennek fekszik a basszus? :D:D:D

[ Szerkesztve ]

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#12815) Shufny válasza SOAD19 (#12811) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

1 méterre a TV -től? Egy dolog, hogy teljesen behallatszana, de ha nem NAGYON halkan hallgatnád, akkor a TV nézők is megőrülnének tőled.

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#12816) SOAD19 válasza Recon666 (#12812) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Nekem ez volt a betervezett fejlesztésem, hogy egy más dimenzióba emeljem a zene élvezkedését. És az a 37k is még 1,5 hónapja is nagyon a max volt, amit rászántam, de hát azóta sok víz lehömpölygött a Dunán... :D
Na, hátha valaki megszán és elszakít a K242-től. :)

Mod: Megőrülök, akkor egy ilyen füles, csak egy külön helyiségbe ajánlható? Nagyságrendekkel jobban kihallatszódik, mint a mostani fejesem, mert azért ez is kihallatszódig, de eddig nem panaszkodtak érte.

schawo: de akkor is bezavarna a tv, ha megy a zene, mert a mostaninál nem hallatszódik be zene közben, csak ha halk rész megy vagy ha szünet van.

Köszi, mindenkinek a segítséget amúgy. :R

[ Szerkesztve ]

(#12817) Dave™ válasza gixxer-tomee (#12814) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

1) A HD668B teljesen kiegyensúlyozott, gyönyörű mélye van, tiszta hangja, úgy szól, ahogyan kell. Ennyiért hihetetlenül jó vétel, sokkal többet ér (konkurenciához viszonyítva).
2) Ha veszel egy HD 202-est, az némileg dübörögni fog basszus címszó alatt, az egész sokkal zártabb, fátyolosabb, nem az igazi
3) A HD 485 egy fokkal jobb választás, nyitott, bár eléggé mély tónusú, más jellegű a mély kiemelés is, mint a HD 202-esen.

Szerintem januárban lesz legközelebb rendelés, addig nem nagyon lesz készlet. Árban 9-10 körül alakul a HD668B, ha vagytok rá páran. Szerintem biztosan lesznek érdeklődők. A Pioneert szerintem hanyagold, akkor már inkább a másik két alternatíva. Milyen zenére kell egyébként?

Ja azért emeltem ki, mert írtad, hogy a Pioneeroknál kiemelik mint előnyt, s úgy értettem, hogy ez neked pozitívum.

Igen, a HD 485 kiemel elég rendesen 100-200 Hz között, tehát ezt a tartományt megnyomja, így végeredményben több a basszus. Viszont egy nyitott fejhallgatónál ez egy kicsit másmilyen, mint egy átlagos zártnál: a zártak inkább hajlamosak dübörögni (pl. 202), a nyitottak (pl. a 485) inkább olyan duruzsoló mélyet produkálnak. A 485 legalábbis biztosan.

[ Szerkesztve ]

(#12818) gixxer-tomee válasza Dave™ (#12817) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Hát lényegében minden félét hallgatok, A-tól Z-ig. Játszok is vele. Bárcsak ki tudnák próbálni egyet. De hát itt vidéken az necces dolog.

Szerk: Hát igen. Én szeretem a mélyeket. Én már csak ilyen vagyok. Mindenki mást szeret. :)

[ Szerkesztve ]

(#12819) Dave™ válasza gixxer-tomee (#12818) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Javaslom a MediaMarktot, ha valamikor arra jársz, ott elég sok fejhallgató van kirakva. Persze, nincs ezzel semmi gond :)

(#12820) gixxer-tomee válasza Dave™ (#12817) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Én mindig is a zártakat szerettem. Valahogy személyesebbnek éreztem a zenét. Ha viszont játszottam a gépen, akkor is jobb volt, ha kiszűrt mindent. Főleg ha LAN party-n kellet a sok üvöltöző marhát kiszűrni. Ilyen már ritkábban van, viszont valahogy ezt a fajtát szoktam meg.
Az iPod omhoz is bedugós fülest vettem, egy Koss The plug ot. Mondjuk megbántam mert a kábele olyan kemény hogy 1 év után már darabokra törött... :(((
Mondjuk ez nem ide tartozik. :D Elnézést!

Mostmár aztán tényleg nem tudom mi lenne jó. :Y A 485 Elég szimpi, a 202-esnek meg jobb a mélye, vagy mi. :F :W
Mindenképpen akarok egy jobb kategóriást, addig szeretnék egyet amit nem fogok megutálni.

[ Szerkesztve ]

(#12821) Dave™ válasza SOAD19 (#12816) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Konkrétan mi a baj a K242-vel? Csak hogy ennyire le akarod cserélni. Mert ha nincs semmi különösebb oka, akkor ez egy nagy útvesztő. Mindig van feljebb, utána jöhet az újabb/jobb erősítő hozzá, DAC miegyéb. Valahol kell húzni egy vonalat. Nyilván a te döntésed, de ne az vezéreljen, hogy van jobb is, mert mindig lesz.

Lehet szükség lenne egy anonim headphone-függő klubra, mert nyilván ragályos és addiktív a jelenség :)

Egy gyógyszer van ellene, az erős akarat :DDD

#12820: a jobb a mélye az elég relatív, inkább más. Szerintem a HD 485-ön szebb, de egyrészt nem is használtam huzamosabb ideig 202-est, másrészt elfogult is vagyok a nyitottak irányában :) A HD 485 egyébként annak ellenére, hogy nyitott, elég sokat szigetel befele meg kifele is, elég vastag rajta az a külső textil borítás. Közelebb van egy félnyitotthoz szigetelésben, mint egy teljesen nyitotthoz, szerintem. A HD668B (félnyitott) többet enged ki, ez egészen biztos. Kipróbálni leginkább csak a MM-ben lehet sajnos. Ha Pesten jársz és egyeztetsz előre, akkor a HD 485-öt meg tudom mutatni mp3 lejátszóról, feltéve ha a bontottat addig nem viszik el. MM-ben ez már nincs. Bár lehet 202 sem, talán már a 203 megy helyette.

[ Szerkesztve ]

(#12822) Recon666 válasza gixxer-tomee (#12820) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Esetleg zárt alternatíva lehet a Creative Aurvana Live!, ha egy kicsit még szánsz rá.

(#12823) schawo válasza gixxer-tomee (#12820) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Koss The Plug" ÁÁÁÁÁÁÁÁ :Y Ezt a márkanevet előttem ne :)

A valaha volt legszarabb fülesem, maga az óborzalom, 5 percnél tovább egyfolytában nem bírtam. Pedig fizettem érte vagy 8k-t :W :O A megváltást az hozta, mikor végre elhagytam az egyik füldugóját. Jaj, azt a boldogságot el se tudjátok képzelni.

@(#12816) SOAD19: A K601 nagyon igényes, igényli, hogy törődj vele, igényli, hogy megfelelő környezetet biztosíts neki. Ha ezt nem tudod biztosítani a nap 24 órájában (mondjuk egy hallgatózó szoba, vagy egy csendes WC formájában :P), akkor szóló fülesnek alkalmatlan. Te fogod utálni a környezeted, és vica versa. Ilyenkor jön az a kérdés, hogy akkor mit lehet tenni?
1. megtartod a 242-t (ez a legolcsóbb)
2. veszel mellé egy 601-t (ez a második alternatíva)
3. lefoglalod a budit (asszem karikásra fogod ülni a segged, de valamit valamiért)
3. veszel neki egy szobát (asszem ez rohadt drága és nehezen kivitelezhető)

[ Szerkesztve ]

(#12824) gixxer-tomee válasza schawo (#12823) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Hát megutáltam én is.. Pedig mennyit agyaltam akkor is amikor azt vettem. Mondom megveszem, hátha beletalálok. Hát beletaláltam..

(#12825) Shufny válasza SOAD19 (#12816) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Természetesen lehet olyan hangosan hallgatni, hogy elnyomja a TV -t, de amikor a K242 nem elég hangminőségben, akkor ez nem túl okos megoldás. Egyébként nagyjából igen, külön szoba kell. Azon a hangerőn, amin hallgatni szoktam az ajtó túloldalán is hallatszik... (mondjuk kifejezetten rosszul szigetel az az ajtó is, de érted mire gondolok)

Röviden én is kiváncsi lennék, hogy miért akarod eladni a K242 -t? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem jó ötlet.

[ Szerkesztve ]

(#12826) Dave™ válasza schawo (#12823) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

A megváltást az hozta, mikor végre elhagytam az egyik füldugóját. Jaj, azt a boldogságot el se tudjátok képzelni.

:DD :DD :DD

Egyszer én is majdnem vettem egy ilyet, aztán nem sokkal később CX300 lett helyette. Nem bántam meg :D Jót még nem hallottam róla, de a Koss sem igazán ott van a fejemben a minőségi fül/fejhallgatók szavak mellett.

(#12827) SOAD19 válasza Dave™ (#12821) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Igazából az hiányzik belőle, amit a HD555-nél tapasztaltam, a nagyobb térérzet, erősebb az az érzet, mintha ott lennél a zenében. Tudom, akkor miért nem vettem olyat. :D Mondtam, hangminőségben lehet jobb ez az AKG, meg amit olvastam, hogy kevésbé színez az AKG, számomra ez eléggé az AKG felé billentette a mérleg nyelvét. De a sorsra bízom az ügyet, ha nem lesz jelentkező a fejesemre, akkor vigasztalódok egy ilyennel áááó, múltkor még 20k volt. :W
Na holnap irány a MM, megnézem mennyire hallatszódnak ki ezek a nyitott fejesek, bár múltkor is próbáltam, csak hát bömböl ott minden , nem lehet normálisan kideríteni, h mennyire is szól kifele. :N

[ Szerkesztve ]

(#12828) Zinho válasza Dave™ (#12817) üzenetére

Zinho
(senior tag)

Most már nekem is van olyan 50 óra a hd668-ban (szombat este óta vagy a fejemen van, vagy a szekrényben az mp3 lejátszóról megy.... :D ) és azóta tényleg kitisztultak a magas hangok, meglepően szépek a mélyek, kontrolláltak. Hihetetlen; ezek után hallgatva a Sennheiser HD555-öt, azt mondom átb@szás annyiért árulni, pedig igazából annak "normális" ára van, a Superlux lóg ki a sorból...

(#12829) schawo válasza schawo (#12823) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én pl azért nem szeretem, és nem használom (most) a K500-t (ami a K601 haverja), mert még a notebook ventilátora is zavar. Csak és kizárólag az asztali géppel szeretem használni, mert azon le tudok lőni minden ventit zenehallgatás közben (azért is vettem a procira batár nagy hűtőt).

Ha meg beszól a venti, akkor már rosszabb a hangja, mint a K24x-nek.

Nem mellesleg a HD555-tel sem jártál volna jobban, mint a K242-vel. Neked minimum félzárt (félnyitott :P) kell, abban pedig a K24x nagyon jó.

@(#12828) Zinho: hmm ezek után már várom az összecsapását a K240-nel :)

[ Szerkesztve ]

(#12830) Dave™ válasza Zinho (#12828) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Szerintem továbbra is átbaszás annyiért árulni. A Sennheiser is meg az AKG is elég sokat költ fejlesztésre, ez egészen biztos, de ezek az árak messze nem indokoltak. Egyszerűen le van fedve a teljes piac, 4-től 300 ezerig tudsz venni fejhallgatót (tudom, van feljebb is máshol). Ezzel szemben itt van a Superlux, aki biztosan ellesett ezt-azt a nagyoktól (gondolom a nagyok is szoktak egymástól), na de abban is biztos vagyok, hogy nekik is van benne fejlesztésük. És a legjobb fejhallgatójukat - ami mondjuk partiban van a nagyok középkategóriájával - 30 € végfelhasználói áron adják. Hát mi a vicces, ha nem ez :D

Én nem hallgattam sokat a HD 555-öt, de kérdés nélkül a HD668B-t tartom a jobbnak. Egyedül kényelemben jobb a Sennheiser, meg nagyobb a tere, bár ezt a Superlux hangjához képest nem érzem előnynek, mert itt meg szélesebb a soundstage, jobban elkülöníthetőek a hangszerek, tisztább, részletesebb, és nem színez. Nem is olyan meleg, de ezt én egyáltalán nem érzem hátránynak. Egyszerűen öröm hallgatni. Az elején tényleg kicsit sok volt a magas, bár mp3 lejátszóról nem volt ennyire feltűnő, a Prodigyvel igen.

Zinho, Te milyennek találod a HD 555-höz képest?

szerk: egyébként 200-300 órát írnak a teljes bejáratásra. Saccra én még 50 alatt vagyok szerintem, éjszaka nem járatom, nem érzem szükségét (bezzeg a HD 485 mennyit ment éjszaka :DDD )

Schawo, te mikor veszed már át? Egy egész armadányi AKG-val tudod összehasonlítani, erre mindenki kíváncsi :)

[ Szerkesztve ]

(#12831) Shufny válasza schawo (#12829) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Lehet, hogy én nem vagyok elég érzékeny csak, de ha már minimális zene szól rajta, akkor nem tudom kivenni a ~900 RPM -mel forgó ventijeim hangját kb 1m -ről. Az egyébként biztos, hogy kifejezetten halk környezet kell hozzá.

(#12830) Dave™: Gondolom miután sikerült beszélnem az öccsével. Mailre nem válaszolt, tegnap meg ma nem vette fel... mondjuk lehet SMS -t kellett volna írnom? :B

[ Szerkesztve ]

(#12832) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

Most aztán ülök itt mint akit fejbevágtak. Most már fngom sincs mit vegyek. :D

(#12833) Tomate válasza gixxer-tomee (#12832) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy jó fürdőt :)

Más: Valaki nem tudja, hogy tudok felvenni firefox alatt futó zenét? (van ez a virtuális Directwire kábel dolog prodigynél) Ezt lenne jó ebben a minőségben lementeni: [link] Tudom, hogy ez már sokadik off, de itt van sok okos ember + pörög a topic. Amúgy meg nem is tudom hova tehetném fel a kérdésem. Van milyen hangkártyát vegyek topic, meg hangkártya probléma és ezzel kifújt. Nagyon nem jó egyikbe se... :( :R

[ Szerkesztve ]

(#12834) Dave™ válasza gixxer-tomee (#12832) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Leírtam fent 3 alternatívát is :)

1) Superlux HD668B (félig nyitott)
.
.
.
.
.
2) Sennheiser HD 485 (nyitott, de olcsóbb :D ) / Creative Aurvana Live (zárt)
.
.
.
3) Sennheiser HD 202

Kb. sorrendben.

(#12835) Zinho válasza Dave™ (#12830) üzenetére

Zinho
(senior tag)

Mindig kölcsönbe volt nálam a HD555, annyira nem "vésődött be" a hangja. Ha bejárattam a Superluxot, elkérem vagy egy hétre, aztán írok egy szösszenetet róluk.
Ami megmaradt/feltűnt a HD555-tel kapcsolatban, az az, hogy valahogy kontrollálatlannak (de randa szó!) hallom a mélyeket, vagy nem is tudom, valami nincs rendben velük. Szerintem a Superluxnak kiegyenlítettebb a hangzása. A Sennheiser "válogatósabb" a Superlux inkább "mindenevő". (volt olyan zene a HD555-tel ami mocskosul jól szólt, más meg ratyi volt....) Talán a Superlux nem bosszulja meg annyira pl. ha mp3-at teszek be, vagy eleve rosszul masterelt zenét.

(#12836) gixxer-tomee válasza gixxer-tomee (#12832) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Azhiszem azt fogom csinálni, hogy most veszek egyet az iPod omhoz, aztán januárban ha rendeltek a Superluxból akkor beszállok én is. Most viszont egy iPod os fülest kéne nézni. Az se lesz egyszerű eset, úgy mint én. Most kérek elnézést az eddigi és az elkövetkező hülye kérdésekért. :U :B

(#12837) Dave™ válasza Tomate (#12833) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

It wasn't me! Nemsokára törlöm, szóval töltsd le ezt a vicces családi videót gyorsan :D

(#12838) Tomate válasza gixxer-tomee (#12836) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Volt szerencsém egy ilyen JBL fülessel meghallgatni egy új ipod shufflet. (aréna pláza almás bolt) Nagyon tetszett amit hallottam és bőven jó utcára is. (mondjuk nem rózsaszínben :) )

Dave™: Nagy köszi! :R Imádom Dzsekót, megvan az összes albuma flacba (akarom mondan cd-n :B ) Nagyon jól szólnak a számai.

[ Szerkesztve ]

(#12839) gixxer-tomee válasza Tomate (#12838) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Pedig nagyon baba ez a rózsaszín cucc. Csak az ára nem baba. :D

Én is köszönöm Jackot!

[ Szerkesztve ]

(#12840) Dave™ válasza Tomate (#12838) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

;) Én Kodállyal vagyok: Legyen a zene mindenkié!

(#12841) Tomate válasza gixxer-tomee (#12839) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor jó :) Ha van rá lehetőséged menj el és hallgass bele. Szerintem nem vészes az ára. Egy jobb agyba dugós füles sem sokkal olcsóbb.

Dave™: :))

[ Szerkesztve ]

(#12842) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

AKG K512 ?
AKG K402 ?

HD202 nél mit jelent a II ? Van amelyik bolt azt írja, van amelyik nem.

Sok mindent írtam már, de azt még nem mondtam hogy elég nagy fejem van. :D Nem tudom ez mennyire számít.

[ Szerkesztve ]

(#12843) Dave™ válasza gixxer-tomee (#12842) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Feltehetően újabb kiadás. K512 vs. HD 485 teszt van a logouton is, nézd meg. A K402-t passzolom. Állíthatóak, annyira nagy fejed nem lehet, hogy ne menjen rá :D

MOST szólok, hogy kezd téged is megfertőzni a fejhallgató-függőség :D

(#12844) gixxer-tomee válasza Dave™ (#12843) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Nana! Lehet én vagyok Shrek! :D Azt írják pár helyen hogy a K514 jobb mint az K512.

(#12845) AMDFan válasza gixxer-tomee (#12844) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

Az AKG fülesek "Shrek readyk" :)
Bármekkora fejed van, rámegy, de szerintem a legtöbb füles ilyen.

(#12846) Shufny válasza Dave™ (#12830) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Én azt a pletykát olvastam, hogy egy OEM cég volt a fejhallgató részleg, szóval úgy nem szokatlan, hogy ilyen áron adják a terméket tovább. Valószínűleg keveslették a részesedésüket a munkájukhoz képest, és kaptak az alkalmon mikor 2008 -ban a Superlux terjeszkedni akart. Mindenképp jól jön az ilyen a vásárlóknak :)
Egyébként a fülhallgatójuk elég érdekes. Mindenütt írják, hogy tök jó, csak alig szűr, ami szerintem egy IEM -nél eléggé komoly probléma.

(#12847) rauschie

rauschie
(őstag)

Pár hozzászólással korábban felvetettem egy Ph-s hifi-találkozó ötletét, elsősorban itt most a fejhallgatósokra gondolok. Nem nagyon válaszolt senki, ennyire nem lenne rá igény?
Úgy gondolom, a fejhallgató tipikusan egy olyan téma, amit személyesen lehet megítélni, nem lehet benchmarkokkal mérni, mint a procit, nem beszélve a személyes preferenciákról. Szerintem sokan lennénk, akiket érdekelne, mit kaphatunk a pénzünkért, vagy milyen irányba lenne érdemes fejleszteni a rendszert.
Eléggé fertőző ez a dolog, ha valaki egyszer vesz valami jót, lefelé már biztos nem fogja adni, felfelé pedig a határ a csillagos ég, csak oda sokféle út vezet.
Engem például nagyon érdekelne momentán pár erősítő, de ez a Supralux jelenség is foglalkoztat, akkora a hype, hogy tényleg meghallgatnám fej-fej mellett egy HD555-el. Minden fejhallgatónak 'lelke' van, de legalábbis annyira saját karaktere, hogy hallani kell őket, és akkor még szó sem esett az erősítőről, forrásról.
Ha lennénk elegen, lehetne nyitni a témának egy topikot, szívesen vállalom a szervezés egy részét/egészét is.

(#12848) schawo válasza Shufny (#12831) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és @Shufny:
Bocsi, de a múlt hét veszettül zűrös volt. Ezen a héten meg öcsém szabadságon van Kaposváron. Ergo csak jövő héten veheti át egyáltalán. Shufny tőled kis türelmet kérek még. Thx.

@(#12847) rauschie: December közepén végre hazajövök Mo-ra, utána nyitott vagyok bármilyen találkozóra :D

Amúgy lehet, hogy bevállalom a szervezését az irodában, mondjuk a tárgyalót bevetjük erre, ott lenne elég helyünk. (Buda, Déli Pu-tól 2 percre gyalog)

[ Szerkesztve ]

(#12849) Zinho válasza rauschie (#12847) üzenetére

Zinho
(senior tag)

Hát nem tudom, az a baj, hogy olyan valakinél kéne, akinek mondjuk van egy tisztességes erősítő cd játékossal, meg egy gép, jó hangkártyával/DAC-cal/erősítővel... bár elég lenne az előbbi is, úgyis a fejhallgatókra vagyunk kíváncsiak. Ha ezt valaki magára vállalja... nem tudom mit értettél szervezés címszó alatt :)

(#12850) Shufny válasza rauschie (#12847) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Korábban volt róla szó, de nehéz olyan időpontot és helyet találni, ami mindenkinek (vagy legalább elég soknak) jó. De majd mindenképpen jó lenne egy (vagy több) ilyen. (mostmár hozzá is tudok rakni a dologhoz :) )

(#12848) schawo: Részemről egyáltalán nem probléma, csak gondoltam már így is bőven eléggé elhúzodott az egész.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.