2013. május 19., vasárnap

(#12601) baluka26 válasza Dave™ (#12600) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te is fiókba szoktad ilyenkor tenni vagy hová?:D

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#12602) Dave™ válasza baluka26 (#12601) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Szekrénybe, ott több a hely :DDD

(#12603) Dave™ válasza Dave™ (#12600) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Woooooha, sztornó az előbbire :DDD Valami el volt állítva a realtek vezérlőjében, és a 2.1-es hangszóró szatelitjeiként kezelte a HD668B-t, ezért nem volt semmi mély. Rákötöttem a Sony mp3 lejátszóra és megjött minden tartomány :D Eddig brutális - kristálytiszta, iszonyat részletes, minden a helyén :)

(#12604) Mandarinn válasza Dave™ (#12603) üzenetére

Mandarinn
(senior tag)

Na és milyen a 485-höz képest? Így bejáratás előtt?

(#12605) Zinho válasza Dave™ (#12603) üzenetére

Zinho
(senior tag)

Ohh,én majd csak szombaton tudok érte menni :(
Ellenben ma megjött a Prodigy, csak nem talált otthon senkit sem a postás. Nem rossz, hétfőn adták fel itt Dél-Koreában....

(#12606) PuMbA

PuMbA
(PH! addikt)

Na nekem is ugyan az a gondom a PayPal-lal, mint nektek. Rendelésnél ugye a 110 EUR-t számolta ki és annyit rótt ki a PayPal accomra, most meg a 140EUR rendes összeget így nem tudják levonni. Legalább a füleseket már becsomagolták úgyhogy biztos, hogy még belefértünk a készletbe. Végülis akkor banki átutalással fizettetek?

Mod: mégsem: "Availability: estimated date of delivery: 23.12.2010" :O

[ Szerkesztve ]

(#12607) schawo válasza Zinho (#12605) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha az Alfa Centaurin adták volna fel, akkor csak hétfőre ért volna ide :DDD

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#12608) PuMbA válasza PuMbA (#12606) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Na akkor nem tudom, hogy mivan, mert az oldalon meg ezt írják: "the order you have placed is ready for shipping"

(#12609) Dave™ válasza PuMbA (#12606) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Bele lehet szállni még eggyel? Kellene még egy :DDD

Hol látni a készletet? Nekem sehol sem jelzi, hogy már nincs készleten.

Schawo: nem adod el az egyiket? Kellene karácsonyra :D Majd rendelsz még, elég lesz neked egy is egyelőre :D

[ Szerkesztve ]

(#12610) schawo válasza Dave™ (#12609) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

LOL, látod, én egyből kettőt vettem :D

[ Szerkesztve ]

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#12611) bigmasterg válasza schawo (#12610) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Én meg hármat. :DDD
Csak 1 lesz nekem, de a másik kettő is családban marad.

[ Szerkesztve ]

.

(#12612) PuMbA válasza Dave™ (#12609) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

[Itt látható]. Sárga lett az az adatbázis ikon és alá is van írva. Az a baj, hogy elvileg a miénk már feladásra kész, tehát ha még írnék hogy kell egy akkor csak jövő évben hoznák meg, de lehet hogy nincs igazam.

(#12613) Shufny válasza Dave™ (#12603) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Nekem azért kicsit túl csilingelős. Bejáratás biztos javít majd rajta, de egyébként sokan ezt nem szeretik a Beyerekben (amikhez elvileg kísértetiesen hasonlít a frekvencia átvitele) szóval valószínűleg valamennyire megmarad. Amúgy sokkal pontosabb rajta például a cin mint a k81 -en (aminek szegénynek kifejezetten gyenge pontja), csak ne lenne ennyire hangos :D .

Amúgy nem kell félni attól a kommentemtől, hogy nem üt akkorát a mély. Azért most is bőven jól szól rajta a UK garage és a darkpsy is ;) (és fog ez még alakulni)

(#12606) PuMbA: Végül megvártuk még lejárt a zárolás (2 hét), mert nem válaszolt a thomann, mikor írtam nekik hogy az OTP ügyfélszolgálata szerint ők fel tudják oldani a zárolást, szóval tegyék meg ezt és úgy próbálják meg levenni a végleges összeget.
Végül valahogy levették a zárolt összeget, de a maradékot nem tudták, ekkor írtak nekem, hogy "valami baj van" ( :W ) szóval visszaküldték a pénzt (ezen a remek akción buktam egyébként ~2300 ft -ot). Meg hogy írjak ha rendben lesz a kártyám... szóval másnap levették végre a jó összeget és onnantól nem volt gond.

M-Stage fejes erősítő eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#12614) PuMbA válasza Shufny (#12613) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Értem, akkor szerintem írok nekik hogy vonják vissza a 110 EUR-os tételt és rójják ki a 140-est, ez elvileg meg van hamar.

Úgy látom a véleményekből, hogy beigazolódott, hogy az évtized vétele a füles :C

[ Szerkesztve ]

(#12615) Dave™ válasza Mandarinn (#12604) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Kérdés nélkül sokkal jobb a HD668B. Abszolút kiegyensúlyozott, egymás után felvéve a kettőt abszolút levágni, hogy a HD 485 lent és fent is kiemel. Egyébként a fenti kiemelést sokkal erősebbnek érezni a HD 485-nél a Superlux után, mint a lentit. Azután a részletesség: sokkal-sokkal részletesebb, leginkább középen és fent érezni. A mélye sokkal mélyebbre megy. Egyelőre eléggé közelinek tűnik a hangkép, a HD 485 (moddolt!) valamivel tágasabb volt. Ez nyilván a kialakítás miatt van így. Szerintem bejáratás után még jobb lesz. Pedig már most is üt, nem is kicsit.

(#12616) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Na akkor ezt most tök komolyan kérem:

Szeretnék egy HD668B-t karácsonyra bátyámnak. Eredetileg a HD 485-öt szántam, de ezt hallva el fogom adni. Viszont csak a thomann szállít hozzánk is, a többi bolt UK only :( Arra kérek valakit, aki többet rendelt, és nem életbevágó egy darab nélkülözése, hogy szánjon meg, és adja el nekem. +10-15%-ot rászámolhat a kényelmetlenségre való tekintettel :)

Nem mertem bevállalni egyszerre kettőt, utólag már sajnálom, hülye voltam, de szánjon meg valaki, nagy szívességet tenne :)

(#12617) hennessys válasza schawo (#12594) üzenetére

hennessys
(kvázi-tag)

Igazad van schawo, akarom mondani drusza :DD ez 501 ver 1nek tűnik. Itt van róla 1 fotó. Kösz a linket, de a rendelésről úgylátom, hogy lecsúsztam, de ha szervez még valaki, akkor beszállnék, csak a próba kedvéért is. Megfontolandó amit a párnáról mondtál.

Veszélyes ez a fülhallgató biznisz. Még csak 4 napja vagyok benne, de azóta már üveges szemmel meredek előre és azon gondolkodom, hogy milyen erősítőt kéne hozzá vennem, mivel a DAComból pont ez maradt ki.

(#12618) schawo válasza hennessys (#12617) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Részvétem ;) Én véletlenül vettem a K500-t, tkp egy olcsó füles kerestem. Azóta viszont egy vagyont költöttem el fejhallgatókra, erősítőkre. Nem is merem összeszámolni, mert egy használt autó ára jönne ki :D

Amúgy a fülesed imádni fogja az erősítőt, valamilyennel lepd meg :K

[ Szerkesztve ]

(#12619) schawo válasza Dave™ (#12616) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a hangja az K240-hez lesz hasonló, akkor eladó lesz az egyik, abból van már egy siserehad. A másikat ajándékba szánom egy haveromnak karácsonyra, aki most vett egy Yamaha digi zongorát. Akart venni egy fülest is, de én lebeszéltem róla ;]. Ha azonban tényleg más karakterisztikája van a hangjának, akkor sajna nem kívánok megválni tőle, imádom a változatosságot :)

[ Szerkesztve ]

(#12620) Dave™ válasza schawo (#12619) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Gyakorlatilag tök kiegyensúlyozott, baszott részletes, gyönyörű mély mélyek, fantasztikus magasak and so on. Egyedül a kényelembe lehet belekötni, nem ártana vastagabb párna rá, hogy a fül ne érjen hozzá a belső szivacshoz. Amúgy tökéletes. Adok érte 11.000-et. De bontatlan kellene :DDD Az enyémet ki lehet próbálni egyeztetett, köztes helyszínen :)

Marha nagy segítség lenne, ha valakinek ráérne januárig, és eladná nekem 11-ért... :U

Szerk: aki rendelt nyugodjon meg, az évtized vétele ennyiért. Úgysem hinnétek el, ha fikáznám és azt mondanám, hogy megvennék még egyet valakitől :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12621) schawo válasza Dave™ (#12620) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Úgysem hinnétek el, ha fikáznám és azt mondanám, hogy megvennék még egyet valakitől :DDD"
Erről egy örökbecsű jut eszembe a Csibefutamból (aki nem látta, annak kötelező) "Az beválhat."

Ráérjen? Csak attól tartok, hogy felmegy az ára. :F

(#12622) Shufny válasza schawo (#12619) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

én teszek egy merész kijelentést, miszerint szerintem a k81 -nek igenis hasonlít a hangja a k601 -hez :D
Nyílván nem egy kategória a kettő részletességben, de a HD668B -vel szemben a k601 -nek sokkal ismerősebb hangja van számomra. Szóval nekem reálisnak tűnik, hogy tényleg inkább Beyerdynamic hangja van mint AKG.

(#12623) Dave™ válasza schawo (#12621) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Odaadom a különbözetet is :D Amúgy egy szingapúri boltban 35 dollár, szerintem ennyi a normál ára. Csak onnan nem tudok szállíttatni, ahogyan a UK boltokból sem. 11k meg egy tábla Milka az ajánlatom, kihagyhatatlan :DDD Nekem hatalmas segítség lenne. Itt meg úgyis lesz nemsokára egy még nagyobb rendelési hullám, ahogyan látom :) Na meg berendelni be lehet ezen az áron most is, csak január elején fogják tudni szállítani. Az enyémet nagyon szívesen megmutatom, hogy tudd milyen. Utána könnyebb dönteni :)

Egyébként hogy mondjak rosszat is: valóban izzasztó a párna, és mint mondtam, kényelmesebb lenne, ha vastagabb lenne (nem tudom a K240-é mennyire vastag). (Hátha beválik ;] ) Amúgy tényleg így van.

Shufny: én csak azt tudom, hogy nem AKG K66, Senn HD 200 meg 485 hangja van :D De nekem nagyon tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#12624) schawo válasza Shufny (#12622) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na akkor ő aztán az abszolút hibrid:

Audio Technika fejpánt
AKG kagylók
Beyerdynamic hang

Eddig azt hittem, hogy AT volt a mama, AKG volt a papa, de most már úgy tűnik, hogy ez egy orgia lehetett :D

@(#12623) Dave™ :
Az AKG párnái is vékonyak. Ez a Sexinél különösen gond, mert nincs benne szivacs, hanem a fül közvetlenül egy műanyag rácson "pihen". Ha megtanulja az ember felvenni, (felvétel előtt meg kell nyomorgatni a párnát), akkor nem gond, el lehet kerülni a súrlódást.

[ Szerkesztve ]

(#12625) Shufny válasza schawo (#12624) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

asszondod inkább valami sennheiser párnát kéne ráaprikálni? :F :))
Egyébként még nem cseréltem le a párnáját. Sokkal kényelmetlenebbre számítottam, de egyrészt előtte k81 -et használtam, másrészt viszonylag kicsi fülem van. Tényleg izzasztó, de első blikkre azt mondom simán együtt lehet vele élni.

(#12626) schawo válasza Dave™ (#12623) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó, alszunk még rá egyet. ;)
De ha valaki kipróbálta, és nem kell neki, akkor én adok neked egy bontatlant, ő odaadja nekem a bontottat és megkapja a pé'zt.

@(#12627) Dave™ Tiszta AKG megoldás, az új K240 ilyen. A régiekből meg kihagyták a vékony szivacsot is, mondván a hangminőség elsődleges. (ugyanis picit ront rajta a szivacs)

[ Szerkesztve ]

(#12627) Dave™ válasza schawo (#12624) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

detto, itt is van a hangszóró (gyönyörű egyébként), előtte a műanyag rács, ezen egy vékony szivacs csak simán odatéve (semmi ragasztás vagy ilyesmi), ezt pedig a párna fogja oda. A velúr legalább nem izzaszt, de lehetne vastagabb. A Sennheiser HD 515/555/595 sokkal kényelmesebb, mert ott nem ér hozzá a fül a belső részhez. Na de vészesnek nem vészes, csak az igazsághoz hozzá tartozik. Ha valaki emiatt elállna a vásárlástól... ;]

#12626 :R :R :R

Természetesen ez is tökéletes megoldás számomra! Na meg aki kibontás előtt (ugye bontatlanul 11-et ér nálam :) ) kipróbálná, annak szívesen állok a rendelkezésére Bp-n megbeszélt helyen, Sony mp3 lejátszóval meg a sajátommal :)

[ Szerkesztve ]

(#12628) Dave™ válasza schawo (#12626) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Mondjuk kb fél perc alatt ki lehet szedni a szivacsot, csak ugye félő, hogy valami előbb-utóbb bekerül a hangszóróba. A rács semmit sem fog fel szinte, elég ritka. Van rajta egy érdekes papír matrica is :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12629) schawo válasza Dave™ (#12627) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha megtanulod feltenni (nyomorgatás a párnán), fül elhelyezése, kagyló mozgatása fel-le, fogsz találni olyan pontot, ahol nem ér a fül a szivacshoz. Ha ez megvan, akkor nagyon kényelmes lesz. Én 6-8 órát is tudom viselni a K240-t.

@(#12628) Dave™: Azt a kis sárgalábúak nem véletlenül hagyták rajta? :))

Milyen rácsa van koncentrikus, vagy négyzetrácsos?

Látom, koncentrikus, akár az összes új AKG.

Hmm, csillapító párnát tettek a hang ÚTJÁBA :Y Ez egy teljesen új akusztikai megközelítés ilyenről még életemben nem hallottam. De úgy fest műkszik. Bátor legények ezek a kis sárgalábúak. :P

[ Szerkesztve ]

(#12630) Dave™ válasza schawo (#12629) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Nem véletlenül, lásd linkelt kép. Koncentrikus. Egyébként nem is feltétlenül a szivacs a vékony, hanem az alatta levő pánt ami körbemegy. Ha valamit körbe betennénk a pánt meg a kagyló közé, ami ott is marad, akkor annyira kitartana, hogy elég messze lenne a fül a rácstól.

szerintem nem csak a lábuk sárga :DDD

#12631: Te is gyűjtöd az AKG-kat? Költséges egy hobbytok van :D

Szerk: amúgy biztos vagyok benne, hogy voltak/lesznek azok, akik csakazértis' megmoddolják a matricát is (=kitépik) :)

[ Szerkesztve ]

(#12631) Shufny

Shufny
(PH! addikt)

Egyébként aggódott valaki, hogy hamis AKG -t kapott, mert Made in China. Megnyugtatom, hogy az új k601 -em is az. (sőt, most nézem, hogy igazából mind a 4 AKG -m az :) )

(#12630) Dave™: Több helyen raktak be a párna alá valami papírt ilyen céllal.
(nem kell azért semmi dúrvára gondolni: K315 , K330 , K81 és most a K601)

[ Szerkesztve ]

(#12632) Dave™ válasza Shufny (#12631) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Akkor erre írta múltkor a superlux tesztben a csaj, hogy betömködte papírzsepivel. Nem értettem pontosan, hova tömködi, de így már egyértelmű. Azt írta, hogy utána növekszik a tér is, mivel messzebb kerül a fültől a hangszóró. Köszi a rávilágítást!

(#12633) truefx

truefx
(kvázi-tag)

Na mostmár én is nagyon izgulok.

Mivel az az érzésem, hogy az audiofil karrierem most kezdődik csak igazán, szeretnék kérni egy szívességet. Kellene néhány referencia FLAC, vagy bármi amit a foobar le tud játszani és veszteségmentes. Tehát olyan zenék, amivel érdemes tesztelni a fülest. Amin hallom, hogy "hol áll a színpadon a kongás", stb. És hát azért kunyerálok, mert nekem leginkább elektronikus zenéim vannak (azt gépek csinálják, akik nem a színpadon állnak, hanem nyomtatott áramkörök).

Javaslom a Dropbox-t, mint file megosztó lehetőséget.

Ime a track ami miatt belezúgtam Pete Namlook zenéjébe:
[Namlook "Subharmonic Atoms" (1996)]

[ Szerkesztve ]

diszko: http://mixcloud.com/trnx

(#12634) Dave™ válasza truefx (#12633) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Azért mert elektronikus, lehet elég "szeparált" a tér. Igazándiból technikailag mindegy, hogy mivel készült, az a nagyon nem mindegy, hogyan van rögzítve. Akusztikus zene is lehet szarul felvéve, masterelve, azon a hangszerek sem segítenek. Meg készülhetett valami akár ACID-el is, ha hozzáértő csinálta, élmény lesz hallgatni. Ezért nem kell stílust váltanod :)

(#12635) AMDFan válasza Shufny (#12589) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

Nem teljesen értettem, hogy milyen különbséget hallasz a K601 és a K81 között. Kifejtenéd kicsit?

(#12636) AMDFan válasza schawo (#12629) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

"Hmm, csillapító párnát tettek a hang ÚTJÁBA"

Hol is van ez a csillapító párna pontosan? Mert pl. a Senn HD595-ben is van belül egy ilyen kis háromszög alakú "hullámtörő"

Ilyesmire gondoltál? [link]

[ Szerkesztve ]

(#12637) AMDFan válasza truefx (#12633) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

Ejjha, ez a szám elmehetne bass testernek is.

Szubjektív véleményem az, hogy kicsit (nagyon) egysíkú, mély és magas van benne gyakorlatilag. Mai füllel túl egyszerű zene, vagy csak a feelingje nem jött át nekem. Amúgy ha német elektro-techno-house mittudoménmilyen zenéről van szó, akkor nálam Kalkbrenner viszi a prímet.

(#12638) Dave™ válasza AMDFan (#12636) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Ott van az előtte levő hozzászólásban a link a képhez.

(#12639) PuMbA válasza truefx (#12633) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Nem rég találtam. Iszonyat nagy master :Y

[ Szerkesztve ]

(#12640) cszn válasza truefx (#12633) üzenetére

cszn
(őstag)

Azért nem csak veszteségmentessel érdemes tesztelni, de erről inkább ne nyissunk vitát. :DDD Az meg, hogy elektronikus vagy sem, édes mindegy. A lényeg, hogy tesztelni kell! :K Írok párat ami hirtelen eszembe jut (küldeni sajnos most nem tudom, de soulseek-et ajánlom figyelmedbe, még mindig mindent meg lehet vele találni).
Mély tesztelésre:
Dave Tipper - Bonus bass
Oren Ambarchi - Fever, A Warm Poison (In The Pendulum's Embrace c. album)
Általános tesztelésre:
Kraftwerk - Expo 2000 (jójó ez is elektronikus, de hát na. :) amúgy mélyre is jó)
Barabás Lőrinc Eklektric - Strange night
Muzsikás-tól bármi ami nem live, de példának legyen itt mondjuk a Hidegen fújnak a szelek. :U

(#12641) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kedvenceim erre a célra

(#12642) Recon666 válasza Dave™ (#12632) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Papírzsepivel :F Az a nem mindegy. :D

(#12643) PuMbA válasza schawo (#12641) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Iszonyat jó az összes. A Way Down Deep-ben a basszus a legjobb amit eddig hallottam, pedig a hangfalam csak ~65Hz-ig megy le, de szétmegy a szoba.

[ Szerkesztve ]

(#12644) PuMbA válasza Shufny (#12613) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Nekem válaszolnak, mint a villám. Megadták a Paypal címüket és elküldtem nekik a 22 EUR különbözetet. Ez a Paypal tényleg egy jó fizetési módszer. Ha a későbbieknek rendelne valaki még fülest akkor ezt használjátok.

[ Szerkesztve ]

(#12645) riam válasza schawo (#12624) üzenetére

riam
(fanatikus tag)

"Az AKG párnái is vékonyak. Ez a Sexinél különösen gond, mert nincs benne szivacs, hanem a fül közvetlenül egy műanyag rácson "pihen". "

Ez zavart engem is a sextettnél, utáltam hogy hozzáért a fülem a rácshoz. Végül is úgy oldottam meg, hogy puha bőrből másik fülpárnát vartam rá, amit kicsit bővebbre szabtam, és vastagabb szivacsot tettem bele.
Sokkal kényelmesebb, puhább lett így (már a bőr miatt is), és szerintem jobb lett a "tere" is attól, hogy messzebb került a hangszóró a fülemtől.
Mondjuk ez tényleg nem a legegyszerűbb megoldás, jópárat el is szabtam, mire jó lett.. :U

[ Szerkesztve ]

(#12646) Zinho válasza PuMbA (#12644) üzenetére

Zinho
(senior tag)

Szerintem is az egyik legjobb módszer. Vásárlói szemmel biztosan!

(#12647) hennessys válasza truefx (#12633) üzenetére

hennessys
(kvázi-tag)

Ha ki akarsz próbálni más stílust is pl. Jazz, klasszikus, vokál, akkor itt érdemes körülnézni. A Reference Recordings HRx (24/176.2), B&W Society of Sound vagy a Chesky Records albumai igényesen vannak felvéve.

Itt van egypár személyes kedvenc, amit akkor veszek elő, ha az asszonyt meg kell győzni, hogy mindenképpen meg kell venni vmi cuccot, merthallgasdmeghogymennyivelszebbenszól.

B&W Audiophile Recordings vol. 1
Vivaldi - The Four Seasons Op. 8 [Sparf]
Best Of Chesky Classics & Jazz & Audiophile Test Disc, Vol. 3
Marantz Hi-End Audiophile Test

(#12648) truefx

truefx
(kvázi-tag)

Koszi mindenkinek a tippeket! Mar csak a fules kellene... :) (meg majd egy profi hangkartya valoszinuleg)

diszko: http://mixcloud.com/trnx

(#12649) schawo válasza hennessys (#12647) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jaaj égnek áll a hajam az összes audiophile teszt cd-től, de a Marantz CD-től különösen. Annyira mesterkéltek, hogy az csak na.

Ennyi erővel szinusz/fűrész/négyszög jellel is lehet tesztelni, abban sincs kevesebb zeneiség.

[ Szerkesztve ]

(#12650) PuMbA válasza Dave™ (#12609) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Tényleg nem lett volna már, a miénk lett az utolsó négy darab. Baromi nagy mák. :))

Egyébként megírták, hogy küldik is a füleseket és a pénz elment szóval PayPal-lal 2 nap alatt elintézhető az egész rendelési procedúra. Ajánlom mindenkinek aki lecsapna még pár darabra ha megjön a következő szállítmány.

schawo: én azt a B&W anyagot hallottam, de tényleg borzalmas.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.