2013. június 20., csütörtök

(#12201) bigmasterg válasza Zinho (#12199) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Max pont, 100% már pedig nem létezik, pontosabban helytelen olyat adni.
Még ez sem kaphatna 100%ot, mivel semmi sem tökéletes, mindennél jöhet még jobb. :) Plusz, ami tökéletes lenne, annak ki kellene elégíteni mindenkinek az igényeit.
Sőt, a fent linkelt páros, ár/érték arányban nagyon csúnyán elbukik, akár egy 555-el szemben is. :))

[ Szerkesztve ]

.

(#12202) baluka26 válasza bigmasterg (#12201) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pont most mutatták be Japánban az új Stax zászlóshajót.
Szerintem audio kategóriában nincs abszolút legjobb, mert mindenkinek más tetszik

Shure SE530 eladó 52k-ért!||Let me fly you to the moon.

(#12203) Dave™ válasza Zinho (#12199) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Pontozás kategórián belül természetesen. Nem is arra lenne a pont, hogy egymás között mit produkálnak, hanem kategórián belül mennyire teljesítik az elvárásokat. Mondjuk a K512 és a HD485 majdnem egy kategória, legalábbis közelebb vannak egymáshoz mint a HD555-höz. Persze itt is csalás van, mert az AKG zárt, supra aural stb. A legjobb az lenne, ha kategóriánként 2-3 füles lenne tesztelve ugyanolyan módszerrel, mondjuk ez drága játék :D A max pontot már írták: én sem hiszem, hogy létezik max pontos paraméter, max az ár/teljesítmény mutató abban az esetben, ha a konkurenciához képest jelentősen olcsóbban kínál egy adott tudást - pl. Superlux HD668B. Na de ez még bizonyításra vár.

#12202: egyébként meg itt a pont, eléggé szubjektív téma.

[ Szerkesztve ]

Eladó ATH-AD2000 http://hardverapro.hu/apro/audio-technica_ath-ad2000/hsz_1-50.html

(#12204) Shufny válasza bigmasterg (#12201) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Szerintem joker rendszere tökéletes. Ő azt írja, hogy max pont, a legjobb amit hallott. Persze ennek úgy van értelme, ha a felső kategóriában is van versenyző. Egyébként úgyis az összehasonlítás a lényeg. A pontozással egy baj van, hogy túlzottan arra koncentrálnak az emberek. Ebben a témában ez eléggé rossz, hiszen a sorrend simán változhat személyenként, akkor is ha eltekintünk a "jó basszusa legyen" dolgtól. Egyes kompromisszumok más mértékben zavarnak különböző embereket, ráadásul amire azt lehetne mondani, hogy rosszabb mert például "szinez" az is sokszor jól áll a zenének. Előáll a remek paradoxon, hogy valami rosszabb, de jobb arra amire használod :D .

Szóval csak óvatosan a pontozásos dologgal.

(#12192) baluka26: Ami hirtelen eszembejut, hogy jó hangja van: CoD MW (1-2 tökmindegy) , Bad Company 2 , Source motoros játékok (például Left 4 Dead), de a jó öreg CS 1.6 is jó erre a célra.

Metro -val asszem gondok vannak ilyen téren (is).

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#12205) Zinho válasza Dave™ (#12203) üzenetére

Zinho
(senior tag)

Na pont ezért kérdeztem, hogy ki mit gondol erről, mert tökéletes nincsen, mint tudjuk.
Hifiben főleg nincs!
Szerintem ilyen kevés "versenyzőnél" hagyni kéne a túróba a pontozást. Nem korrekt, felesleges, és szóban bőven elég leírni hogy melyik hangja hogyan viszonyul a másikhoz.

(#12206) bigmasterg válasza Shufny (#12204) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

Na de ki az a Joker?
Ő lenne?
És akkor ebből a kilométernyi cuccból melyik A rendszere? :)

.

(#12207) FireKeeper válasza bigmasterg (#12206) üzenetére

FireKeeper
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez a fickó nem gyengén tolja :DDD
és már azt hittem, hogy az én kezemben sok elektronikai alkatrész/kütyü megfordult már, de itt elbújhatok (igaz én hardverben utaztam/utazom, nem audioban)

Sansa Clip Zip <3 - Hirdetéseim: bit.ly/13iokyi

(#12208) Shufny válasza bigmasterg (#12206) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Igen.
Az aláírásából:
Home: Audigy4Pro > Zero DAC > Heed CanAmp (modded) > K601 / MS2i / Pro 650
Transportable: EEE 1000H > iBasso D10 > HD25-1 | Portable: J3 > CK10

Elsősorban az IEM topicjáról beszélek, ott a CK10 a kedvence még mindig, szóval az a 10 -es.

(#12209) Petyás válasza Zinho (#12157) üzenetére

Petyás
(kvázi-tag)

Nem azért hogy kötekedjek, gondolom Te sem vennél ennyiért kábelt.
DE mint írtam, stúdióban, koncerten nem költenek ennyi pénzt 1m kábelre.
És az ott már tényleg a csúcskategória. Például, ha valaki ilyen jó kábelt vesz és minden cucca ilyen jó, meghallgat egy zenét, amit egy profi stúdióban felvettek, akkor csalódnia kell? Szerintem nem fog. De az biztos, hogy feleslegesen vett ilyen kábelt.
Én inkább a szög és luxusszög összehasonlítást látom ebben. (nincs is luxusszög)
Ohm-törvény és némi fizika ismeretében én így gondolom, értelmezem.
És nem veled akarok kötekedni, köszönöm az előző választ.

(#12210) Zinho válasza Petyás (#12209) üzenetére

Zinho
(senior tag)

Én nem tudom, hogy milyen kábeleket használnak stúdiókban, meg koncerteken, de biztos hogy igen jókat. De amúgy más az igény egy koncerten, és megint más az igény otthon (pontosabban elvárás a kábeltől).
Hogy én mire költenék, és mire nem , azt magam sem tudom, mert anyagilag rettenetesen messze vagyok, hogy egyáltalán ilyeneken elgondolkozzak (high-end kábel/hifi).
Ohm-törvényt felejtsd el. A HIFI nem egy egzakt tudomány. Ha az lenne, nem lenne ennyiféle erősítő, hangfal, kábel, stbstb.
Honnan tudhatnád hogy felesleges volt? Ez nagyon nehéz dolog. Nekem van egy bélépő szintű hifi-m, vettem hozzá Kimber 4VS kábelt. A 4TC-t orrba-szájba dicsérik, nálam mégsem vált be, mert alig volt jobb a 4VS-nél, ami meg feleannyiba került. De egy másik rendszerben sokkal jobban kijön a 4TC. Próbáltam a sokkal olcsóbb CAT5 kábelt, amit sokan dicsérnek. Az sem vált be, mert fémes volt a hangja. Miért fémes, amikor csak egy réz vezető van benne? Ezt milyen törvény írja le? Semmilyen. Pár tízezer ft-ot költöttem kábelre, amivel annyival lett jobb a rendszerem, mintha egy jobb hangfalat vettem volna, ami mondjuk +50e ft,ha eladom a régit. Ez nem placebo, mert összekötő kábelnél pl. 3x annyiba kerülő VDH és Kimber kábelt dobtam a "noname" Hivox kábelért, ami tehát a legolcsóbb is volt, és messze a legjobb azok közül.
A szög hasonlat nem jó. Ezért írtam korábban, hogy aki nem hallott még jobb rendszert, és nem hallotta még, hogy kábel és kábel között is óriási különbség van, annak csak egy darab vezető. Pedig ez nem így van.
Plusz a legvégére: hifi-re általánosan igaz, hogy egy szint után minimális javulásért rettenetesen nagy felárat kell fizetni.

Tudom hogy nem kötekedés, nem vettem annak. :)

(#12211) Zinho válasza Petyás (#12209) üzenetére

Zinho
(senior tag)

És a némi fizikához még az is hozzátartozik, hogy viszonylag rövid kábel is lehet már távvezeték (frekvenciától függ), azt pedig már elég randa nemlineáris modell írja le... szóval bonyolultabb ez a dolog (is) mint az ember gondolná elsőre!
Az anyagtisztaság, a technológia.. ezek drága dolgok, egy szint után aránytalanul drágák.

Szumma: a (jól kiválasztott) drága vezeték jobb. Nagyon drága vezeték... még jobb, egy arra érdemes rendszerben. Van rá igény, nagyon sok cég foglalkozik ilyen kaliberű kábelekkel.

Amúgy én meg azt nem tudom elképzelni, hogy az emberek pl. mi a túrónak vesznek iPad-et. Meg sportkocsikat! :D

[ Szerkesztve ]

(#12212) - = Zk = - válasza Zinho (#11998) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszönöm. szvsz ez mellett döntök.
basszussal teli zenék hallgatásához remélhetőleg negfelelő lesz :C

Eladó Cooler Master V8 cpu hütő & Logitech Wingman Extreme 3D botkormány...!

(#12213) baluka26 válasza Zinho (#12211) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

+1
Nem is tudtam, Zinho, hogy ennyire audiofül emberke vagy :D

(#12214) sipi83

sipi83
(tag)

Sziasztok!
Kis egyeztetés után még is csak AKG K272 HD -lett, a 242 -s helyett.
Tegnap hozta meg a futár, de csak ma volt időm kibontani.
Most próbálgatom. Kicsit még nyers...

(#12215) sipi83

sipi83
(tag)

Bocs a dupláért, de ezt fontosnak érzem.
Épp a specifikációkat nézegettem és feltűnt, hogy a füles közepén, ott virít
hogy "Made in Austria"[pl. itt jól látszik]
Na most az enyémen nincs ilyen felirat, csak az AKG márkajelzés.
Illetve a fejpánt belső részén, van egy kis matrica "Made in China (P.R.C)
Akkor most én egy Fake verziót kaptam? :W
Mondjuk a termék pontosan ilyen csomagolásban érkezett:
[Youtube]
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy áthelyezték a gyártást Kínába, mondjuk az AKG lenne az első cég :U
Ha mégis fake, akkor viszont tényállás van, és küldöm vissza! :(((

(#12216) Dave™ válasza sipi83 (#12215) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Azt tudom mondani, hogy a Sennheisernél hogy működik, gondolom az AKG-nál is hasonló a helyzet: a fejlesztés Németországban, Wedemarkban történik (itt van az egyik fejlesztő központ, a füleseket is itt fejlesztik elsősorban, de van még központ Albuquerque-ben is), az akusztika (hangszóró) gyártása Európában történik (vagy Németország vagy Írország), és a műanyag elemek gyártása, valamint az összeszerelés történik Kínában. Ugyanezt vetítsd le az AKG-ra és nyugodj meg :)

Eladó ATH-AD2000 http://hardverapro.hu/apro/audio-technica_ath-ad2000/hsz_1-50.html

(#12217) sipi83 válasza Dave™ (#12216) üzenetére

sipi83
(tag)

Igen sajnos, máshonnan is ezt hallottam.
Lassan tényleg igaz lesz a mondás: "Hogy ami nem Kínában készül, az nem is eredeti!"
Mondjuk a füles hangja most kb. 3 óra folyamatos zenehallgatás után kezd változni, valahogy érik.
Egyelőre az ALC889-el hajtom, hangerőre nincs panasz. Sőt még a Nokia N86-om is elég szépen meghajtja.
Összességében tetszik.

(#12218) Dave™ válasza sipi83 (#12217) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Szerintem nincs ezzel semmi gond, amíg az akusztika Európában készül. Sőt, megfelelő szabályozás mellett simán gyártható akár Kínában is, vannak azért ott minőségi gyártósorok. Nem minden dzsunka, ami Kínában készült.

Be kell járatni, majd 100 óra után mondj róla véleményt, addig még sok minden történhet.

(#12219) sipi83 válasza Dave™ (#12218) üzenetére

sipi83
(tag)

Hát igen, minden a minőségbiztosításon múlik.
Ha lesz még valami kínom jövök...
Addig is mindent kösz neked, és mindenkinek akinek segített. :R

(#12220) SOAD19 válasza sipi83 (#12215) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Hali!

Én nem rég vettem egy K242Hd-t, nekem ott virít a "Made in Austria" felirat, meg nekem nincs semmilyen matrica a pánt belső részén. De lehet amióta vettem, azóta már változtattak a feliraton. Szerintem, ha hivatalos helyről vetted, mint ahogy történt, kis esélye van szerintem, hogy hamisítvány lenne. Itt van egy srác, aki nem rég vett egy 272-est, kérdezz rá, hátha nála is hasonló. :)

Eladó: Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#12221) SOAD19 válasza SOAD19 (#12220) üzenetére

SOAD19
(őstag)

Hopsz, lemaradt a srác elérhetősége :) : Tessék ;)

Eladó: Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

(#12222) baluka26

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

AKG K520/540 új termékek vagy csak nekem nem volt eddig tudomásom róluk?

(#12223) schawo válasza baluka26 (#12222) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek új cuccok. De nagyon nem AKG formájuk van. Vagy kirúgták Hanst (73), az eddigi designert, vagy ez átcímkézett kínai :)

[ Szerkesztve ]

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#12224) baluka26 válasza schawo (#12223) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem AKG, hanem műanyag játék formájuk van. Nem tetszik...Nem pont ilyen termékekkel kellene bővíteni a termékpalettát szvsz...ráadásul az a hülye marketingduma :Y

(#12225) schawo válasza baluka26 (#12224) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A marketingduma nem is rossz, igaz nem tudom mennyire teljesíti az ígéretet. Azért a designra ráfért már egy alapos felújítás. Nem állítom, hogy ez a legjobb, amit valaha láttam, de a 40 éves K240 és a 30 éves K701 design nem igazán mondható trendinek :D

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#12226) baluka26 válasza schawo (#12225) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább a régi design, mint ez, vagy a Dr Tré féle Beats fejhallgatók ultratrendi dizájnja.
Számomra a legszebb a Senn HD25 marad örökre :D
Schawo, ránéznél egy pillanatra a PÜ-idre? :U

[ Szerkesztve ]

(#12227) Damien.

Damien.
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy Fejhallgató vásárlás előtt állok..Elsősorban Xbox360hoz használnám..Hifin keresztül összedugva és azon dübörögjön a hang..Meg zene hallgatáshoz néha-néha..a lényeg hogy a mély azért legyen benne..és tisztán szóljon..kábelest szeretnék.Sennheiser-t szeretem.igazából abban gondolkodom.de ha valaki tud jobbat szóljon..és 10-15ezer amit rászánok.Ha valaki tud vmi okosat szóljon..Örülnék neki..
Én nézegettem de kiváncsi vagyok más véleményére is..köszönöm..

(#12228) AMDFan válasza Damien. (#12227) üzenetére

AMDFan
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a Sennheiser HD485 tetszene.

(#12229) Recon666 válasza Damien. (#12227) üzenetére

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

(#12230) Damien. válasza AMDFan (#12228) üzenetére

Damien.
(lelkes újonc)

Köszi...Utána is nézek..de ahogy látom itt a neten elég jó véleménnyel vannak róla.. :K

(#12231) Dave™ válasza Damien. (#12227) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

+1 a HD485-nek, bár a dübörgés nem jó szó rá (olyat szerintem inkább a zártak tudnak), ennek mély, duruzsoló mélye van, az átlagnál hangsúlyosabban. Bejáratás után (100 óra) nagyon tisztán szól, van kellő mennyiségű részlet is.

(#12232) Damien. válasza Dave™ (#12231) üzenetére

Damien.
(lelkes újonc)

Köszönöm a segítségeteket...Nagyon jókat hallok róla tőletek is meg neten is..Elég jónak tűnik..Valószinű hogy ez marad..Nagyon megtetszett...

(#12233) Shufny válasza baluka26 (#12222) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Már egy ideje fent vannak a holnapon, de tudtommal még nem kapni őket.
(felszáltak a "hírességről nevezünk el cuccot" meg a "gamer" vonatra is)

(#12234) Dave™ válasza Damien. (#12232) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Ha ilyet veszel: az első 30-40 órában nagyon mély tónusú, dörmögő hangja lesz, utána kezd el tisztulni, kb. 100 óra után már gyönyörű tiszta és kiegyensúlyozott lesz. Légy türelmes. Saját tapasztalat :) Szerintem nagyon megéri az árát (a 15-öt is). Van hozzá egy tök hasznos kis tartó is, amire rá tudod akasztani, így nem kell letenni az asztalra/polcra.

(#12235) FireKeeper válasza Damien. (#12232) üzenetére

FireKeeper
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha csak szobába, XBOX-hoz lesz, akkor +1 a HD485-nek, viszont ha utcára, utazáshoz is kéne, akkor a CAL!-t sem zárnám ki, mivel zárt kialakítású, adnak hozzá tasakot, és az is nagyon szépen szól (bár azt hiszem a 485-höz is adnak szütyőt, de ezt a többiek jobban tudják)

Sansa Clip Zip <3 - Hirdetéseim: bit.ly/13iokyi

(#12236) Damien.

Damien.
(lelkes újonc)

Értem.Igazából csak szobába játékhoz használnám.Néha zenét hallgatnék rajta és ennyi..nagyon ritkán egy-egy film.De 90%-ban játékhoz.Úgyhogy szerintem marad a HD485 amit mondtatok..megtetszett..türelmes leszek vele..idő mint a tenger.. ;) Ahogy olvasom a véleményeket nagyon jól szól..

(#12237) Dave™ válasza Damien. (#12236) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Játéknál jól jöhet a nyitottsága, így nagyobb lesz a tér(élmény). Itt egy mod, ha később belejönnél: ez ugyan viszi a garanciát, de teljesen nyitottá teszi, tovább növelve a teret. Alapból viszonylag kevés hangot enged ki, a mod után meg elég sokat, de szerintem megéri a dolog :) Egyébként tényleg nagyon jól szól, a review-k nem hazudnak.

(#12238) sipi83 válasza SOAD19 (#12220) üzenetére

sipi83
(tag)

Hali!
Na én felhívtam a boltot, ahol vettem, és ott a srác 100%-ra állította, hogy az AKG is kihelyezte a gyártást Kínába.
De azért utána járok a fórumtársnál is.
Téged most meg hivatalosan is irigyellek, echte osztrák gyártás miatt. :DD

(#12239) tome0001

tome0001
(tag)

Sziasztok. Aminap vettem egy Platronics 377-es fülest, de teamspeak 3-on elviselhetetlen a mikrofon minősége. Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném. T.

(#12240) zetecR

zetecR
(őstag)

Sziasztok,

low budget fejhallgatót keresek a gyerkeknek laptopozáshoz, filmnézéshez.
Óriási elvárások nincsenek, a kérdés, hogy az alsó végen vannak-e marginális különbségek, esetleg ajánlott vételek.

fából vaskarika, fűből füstkarika

(#12241) Dave™ válasza tome0001 (#12239) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Vezérlőpultban a hang beállításainál van olyan, hogy mikrofon erősítés (vagy ilyesmi), ha nincs bepipálva akkor próbáld meg azzal.

#12240 zetecR: Mit jelent az alsó vég, milyen árkategóriában gondolkozol? 3-5-8-10 ezer Ft? Mint minden, ez is relatív.

[ Szerkesztve ]

(#12242) tome0001 válasza Dave™ (#12241) üzenetére

tome0001
(tag)

Próbáltam már. A baj csak az, hogy ugyanazokkal a beállításokkal egy Genius HS-04A 2000ft-os headset mikije tökéletes hangot produkál. Esetleg egyéb ötlet? Köszi: T.

(#12243) Dave™ válasza tome0001 (#12242) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

sajnos nincs több, esetleg még annyi, ha van rajta szivacs vagy egyéb, ami szigetel és eltávolítható, azt próbáld meg leszedni. Még csak nem is olcsó...

(#12244) tome0001

tome0001
(tag)

nincs rajta szivacs. több külföldi fórumban is olvastam h másnak is van ilyen baja, csak megoldást nem írtak rá. de úgy látom ebből garis visszavitel lesz. köszi mindent.

(#12245) zetecR válasza Dave™ (#12241) üzenetére

zetecR
(őstag)

Ha azt mondod, 12-ért tuti vételt tudsz, akkor az nyilván nem okoz gondot, de ha nincs nagy minőségi (és tartóssági) differencia az ötezres és tizenkétezres modell között, akkor az olcsóbbikat választom, mert a gyerekek kezében nem biztos, hogy generációkat fog kiszolgálni. :D

(#12246) baluka26 válasza zetecR (#12245) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rámennék az AKG K512-re a gyerkőcöknek, pont az árkategória közepén, tesztemben olvashatsz róla bővebben. (Logout bejegyzés)

(#12247) zetecR válasza baluka26 (#12246) üzenetére

zetecR
(őstag)

Köszi, az jó alapnak tűnik.

(#12248) Bufu 18

Bufu 18
(újonc)

Sziasztok!

Egy pár véleményt és tanácsot szeretnék kérni!
Szeretnék egy új felső kategóriás fejhallgatót, eddig egy HD555-öt használtam.

Amiket most kinéztem:

Denon AH-2000 60k-ért
Sennheiser HD 650 70k-ért
Akg K702 55k-ért

Ha van még más márka adott típussal ami szóba jöhet azt is írjátok meg!

(#12249) p_adam

p_adam
(őstag)

Akit érdekel, eladó az egy Sennheiser HD 250 Linear II fülesem, mert sikerült találnom egy teljesen újat (Szingapúrból...) de kettőre azért nincs szükségem. Ez sem sokat használt (Hifibarlang-ból vettem egy éve visszamaradt készletükből) és teljesen új fülpárnával adom (igény esetén a régivel kevesebbért) Ára 38e (amennyive összesen került).

Meghallgatni kötelező (bp), gondoltam head-fi előtt itt említem meg. Ott nem nagyon ismert, de Rockgrotto forum-on találni róla bőven ezt azt meg én is írtam róla korábban.

Update: Bufu 18-nak is ajánlva, többek között volt Denon D2000 és szerintem ez sokkal jobb :) De ha már mindenképp olyanokat akarsz venni akkor szerintem inkább ne adj ki értük annyit.

[ Szerkesztve ]

Lavry DA11 -> Gotham GAC3 -> STAX SRM-717 -> Sigma Pro / SR-Lambda Eladó dolgok (gyakran frissül): http://tinyurl.com/43fx7as

(#12250) bigmasterg válasza Bufu 18 (#12248) üzenetére

bigmasterg
(PH! addikt)

AKG k702 csak 55? Honnan vennéd ennyiért? (Amúgy hangzásban megegyezik a k701-el)

Úgy tudom, hogy a Beyerdynamic DT990 és az Audio Technica ATH-AD900 sem rossz, de sajnos nem volt lehetőségem még meghallgatni egyiket sem.

Milyen fajta zenéhez használnád?

(Illetve gondolom azt tudod, hogy ezeket "nem szabad" erősítetlenül használni.)

Én azt mondanám, hogy Akg vagy Senn, attól függően, hogy mit hallgatnál rajta. De ha valahol meg tudod, akkor mindenképpen hallgasd meg mindet.

[ Szerkesztve ]

.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.