2013. május 24., péntek

(#1051) Daert válasza EQMontoya (#1048) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsi ,átmászok a másik totyikba.
Azért köszi a segítséget :R

HP DV6 6150SL#Samsung 128GB SSD#Logitech G9X#Sony MDR-V55#Nikon D5100 18-105mm#Jiayu JY-G3 Smartphone#

(#1052) EQMontoya válasza Akheron (#1049) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajnos 25 alatt nem nagyon kapod meg itthon :( amúgy thx a linket, boldogulok az angollal.

Go ahead, tell me your Civic is JDM. :)

(#1053) Akheron válasza EQMontoya (#1052) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha esetleg nem ismernéd még: a Head-fi.org-on is rettentően sok információt lehet találni, szinte minden említésre méltó fejhallgatóval kapcsolatban. :)

[link]

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#1054) Daert válasza EQMontoya (#1048) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

[Szerkesztve]

HP DV6 6150SL#Samsung 128GB SSD#Logitech G9X#Sony MDR-V55#Nikon D5100 18-105mm#Jiayu JY-G3 Smartphone#

(#1055) zeorsdfd

zeorsdfd
(senior tag)
LOGOUT blog

Na akkor mégegyszer olcsóbban:

Sony MDR EX71SL
Frekvenciaválasz: 6 Hz - 23 kHz !!

Típus: intraaurális
Névleges impedancia: 16 ohm
Érzékenység: 100 dB
Kábelhossz: 0.5 m + 1 m (kiegészítővel)
Csatlakozó: 3.5 mm jack
Súly: 4 g

Csak annyira lett felbontva a boltban, hogy betegyék a garit, vissza lett ragasztva, tehát még 359 nap van hátra.

Ja, 7000 Ft.

andras_palkukacyahoo.co.uk

(#1056) Boolash

Boolash
(fanatikus tag)

Hali!
Szeretnék új fülhallgatót venni, de nemnagyon értek hozzá. Mp3-hoz lenne, és főleg rockzene. Láttam az utcán egy ilyen nagyobb darabot, olyan tipusú mint a dj-knek van, csak nem akkora, hanem annál jóval kisebb, és azt hiszem senheiser volt a márkája (ezt jól megfogalmaztam:) , a neten nem találtam sehol..) Na én külsőre szeretnék olyat, de árban mindneképp 10k alatt, és persze jól szóljon. Aki tudja hol/mit érdemes keresgélni az segítsen!
Köszi

(#1057) L4D1K

L4D1K
(senior tag)

Vettem pár hónapja egy HD555-t, amit egy sima audigy se be dugtam be...gyönyör
hazavittem és kipróbáltam faterom yamaha erősítőjén...gyönyör a köbön, csakhogy én nem apámékkal lakok és szeretném ugyanezt a hanghatást elérni...egy X-fi/platinum megoldaná ezt a problémámat?

Jah fenntebb olvastam a HD555 gyengéiről, miszerint szöszöl meg nem szereti a dinamikát...nah én ezzel nem találkoztam, pedig elég vájtfülü vagyok

# ANTAL Tuning #

(#1058) L4D1K válasza Boolash (#1056) üzenetére

L4D1K
(senior tag)

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones
itt keresélhetsz halomra, remélem megtalálod

# ANTAL Tuning #

(#1059) horvathkrisz válasza Boolash (#1056) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Hali!
Akkor neked az EH150-re van szukseged!!!
[link]
A maga ''kis'' 115dB-ével letepi a fejed, sima mp3 lejatszoval! ;]
Es meg nem is feltuno az utcan sem, nem all el a fejedtol!

Itt 5800Ft-ert megkapod:
[link]

(#1060) Akheron válasza L4D1K (#1057) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha kifejezetten fejhallgatóhoz/hangminőségért szeretnél hangkártyát, és nem tervezed játékra használni, az M-audio és a Creative E-MU termékekre is érdemes lehet vetni egy pillantást :) Például az E-MU 0404 nevével szoktam viszonylag gyakran találkozni a témában. Esetleg külsőt is vehetsz; én egy M-Audio Firewire Solo-ra csaptam le használtan.

Tapasztalatot mondjuk nemigen tudok róla írni sajnos, mert a fejhallgató-vásárlással együtt történt a csere.

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#1061) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

senhi hd 202 néztem ki , egész jókat írtatok róla. elég gáz hofy nem lehet kipróbálni egyik boltban sem :(, így nem tudom hogy a fülemnek milyen érzés lenne
Koss UR 20-hoz képest milyen?
egyikhez sem volt szerencsém és kipróbálni sem tudom, szal' kellene egy kis segítség a döntésben

[Szerkesztve]

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#1062) regent válasza lorcsi (#1061) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

A Media Markt-okban ki lehet próbálni nagyon sokfajta fülest, szerintem mielöött megveszed nézd meg azért, nem kicsi/nagy-e a fejedre. Persze, ha már ott nézted és nem volt, akkor tárgytalan.
mod: De azért nem kell mindjárt ott megvenni, tapasztalataim szerint vannak olcsóbb források.

[Szerkesztve]

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#1063) lorcsi válasza regent (#1062) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

tudtommal nálunk nincs egyik sem az MM-ben, de megnézem azért

(#1064) Akheron válasza regent (#1062) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Az, hogy vannak olcsóbb források, gyenge kifejezés. :) Az én használtan vásárolt, de csak néhány hónapos fejhallgatómhoz kapott blokk alapján 46 ezer forintba került a MediaMarkt-ban - és még mindig annyi, ha jól emlékszem, miközben meg lehet kapni 36-ért is, például a Briver-től.

(#1065) lorcsi válasza lorcsi (#1063) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

hd 202 lett...beszarok a basszustól :Y

(#1066) horvathkrisz válasza lorcsi (#1065) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

HD202 ugyanaz, mint az EH150 :D
[link]
[link]

szerk.: technical data-t hasonlitsd össze!
hd-t mennyiért és hol vetted?

[Szerkesztve]

(#1067) VRomi válasza horvathkrisz (#1066) üzenetére

VRomi
(kvázi-tag)

Azért nem teljesen egyforma a kettö! :(
Igaz kicsi a különbség de azért van! :)
Frequency Response-ben kell nézni a különbséget...
[link]
[link]

(#1068) horvathkrisz válasza VRomi (#1067) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Igaz, kicsit mas valamiert a karakterisztikaja.
Nem valaszoltal, hogy hol/mennyiert vetted!

(#1069) Boolash válasza horvathkrisz (#1059) üzenetére

Boolash
(fanatikus tag)

Húúú köszi széépen! Ez nagyon tettszik:))

(#1070) horvathkrisz válasza Boolash (#1069) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Elhiheted, nagyon jol mutat az ember fejen! ;) Es iszonyat jol/nagyot szol! :R
En spec. otthoni hasznalatra vettem, eleinte ockodtunk tole, de most mar baratnom is hordja utcan, vonaton! :D

[Szerkesztve]

(#1071) lorcsi válasza horvathkrisz (#1066) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

egy helyi boltban (Roger's hanglemez, óra fej-fülhalgatók) 7k volt

(#1072) horvathkrisz válasza lorcsi (#1071) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Ezexerint megvetted az EH150-et?! ;)
És? Hogy tetszik?

(#1073) lorcsi válasza horvathkrisz (#1072) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

hd 202 lett
nagyon jó olyan hangzása van hogy őrület :))
a basszusok nagyon szépek, a magassal sincs probléma, nekem nagyon megfelel. egyedüla párnázása lehetne nagyobb, szerintem egy felnőtt embernek nagyobb kell. nincs nagy fülem de nem nagyon férbele. a hangzása viszont nagyon állat :D

(#1074) El_Diablo_

El_Diablo_
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek!

Fejhallgatót szeretnék, de max 10K-t szánok rá. A lényeg hogy legyen benne jó kis basszus, meg azért ne recsegjen a magas sem. A kinézete mindegy, otthonra kéne. Olvastam hogy a Sennheiser EH 150-ről mondtátok hogy jó kis kütyü. Mondjuk a HD 202-vel összehasonlítva melyiket javasolnátok? Árban kb egy szinten vannak!
Előre is köszi! :R

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak (Anonymus)

(#1075) VRomi válasza El_Diablo_ (#1074) üzenetére

VRomi
(kvázi-tag)

Pár hsz-el feljebb raktam be 2 linket...az alapján én a HD202-t választanám, mivel egy kicsit kiegyensúlyozottabb a középtartománya! Ja meg nekem is ilyen van itthon és csak ajánlani tudom h ha nincsenek nagy füleid!

(#1076) El_Diablo_ válasza VRomi (#1075) üzenetére

El_Diablo_
(kvázi-tag)

Ma kiprószáltam Media Markt-ban az Eh 150-et.... hát az nagyon pici volt fülre. Annán nagyonn karimája van a 202-nek? Vagy kb ugyan akkora?

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak (Anonymus)

(#1077) VRomi válasza El_Diablo_ (#1076) üzenetére

VRomi
(kvázi-tag)

Ugyanakkora, a HD202-é sem vmi nagy! Mondjuk nekem pont megfelel és nem zavar.

(#1078) El_Diablo_

El_Diablo_
(kvázi-tag)

Köszi akkor :(
Tudsz javasolni olyat, ami kellemesebb viseletű, és kb hasonló a teljesítménye?

(#1079) pinnacle

pinnacle
(őstag)

Sziasztok!Tudtok a Sennheiser HD 202-nél jobb ár/érték arányú fejhallgatót?Auchanban láttam 6000Ft-ért.Van egy raklapnyi.Genius HP-5.1V-m van,játékban még elmegy,de zenében
nagyon gyenge.MM-ben csak HD 201-es volt,nekem kicsit sok volt a basszus,a többi fejhallgatóhoz képest is.Köszi!

(#1080) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

Sziasztok!

Olyan fejhallgatót szeretnék venni ami el van látva mikrofonnal is, de nem a Sennheiser 150-es árkategória. Olyan 6K környékén tudtok ajánlani kényelmes fülest? Természetesen más márka is lehet mint Sennheiser.
üdv:
Zoli

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1081) Dark Archon válasza zolynet (#1080) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Sennheiser = drága német szutyok :D Creative HS-600, Altec Lansing ASH-515, végső esetben Logitech Precision Gaming Headset. Ezek 7k-9k közt mozognak. Én is most keresek headsetet, de valahogy hiánycikk, a Creative tetszik a legjobban, de nem kapni :( Addig is maradok a 8 éve szolgáló Technics fejhallgatómnál :)

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Windows 7 x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#1082) [G@B] válasza Dark Archon (#1081) üzenetére

[G@B]
(tag)

azt nem mondanám h szutyok. ha nem hallottad , akkor jobb lenne inkább befogni :DDD 1ébként a technics nem képvisel valami nagy színvonalat a hifik terén ha már itt tartunk. a hangfalai sehol sincsenek, az erősíítői meg stb elmaradnak kissé a hasonló árú neves gyártók minőségétől:D

VR6 // by vw vento

(#1083) zolynet válasza Dark Archon (#1081) üzenetére

zolynet
(PH! addikt)

nagyon is bevállalnék valami sennheiser ''szutykot'' , sőt még engedném is h meghajigáljanak vele ;] még a nézelődés-keresgélés folyamatánál tartok....köszönöm az eddigi javaslatokat, még jöhetnek

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1084) Nagy_Matessz

Nagy_Matessz
(fanatikus tag)

Upper :)

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#1085) 1egal

1egal
(kvázi-tag)

Sziasztok!:)
Egy vezetéknélküli fejhallgatót szeretnék vásárolni...
A SENNHEISER RS-140vagy 130 és a Sony MDR-RF850RK közt vaccillálok...

Van tapasztalatok,tudnátok segíteni a választásban?
Még egy kérdés :mi a különbség a zárt és a nyitott fejhallgató közt?,
Köszi a választ!:)

(#1086) mcs

mcs
(senior tag)

Hmm..nagyon kevesen említik meg a Sony fejeseket. :)
Nekem MDR-XD200asom van, és azt hiszem, tökéletes vétel volt 6490ért..legalábbis a régi Philips HP800asomhoz képest dinamikában ég és föld, ami hasonló árkategória volt.Mindenki csak a Sennheiserért van oda :(( :DDD , bár bevallom, még nem is hallottam egynek sem a hangját, és kíváncsi lennék egy HD202esre, mivel basszuskedvelő vagyok. :) A Sony-m hangja is elsősorban ezért tetszik. :D

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#1087) Balaena

Balaena
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Tudnátok nekem ajánlani fülest zenehallgatáshoz? Az illető, akinek lesz, elég igényes a hangzásra (jó basszus fontos), ugyanakkor nem szeretnék túl spéci cuccot sem venni (értsd: ne legyen túl drága).
Leginkább Sennheiser érdekel.
Eddig a HD 200-at néztem ki, csak azt kicsit drágállom...

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
B.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Kutya nélkül lehet élni, csak nem érdemes!

(#1088) kohi

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok én is kérdeznék. Remélem válaszol is valaki :)

Szeretnék venni egy fülest. sokat utazok buszon és a gyári füles természetesen egy rakás bullshit :) Mit ajánlatok? Korábban már nézelődtem és akkor egy Seinheiser cx 300-at találtam mi a véleményetek ? Esetleg más tipp ? Szeretném ha nem hallanám az utastársakat és cask a tiszta zene szólna :) és a basszus se árt ha van :D
Szóval segítsetek a választásban.
Köszönöm szépen! :)

(#1089) Chandler

Chandler
(senior tag)

hali

melyik fejhalgatót ajánljátok 6k ig?
olvasgattam a topicba de nagyon sok szóbajött...
az azona hs-303 milyen?

http://flickr.com/photos/gibert

(#1090) Chandler válasza Chandler (#1089) üzenetére

Chandler
(senior tag)

up

(#1091) Zozzant válasza Akheron (#1042) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Írtam nekik emailt, 2 hétig le se sz@rtak, majd írtam náluk az atyaúristennek is, hogy mégis mi a pálya, 1 nap múlva válaszoltak hogy 700FT/pár és rendelés alatt van. :D

Sennheiser HD433 - BASYS - fülpárnaszivacs

''Ha jól tudom, a Basys kft. a hivatalos forgalmazójuk; tőlük elvileg kellene tudni rendelni ilyesmit.''

(#1092) Agostino

Agostino
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Hello.

Egy barátom szeretne magának venni egy jó kis fejhallgatót, fontos lenne, hogy legyen rajta mikorofon is, egyszóval valamilyen gamer felszerelés kellene, olyan 10k fele, a legfelső határ 15 000 forint lenne mondjuk, a hangszórórész pedig kényelmes legyen, nagy, és párnázott, mivel elég sokat fogja majd használni. Ti mit tudnátok ajánlani ebben a kategóriában, ilyen elvárások mellett?

"Bryan, whatever you do, don't shoot at f/22."

(#1093) Chandler válasza [G@B] (#1082) üzenetére

Chandler
(senior tag)

azért ezt így nem mondanám hogy a technics sar...
bár az tény hogy nem a fejhalgató az erősségük

(#1094) atee válasza Agostino (#1092) üzenetére

atee
(senior tag)
LOGOUT blog

Icemat Siberia!

pixel.hu

atee

(#1095) golyani válasza kohi (#1088) üzenetére

golyani
(PH! addikt)

CX300 is just for you!!

lehet csak én vagyok kiváltságos helyzetben h 6990-ér juttottam hozzá, más még nme talált ilyen olcsón ilyet...

HP Pavilion dv5-1080eh + OCZ AGility 3 120Gb

(#1096) Agostino válasza atee (#1094) üzenetére

Agostino
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Hello.

Megnézegettük, de a mikrofon nem közvetlenül az ember szája előtt van. Mennyire érzékeny ez a fajta csíptetős megoldás? Azért lenne fontos csak, mert a barátom elég sokat gamel éjszaka is, nem lenne szerencsés, ha üvöltöznie kellene, hogy meghallják. : ))

(#1097) Macilaci457 válasza Agostino (#1096) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Próbálkozzon military boltból gégemikrofonnal! Az a király! :D

(#1098) Agostino válasza Macilaci457 (#1097) üzenetére

Agostino
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

: ))))

Nem rossz ötlet, de azt tartani kell, meg az ember hangja olyan lesz tőle, hogy a szerveren mindenki összefossa magát, hogy eljött az Úr, és most jól lesúlyt rájuk. Egyébként azt a torokhoz kell rakni. : ))

(#1099) atee válasza Agostino (#1096) üzenetére

atee
(senior tag)
LOGOUT blog

Tökéletes a mikrofon. Én is óckodtam tőle, de egyáltalán nem rossz.
Fel csípteti a zsinorra, hogy kényelmes legyen és közel is a szájához viszonylag.
Én isjátékra használom leginkább. Semmi problémám nem volt még vele.
Egyébként meg nagyon kényelmes a fejhalgató. És jól is szól. Zenére is filmekre is használható. Akinek eddig ajámlottam azok mind meg vannak elégedve vele.

atee

(#1100) zolynet válasza atee (#1099) üzenetére

zolynet
(PH! addikt)

hát asszem én is megtaláltam h mit fogok venni:
mikrofon:Genius MIC01A asztali mikrofon (kemény bruttó 360huf)
fejhallgató: zalman 5.1 theater (ph!-n 7K)
mind2őre kíváncsi vagyok, főleg a nettő háromszázas mikrofonba...csomagolása többe van :DDD

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.