Bocsi ,átmászok a másik totyikba.
Azért köszi a segítséget 
HP DV6 6150SL#Samsung 128GB SSD#Logitech G9X#Sony MDR-V55#Nikon D5100 18-105mm#Jiayu JY-G3 Smartphone#
Bocsi ,átmászok a másik totyikba.
Azért köszi a segítséget 
HP DV6 6150SL#Samsung 128GB SSD#Logitech G9X#Sony MDR-V55#Nikon D5100 18-105mm#Jiayu JY-G3 Smartphone#
sajnos 25 alatt nem nagyon kapod meg itthon
amúgy thx a linket, boldogulok az angollal.
Go ahead, tell me your Civic is JDM. :)
Ha esetleg nem ismernéd még: a Head-fi.org-on is rettentően sok információt lehet találni, szinte minden említésre méltó fejhallgatóval kapcsolatban. 
[link]
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
[Szerkesztve]
Na akkor mégegyszer olcsóbban:
Sony MDR EX71SL
Frekvenciaválasz: 6 Hz - 23 kHz !!
Típus: intraaurális
Névleges impedancia: 16 ohm
Érzékenység: 100 dB
Kábelhossz: 0.5 m + 1 m (kiegészítővel)
Csatlakozó: 3.5 mm jack
Súly: 4 g
Csak annyira lett felbontva a boltban, hogy betegyék a garit, vissza lett ragasztva, tehát még 359 nap van hátra.
Ja, 7000 Ft.
andras_palkukacyahoo.co.uk

Hali!
Szeretnék új fülhallgatót venni, de nemnagyon értek hozzá. Mp3-hoz lenne, és főleg rockzene. Láttam az utcán egy ilyen nagyobb darabot, olyan tipusú mint a dj-knek van, csak nem akkora, hanem annál jóval kisebb, és azt hiszem senheiser volt a márkája (ezt jól megfogalmaztam
, a neten nem találtam sehol..) Na én külsőre szeretnék olyat, de árban mindneképp 10k alatt, és persze jól szóljon. Aki tudja hol/mit érdemes keresgélni az segítsen!
Köszi

Vettem pár hónapja egy HD555-t, amit egy sima audigy se be dugtam be...gyönyör
hazavittem és kipróbáltam faterom yamaha erősítőjén...gyönyör a köbön, csakhogy én nem apámékkal lakok és szeretném ugyanezt a hanghatást elérni...egy X-fi/platinum megoldaná ezt a problémámat?
Jah fenntebb olvastam a HD555 gyengéiről, miszerint szöszöl meg nem szereti a dinamikát...nah én ezzel nem találkoztam, pedig elég vájtfülü vagyok
# ANTAL Tuning #

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones
itt keresélhetsz halomra, remélem megtalálod
# ANTAL Tuning #
(#1059) horvathkrisz válasza Boolash (#1056) üzenetére

Ha kifejezetten fejhallgatóhoz/hangminőségért szeretnél hangkártyát, és nem tervezed játékra használni, az M-audio és a Creative E-MU termékekre is érdemes lehet vetni egy pillantást
Például az E-MU 0404 nevével szoktam viszonylag gyakran találkozni a témában. Esetleg külsőt is vehetsz; én egy M-Audio Firewire Solo-ra csaptam le használtan.
Tapasztalatot mondjuk nemigen tudok róla írni sajnos, mert a fejhallgató-vásárlással együtt történt a csere.
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

senhi hd 202 néztem ki , egész jókat írtatok róla. elég gáz hofy nem lehet kipróbálni egyik boltban sem
, így nem tudom hogy a fülemnek milyen érzés lenne
Koss UR 20-hoz képest milyen?
egyikhez sem volt szerencsém és kipróbálni sem tudom, szal' kellene egy kis segítség a döntésben
[Szerkesztve]
Eladó: chieftec dragon nagytorony

A Media Markt-okban ki lehet próbálni nagyon sokfajta fülest, szerintem mielöött megveszed nézd meg azért, nem kicsi/nagy-e a fejedre. Persze, ha már ott nézted és nem volt, akkor tárgytalan.
mod: De azért nem kell mindjárt ott megvenni, tapasztalataim szerint vannak olcsóbb források.
[Szerkesztve]
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

tudtommal nálunk nincs egyik sem az MM-ben, de megnézem azért
Az, hogy vannak olcsóbb források, gyenge kifejezés.
Az én használtan vásárolt, de csak néhány hónapos fejhallgatómhoz kapott blokk alapján 46 ezer forintba került a MediaMarkt-ban - és még mindig annyi, ha jól emlékszem, miközben meg lehet kapni 36-ért is, például a Briver-től.

hd 202 lett...beszarok a basszustól 
(#1066) horvathkrisz válasza lorcsi (#1065) üzenetére

(#1067) VRomi válasza horvathkrisz (#1066) üzenetére

(#1068) horvathkrisz válasza VRomi (#1067) üzenetére

Igaz, kicsit mas valamiert a karakterisztikaja.
Nem valaszoltal, hogy hol/mennyiert vetted!
(#1069) Boolash válasza horvathkrisz (#1059) üzenetére

Húúú köszi széépen! Ez nagyon tettszik
(#1070) horvathkrisz válasza Boolash (#1069) üzenetére

Elhiheted, nagyon jol mutat az ember fejen!
Es iszonyat jol/nagyot szol! 
En spec. otthoni hasznalatra vettem, eleinte ockodtunk tole, de most mar baratnom is hordja utcan, vonaton! 
[Szerkesztve]
(#1071) lorcsi válasza horvathkrisz (#1066) üzenetére

egy helyi boltban (Roger's hanglemez, óra fej-fülhalgatók) 7k volt
(#1072) horvathkrisz válasza lorcsi (#1071) üzenetére

Ezexerint megvetted az EH150-et?! 
És? Hogy tetszik?
(#1073) lorcsi válasza horvathkrisz (#1072) üzenetére

hd 202 lett
nagyon jó olyan hangzása van hogy őrület 
a basszusok nagyon szépek, a magassal sincs probléma, nekem nagyon megfelel. egyedüla párnázása lehetne nagyobb, szerintem egy felnőtt embernek nagyobb kell. nincs nagy fülem de nem nagyon férbele. a hangzása viszont nagyon állat 

Üdv mindenkinek!
Fejhallgatót szeretnék, de max 10K-t szánok rá. A lényeg hogy legyen benne jó kis basszus, meg azért ne recsegjen a magas sem. A kinézete mindegy, otthonra kéne. Olvastam hogy a Sennheiser EH 150-ről mondtátok hogy jó kis kütyü. Mondjuk a HD 202-vel összehasonlítva melyiket javasolnátok? Árban kb egy szinten vannak!
Előre is köszi! 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak (Anonymus)
(#1075) VRomi válasza El_Diablo_ (#1074) üzenetére

Pár hsz-el feljebb raktam be 2 linket...az alapján én a HD202-t választanám, mivel egy kicsit kiegyensúlyozottabb a középtartománya! Ja meg nekem is ilyen van itthon és csak ajánlani tudom h ha nincsenek nagy füleid!
(#1076) El_Diablo_ válasza VRomi (#1075) üzenetére

Ma kiprószáltam Media Markt-ban az Eh 150-et.... hát az nagyon pici volt fülre. Annán nagyonn karimája van a 202-nek? Vagy kb ugyan akkora?
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak (Anonymus)
(#1077) VRomi válasza El_Diablo_ (#1076) üzenetére

Ugyanakkora, a HD202-é sem vmi nagy! Mondjuk nekem pont megfelel és nem zavar.

Köszi akkor 
Tudsz javasolni olyat, ami kellemesebb viseletű, és kb hasonló a teljesítménye?

Sziasztok!Tudtok a Sennheiser HD 202-nél jobb ár/érték arányú fejhallgatót?Auchanban láttam 6000Ft-ért.Van egy raklapnyi.Genius HP-5.1V-m van,játékban még elmegy,de zenében
nagyon gyenge.MM-ben csak HD 201-es volt,nekem kicsit sok volt a basszus,a többi fejhallgatóhoz képest is.Köszi!

Sziasztok!
Olyan fejhallgatót szeretnék venni ami el van látva mikrofonnal is, de nem a Sennheiser 150-es árkategória. Olyan 6K környékén tudtok ajánlani kényelmes fülest? Természetesen más márka is lehet mint Sennheiser.
üdv:
Zoli
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
(#1081) Dark Archon válasza zolynet (#1080) üzenetére
Sennheiser = drága német szutyok
Creative HS-600, Altec Lansing ASH-515, végső esetben Logitech Precision Gaming Headset. Ezek 7k-9k közt mozognak. Én is most keresek headsetet, de valahogy hiánycikk, a Creative tetszik a legjobban, de nem kapni
Addig is maradok a 8 éve szolgáló Technics fejhallgatómnál 
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Windows 7 x64 | BC2: DarkArchonHUN
(#1082) [G@B] válasza Dark Archon (#1081) üzenetére

azt nem mondanám h szutyok. ha nem hallottad , akkor jobb lenne inkább befogni
1ébként a technics nem képvisel valami nagy színvonalat a hifik terén ha már itt tartunk. a hangfalai sehol sincsenek, az erősíítői meg stb elmaradnak kissé a hasonló árú neves gyártók minőségétől
VR6 // by vw vento
(#1083) zolynet válasza Dark Archon (#1081) üzenetére

nagyon is bevállalnék valami sennheiser ''szutykot'' , sőt még engedném is h meghajigáljanak vele
még a nézelődés-keresgélés folyamatánál tartok....köszönöm az eddigi javaslatokat, még jöhetnek
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Sziasztok!
Egy vezetéknélküli fejhallgatót szeretnék vásárolni...
A SENNHEISER RS-140vagy 130 és a Sony MDR-RF850RK közt vaccillálok...
Van tapasztalatok,tudnátok segíteni a választásban?
Még egy kérdés :mi a különbség a zárt és a nyitott fejhallgató közt?,
Köszi a választ!

Hmm..nagyon kevesen említik meg a Sony fejeseket. 
Nekem MDR-XD200asom van, és azt hiszem, tökéletes vétel volt 6490ért..legalábbis a régi Philips HP800asomhoz képest dinamikában ég és föld, ami hasonló árkategória volt.Mindenki csak a Sennheiserért van oda
, bár bevallom, még nem is hallottam egynek sem a hangját, és kíváncsi lennék egy HD202esre, mivel basszuskedvelő vagyok.
A Sony-m hangja is elsősorban ezért tetszik. 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani fülest zenehallgatáshoz? Az illető, akinek lesz, elég igényes a hangzásra (jó basszus fontos), ugyanakkor nem szeretnék túl spéci cuccot sem venni (értsd: ne legyen túl drága).
Leginkább Sennheiser érdekel.
Eddig a HD 200-at néztem ki, csak azt kicsit drágállom...
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
B.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Kutya nélkül lehet élni, csak nem érdemes!
Sziasztok én is kérdeznék. Remélem válaszol is valaki 
Szeretnék venni egy fülest. sokat utazok buszon és a gyári füles természetesen egy rakás bullshit
Mit ajánlatok? Korábban már nézelődtem és akkor egy Seinheiser cx 300-at találtam mi a véleményetek ? Esetleg más tipp ? Szeretném ha nem hallanám az utastársakat és cask a tiszta zene szólna
és a basszus se árt ha van 
Szóval segítsetek a választásban.
Köszönöm szépen! 

hali
melyik fejhalgatót ajánljátok 6k ig?
olvasgattam a topicba de nagyon sok szóbajött...
az azona hs-303 milyen?
http://flickr.com/photos/gibert

up
Írtam nekik emailt, 2 hétig le se sz@rtak, majd írtam náluk az atyaúristennek is, hogy mégis mi a pálya, 1 nap múlva válaszoltak hogy 700FT/pár és rendelés alatt van. 
Sennheiser HD433 - BASYS - fülpárnaszivacs
''Ha jól tudom, a Basys kft. a hivatalos forgalmazójuk; tőlük elvileg kellene tudni rendelni ilyesmit.''
Hello.
Egy barátom szeretne magának venni egy jó kis fejhallgatót, fontos lenne, hogy legyen rajta mikorofon is, egyszóval valamilyen gamer felszerelés kellene, olyan 10k fele, a legfelső határ 15 000 forint lenne mondjuk, a hangszórórész pedig kényelmes legyen, nagy, és párnázott, mivel elég sokat fogja majd használni. Ti mit tudnátok ajánlani ebben a kategóriában, ilyen elvárások mellett?
"Bryan, whatever you do, don't shoot at f/22."

azért ezt így nem mondanám hogy a technics sar...
bár az tény hogy nem a fejhalgató az erősségük
Icemat Siberia!
pixel.hu
atee

CX300 is just for you!!
lehet csak én vagyok kiváltságos helyzetben h 6990-ér juttottam hozzá, más még nme talált ilyen olcsón ilyet...
HP Pavilion dv5-1080eh + OCZ AGility 3 120Gb
Hello.
Megnézegettük, de a mikrofon nem közvetlenül az ember szája előtt van. Mennyire érzékeny ez a fajta csíptetős megoldás? Azért lenne fontos csak, mert a barátom elég sokat gamel éjszaka is, nem lenne szerencsés, ha üvöltöznie kellene, hogy meghallják. : ))
(#1097) Macilaci457 válasza Agostino (#1096) üzenetére
Próbálkozzon military boltból gégemikrofonnal! Az a király! 
(#1098) Agostino válasza Macilaci457 (#1097) üzenetére
: ))))
Nem rossz ötlet, de azt tartani kell, meg az ember hangja olyan lesz tőle, hogy a szerveren mindenki összefossa magát, hogy eljött az Úr, és most jól lesúlyt rájuk. Egyébként azt a torokhoz kell rakni. : ))
Tökéletes a mikrofon. Én is óckodtam tőle, de egyáltalán nem rossz.
Fel csípteti a zsinorra, hogy kényelmes legyen és közel is a szájához viszonylag.
Én isjátékra használom leginkább. Semmi problémám nem volt még vele.
Egyébként meg nagyon kényelmes a fejhalgató. És jól is szól. Zenére is filmekre is használható. Akinek eddig ajámlottam azok mind meg vannak elégedve vele.
atee

hát asszem én is megtaláltam h mit fogok venni:
mikrofon:Genius MIC01A asztali mikrofon (kemény bruttó 360huf)
fejhallgató: zalman 5.1 theater (ph!-n 7K)
mind2őre kíváncsi vagyok, főleg a nettő háromszázas mikrofonba...csomagolása többe van