Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Picit bővebben Kana v2-ről;

    Ide a narancs-fekete matt verzió került, csodásan ingyé és bérmentve.
    Nekem egyáltalán nem izzadós a kezem, de a tapadását megfelelőnek találom - szóval a burkolat ok.
    Amúgy meglehetősen igényes hatást kelt, nem lötyög rajta semmi, össze van rakva rendesen.

    A bal, ill. jobb klikk lenyomásához kicsit több erőre van szükség, mint a Kinzu-nál, határozott kattanást hallat. Összességében nem rossz.
    Az oldalsó gombok elhelyezkedéséből arra következtethetnénk, hogy gyakori emelés során véletlenül megnyomhatjuk, de az igazi nyomáspontjuk a hátulsó, kiszélesedő résznél van, ezért nem okoz problémát használat közben. Kellemes kattanó hangjuk van.

    A görgő elég könnyen és halkan jár, nem túl jól különülnek el a fokozatok - ennek ellenére szerintem komfortos használni. 3 lépcsőben lehet állítani a görgő világítását, külön cpi-beállításokhoz is lehet rendelni a fényerőket. ;] Meg ki is lehet kapcsolni.

    A button 4 driver nélkül is alapértelmezett back a böngészőben.

    cpi-fokozatok: 400 / 800 / 1200 / 1600 / 2000 / 2400 / 3200 / 4000, no angle snapping
    polling rate: 125 / 250 / 500 / 1000 Hz

    Driver-t beállítások után lehet törölni, az egér megjegyzi a dolgokat. De fent is lehet hagyni, nem sok vizet zavar.

    Amúgy 400 cpi @ 1000 Hz-en használom. A finomcélzás szó szerint finom vele, bár egy tapefix erre is kell azért, különben zavaróan sokat érzékel az alatta lévő felületből a sűrű újrapozícionálás során - számomra legalábbis. Rántásokat remekül tűri. Maga a szenzor ég és föld Kinzu v2-höz képest. A 9 éves, szétkopott Allsop-padomon is jól végzi a dolgát, QcK Mass-szal, Corepad C1-gyel és Goliathus Speed-del sem volt gond, a fotel karfáján és a fényes asztalon is működik, ahol pl. a Salmosa <3 meg se nyikkan.

    A kábel braided és a merevebb fajtából való, nekem nem jött át - ezt már tényleg rögzíteni kell. Amúgy Kinzu-kompatíbilis, ahogy a talpak is.

    Ha szereted az MS WMO / Intelli-formát, remek választás lehet, ha valami újra vágysz.

    Durván 85 g. Ha könnyebb lenne egy 10 g-mal (és kisebb pár mm-rel) az egész hóbelevanc, nem is akarnám cserélni, mert guszta kis darab alul-kívül-belül. Így viszont a csuklóm bánja, a PCB meg nagyobb, mint akár Kinzu v1-é, akár a Kinzu v2-é; műanyagot faragni meg nem akarok.. Ha belemenne egy-az-egyben, már rég átpakoltam volna Kinzu-burkolatba és boldogan élnénk, amíg meg nem hal végelgyengülésben.

    Így viszont megy jaffához (már csak hétfőn, mert ma már nem tudok a postára menni, hétvége az meg bukós), ide meg a G100s - ami nemrég jött meg és kiszerelt súllyal szinte azonnal kiérdemelte a gyilkos hópihe titulust. Igen, EZ kell.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák