Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Bjørgersson #29209 üzenetére

    A forma, a súly nekem nagyon jó. A gombok lenyomásához viszonylag "nagy" erő kell, de ez sem igazán szörnyűséges. A kábel braided. Van aki szereti, van, aki nem. Én nem. Talpak elmennek.
    A szomorú, hogy a PRO-verzióban már japán mikrokapcsolók vannak, de a szenzor nem lett 3090-es Avago-ra cserélve. Mert az úgy büntetne.

    A probléma az az ótvaros hulladék szenzor, amit olyan érzés használni, mintha egyszerre lenne durva angle snapping ÉS elfuserált smoothing (m_filter 1<). Nagy LOD, de ez tapefix-szel korrigálható.
    Néha egy-egy komolyabb rántásnál meggárgyul és egy fénysebességű körbefordulás után a parketta mintázatát bámulja. Alkalmanként mintha negatív accel-t is tapasztalnék, szintén a nagysebességű rántások alatt. A pixelprecízió random, a finomcélzás és trajektóriakövetés meg idegileg és érzelmileg kimerítő, mert kb. olyan klasszis, mintha a Gellért étteremben egy rozsdás talicskán tolnád az asztalhoz a még élő disznót meg a böllérkést.

    De nem panaszkodom, ingyen volt. Használhatónak használható, de hogy nem , az tuti.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák