2013. június 20., csütörtök

(#29651) agressiv válasza don dante (#29650) üzenetére

agressiv
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dobd ki az a gagyibájtot és szerezz be egy értelmes lapot. :DDD

Hát még a borz.....

(#29652) sith7 válasza agressiv (#29651) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

például ? :U

All Hope Is Gone

(#29653) alázógyík válasza Merlinclub (#29645) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Szia!

Még régebben vettem tőled egy Al. Brocken-t. Most AM3-on van. Át lehet tenni LGA1155-re?

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#29654) Merlinclub válasza alázógyík (#29653) üzenetére

Merlinclub
(senior tag)

Igen, 1155 kompatibilis.

EKL Cold Tower Merlin Edition 3500Ft!

(#29655) alázógyík válasza Merlinclub (#29654) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Ok, köszönöm. :R

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#29656) don dante válasza agressiv (#29651) üzenetére

don dante
(fanatikus tag)

A kidobás azért drága dolog lenne... :D De ha valami értelmes megoldást tudsz azt megköszönném... :R

TELEFONON GYORSABB!!! Galaxy S4...:)

(#29657) don dante válasza don dante (#29648) üzenetére

don dante
(fanatikus tag)

Szerinted is a lap a hibás? Mint ahogy agressiv
kolléga mondta... :R

[ Szerkesztve ]

(#29658) agressiv válasza don dante (#29656) üzenetére

agressiv
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Természetsen poénnak szántam, de azért leeshetett volna, hogy cseréld le. Más megoldás nincs, ha lapcsere után lett instabil.

Hát még a borz.....

(#29659) don dante válasza agressiv (#29658) üzenetére

don dante
(fanatikus tag)

Gondoltam hogy nem rossz indulat vezérelt, de most vettem ezt a lapot, és nehéz elfogadni, hogy rossz választás volt...
Próbálok valami megoldást találnia kérdésre, ha nem megy lap csere lesz a vége... :O :R

(#29660) brady28

brady28
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Asrock 880 gm-le lapom van hozzá egy Amd 555be( Harmadik mag feloldható)
Kérdés a következő lenne : Milyen procihűtőt érdemes vennem hozzá? Minimál tuningra készülök semmi extremitás :) (egyenlőre) : ) 965 be gyári hűtője kevés hozzá?
Én erre gondoltam [link] !

Ez jó lenne vagy kevés? :F
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
brady28

Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)

(#29661) orbano válasza agressiv (#29641) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és mint látod mégsem...

don dante: garis a lap?

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#29662) Tothgera30 válasza agressiv (#29597) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Azt nem mondtam hogy le kell cserélni, 1300rpm-nél meg mindegyik ventinek van hangja, sőt elég nagy. Az ár érték arány meg itt egyáltalán nem mérvadó, a topicba tévedt emberkék nagy részénél láthatóan nem. Mondjuk nem hiába vesz az ember egy drága órát, mikor egy olcsó 20 ezer forintos is jó ugyanarra a célra. Remélem érted, ez csak egyfajta úri móka.

#29601 Razer6666: A gyártók a költéshatékonyságot tartják szem előtt. Tehát náluk az a cél hogy minél halkabb vagy erősebb ventilátor között találják meg az egyensúlyt, de nagy részben meg van nyírva a költségvetésük. Azért nem vagyok tervező, mert e.ü-ben dolgozom, és ez köt le mint munkát. Ne példázz autókkal mert most kezdhetném úgy is hogy a gyártó kiadja az adott autóját, ami 1,3 tonna egy 2000ccm-es motorral, ami mondjuk 350kg az autóban, akkor ugye az autó üres súlya motor nélkül 950kg, ugye!? Ekkor 9-10 litert eszik az autó, nagyobb üzemanyag tank kell neki mert kell az a bizonyos hatótáv, teljesítménye olyan 150 lóerő között van. Akkor ha belerakunk egy 1400ccm-es turbóval felszerelt motort, ami kevesebbet eszik (mondjuk 6-7 litert), könnyebb (150kg), és még kevesebb káros anyagot is bocsájt ki. Nah, ehhez nem kell olyan nagy tudomány. Ventiből meg olyat kell nézni ami kevesebb fordulaton ugyan akkora levegőmennyiséget szállít! Hogyan magyarázzam másképp?

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#29663) Karesz85 válasza brady28 (#29660) üzenetére

Karesz85
(tag)

Katana az árához képest gyenge, szerintem. TX3 vagy Xigmatek Loki ha hasonló árba vagy méretben kell. Azt a lapot nem tuningra tervezték csak 4 tűs csati van rajta és borda sincs a fesz szabályzón.

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

(#29664) don dante válasza orbano (#29661) üzenetére

don dante
(fanatikus tag)

Igen, szinte új a g1 lapom...

[ Szerkesztve ]

(#29665) Greyfoot válasza Daert (#29617) üzenetére

Greyfoot
(kvázi-tag)

Köszi az informatív válaszokat! :R

Nothing is constant but change itself

(#29666) orbano válasza don dante (#29664) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Csak tuning alatt produkálja ezt? a plusz fesz javított rajta?

A vér nem válik VAZZE!™

(#29667) Daert válasza Greyfoot (#29665) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Örülök ha értelmes infóval tudtam szolgálni.

HP DV6 6150SL#Samsung 128GB SSD#Logitech G9X#Sony MDR-V55#Nikon D5100 18-105mm#Jiayu JY-G3 Smartphone#

(#29668) don dante válasza orbano (#29666) üzenetére

don dante
(fanatikus tag)

Igen.Ha adok rá feszt egy ideig jól mennek a játékok, majd mondjuk másnap elindítom ugyan azt a játékot pl: (F1 2011), és ismét ezekkel a problémákkal szembesülök...

(#29669) brady28 válasza Karesz85 (#29663) üzenetére

brady28
(kvázi-tag)

Hát kissé Láma vagyok a témához..... Akkor felejtős az egész? Minimál tuning sem játszik?

Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)

(#29670) polgi803 válasza don dante (#29657) üzenetére

polgi803
(senior tag)

Szerintem vegyél egy Asus P8P67-es lapot...belemegy az új Ivy B. proci is és megbízható. ;)

"polgi803 felhasználónak 53 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"

(#29671) NagyDavid666

NagyDavid666
(újonc)

Sziasztok,

srácok meg tudná valaki biztosra mondani, h a CM hyper 212+ rámegy az 1155-re? Én nem vágom az inteles foglalatokat, így nem merem eladni a cooleremet az érdeklődőnek :D A gyártó honlapja valahogy nem tudott 100%-ig meggyőzni, ez valami új fajta foglalat? Sokat segítene egy jó válasz :))

(#29672) polgi803 válasza NagyDavid666 (#29671) üzenetére

polgi803
(senior tag)

Nekem az van...rámegy

"polgi803 felhasználónak 53 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"

(#29673) don dante válasza polgi803 (#29670) üzenetére

don dante
(fanatikus tag)

THX, de még gondolkodom a dolgon... :R

(#29674) Karesz85 válasza brady28 (#29669) üzenetére

Karesz85
(tag)

Lehet kísérletezni, csak ne várj csodát. Hűtőket a katanához képest írtam, ház/pénz kérdése hogy mi fér bele. Érdemes lemérni.

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

(#29675) Dexter-2000

Dexter-2000
(senior tag)

néhány jó 15 k alatti/körüli cpu hűtőt tudnátok ajánlani?
1155 foglalatra kellene és legyen elforgatva hogy a meleg levegő könnyedén eltávozzon felfelé.

"It's not enough that I should succeed - others should fail"

(#29676) Tothgera30 válasza Dexter-2000 (#29675) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Ninja 3, azt mindegy hogy rakod fel!?

"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

(#29677) Razer6666 válasza Tothgera30 (#29662) üzenetére

Razer6666
(senior tag)

Most rúgtál egy szép öngólt mert nem lóerőről volt szó és annak amit írtál semmi köze az én hasonlatomhoz..Jössz itt a fogyasztással meg a tankkal holott köze nincsen már az eredeti hasonlathoz..És még csak értelme sincsen annak amit írsz.. Ne nekem akarjál már az autókról mesélni/példázni nekem. Ám fejezzük be mert látom te az a fajta vagy akinek mondhat az ember akármit csak az a jó ami neked van.. Legyen így a D14 a legjobb Cooler elismerem.. :R Vita lezárva..

[ Szerkesztve ]

" A személyiségem és a viselkedésem közt annyi a különbség, hogy a személyiségem én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy. "

(#29678) Merlinclub válasza Razer6666 (#29677) üzenetére

Merlinclub
(senior tag)

Van igazság abban, amit a fórumtárs mond, csak szerintem jóval kevesebb, mit ő gondolja.

Ám erre való a fórum - VITA!!!!

(#29679) Razer6666 válasza Merlinclub (#29678) üzenetére

Razer6666
(senior tag)

Én egyezek azzal hogy cserélni kell némely esetben a gyári ventiket, Nekem az a hozzá állás nem tetszik hogy nem hajlandó elfogadni hogy az nem mérvadó hogy ugyanazzal a ventivel ugyanazon a fordulaton teszteljük a bordákat. És hogy nem akarja belátni hogy egy fele annyiba kerülő borda is tudhat annyit mint a D14, ha gyári ventiket használunk.. De mindegy én hiszek a teszteteknek, és nagyon is hitelesnek tartom... :R

"Ám erre való a fórum - VITA!!!!" Ezzel teljesen egyezek.. :DDD

" A személyiségem és a viselkedésem közt annyi a különbség, hogy a személyiségem én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy. "

(#29680) szacsee válasza Merlinclub (#29678) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok mindenbe bele lehet kötni, de örülünk, hogy megcsináltad a tesztet így kapunk némi viszonyítási alapot. Az igaz, hogy némi üzleti szándék is van mögötte, de a mai világban mindenki "érdek-ember". (ezt nem rossz szándékkal írom)
Gondolom Tothgera30 azért kíváncsi az alacsony fordulatszámú teljesítményre, mert ott előfordulhat, hogy a D14 leveri a Brockent mint vak a poharat... de ki tudja. :F
Sok tesztoldal letesztel saját cuccával egy hűtőt, majd ha van türelme, ideje és pénze rá akkor leteszteli más ventilátorokkal, pasztákkal.
Nem vagyok hűtésguru, főleg nem léghűtésben viszont NC pasztával lehet javult volna a helyzet. Nem azt akarom mondani, hogy az Alpenfoen paszta ratyi, csak viszonyítási alapnak a többség az MX2-t, MX-3-at, Noctua pasztát ismeri tesztekből.
Brocken véleményem szerint egy jól kialakított hűtő, viszont viszonylagos kisebb súlya / mérete miatt alacsony fordulaton nem a legoptimálisabb teljesítményt adja le.
Himalaya tesztet néztem gyári ventivel PWM-re bízták a vezérlést és ott pl nagyon kikapott teljesítményben pl itt-ott a Hyper TX3 is rávert pár fokot. Ezért sem csinál a noctua PWM vezérlésű ventit még (tesztben említetted hiányosságként, pedig sokaknak ez pozitívum...főleg akik belelátnak a léghűtés lelki világába) PWM vezérlés szép is jó is, de jelen állás szerint 8 alaplapgyártóból 6 nem képes normálisan kezelni és a fordulatszám tartománya is kisebb mint a 3-pinesé. PH-n egyik Noctua hírben / tesztben említik is miért nincs nekik.
Kicsit hosszú lett, remélem nem negatív kritikának veszed, nem annak szántam. :R

[ Szerkesztve ]

Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

(#29681) M_o_g_y_i válasza szacsee (#29575) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

A HR-02 alapból AM2/3 kompatibilis! :K
Én ugyan TY-140-et vettem rá, de egy 12 centis Coolink Swif2 1200 is simán átszellőzteti még 500 körüli fordulaton is. ;)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#29682) agressiv válasza szacsee (#29680) üzenetére

agressiv
(PH! addikt)
LOGOUT blog

D14 leveri a Brockent mint vak a poharat...

Ezt nem tartom valószínünek. A brocken éppen azért jó, mert a kialakítása miatt könnyen átmegy rajta a levegő, míg a D14 nagyon felmelegszik alacsony fordulaton. Ha megnézed a teszteket, láthatod, hogy a brocken veszít a legkevesebbet a lendületéből 700-as fordulaton míg sok hűtő, aránytalanul feljebb melegszik, mint 1100-on.
A noctua ventilátorokról meg annyit, hogy kézbe fogva egy excenteres szemkiverő automata lesz belőlük, persze mindden ventilátor "üt" valamennyire, de a noctua ventilátorai nem olyan iszonyat jók, mint ahogy azt sokan állítják.

[ Szerkesztve ]

Hát még a borz.....

(#29683) Henk válasza Razer6666 (#29677) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem meg az elejétől kezdve az egész autós hasonlat ostobaság volt, nem lehet összehasonlítani egy cpu hűtővel. Részben én is úgy gondolom, hogy 2 borda teljesítményét azonos ventikkel, azonos körülmények között lehet összemérni. Nyilván az átlag user-nek nem ez a mérvadó mert ha vesz egy hűtőt akkor azt a gyári felállásban használja, de vannak olyanok is akiknek valamilyen okból ez így nem felel meg mert vagy hangos vagy fura színű a venti vagy ledes, stb. Ebben az esetben olyat tesz rá amilyet jónak lát. A fórumtárs szerintem arra próbált célozni, hogy jó lett a teszt de neki személy szerint a hang a lényeg (vagyunk ezzel így páran) és érdekelte volna egy olyan összehasonlítás ahol ugyanazzal (pl. egy csendes) ventivel vannak szerelve a hűtők mert ő ez alapján tudna mérlegelni, hogy az jobb mint mondjuk a mostani hűtője vagy sem. Mondhatjuk erre azt, hogy azért van rajt olyan venti gyárilag amilyen mert a szorgos mérnökök gondos tervezőmunkájának eredménye alapján ez volt a legmegfelelőbb. A gyakorlatban sajnos bebizonyosodott már, hogy ez nem mindig így van. Sok gyártó olyan ventit rak rá amilyet a kínálatában talál vagy rosszabb esetben egy olcsót mert úgy nagyobb a haszna egy eladott hűtőn. Azt meg szerintem nem írta, hogy a D14 a legjobb hűtő a világon, csak abban a felállásban ahogy ő használja eddig ez teljesített a legjobban. Nálam meg a TRUE ez a hűtő, próbáltam nagyobbat meg drágábbat is de az adott körülmények között ez teljesített a legjobban. Ha kipróbálok egy másik hűtőt azt is a mostani ventivel fogom tenni és azon a fordulaton amin most használom mert ez felel meg az igényeimnek. Ha így jobban teljesít akkor csere ha nem akkor marad a régi és nem fog érdekelni, hogy a hivatalos tesztekben egy akár 2000 rpm-es ventivel hogyan teljesített mert nem egy leszálló helikopter mellett akarok ülni, hanem egy hangtalan gép mellett. De biztos ebből adódik, hogy nem a teszteket lesem mert számomra legfeljebb irányadó hanem kénytelen vagyok kipróbálni a saját gépemben.
Nem kívánok hosszas levelezésbe sem bocsátkozni mert így is sok off volt már.

(#29684) szacsee válasza M_o_g_y_i (#29681) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már mindegy, sajnos a pénz csáberő tud lenni. :B
HR-02 + venti + szállítás 22K körül lett volna. Apróban vettem Archont 13K-ért Ty-140-el.
Gondolom ez sem stock cooler hangot ad. :D

Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

(#29685) M_o_g_y_i válasza szacsee (#29684) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

Az is k. jó hűtő! :K
Milyen proci lesz alatta?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#29686) Drizzt válasza agressiv (#29488) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az AeroEngine 2-ben tuti megfér kényelmesen a Brocken? A ház 20 centi széles. Gondolom ebből az alaplap+tálca levisz kb. kettőt. Jár a procihoz hűtőpaszta, vagy azt külön kell beszerezni?

Ui:
Ha valaki tud Xigmatek Nepartakhoz Lga1155-s lefogatót, akkor lehet nem is vennék hűtőt. Alapból jó lenne, csak eddig nem találtam lefogatót hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#29687) agressiv válasza Drizzt (#29686) üzenetére

agressiv
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A processzorhoz nem jár paszta, de feltételezem a hűtőre gondoltál inkább és ahhoz természetesen jár a paszta. A Brocken 157mm magas, szóval biztos, hogy befér a házba.

Hát még a borz.....

(#29688) NagyDavid666 válasza polgi803 (#29672) üzenetére

NagyDavid666
(újonc)

köszike :)

(#29689) Merlinclub válasza szacsee (#29680) üzenetére

Merlinclub
(senior tag)

Természetesen a szándék valamennyire üzleti is. Ha olvassák a tesztet, nézik az oldalt, nem ragozom.
Ha nem lenne üzleti, nem volna miből 100,000 Forintos tesztkonfig, amiből az alaplap és a proci biztos kukában végzi a gyepálástól. Valamint kis tőke és elhivatottság ahhoz is kell, hogy coolerenként 8-10-15-20 vagy még több ezret fecceljek bele, nem beszélve a munkaidőről, áram, fotó és egyéb költségről, amit ezért kifizetek.
Ergó egy cikk a teszkonfigot levéve a publikálásig minimum 50000-be fáj.

"Sok tesztoldal letesztel saját cuccával egy hűtőt, majd ha van türelme, ideje és pénze rá akkor leteszteli más ventilátorokkal, pasztákkal." - Mivel kis hazánkban van néhány "nagy" kereskedés, aki elad, de aki saját maga tesztel, és nem "kölcsönzi" igen kevés. /Itt kiemelt tisztelet a PH-nak!!/ Sajnos a lehetőségeink - anyagilag is- végesek, nem tudjuk a versenyt egyenlőre a neves nyugati tesztlapokkal felvenni, de valahol el kell kezdeni. Az építő kritika mindig jólesik és hasznos.

A linkelt tesztről nekem csak annyi a véleményem, ha a legalsó 5500Ft-os Sella partiban van a legújabb Himalayaval azaz 92mm kontra 140mm, akkor ott valami sánta. Vagy ne is említsem, hogy több aspektusban jelentősen veri a Matterhornt!? Vagy a lap, vagy a teszt metódusa nem jó.

A héten nekünk is jön egy cikk, benne lesz az Enermax cooler, és tudjuk viszonyítani a Matterhornhoz például.

A 3 pin egy átlag felhasználó számára tényleg negatívum szerintem, és sok más oldal szerint is, mivel a voltvezérlést talán a felhasználó 20%- használja. Bár, lehet hogy látom a léghűtés lelki világát :N

Kritikád semmiképpen nem negatív, átgondolt, építő, köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#29690) Big M

Big M
(kvázi-tag)

Most szeretnék venni egy új gépet AMD x4 955-ös procival. Többen mondták, hogy cseréljem le agyári hűtőt (amit nem értek, miért adnának hozzá egy tré coolert???). Árban max. 6 ezer forint körüli összeget szánnék rá. A tuning gondolatával még csak most ismerkedem, alapjában szerintem nem lesz rá szükségem. Tudtok valami pofás és használható hűtőt javasolni? Először EZT néztem ki.
A másik versenyző pedig Ő. Viszont ránézésre kicsit új nekem az elhelyezés, ha jól gondolom az alsó része megy rá a procira, a hőt a rézcsövek viszik (elég hatékonyan???) a bordákhoz, és akkor az alaplap síkjával megegyező irányban fogja majd a levegőt mozgatni?

KÖSZI!

INTEL Core i5-2400 3.10GHz, KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz, GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850, SAMSUNG 64GB SATA2 SSD, THERMALTAKE VN400A1W2N , CHIEFTEC CTG-500-80PB, A4TECH KX2810 X7 Game Master Desktop

(#29691) gabikiraly2 válasza Big M (#29690) üzenetére

gabikiraly2
(tag)

Azért adnak hozzá tré cooler-t, mert az fér bele a keretbe. A gyári hűtők pont arra elegek, hogy ne süljön meg a processzorod.
Az első hűtő, amit kinéztél kevés lesz. A Hyper TX3 már jó választás , de magas forduleton hangos megjön a hangja.
Én ezt ajánlanám: [link]. Cikk a hűtőről: [link]
A rézcsövek hővezető csövek, kimondottan a hő elszállítására lettek kifejlesztve. Hatékonyabbak, mint bármilyen egyszerű borda.

[ Szerkesztve ]

Csend a lelke mindennek!

(#29692) Tothgera30 válasza Razer6666 (#29677) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Hát ige, itt 29683 Henk hsz.-ével értek egyet, és is arra gondoltam. Itt nem arról van szó amit te leírsz hogy a D14 legjobb hűtő, stb. Hanem hogy nálam leghalkabb üzemben 400-600rpm körül a D14 volt a legjobb, és ennyi. Van akinek egy HR-02 jobb, van akinek K2, van akinek Silwer Arrow, stb, le kell tesztelni mindet és kijön. Értelme van annak amit írok, csak nem ide tartozik, egyszerűen továbbvittem azt a szálat amit te elkezdtél, de saját magad jöttél rá hogy nincs sok ehhez kapcsolódó köze, amúgy pedig van még mit tanulnod az autókról. Ezért nem mindig jó a gyári venti, mert a gyártónak lehet nem az volt a célja mint neked azzal a termékkel, lehet hogy egy 200W-ot fogyasztó procira szánták, de a tiéd csak 115W-ot eszik, akkor ezt szépen ki lehet használni, de mint mondtam, nem kell teljesítményvesztéssel számolni, ha a venti alacsonyabb fordulaton ugyan annyi levegőt szállít. De most még egyszer ne gyere azzal hogy melyik a best/buy, mert szerintem egy 20k-s hűtőnél ez már régen nem számít.

(#29693) Razer6666 válasza Henk (#29683) üzenetére

Razer6666
(senior tag)

Akkor ez is fölösleges volt..

(#29694) Laci2277 válasza Drizzt (#29686) üzenetére

Laci2277
(fanatikus tag)

Itt van a Xigmatek hűtődhöz lefogató, még raktáron is van. :K

Pc Gear

[ Szerkesztve ]

Laci2277 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#29695) proci985 válasza Henk (#29683) üzenetére

proci985
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

pontosan.

out of the box az AC7pro elveri az IFX14et. sőt, ahol a gyári hűtő behoz egy IFX14et. hint: nem jár hozzá venti, és négymagoson próbáltam, asztalon, minden plusz légmozgás nélkül:). bár a mérnökök szerintem úgy gondolták, hogy a kedves tulaj majd úgyis vesz rá valami jót (Sflex1200-Delta-o-rama).

20ks kategóriában tényleg felhasználáshoz kell ventit venni. Thermalrightnak, Prolimatechnek, Noctuának nem véletlenül van több flagship modellje (Arrow, HR02, Archon, TRUE rev C, C14, D14, Genesis, Super Mega), eltérő felhasználásra kitalálva. pár fokos különbségek lehetnek felhasználási módtól függően.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#29696) M_o_g_y_i válasza Big M (#29690) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

A gyári Phenom II hűtő addig elég, amíg nem léped át jelentősen a gyári fogyasztás-értéket. Tehát fesz.emelés nélkül.

(#29697) NoiZz

NoiZz
(lelkes újonc)

Üdv

hűtőt szeretnék venni i5 - 760as procihoz ami egy cooler master elite 355ös házba van beépítve, eddig a gyári hűtőjével használtam.
fontos hogy halk legyen és a hűtéssel is megbirkózzon , max 6-8k a keret
kisebb tuningot tervezek ezért lenne a csere

előre is köszönöm a válaszokat!

"Remember, the enemy’s gate is down"

(#29698) Drakuf válasza Daert (#29612) üzenetére

Drakuf
(tag)

Max. 15 ezer. Megint elcsábultam a scythe mugen 3 felé... Nem tudtok esetleg jobbat ugyanebben az árkategóriában?

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#29699) Bazs-

Bazs-
(tag)
LOGOUT blog

10 ezer Ft környékén milyen hűtőt ajánlotok Phenom B55-höz ? A proci és a ház között 160mm hely van, tehát jó lenne ennél valamivel kisebb hűtő. Alapjáraton lehetőleg minél halkabb legyen. Tuning csak ritkán lesz, maximum néhány játékhoz, ahol szükséges lehet.

Jelenleg a Brocken-re gondoltam, de nem tudom, hogy milyen alternatívák lennének még.

Köszi előre is.

(#29700) agressiv válasza Bazs- (#29699) üzenetére

agressiv
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Brocken-el nem fogsz rosszul járni. :K

Hát még a borz.....

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.