Ez elég picinek néz ki szerintem nem sokra mész vele...olyan mint egy miniatűr zalaman 
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

Ez elég picinek néz ki szerintem nem sokra mész vele...olyan mint egy miniatűr zalaman 
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

Akkor kénytelen leszek TX-et venni. 

Hol lehet szerintetek TX 2-t a legolcsóbban venni?
Ott, hol a "hipernet" is ratyi... :)

Az eboltban kedden rendeltem egy tt big typhoon-t, de még nem is írtak, hogy mikor jön meg semmi.
Valaki rendelt már ott? (ha igen kb. mennyi idő?) 

Ott van a telefonszámuk,szerintem hívd fel őket!

Itthon a tt big typhoon és a phenom is. Kérdés, hogy beindul-e a cucc 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev--Jiayu G2, Nitro Aikido S-es bukósisak

Itthon a Silentmaxx. Indul hamarosan a Scythe Ninja vs. Silentmaxx Frostbite teszt. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Türelmetlenül várom az eredményt
Én is hamarosan beújítok, de 90% hogy scythe andy lesz, polírral, csavaros rögzítéssel és 38-as ventivel moddolva.
[ Szerkesztve ]
Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

Phenom 9500 gyári hűtővel alapon 24 fokos terhelve prime 95+5 orthos 38 fokos
(és elfogyott a lapozófájl, procc nem volt így sem 100%-ra terhelve)

Helóka nyalóka.
Senki nem reagálja le a talán balga, de nekem +lehetösen fontos kérdésemet?

Esetleg a guglinál vagy árgépnél és hol (BP, vidék, külföld?) 

Ja és ami lemaradt: PH! Apró
Jó keresgélést!

Sárospatak, ér környéke.
NooB falva lakói. 

WOW, szóhoz sem jutok.... 
X2 4200+@ 2860MHz, 1,4V fesz.-el + 2x1GB G.Skill@ 520MHz 3-3-3-6 1T a körítés.
Ninja: alphacool 120mm-es ventivel 1300RPM-en
Silentmaxx: gyári ventivel, 1300RPM-re belőve m.-guruval BIOS-ban.
10 percig ment a Prime' 95 stress test, 100% CPU terheléssel.
Minden körülmény azonos volt. A ház plexi oldallapját levettem.
Eredmények:
Ninja : [link]
Silentmaxx : [link]
Ezt nem akartam elhinni, v.mi nagyon nem stimmel a ninja-val. Tény: a cpu foglalat körül lévő kondik közül 2 hozzáért a heat-pipeokhoz, nem tudtam mit tenni, így is elhajlottak kissé. Azt is hozzátenném, hogy a ninja-t ezüst pasztával használtam, a silentmaxx-ot pedig a gyárival.
Némi + info a Silentmaxx-ról:
Kinézetre nekem bejön. Bár miután bekapcsoltam a gépet és megláttam a mindenféle színben villogó ventit elkapott a röhögés...
Sztem nagyon gáz.... Nem vagyok neoncső / ledbuzi, amúgy is abszolút sötétben szeretek aludni, most meg villog az egész szoba. Mintha az ufok jönnének.
Amúgy 1300RPM-en halk (kb. mint az Alphacool vagy a SilentBlade az Accelero S1-en), max.-on (1600RPM) már hangos kissé, kerregő hangja van. Felszerelés: csak német nyelvű útmutató, ami nekem kínai volt, így a képek alapján szereltem. 2 felfogatási módja van, az egyszerűbbet választottam, nem kellett az alaplapot kiszerelni. A csavarokkal történő rögzítése nem egyszerű (hosszú nyelű csavarhúzó ajánlott), ill. nincs olyan, hogy a hűtő cpu-val érintkező része pont a cpu közepén helyezkedne el a felfogatásnak köszönhetően, hanem szemre be kell lőni és kész. A szilikon-paszta egyszeri használatra elegendő, és qrva büdös.
Összességében a 6k-ért egyszerűen best-buy (csak ezek a ledek....).
Köszönet érte TTS-nek. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Sziasztok!
Gbyte P35-DS3 lapon E6750-est fogok tuningolva kb. 3,4-3,9 GHz-en (még nem tudom mennyin fog menni stabilan) használni. A kérdésem: milyen (lég)hűtőt kellene legalább vennem, hogy ez biztonságosan üzemeljen? Két típust ajánlottak már nekem:
1. Scythe Ninja - kb. 10 ezer Ft
2. Thermalright Ultra 120 - kb. 16-17 ezer Ft
Tényleg ilyen drágát kell venni vagy vmelyik olcsóbb is megteszi? Ha igen, melyik más típusokat ajánlanátok nyugodt szívvel? 
Köszi előre is!
Zoli

Mondtam Én hogy állat...

Ninja vagy egy Big Typhoon elég...

Na,ez fasza főleg ennyi pénzért én is néztem tts-nél az akciót.De végül maradtam egy Big Typhoon 120VX pont azért ami a tesztedből is látszik,levegőt kapnak az alaplapi kötyürük is a ninja meg társaival szemben.Jó vétel gratula.

Én tegnap néztem az infinity vs big typhoon-t. Alapfordulaton kb 3-4 fokkal gyengébb a tt, maxon meg kb infinity szinten van
Hozzátenném hogy elég hangons a big typhoon 
[ Szerkesztve ]

melyiken mennyit forgott a venti?

Ja az lehet,h a cpu picit melegebb vele de ezen és a hangon egy minőségi erősebb venti segíthet.De infinity-nél az alaplap szellőzésén semmi nem segít.Nálam az a baj,h a tuning miatt az alaplapom is melegszik rendesen.TT-nél amúgy pár dolgot elszúrtak pl.a csiszolást de amint láttuk renbe lehet hozni és a tesztek szerint az már -5c'

Nem néztem. De mondom a tt maxon elviselhetetlen szintű
És így alapon is van vmi hangja, olyan mint ha szikrázva vagy ilyesmi
Talán a talp polírozásával javul a helyzet
De az infinity-t is lehet polírozni 
[ Szerkesztve ]

Ezt nem azér írtam,h a tt mennyivel jobb vagy ilyasmi hanem,h én mért választottam amúgy sokáig én is az infin gondolkoztam.A polírt meg azért írtam mert a infinity-nek sokkal szebb alapból a polírozása a tt-é meg....hát...nincs is

Ez bizony így van. Egyiket el kéne adnom, de úgy a szívemhez nőttek. Az infinity nagyon jól hűt a typhoon kicsit rosszabbul és elég hangos is, de a kinézete nekem bejön. Ami miatt jobb az a felszerelhetőség, az infinity alá elég nehéz benyúlni lenyomni a pöcköket
Bár most phenomra 
[ Szerkesztve ]

Ha van egy kis plusz időd csináld meg amit belinkeltem,úgymár tuti a tt lesz az ütősebb(meg jó érzés mert időt is öltél bele
)A pénz sajna nagy úr..de addig add el míg tartja az árát ugyanis jönnek a CES-hűtők lassan.Réz ninja meg az új Cooler M.erek meg a többi.Na akkor lesz egy kis áresés ...
Zalman 9700NT... D805@4.0 gHz@31 C 
Az ebédszünetem addig tart, amíg a gép bebootol. SSD-t vettem. Fogytam 6 kg-ot...

Kinek mondtad Te, hogy állat?
Magadban vagy az állatkertben a medvének? 
Mert nekem nem, köszönjük az értelmes hsz-ed. 

Ezt tényleg polírozni kell. Tat alatt max fordulaton 5-6 fokkal melegebb mint az infinity 

Kicsit bonyesznak tűnik az írás alapján [link]
de szerintem jövő hétvégén megcsinálom.

Tényleg mondtad, csak nem ismertelek meg. Elég ideges fejed van...

üdv,
tudnátok nekem segíteni abban, hogy milyen 4-pines csatalakozóval ellátott, cserélhető ventillátorú CPU hűtő ér fel egy Scythe Ninjával, ami sajnos csak 3 pin-es és az új alaplapom bénán kezeli. ASUS P5K-m van, és a rajta található CPU venti csatlakozás 4-pines, a Ninja viszont csak 3, és emiatt állandóan 100%-on pörgeti szegényt. Sokat olvastam utána, de megoldást még senki nem talált, úgyhogy úgy döntöttem eladom a Ninját, de nem tudom mit vegyek helyette...
Szóval 4-pines CPU hűtő érdekel, lehetőleg olyan, amin cserélni lehet a ventillátort, ahogy a Ninján. Árban olyan 10-11 a max. Core2 Duo E6750-em van, 2,66-ról 3,4 ghz-en járatom.
Nézegettem teszteket de általában lehagyják, hogy milyen a hűtők csatlakozása... 
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Project Torque-ban vice néven körözök

Ezt rossz helyre küldtem vagy mi??? 

Az normális hogy a big t. 120vx-n a potmetert félig csavarva már maxon van, pont a felénél lelassul utána max? És olyan furcsa hangot ad ki a venti mint mikor nagyfeszütségű vezeték alatt elmegy az ember 
[ Szerkesztve ]

Jövő héten majd én is meghallom.De addig is ,van szabályozható ventid?Nekem van
Scythe Kamakaze 80 mm-es nagyon profi kis venti de ahogy max felé tekerem olyan hangja lesz mint amit te leírtál.Szerintem soknál így van.De a házból nem igazán hallatszik ki csak ha odahajolok.

Inkább a potmeter állítás zavar, hogy a felénél belassul aztán meg max a végéig 

De azért elégedett vagy vele?

Nem mondhatnám
. Felszerelése jobb jól néz ki de azon kívül 

Ezt sajnálattal hallom

Miért nem csak a ventit cseréled le egy 4pinesre? Én a hyper tx2-esen cseréltem le úgyanezen oknál fogva a ventit.

Kösz, azóta már magam is rájöttem a hülyeségemre egy másik topikban 
Artic Cooling-ot néztem ki: [link]
Project Torque-ban vice néven körözök

Én is Artic Cooling ventit raktam az enyémre.
A gyárihoz képest -3fok hőmérséklet.
Érdekes, hogy 50%-os fordulaton alig melegebb a proci.

Hello
Artic Colling Freezer 7 Pro -ról van valakinek véleménye?
Core2 Duo E6550 vagy E6750-hez kéne
Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3 vagy DS4
Köszi!!!
Q8400@3330, Giga EP35-DS3R, 2*2+2*1 GB Black Dragon 800 dual kit Cl4, Gigabyte HD6970 OC, Hyper TX2

Az AC freezer 7 Pro az egyik legjobb ár-érték arányú cooler.
Mindkét felsorolt procit elviszi még enyhe tuninggal is.
Asszem 4 pines szóval bármelyik alaplapon tudsz vele fordulatszámot szabályozni.
Egy Asus Silent Knigt-tól nem is rossz eredmény: [kép]
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

Sziasztok!
Egy G0-ás Q6600-ra szeretnék valami olcsóbb hűtést... CM Hyper TX-nél van jobb választás hasonló árban? :S
Köszi!
"hogyha a jóságot egy szintnek vesszük, akkor az iphone az így megüti és akkor azzal együtt te is menő vagy, hogyha persze megvan a körítés is hozzá!''

Hát nem igazán van ilyen árban...nem véletlenül ajánlgatjuk

Buhera Mátrix.
Rászántam magam,hogy a gyári hűtő helyére egy freezer 7 pro kerüljön.
Egy perces monológ:
Gép bekapcs,halk mély brummogás(esetleg "surrogás"?... Nem szeressük az ilyen hangot.
Gép kikapcs,hűtő kivesz,venti leszed,SilentBlade aplikál,molex csatin 5voltra ráakaszt,gép bekapcs,hűtő csendben,proci hűvös,ember boldog....
[link]
[ Szerkesztve ]
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Értem, köszi! 
"hogyha a jóságot egy szintnek vesszük, akkor az iphone az így megüti és akkor azzal együtt te is menő vagy, hogyha persze megvan a körítés is hozzá!''