Ez elsősorban író/lemez függő. Egy Pioneer BDR-205 pl. tökéletesen írja meg hatszorosan a 6X Panasonic lemezt (15 perc alatt):
50GB japán Blu-ray lemezek eladók

Bíztató... 
Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking XperiaZ WWW.BETATEAM.HU

Megrendelem. Kíváncsi leszek, h mit tud...
Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking XperiaZ WWW.BETATEAM.HU

Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. Vennék egy LG BH10LS30RBB és hozzá egy normális minőségű házat. Az utóbbihoz kellene főképpen egy kis segítség: melyik tipust tudjátok ajánlani? A az elképzelésem, hogy néha beépíteném az asztaliba vagy ha tudtok esata-s modelt akkor nem építem be 
2. ez az LG model korrekt? Az utobbi pár évben csak verbatim lemezeket vettem, gondoltam blu-hoz is azt vennék, bár ahogy olvastam a Panasonic is okés.
''UJJUNK PERCÉN SZÉPSÉG,ÖKLÜNK BÜTYKÉN HALÁL,SZIVÜNKBEN NINCS KÉTSÉG,VIGASZT HARCBAN TALÁL!

gondolom ez sima usb 2.0... elég az íráshoz ez a sebesség? ezért gondoltam az esata-t 
''UJJUNK PERCÉN SZÉPSÉG,ÖKLÜNK BÜTYKÉN HALÁL,SZIVÜNKBEN NINCS KÉTSÉG,VIGASZT HARCBAN TALÁL!

Pio-t is kapsz majdnem annyiért mint egy LG-t[link]
Kérdezz,attól okosodsz!

Elég lesz. Ezeket az esata-s házakat találtam EU-s árakkal: [link]

valszeg pár ezer ft-ért tudom beszerezni az lg-t, a pio-t passzolom, hogy betudják-e szerezni
még rákérdezek, viszont ha kb. ugyanazt a minőséget kapom akkor nem szenvedek, hogy pio vagy lg...
gg72: be is tudod szerezni nekem?
mert akkor egy raidsonicra beneveznék 
köszi a linket!

Azért nem ugyanaz a minőség a kettő! Viszont ha csak jó lemezeket (Verbatim - nem LTH, Panasonic, Sony) fogsz használni, akkor veheted nyugodtan az LG-t.
Nem tudok sajnos beszerezni külső házat, az árakat csak azért linkeltem bem, hogy lásd, nem nagy a választék... Ezek közül egyedül a Delock 42160 vehető meg itthon: [link]

mint irtam csak verbát használok már pár éve
viszont lehet, hogy benéztem az elképzelésemet: én úgy gondoltam, hogy ennek vagy kis ajtaja elöl és usb-re kötve is tudok dvd, blu-t irni 

Sziasztok!
Van külömbség e két író között?
Pioneer BD-205
Pioneer BD-205BK
Ugyanis így láttam több webshopban is, és volt azért közte pár ft külömbség.
---Eladtad? Legalább válaszolj a levélre, hogy ELADTAM. ---
(#665) Space marine válasza Space marine (#663) üzenetére

nem néztem be, a raidsonic pont olyan... már csak be kéne szerezni 
[link]
[ Szerkesztve ]

BK=black fekete,de mindenhol az van csak lefelejtik a típusszámról a betüket.
Kérdezz,attól okosodsz!

Asztali lejátszóból melyiket érdemes venni,ezeket néztem lg bd550 és samsung bd-c5300 esetleg valami mást.Válaszokat előre is köszi.
Kérdezz,attól okosodsz!
Sziasztok
Gondolkodok egy blu-ray író vásárlásán. A fórumot olvasgatva úgy látom a legtöbben a Pioneer BDR-205 írót ajánlják. A kérdésem az lenne, hogy a Pioneer BDR-206 megéri-e a +5k vagy nincs tudásukban akkora különbség.
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."

Nincs lényegi különbség a két író között.

Hello Slaci007 !
Én anno a Samu tévém mellé Samu lejátszót vettem, igy a két egység "szereti" egymást az anynet+ miatt. Nekem fontos volt az ntfs filerendszer ismerete, és a net. Ezen keresztül azóta is jönnek rá firmware frissítések.

Köszi a választ,még bejött a képbe a panasonic is bd45,bd65 firmware frissítés után már tudják az mkv-t is.Próbálok teszteket keresni a neten de nem túl sok van.
Kérdezz,attól okosodsz!

Sziasztok!
Milyen belső blu-ray írót ajánlottok PC-be?
Van ezek között valami különbség, vagy olyan mint egy sima hétköznapi optikai maghajtó? Meg kell venni, aztán működik.
Vagy van köztük valami best buy esetleg?

Két ajánlott író van jelenleg, az egyik a Pioneer BDR-205 (vagy BDR-206) és az LG BH12LS (vagy BH10LS30). A Pioneer-ok szinte minden lemezt szépen megírnak, az LG-k inkább csak a márkás lemezeket (Panasonic, Verbatim, Sony) szeretik.
Amúgy mindkettőre igaz, hogy "meg kell venni, aztán működik", különösebb macera nincs a BD-írással.

Két ugyanazon márka, két különböző típusa között van valami számottevő különbség? Azon kívűl, hogy gondolom az utóbbaik az újabb fejlesztések/kiadások?

Én nem tudok mérvadó különbségekről, az LG-ből a BH12LS az újabb, a Pioneer-ból pedig a 206-os.

Köszönöm Neked a segítséget! 

Szívesen. 

Ha nincs lenyegi kulonbseg a Pioneer 205 es 206 kozott akkor itt miert huztak le? 
http://www.bit-tech.net/hardware/2011/02/23/pioneer-bdxl-bdr-206-review/1

Talán azért, mert a BDR-206MBK író nem egyenlő a BDR-206-al! 
[link]
Így gyorsan átolvasva a "tesztet" (amit azért túlzás annak nevezni, hiszen pl. semmilyen minőségellenőrzési tesztet nem találni benne) a BDXL technológia hiányosságai miatt húzták le azt a típust, de egyelőre kinek van erre még szüksége? 
[ Szerkesztve ]

Persze, ez szerintem se nevezheto igazi tesztnek, inkabb termekbemutatas! 
BDXL lemezeket meg keves lejatszo kezeli, de allitolag a PS3 mar megbirkozik vele!

Erdekelne egy Pioneer BDR-205BK vs 206BK vs 206MBK osszehasonlitas!
Gondolom a chipset azonos...

üdv
bh10ls30-cal dvd-t írok, de a visszaellenőrzés 15-20%-ig
csak 2x sebességgel megy. Ez a firmware miatt van?
Azt hiszem saját, családi BD videónál is volt ilyen jelenség.
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Hello !
Így van ! A riplock-ot én ki is szedtem emiatt, azóta hasít a szerkezet !

Emiatt új, nemhivatalos fw-t kéne feltennem, vagy
lehetséges a jelenlegiből kiszedni a riplockot majd visszatölteni azt?

1.00-09-et érdemes feltenni? Vagy az nem oldja meg a gondot?
MCSE kell?

Közben megtaláltam az #537-et! 

Hello !
Na, az jó, hogy megtaláltad, mert az alapján egyszerűen meg tudtad csinálni a frissítést és a riplock kiszedést.
Amúgy nekem azóta is hibátlan az író, tehát bátran ajánlom az 1.00-09-es firmware-t !

Hi!
Van valakinek rajtam kívül BDR-206-os Pio írója?Nem engedi lefrissíteni a firmware-t.Available target is not found üzenet fogad.Valakinek ötlet?

Helló ezt próbáltad felrakni?[link]
Kérdezz,attól okosodsz!

Sziasztok!
Pio BDR-205-höz melyik a legújabb firm?
Üdv.

Az 1.11-es: [link]

iegn de ahogy kicsomagolja utána alapból meg nyitná az exét és hibaüzenetet dob amit írtam.Ha én akarom nyitni az exét akkor is ez a hibaüzenet fogad.Külföldi fórumokon nemigen találoök semmit de más is szenved ettől a problémától.

THX!

Aki BDR-206-ot vesz vigyázzon hogy ne Oem bulk DBK verziót vegyen mert egyenlőre úgy néz ki,azokon nem megoldható a firmware frissítés.Biztos lesz megoldás,de egyenlőre nincs.

Szia!Meg vagy elégedve vele?
Xbox gamertag:Jimmbo74+-----------------------------+ | | |Vágd ki ezt a kupont | |és vehetsz egy új monitort | | | +-----------------------------+

igen meg, csak bosszant hogy nem lehet lefrissíteni ezt a bulk verziót.De hamarosan tuti lesz megoldás 

Csá all!
Blu-ray író vásárlásban kérnék segítséget!
Vissza olvasgattam kicsit a Pioneer-t és az LG-t ajánljátok!
Úgy gondolom gg72-től be tudnám szerezni a PANASONIC Blu-ray lemezeket azokra írnék, de a Verbatim alá nem mennék.DVD lemez meg Maxell-re írnék.
Én az LG BH12LS30RB-t néztem ki!
Ezeket az írókat véleményeznétek?
LG BH12LS30RB
Pioneer BDR-206BK
Sony BD-5300S
A Pioneer-t nem ismerem egyáltalán, de jókat írtok róla ahogy olvastam!
Most is LG írom van, valamiért nem tudok audio CD írni, de mással nincs gond!
Volt Sony DVD íróm 4-5 évet ki bírt, rengeteg CD/DVD meg lett vele írva, mára már csak CD olvas, de nagyon meg (voltam) vagyok vele elégedve, ki dolgozta az árát!
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
[ Szerkesztve ]

Szia!Nincs a listádon de én a PIONEER BDR-205-öst elég jó áron 25000 ft-ért már lehet kapni.Kb. 2-3 hónapja még 30000ft felett volt.Folyamatos firmvare frissités elérhető hozzá!
[ Szerkesztve ]
Xbox gamertag:Jimmbo74+-----------------------------+ | | |Vágd ki ezt a kupont | |és vehetsz egy új monitort | | | +-----------------------------+

Elsőként én is a listádon nem szereplő Pioneer BDR-205 típust választanám, ez szinte minden lemezre jó minőségben ír, persze a Maxell és egyéb Ritek MID-es BD-lemezeket azért inkább kerülni kell... Ha viszont csak Panasonic és Verbatim lemezekre írnál, akkor az LG is jó választás, mivel ezekre a lemezekre szinte lehetetlen rossz minőségben írni, bármilyen íróval.