Infravörös banolva, topicjai törölve. RGB.
Soirée...
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)

Infravörös banolva, topicjai törölve. RGB.
Soirée...
hajtókar szintén a hárombetüs emberünk
n⁴
blueboy01 [link] hirdetése törölve, céges volt.
Com'è diverso il mondo visto da qui
blueboy01 [link] ''Innovison geforce 7600 gst 256mb'' hirdetése is törölve. Az ok, ugyanaz.
Írtam privátot.
Gyurcsány nevű 1 hozzászólásos felhasználót [link] kitiltottam, és megkértem regisztráljon új néven.
Dino87 ([link]) kolléga kitiltva. Ma regisztrált, gyakorlatilag az összes hozzászólása piacos üzletrontás, kötözködés. Javaslom, hogy olvassa át az alapelveket, mielőtt újra regisztrál.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Dj-Laci!! [link] ''Teljes europa térkép eladó!1gb-os sd-karin(i-go)'' című hirdetést töröltem.
Talán mondanom sem kell miért....
karmester [link] fórumtársunk ''Eladó toshiba sd-m1912 dvd-rom, játék és művészfilmek, mesék'' című apróhirdetését a hozzá tartozó fórum topic-kal együtt a szerzői jogok megsértése miatt töröltem.
http://bashtravel.com/
Ficak [link] ''Atst lépegető eladó!'' című vicces apróját töröltem.
dension [link] ''Olvass el! hidd el megéri!'' című hirdetését töröltem. Vállalkozás.
mucesz [link] ''írható cd-k dvd-k tokok kofferek kecskemét -en'', ''írható cd -k dvd -k tokok kofferek'', ''Irhato cd-r dvd-r tdk verbatim stb digicd.hu'' című hirdetéseit Bash törölte.
Vállalkozás volt, írtam privátot.

effektiv [link] fórumtársunk sajnos visszaeső (újabb diákmatricás topicja törölve), commentje magért beszél, így elköszöntünk tőle (újfent).
Soirée...
gergőcske [link] ''Countter strike: condition zero tudna valaki letötést ajánlani? nme baj ha demó'' és ''Syberia ii kituda h hol lehet letölteni?'' c. topicjait töröltem usert privátban figyelmeztettem.
n⁴
pszihó [link], ''Ps1 ''átalakítás''????'' cimű hirdetését, mint jogszabályba ütközőt töröltem.
RikkerStúdió apróhirdetését töröltem. többszöri megkeresésre se reagált.
Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor
Mr_Vercetti bannolva.
A lázongók, szurkolók és egyéb ötletadók pedig köszönjék meg, hogy nem kezdtem el egy pár tempban-t és véglegest kiosztani közöttük, mert jópáran megérdemelték volna.
Cirkusz kell nektek?
Gyerekes viselkedés, mártírkodás és még a pártjára is áltok?
Könyörgöm ha nem akarok valahova tartozni, akkor nem látogatom a helyet, ennyi.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Darthforce banolva, OP ToTo másodnickje volt.
Soirée...
Ecsedy 15 [link] ''Vbnvbn dsdfsd ds'' című hirdetését töröltem. A tartalma is hasonló volt, nem tudtam dekódolni. 
torrentcsere [link] ''Torrent meghívó csere'' című hirdetését töröltem. Ez itt nem megengedett.
Rick2 [link]
Milyen autót vegyek totyikban nem első esetben elkövetett lekezelő, személyeskedő és kötözködő stílusa miatt kitiltva.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
ronaldo-7 ([link]) tts bazárjában végzett önbanra irányuló ámokfutása miatt végleg kitiltva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Jó ISTEN?! [link] nick a felhasználóval történt egyeztetés után végleg kitiltva. Többen jelezték, hogy vallási hovatartozásukat sérti a név ilyen formán történő megjelenítése. A user más néven, természetesen újra regisztrálhat.

mad1 fórumtárs 1 napra kitiltva flood miatt.
>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

sperma tag végleges bant kapott két értelmetlen topicja miatt, nevezetesen ''Eladnám magam rabszolgának'' ill. ''Eladó sperma''. A topicok az archívumba kerültek. R.I.P.
Aztán webcamtársa sN|a|ssz!
egy hét pihenőt kapott az utóbbi topicban mutatott aktív részvételért
MOD.:
Kovergecik néven újfent erőlködik... 2:0
Soirée...

Jeti szőr nem kell még ajokurvaanya-tól sem.
Tamasattila ''Jo gep!nagyon'' c. hirdetése sem nyerte el a ''fórum közegében megfelelő'' címet.
''Mivan ti kis buzi geci moderatorok?'' c. gyöngyszem is előkerült, már nem is tudom milyen néven... Talán moderatot.
Soirée...
buzi dh-s-tól [link] végleg elbúcsúztunk, pedig beszédes neve volt.
a képzelt a8 tulajdonos naplója c. írást töröltem a LOGOUT-ról.
az írás máshonnan volt bemásolva, sértette a szerzői jogot.
Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.
Merkjam [link] ''Igo európa!'' című hirdetését töröltem, illegális.
bio [link] ''Dvd-írós laptop 50000től!licitáljj!'' hirdetését töröltem. Vaterás hidetésére utaló link volt, semmi több.
Martin_Riggs [link] távozott. Paripa nemi szervet kínált a modkerben. Sokat, nem számoltam.

Gunnerboy88 nick kitiltva, Gunnerboy klón.
Soirée...
Jake_Lamotta ([link]) kitiltva. Egy napja regisztrált, de máris több más felhasználóba, piacos topikba beleveszett, mint más egész pályafutása alatt. A hozzászólásai magukért beszélnek.
p
_z0ty_ [link] végleg kitilva, az email címében is olvasható szervét és az ehhez, valamint egyéb további testrészeihez kapcsolodó szolgáltatásait kínálta egy fórumtársa hirdetésében.
Processzor [link] URL blokkolás megkerülése topicja törölve.
n⁴
Processzor [link] újabb topicja törölve ő pedig 7 napos pihnőre küldve.
n⁴
bőnyál [link] felhasználótól végleg megváltunk. Teleszemetelt jópár aprós hírdetést és nem ez volt az első húzása.
n⁴
-= trinity =- [link] bannolva, valószínüleg az előbb említett bőnyál volt az.
n⁴
Mr-Pamacs [link] 3 napra kitiltva immár harmadik, szakmai területen üzleti céllal feltámasztott témája miatt.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"