2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)

(#1) KovacsUr

KovacsUr
(PH! addikt)

Ez a téma szándékosan van zárva a látogatók előtt. A funkciója az lesz, hogy a házigazdák leírhassák, miért zártak be egy topicot, miért töröltek hozzászólásokat.

Ez a téma egyúttal feleslegessé teszi az olyan témák létrehozását, mint például ''Miért zárták be ezt és ezt?'' vagy ''Törölték a témámat!''. Ha mégis ilyet látunk, fenntartjuk a jogot, hogy magyarázat nélkül töröljük -- a magyarázat ugyanis minden esetben ugyanaz lenne: olvasd el a ''moderálós'' témában!

So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

(#2) localhost válasza KovacsUr (#1) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Az általam indított [[Moderáció]] témát teljes értelmetlensége miatt végleg töröltem. Köszönjük!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#3) KovacsUr válasza KovacsUr (#1) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14357

Már van ilyen célú téma (http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=13171), zártam

(#4) localhost válasza localhost (#2) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

A ''Sanyi okulj'' témát töröltem.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#5) localhost válasza localhost (#4) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14432
''Alkatrészek naggyon jó árban'' témát lezártam, indoklás a topic #28-as üzenetében.

(#6) localhost válasza localhost (#5) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Már a téma címét sem merem leírni, de nagyon illegális dolgot keresett valaki az imént, a TOPIC törölve.
Csak hogy példálózzak: Olyan valamit keresett, amivel valaki másnak szándékosan kárt lehet okozni, de nemcsak hogy lehet, hanem kifejezetten arra való :( Hmmmm. Utóbb a topic indítója maga is kérte a törlést.

(#7) localhost válasza KovacsUr (#1) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Nyomatékosan megkérem KonfigUr fórumtársunkat, hogy hagyjon föl azzal a gyakorlattal, miszerint minden alkalommal, amikor belép, egy ''UP'' üzenettel fölhozza a Radeonos Topic című témát. Ha van érdemi hozzászólnivalója, ám tegye meg, de kizárólag azért, mert Ön radeon-hívő még nem kell a témának mindig a TOP10-ben szerepelnie.
Aki meg keresi a radeonos topicot, remélhetőleg akkor is megtalálja, ha Ön nem tukmálja rá mindenkire.
Az Ön UP üzenetét most már sokadszor töröltem.

(#8) KovacsUr válasza KovacsUr (#1) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Lezártam a ''Miert zartak le a fuves topicot?'' című témát, tekintve, hogy a ''fuves topic'' jelenleg nincs lezárva, ezáltal a téma okafogyottá vált. Majd ha (ne adj' Isten) lezárjuk megint, megnyitom. (XOR kapcsolat...)

http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14319

(#9) andorpapa

andorpapa
(őstag)

WINFRONT hozzászólását gazoltam ki a [Re Hír]: Fizetős lesz az X-Box Live topicban, ugyanis szövege nyíltan sértő és provokatív volt, valamint legnagyobb része nem is a témával foglalkozott.

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#10) localhost válasza KovacsUr (#1) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Frederic cirka 10 hozzászólását kigyomláltam a ''CD-R olcsón'' topicból, amikoris sikertelenül próbált egy linket beilleszteni.
A link ott van, a próbálkozások már nincsenek.

(#11) localhost válasza localhost (#10) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Polesz kérésére töröltem egy topicot, amiben Ő látszik első hozzászólóként, pedig nem ő indította! Hmmmm.

Polesz kérése ezen topic #70-es üzenetében olvasható
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14663

(#12) localhost válasza localhost (#11) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

A ''Kalocsa'' és ''Budapest'' témákat töröltem, mert félreértettétek szándékomat, azt mondtam, nyissatok magatoknak úgy, mint a pécsiek = kultúráltan, higgadtan, értelmesen :(

Azóta ismét van Kalocsa topic :)))

2003. május 14-ével a Házigazdai/Moderátori tevékenységem saját kérésemre megszűnt :P

(#13) karib válasza localhost (#12) üzenetére

karib
(PH! addikt)

Mé szűntél meg? :)

Department of Redundancy Department

(#14) KovacsUr válasza KovacsUr (#1) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

A második (igaziból már többedik) névtelen témát töröltem (nyitotta: tocsa)
Ne gyerekeskedjetek.

(#15) atus válasza KovacsUr (#14) üzenetére

atus
(őstag)

Pantherét is te írtad át? Mert az úgy még belefért szerintem név nélkül.

Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

(#16) KovacsUr válasza atus (#15) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Igen, de azóta elolvastam a másik témát, és vissza is neveztem.

Más: töröltem még egy névtelen témát (ezt HEBI úr nyitotta). A következő névtelen topic nyitója már kellemetlenebb következményekkel számoljon.

(#17) atus válasza KovacsUr (#16) üzenetére

atus
(őstag)

Azt pont azért neveztem át, hogy lássák mások, hogy nem kell ilyennel szóraxani, elég volt egy ilyen móka. Nomind1. Panther káoszt hozott ma ránk... :-/

(#18) MLaca válasza atus (#17) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

''Intel a legjobb...'' vagy valami hasonló volt a címe. Enyhén szólva flém. Töröltem a topikot.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#19) atus válasza MLaca (#18) üzenetére

atus
(őstag)

[Re: Hír] Egyre gyorsabb lesz a WLAN - téma első 7 hozzászólását töröltem, mert arról szólt az egész, hogy Panther megint milyen bugot talált.

(#20) Goodman válasza atus (#19) üzenetére

Goodman
(lelkes újonc)

biztos jo otlet kilinkelni kepeket ugy hogy adminkent vagy bent es latszik az ip, meg minden? szerintem nem tul etikus... bar mostanaban sokat nem figyelek ide

(#21) Den válasza Goodman (#20) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Igazad van, kiszedtem.

www.simson4t.hu

(#22) atus válasza Goodman (#20) üzenetére

atus
(őstag)

Szori, erre nem figyeltem. Mea Culpa... :o

(#23) KovacsUr válasza KovacsUr (#1) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Itt törölgettem egy kis magánbeszélgetést:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=20426

(#24) KovacsUr

KovacsUr
(PH! addikt)

Töröltem www ''Hová tűnt a topicom??????????'' című topicját. Kérem a moderátort/házigazdát, aki törölte a témában emlegetett előző témát, itt írja le, miért tette (én ugyanis nem tudom, melyik topicról van szó).

(#25) KovacsUr válasza KovacsUr (#24) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

A második hasonló nevű témát pedig lezártam...

(#26) Den válasza KovacsUr (#25) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

akkor sehova nem tűnt a topicja mert 3 hozzászólása van abból 2 az előbb lezártban.

www.simson4t.hu

(#27) KovacsUr válasza Den (#26) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Ehh. Biztos más néven nyitotta... Vagy... nem, ezt a feltételezést le sem írom

(#28) Den válasza KovacsUr (#25) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

mellesleg kretén pupák barátunk az más nicken, de ugyanazzal az ip-vel.

www.simson4t.hu

(#29) KovacsUr

KovacsUr
(PH! addikt)

Maximus kettő topicot nyitott ugyanazzal a kérdéssel, az egyiket töröltem, ezt meghagytam:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=27775
Bár igazság szerint ezt is inkább a Nem tudom a dal címét... topicba kellett volna:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=13011
No, majd legközelebb :)

(#30) _George

_George
(senior tag)

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=27727
ennek a topicnak 3 sorosnál is hosszabb, és érthetetlen címe volt.
láttam a moderátort keresek topic-ban egy hozzászólást, hogy nézzen már be valaki, így hát javítottam, majd nem is a topic indító , hanem Cos, aki csak egy-két hozzászólással gazdagította a topicot, szólt, hogy miért javítottam a topic címét.
valaki mondja meg, hogy az ilyen ember mitől fanatikus tag???
aki nem lát el a mod-t keresek topicba??? :)

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...

(#31) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28332 topicot téves indítás miatt, a nyitó kérésére töröltem.

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

(#32) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ide nézz, vagyis http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28517 a nyitó kérésére törölve

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

(#33) Ye_Nő

Ye_Nő
(tag)

Cefa által nyitott '1mi történt itt két napig ????????????'' c. topicot töröltem, mert ezer másik ilyen topic van, ahová beírhatjátok, az egyik aktív is.

''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!

(#34) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Nektek sem ment tegnap (11.16) a ph?'' topicot töröltem.

(#35) KovacsUr válasza Kalandor (#32) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

[off] Khm, Kalandor... már korábban is akartam mondani. Szerintem a törölt témákra linket felesleges beszúrni, mivel már ugye törölve vannak... inkább a címüket írd be :) [/off]

(#36) Kalandor válasza KovacsUr (#35) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

kettővel feljebb azt is tettem, csak ami alatta van, ott nem találtam már meg a címet... :U
(szép magyarosan :) )

(#37) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Angolok vilagbajnokok! '' topicot töröltem.
nem volt benne szöveg, csak 86db smiley.

(#38) karib

karib
(PH! addikt)

Halihó midenkinek miről szól a prohardver? téma törölve, Komplexus banned. 'Nuff said.

Department of Redundancy Department

(#39) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ut2003 engine vs. radeon 9100

két ilyen topic volt, egyiket töröltem

(#40) Som@

Som@
(őstag)

''Hogy lehet winxp pro-ra (nem hivatalosra) sp-ket húzni!'' című topicot töröltem.

Hát persze...

(#41) Som@

Som@
(őstag)

''Játékot honnan?'' című topicot töröltem warezolásra való buzdítás miatt

Hát persze...

(#42) Som@

Som@
(őstag)

''Gyűrűk ura 3 - már letölthető!!!'' című topicot töröltem. Vajon miért? :U

Hát persze...

(#43) Som@

Som@
(őstag)

''Lotr return of the king'' című topicot warezolás miatt töröltem.

Hát persze...

(#44) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33047
naga hozzászólását flame miatt töröltem

(#45) csabika25

csabika25
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A sötét emberekről szóló, kéthozzászólásos újonc által indított topic közkívánatra bezárult.

''Isten fut Windows alatt''

(#46) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Segítsünk maniac-nak bejutni a vv villáb
a nyitó kérésére törölve

(#47) Som@

Som@
(őstag)

''Nero 6.3.0.2'' című topicot warezolás miatt töröltem.

Hát persze...

(#48) Ye_Nő

Ye_Nő
(tag)

mormotta ''100 az egy helyett'' hozzászólásait töröltem, illetve egyesítettem.

''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!

(#49) Ye_Nő

Ye_Nő
(tag)

Sefter ''Moderálást a népnek...'' (http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34324) c. topicját bezártam, a téma a ''Javítsuk a Prohardvert!'' topicba való.

(#50) Ye_Nő

Ye_Nő
(tag)

A ''Siemens m55 függetlenítés, hogyan?'' c. topicot az Alapelvek megsértése miatt töröltem.

Megjegyzés: mind a kettőt. :((( A topicnyitót mailben értesítettem.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.