Nekem KM Z2 van. Próbálkoztam nem 1x tánc versenyt fotózni. Ott kezdődik, hogy az AF (autofokusz) használata esélytelen folyamatossan mozgó célpontoknál, aránylag kevés fényben. CSAK a manuális mód javalott! Akkor még esettleg van esélye az AF-nek is, bár, én azt a "trükköt" alkalmaztam, hogy a kiszemelt pár elött jövőkre állítottam az AF-t, majd amikor a célpont is oda ért, akkor exponáltam. Az igazi "áttörést" a külső vaku beszerzése jelentette, ami mondjuk az AF-t nem segíti még, de minden mást igen. 
Soligor DG340 DZ
Ilyet vettem 20E pénzért, de lehet más fajtát is venni, akár olcsóbban is. Egy bibi, hogy nem forgatható a fej, csak billenthető.
De, eddig korrektűl működött.
Ja, mellesleg, ilyen helyen a legnagyobb gondot NEM az AF, vagy a gép tudása okozza, hanem a por, ami lerakódik az optikára, és ilyenkor az AF képes megpróbálni arra fókuszálni.
Ergo, erre fokozottan kell figyelni, megfelelő eszközöket kell alkalmazni, mint körtepumpa, tisztitó kendő, és elötte tisztitó folyadék (közben semmi képpen se, mert esettleg meglöknek tisztitás közben, és a lötyi a parkettára megy, az balesetveszélyes lehet). 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

), és a 18-70-es kitobjektív is más szintű, mint a Canon 18-55-öse.

és ő már tudja mi kell neki... és a 400D nek a plussz 1.5 fps-e

), valamint a 16-50 F/2,8 is azon sovány tesztek/képek alapján amiket láttam. Tényleg szerencse, hogy a Tamron megjelenteti azt az obit K bajonettre, sok embert vonzhat.