Én már jó ideje nézelődöm és már totál belekavarodtam...
FUJI-t néztem ki én is, 6500fd, mivel ez olyan 65k körül megáll, a 9600 100k cirka, az picit sok, főleg, hogy akkor már inkább az akciós tükrös gép, mer hülye vagyok 
Nade... Jó gép lenne, jó zoom, ment RAW-ban, van átnézeti kereső, igaz nem a legjobb, 110k pixel. Manuális zoomgyűrű, elég gyors is, tud 3:2-t is.
Hátrány, ahogy olvasom a mosás.
Állandóan RAW-ban pedig nem fogok fotózni. Pedig hát ott a ''nagy'' CCD, a kevés képzaj, ezexerint mégis. Hát ez van, marketing, tessék a 9600-at választani. Nos valahol meg kell húzni a határt.
Azonban most képbe került a KODAK. Mégpedig a P880:
Nem akkora a zoom, de honnan is kezdődik? 24-> hoppá. Szintén manual gyűrű, ment ez is RAW-ban, tud 3:2-t, és nem mos annyira. Cserébe kicsit zajosabb.
De nézzük mivel is jobb: az EVF 230e képpontos.. Miaz a tetején? Vakupapucs. És az a csatlakozó oldalt? Vakuszinkron!!! Upsz. Képe tesztek szerint jó, saját aksija van (ez inkább más, mint előny) SD kártya mehet bele, viszont lassan menti a képet. Még jó, hogy exponálni lehet közben.. Tele állásban nem túl jó az F. Ja! És nincs benne FD!!!
LOL
Volt kezemben, tetszik.
Fujinak jobb a fogása, ez tény.
Mág böngészek a tesztek után, mert nem tudom, a 6500fd-vel összehasonlítva milyen is a képe.....? 
Most olcsóbb, mint a 6500fd.... Vélemények???? 
http://hardverapro.hu/apro/eredeti_parfumok_bazarja_nezz_be_erdemes/friss.html