Sziasztok!
Ha mar Panasonic mizeria dul a topicban, had irjam le en is ket rossz tapasztalatom mult heten kolcsonkapott Panasonic DMC-FZ30 rol. Mar csak azert is, mert kivancsi vagyok en rontottam el valamit, vagy valoban leteznek ezek a hibak.
Tehat az elso szamomra nagy csalodast okozo dolog az a kep a beallitott expozicios ertkek szerinti megjelenitese. Ez biztos nagyon jo dolog kinti fotozasnal, mert lathatja a felhasznalo azonnal, ha tul vilagos vagy tul sotet lesz a kep az aktualis beallitasokkal..
Node esetemben, mikor beallitottam manualisan egy 1/60 es 5,6 os rekesz, majd elessegallitas utan felig lenyomott expogombbal allitanek kepkivagast, de total besotetedik az LCD ugye a beallitott ertekeket figzelembe veve. Hat mit mondjak elegge meghokkentem. Megoldas az volt, hogy idoautomatikat vallasztottam, igy mar lehetett valamit latni, de sajnos igen hosszu expoidot valasztott. Igaz a vaku nagyreszt megoldotta ezt a gondott.
A masik gondom az volt, hogy hiaba allitottam 5,6 os rekeszt, abban a pillanatban, hogz bekapcsoltam a rarakott kulso vakut azonnal 4es rekeszre allt a gep es nem engedte ezt modositani. Ezzel csak az volt a gondom, hogy a vakun 5,6 os erteket akartam allitani.
Mas is talalkozott hasonlo gondokkal?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben