Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Kindar #29481 üzenetére

    Nekem is ilyen routerem van és SP :K Bár kicsit a Defy-tól gyengusabb a wifije - hamarabb leszakad (pont írtam is SP topicban), de 50 centis vályog falú lakásban, a lakás közepére (folyosó) téve a routert, minden helyiségben veszi a wifit. Kicsit még a hátsó udvar felé is, majdnem a szalonnasütő lugasig, abba az irányba csak egy fal van és a konyhaablakon ki - majd ezt a régi router beiktatásával erősítem abban az irányban ;)
    Ennek ellenére a nagy szobákban pont a túlsó falnál már le-le szakad, de majd oda nem teszem addig amíg nem lesz javítva a szoftver - mert én is meg vagyok győződve róla, hogy csak ennyi a gond. Térerő jelzésben ugyanis nagyobb jeleket produkál adott pontokon mint a Defy, ami viszont gyengébb jelű távolabbi wifi pontokat (szomszédok) hamarabb meglát/kijelez. Ezt viszont lehet nem javítja majd mert ez nem stabilitási hanem hardveres adottsági tényező lesz szerintem.

    (#29491) pit stop: Mondjuk én a Runbo X5-öt azt ütésálló okostelónak nevezném :B (még ha csak töredékét bírja is annak amit a promo videoban mutatnak.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák