2013. május 26., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#6951) korpicschess válasza kali (#6949) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki, hogy honan tudom letölteni az új pannon árlistát?

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#6952) Nohana válasza Peti567 (#6919) üzenetére

Nohana
(újonc)

de igen lehet(ne), csak valamiért nem látja azokat a számokat amiket feltettem, csak a zenelejátszó onnan meg csak a csengőhangnak tudom beállítani

(#6953) Neró válasza picur220 (#6910) üzenetére

Neró
(őstag)

Persze a Kínából hozott telefonok mind szutykok - ott a mennyiségre mennek, nem a minőségre. E52 még nem volt a kezemben így ezt a tapasztalatos dolgot hanyagolom, de pár tesztet elolvastam róla ott elég sok pozitívumot találtam és nagyon is ajánlják. Ha jobban szemügyre veszem tényleg egy remekül sikerült telefon. Én amit sajnálok hogy a microSD slot a hátlap alatt van, nincs TV-kimenet, meg hogy a kamera nem autófókuszos, de ezek csak apróságok.

| www.diablohungary.hu

(#6954) D@niel válasza Neró (#6953) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

"microSD slot a hátlap alatt van, nincs TV-kimenet, meg hogy a kamera nem autófókuszos"
- Valamiben az N-szériának is erősnek kell lennie.

(#6955) Sly Bp. válasza Neró (#6953) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

A sok cucc rondítaná a külsejét!

(#6956) korpicschess válasza Sly Bp. (#6955) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen a külső micro SD az csúnya lenne. Egyébként én nagyon ritkán veszem ki a telefonjaimból.
Nekem az a bajom az E52-vel, hogy nem tud semmiben különlegeset felmutatni, pedig olcsón hozzájuthatnék pannon bácsitól.

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#6957) Sly Bp. válasza korpicschess (#6956) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Ez egy általános olcsó üzleti telefon! Minden benne van de átlagosan! Valamibe nincs benne minden de ami benne van az kimagasló :)

(#6958) akos3 válasza picur220 (#6888) üzenetére

akos3
(őstag)

Sztem te csak a topikot olvasgatod, tapasztalatod nincs...

nem tom milyen jogon mersz te meghazuttolni! :((( Világosan elmondtam már nem is egyszer( pl. itt is), h nekem is volt vele tapasztalatom, mível a családba bekerült egy! Sajnos a sok negatív tapasztalat miatt el is lett adva. Az meg nem lehet véletlen, h nem én vok az egyetlen elégedetlen E52 téren, hanem a topic több hsz írója is.

[ Szerkesztve ]

(#6959) Neró válasza korpicschess (#6956) üzenetére

Neró
(őstag)

Most mér, azt is el lehet takarni egy kis anyaggal. A W880i-men is így van oszt mégse csúnya.

[ Szerkesztve ]

| www.diablohungary.hu

(#6960) korpicschess válasza Neró (#6959) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, viszont ha elhagyod róla a takarót akkor már nagyon gáz.
Sly:
N86 miben gyenge? Samsung i8910 miben gyenge?
E52-ben csak a proci ami jó :N (na meg az ára)

[ Szerkesztve ]

(#6961) Sly Bp. válasza korpicschess (#6960) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

N86-nak szerintem nincs baja nincs hibája! i8910-nek a méretei a gondok!

(#6962) korpicschess válasza Sly Bp. (#6961) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs itt olyan topic, hogy: "Hogyan vágnak át a vaterán?"
Ebből a hirdetésből is kiragadok 1-2 mondatot!
"A telepített programok értéke meghaladja az 50.000 forintot!"
"TÖKÉLETES ÁLLAPOT!" aztán ha lejjebb olvasol: A PDA egyetlen kisebb hibája, hogy bizonyos SIM kártyák esetében elveszíti a jelet (nagyon ritkán), és „SIM kártya nincs behelyezve” üzenetet ír ki. Ilyenkor csak feljebb kell tolni / mozgatni a kártyát, és ismét visszaáll az eredeti állapotba.
UPDATE: EZ A JELENSÉG A LEGÚJABB ROM-MAL NÁLAM EGYSZER SEM FORDULT ELŐ, SZÓVAL VALÓSZÍNŰLEG EZ CSAK A RÉGI ROM HIBÁJA VOLT!"
De nagylelkű az eladó, mert 20.000 forintal többért adja, mint amennyiért már lehet kapni, ezért cserébe:
"3 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA! (3 napon belül JOGOSAN jelzett, a ROM-tól független és a leírásban fel nem sorolt bizonyítható hiba esetén)"
Na komolyan több ilyet nem fogok elolvasni.. durva ami a vaterán folyik.

[ Szerkesztve ]

(#6963) Sly Bp. válasza korpicschess (#6962) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Az ilyeneket nem is vesszük meg a Vatera-n amiről regényt írnak rég rossz! Főleg ez a giccses! Ez eleve arra utal hogy sürgős neki és hogy hülye!

(#6964) tresh válasza Sly Bp. (#6963) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg is érdemli aki ilyen embertől vesz telot. :)

(#6965) surgery válasza Neró (#6953) üzenetére

surgery
(fanatikus tag)

Én 2 hónapja használom és le a kalappal nem fagy gyors!!!! a kamera nem érdekel és nem zavar a hátlap alatti sd slot sem beletoltam egy 8 gigást azt hiszem egy darabig nem kell hozzányúlni :C :C :C remek a minősége én teljesen meg vagyok vele elégedve!!!

(#6966) surgery válasza akos3 (#6958) üzenetére

surgery
(fanatikus tag)

ne idegeskedj szerintem nem hazuttól meg senki tényleg nincs nekem se gondom vele lehet kifogtál egy rosszat ez előfordul mindenkivel én meg vagyok elégedve vele teljesen

(#6967) akos3 válasza surgery (#6966) üzenetére

akos3
(őstag)

itt most nem arról van már rég szó, h most jó e az E52 v sem. Hanem arról, h kétségbe vonja az állításomat. És ez így ismeretlenben elég inkorrekt. :(( Egyátalán miért feltételezi másról h nem mond igazat? Pláne egy ilyen piti kis ügyben. :F Mert ha azt mondtam volna, h megyókoltam Paris Hiltont. az ok. azt furcsálhatja, de ezt? :U
érted... ez nem esett jól, de már feldolgoztam :))

[ Szerkesztve ]

(#6968) SEFAN84

SEFAN84
(fanatikus tag)

Független E52-röl tudok véleményt mondani.Nagyon jó kis telefon.Nem lötyög,nagyon egyben van.Hátlapra nem árt fokozottan vigyázni,mert nagyon könnyen karcolódik!

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#6969) akos3 válasza SEFAN84 (#6968) üzenetére

akos3
(őstag)

Hátlapra nem árt fokozottan vigyázni,mert nagyon könnyen karcolódik!
sztem ez majdnem mindenre elmondható :K Legalábbis a mostnai N85öm és az előtte lévő N78am eléggé karcolódott. de annyi baj legyen :C
Ezt ne rójuk fel azért a telefon hibájának, úgyis van egyéb neki! :DD :D

[ Szerkesztve ]

(#6970) sipi83 válasza korpicschess (#6960) üzenetére

sipi83
(tag)

Hali!
Az én N86-om gyengéje egyértelműen a csúszka: minden irányban mozog egy kicsit, és becsukott állapotban is néha érezni hogy valami mintha "meglötyenne"!
Amúgy nagyon elégedett vagyok vele!
Ajánlom, főleg hogy lement az ára a lélektani 100K alá!

[ Szerkesztve ]

(#6971) akos3 válasza sipi83 (#6970) üzenetére

akos3
(őstag)

vmennyire kell h lötyögjön, mert különben letörne mikor felcsúsztatod. Bár valszeg a tied már ennél jobban lötyög :U

(#6972) sipi83 válasza akos3 (#6971) üzenetére

sipi83
(tag)

Igen sajna, nem mondom, hogy vészes, de kicsit zavaró, mivel eddig csak sima telóim voltak, de megszokható. Feltolásnál viszont nagyon jó rugós mechanika benne, egy pont után simán magától kipattan! Haverom SE C905-jénél sokkal stabilabb, pedig az csak 1 irányba csúszik! Már lehet hogy vissza is vitte!
A kijelző nagyon szép, és elég nagy. Kamera is szép képeket csinál, bár ugye felesleges a 8MP.

[ Szerkesztve ]

(#6973) Neró válasza korpicschess (#6960) üzenetére

Neró
(őstag)

Hát nem kell elhagyni. Ha rendesen oda van rakva a takaró akkor azt onnan nem nagyon lehet leszedni. A W880i-n gumis van. Csak az ilyen műanyag takarókat lehet elhagyni - simán le tud törni.

| www.diablohungary.hu

(#6974) Sly Bp. válasza sipi83 (#6970) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Az összes N széria csuszija lötyögős :)

(#6975) akos3 válasza Sly Bp. (#6974) üzenetére

akos3
(őstag)

mondjuk N széria nem a minőségéről volt sosem híres, de nem is e miatt szeretik a felhasználók! :)) Am az N85 nem lötyög. Viszont karcolja az alatta lévő legalsó gombsor alati kis részt :(( (mmint az enyém :)) )

[ Szerkesztve ]

(#6976) tresh válasza Sly Bp. (#6974) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csuszkás telo akkor samu,amugy meg venni nem csuszkás n szerias nokia-t kell:D
Akos3:nekem is anno a 6500slide-om is ezt csinálta

[ Szerkesztve ]

(#6977) akos3 válasza tresh (#6976) üzenetére

akos3
(őstag)

nem feltűnő egyelőra de ha tovább erősödik a karc akk visszaviszem h gariba csinálják meg. de remélem h nem fog tovább látszani

(#6978) Sly Bp. válasza akos3 (#6975) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Én N85-öm nem karcolt semmit csak olyan volt mint az N95 nagy műanyag tégla :) na meg a gombjait utáltam :) de nagyon jó telefon! :K

(#6979) sipi83 válasza akos3 (#6977) üzenetére

sipi83
(tag)

Eddig nekem (3hét) semmi, de majd idővel meglátjuk!

Ez is tégla, de legalább a felső része minőségi, viszont jó nehéz lett, férfiasan nehéz!
Viszont a d-pad, meg a számgombok jók!

[ Szerkesztve ]

(#6980) akos3 válasza sipi83 (#6979) üzenetére

akos3
(őstag)

jó hát az enyém lassan 1 éves már... :))

(#6981) SEFAN84 válasza akos3 (#6969) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Milyen más bajt tudsz,mert nálam hibátlanúl működik,fagyásmentesen.És szebben,hangosabban szól,mint az N95 8GB-om,pedig az elvileg multimédiára van kihegyezve!Gyors 600Mhz-es proci azért odaver rendesen:).1500Mamperes akksi pedig igen jó üzemidőt biztosít az E52-nek!Jó vétel annak,aki szép és egyben smartphone-t akar!
Szerk: 1komoly hibája van,ami sajna nem javítható,az a beépített FM-rádió vételi gyengesége,de ezt úgy tapasztaltam,hogy minden Nokiára jellemző!

[ Szerkesztve ]

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#6982) tresh válasza akos3 (#6977) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kiváncsi leszek rá ha netán bevinnéd cserélik vagy mit mondanak rá.

(#6983) Sly Bp. válasza tresh (#6982) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Rátesz egy új alsó műanyagot :)

(#6984) tresh válasza Sly Bp. (#6983) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1-2hét és mehet is majd érte:) :D nokia szerviz gyorsasságát ismerve:)én azert nem adnám be igaz h már ideg vagyok ha van egy kis karc a telon de az mas slidenál kibìrtam:D

(#6985) Sly Bp. válasza tresh (#6984) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Én meg vagyok elégedve a Nokia-sokkal bármi baj volt csinálták!

(#6986) Land

Land
(őstag)

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.:)
Jelenleg nekem egy Samsung i8910 HD telefonom van, de fényképes tudásával nem vagyok megelégedve... Zajos képek villanyfénynél, kevés fénynél narancssárga színvilág, sokszor túlexponált, fakó színek stb. A LED-je meg túró. Nekem ez kevés. INNOV8-am volt előtte, ami jobb volt (tudom hogy elvileg még mindig a legjobb). Milyen telefon ajánlotok, ami fényképezésben jobb, LED-je erősebb, esetleg duplaLED-je van? Csak érintős telefon érdekel és nyilt rendszerű.
1.Symbianban ezek jöhetnek szóba: Satio (szoftveresen vajon javítható a kamerája? mert Xenonja van, ami jó, de a szabványos csatik, meg a gagyiműanyag...sajna nagyon le lett húzva teszteken, pedig fényképezős felszereltégében nem rossz), N97(fényképezésben ez jobb lenne? Másban tudom, hogy az i8910 HD biztos jobb..). Más symbinaról nem tudok, ami vetélytárs lenne.
2.Android: Néztem a Samsung Spicat és Galaxit, de fényképezésben nem jók. Hero meg hiába jó telefon, ha fényképezésben ugyancsak vacak. Van olyan android, ami jó alternatíva lenne?
3. WinMo: A winmo-nak sem erőssége a fényképezés, de a Samsung i8000 Omnia2 mintha jobb lenne fényképezésben. A DuplaLED már barátibb, mint a sima LED.
Ezen teszten legalábbis is ez jön le.
[link]

Videoban elég nekem a 720*480, csak az jó legyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!

Land

★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★

(#6987) Karma válasza Land (#6986) üzenetére

LOGOUT blog

WinMo fronton a HD2 egész jó képeket csinál a hotfix óta, szerintem. Android fronton meg várd meg a Milestone tesztjét, az még lehet, hogy tud jó képeket lőni.

A Satiot én nem ajánlom, bár a "nagy" szoftverfrissítést még nem volt szerencsém kipróbálni. Előtte borzalmas volt minden téren, az SE-fanboy-kielégítési-faktort leszámítva.

You made 500000 invulnerability potions !

(#6988) Land válasza Karma (#6987) üzenetére

Land
(őstag)

Nemrég kapott a C905 egész jó szoftvert. Elvileg az felhozta INNOV8 szintre.. Ezért kérdeztem a Satiot.

[ Szerkesztve ]

★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★

(#6989) Karma válasza Land (#6988) üzenetére

LOGOUT blog

Én nem fényképezőszempontból mondtam, amit mondtam.
Szerintem ha ez a fő szempont, inkább vegyél valamilyen gépet.

(#6990) Gergőke88

Gergőke88
(senior tag)

Sziasztok!
Egy olyan készüléket keresek ami megfelel ezeknek az igényeknek:
-wifi
-gps( mindenképpen igo-t szeretnék futtatni rajta)
-divx lejátszás konvertálás nélkül.
Amiket eddig néztem: Omnia2, omnia1, Hero(nincs igo),pulse(nincs igo). Htc Tattoo.
Árban max 80. Lehet szolgáltató függő a telo, de csak t-mobil.
Az új google mobil náluk csak később lesz kapható?
Köszi a segítséget!

(#6991) Karma válasza Gergőke88 (#6990) üzenetére

LOGOUT blog

Se a Pulse, se a Hero, se a Tattoo nem képes DivX lejátszásra. Az egyetlen Androidos eszköz, ami ezt elbírja, a Spica, de azt csak a Pannon forgalmazza.

Hogy a Milestone mikor jön oda, talán majd kiderül a tesztben :)

Részemről a listádból az Omnia 2-t javasolnám, az fedi le legjobban.

(#6992) Gergőke88 válasza Karma (#6991) üzenetére

Gergőke88
(senior tag)

Akkor lehet érdemes lenne várnom 1-2 hetet, hátha jön vmi újdonság.
Esetleg más készülék amit tudnál ajánlani?
Köszi.

(#6993) Vapor válasza Gergőke88 (#6990) üzenetére

Vapor
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

+1 szavazat az omnia2-re.
Nekem az omnia1 kezelése elég nehézkes volt, viszont az omnia2-nél sokkal könnyebben ment minden, szvsz kiforrottabb készülék.

XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

(#6994) picur220 válasza Gergőke88 (#6990) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor csak WM jöhet, ami nem túl jó hír...
Sztem omnia2 lesz a legmegfelelőbb!:D

(#6995) Sly Bp. válasza Gergőke88 (#6992) üzenetére

Sly Bp.
(PH! addikt)

Szerintem vegyél egyet függetlenben és nem kell várni! És abból is egy pár hónaposat mert úgy éri meg a leginkább!

(#6996) Peti567 válasza Karma (#6991) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

HTC HD2 és a NokiaN97, Acer S200, és a Samsung 8910 HD nem felelnek meg ezeknek a szempontoknak??

[ Szerkesztve ]

(#6997) Karma válasza Peti567 (#6996) üzenetére

LOGOUT blog

Az N97 nem, a többi igen. Mondjuk a HD2-höz (meg talán az S200-hoz is) kell külön lejátszóprogram, de konvertálni nem kell legalább.

[ Szerkesztve ]

(#6998) akos3 válasza tresh (#6984) üzenetére

akos3
(őstag)

2-3 hét? :Y 5 nap! :K Pesten a pólus centerbe szoktam vinni. Beadom hétfőn pénteken mehetek érte. :P
aa 9es gombommal van vmi egyébként, mert elég erősen kell nyomni h reagáljon rá :F

(#6999) tresh válasza akos3 (#6998) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az is sok főleg egy 15 perces műveletért:) mondjuk én mázlista vagyok nem sűrűn járok szervizbe:D tuba is rendbe van:D

(#7000) Peti567 válasza Karma (#6997) üzenetére

Peti567
(fanatikus tag)

Samsung 8910HD?

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.