Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Jelenleg nekem egy Samsung i8910 HD telefonom van, de fényképes tudásával nem vagyok megelégedve... Zajos képek villanyfénynél, kevés fénynél narancssárga színvilág, sokszor túlexponált, fakó színek stb. A LED-je meg túró. Nekem ez kevés. INNOV8-am volt előtte, ami jobb volt (tudom hogy elvileg még mindig a legjobb). Milyen telefon ajánlotok, ami fényképezésben jobb, LED-je erősebb, esetleg duplaLED-je van? Csak érintős telefon érdekel és nyilt rendszerű.
1.Symbianban ezek jöhetnek szóba: Satio (szoftveresen vajon javítható a kamerája? mert Xenonja van, ami jó, de a szabványos csatik, meg a gagyiműanyag...sajna nagyon le lett húzva teszteken, pedig fényképezős felszereltégében nem rossz), N97(fényképezésben ez jobb lenne? Másban tudom, hogy az i8910 HD biztos jobb..). Más symbinaról nem tudok, ami vetélytárs lenne.
2.Android: Néztem a Samsung Spicat és Galaxit, de fényképezésben nem jók. Hero meg hiába jó telefon, ha fényképezésben ugyancsak vacak. Van olyan android, ami jó alternatíva lenne?
3. WinMo: A winmo-nak sem erőssége a fényképezés, de a Samsung i8000 Omnia2 mintha jobb lenne fényképezésben. A DuplaLED már barátibb, mint a sima LED.
Ezen teszten legalábbis is ez jön le.
[link]
Videoban elég nekem a 720*480, csak az jó legyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Land
★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★