2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#38151) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

na megvettem a samsung galaxy s2-met és egyáltalán nem bántam meg :C

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#38152) dropopi válasza kungzi (#38151) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Sok örömet hozzá! :C Én sem bántam meg az Evo-t. :))

HTC EVO 3D - nem kell jobb :)

(#38153) nggabi válasza Domxc (#38148) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

inkább hagyjuk... nem szóltam...

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#38154) NGA válasza kungzi (#38151) üzenetére

NGA
(őstag)

Sok sikert a droidhoz.

(#38155) agabe válasza szezso15 (#38142) üzenetére

agabe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sgs1-es van mar ilyen arban szerintem...az meretre is jo, jatekokat is jol futtatja...defy+ -nal egy szinttel magasabb kategoria a jobb grafikus chip, miatt...a kijelzo egyeni izles kerdese, mert a pentile elrendezest van aki nem szereti...szigoruan csak szovegmegjeleniteskor van nemi hatranya pl webbongeszeskor (szerintem), de a szinek elenksege is olyan ami telefonon szerintem jo...csak tuti garis legyen, mert az oled hajlamos beegni, ezert a gari ido vwge elott erdemes csereltetni, es ugy meg sokaig jo lesz.

(#38156) Domxc válasza nggabi (#38153) üzenetére

Domxc
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt hittem, hogy egy telefont rom nelkul is lehet hasznalni, bar biztosan en vagyok a hulye, hogy elvarom ezt ennyi penzert.
Nem vadoltam egy szoval sem az os-t, csak azt irtam, hogy ez nem az en mufajom, ugyhogy nem most kell elovenni a fanboy veredet, es engem (elnezest egyszer, a lassulasnal, ez esetben kicsit tuloztam, de nemegyszer volt pelda JVQnal is, hogy a menu nehezen allt fel)

Midenesetre nem fogom kiszerkeszteni ezt a hozzaszolast, mert nagyon nem birom mikor engem hibaztatnak, mert nem azt csinalom amit mondanak. (ami egyebkent nem is kotelezo)

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#38157) molnarpeter válasza Domxc (#38148) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Arra a felhasználásra talán éppen még jó az N8, fogtam már egyet a kezemben (bár sajna nem túl hosszú ideig), nem tűnt olyannak, ami egy leejtéstől szétesik :D Tudom, hogy a support miatt veszélyes, de esetleg egy Moto Droid RAZR MAXX?

mp

[ Szerkesztve ]

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#38158) Domxc válasza molnarpeter (#38157) üzenetére

Domxc
(senior tag)
LOGOUT blog

Hat, nem tudom azert a Razr magaban sem olcso, hat a Maxx. Azert nem akarom meg teljesen leirni az Androidot, ugyhogy ebben az elozo hszemben pontositanak. Most a szervizesek azt mondtak, hogy kivizsgaljak a telot es, esetlegesen kicserelik.
Ez csak mero felvetes volt, ha a helyzet nem javulna.
A Defy+ uzemidejerol tudsz valamit? Avagy WP7 fronton erdemes nezelodni?

[ Szerkesztve ]

(#38159) molnarpeter válasza Domxc (#38158) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A sima Defy üzemidejét is dicsérik, a Plus pláne jó lehet, bár személyesen sajna nem volt alkalmam megtapasztalni. A WP7 megérhet egy misét, de azt inkább az iOS környékére pozicionálnám a viszonylagos zártság miatt, de ha az utóbbi játszik, akkor az alkalmazások mennyisége és minősége miatt leveri nálam a WP7-et. Saccra egy átlagos WP7-es telefon másfél napot bírhatja, de ezen a téren nem vagyok otthon annyira :B Nem gondoltad még, hogy mégiscsak megbuherálod a GS-edet? ;)

mp

Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

(#38160) Domxc válasza molnarpeter (#38159) üzenetére

Domxc
(senior tag)
LOGOUT blog

De gondolkoztam rajta, csak PC-t eleg nehez szerezni. (Maces vagyok) Foleg, hogy a romolas sem egyszeru folyamat par dolgot le kell szedni a gepre hozza stb. Az ismeroseim kozul, csak jailbreakelni tudnak, ugyhogy a haver megcsinalja is kiesik. :(

A Defy jo alternativanak tunik, csak a support.. A WP7 azert jobb alternativa, mert van kliens Macre, de ha az uzemido masfel nap akkor ez is elgondolkodtato. Az iOS-tol meg felek, hogy megunom. :DDD
Nem konnyu.. ;]

[ Szerkesztve ]

(#38161) molnarpeter válasza Domxc (#38160) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van mobil ODIN, emlékeim szerint megy SGS-en :K Egy próbát megérhet, de azért nézz utána. :) [link]

mp

[ Szerkesztve ]

(#38162) Májküll

Májküll
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Tudnátok információt adni, hogy miért ajánlják jobban az SGS-t, mint az SGS Plus-ot?
Mennyivel lőnék mellé egy Plussal?
Ténél melyik telefon az ajánlható kategória, ha már az SGS-t nem lehet kapni és az SGS 2 meg nekem megfizethetetlen?

(#38163) defymoto

defymoto
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

írjatok a telótokról :)

Galaxy Nexus 4.2.2

(#38164) agabe válasza molnarpeter (#38161) üzenetére

agabe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahhoz mar alapbol rootolt telo kell (azt meg pc nelkul nehez megoldani), raadasul ha valamiert repart kene, akkor az mobile odinnal nem oldhato meg.
Nagyon jo a mobile odin, de nem valtja ki minden helyzetben a pc-t sajna.

(#38165) tvamos válasza Domxc (#38148) üzenetére

tvamos
(őstag)

Szerintem iPhone a jo!..
Megjegyzem, en is sajnaltam ra a penzt ...
Igy lett Atrix -om. Egyenlore nem banom, remelem, igy is marad ez!

Tomi - "Az alkohol nem megoldas, de a tej sem az!" - (altalam) ismeretlen szerzo / Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!

(#38166) nggabi válasza Domxc (#38156) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem probléma, tényleg egyszerűbb hetente sírni a szervizeseknél mint megcsinálni magad... de tényleg hagyjuk nem akarok ebből vitát...

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#38167) dekelea

dekelea
(kvázi-tag)

Hali!No, egy utolsó kérdés:Motorola defy vagy HTC Desire? (mostmár csak ez a 2 telo van képben) THX!

EREDETI, márkás parfümök OLCSÓN! http://hardverapro.hu/apro/garantaltan_eredeti_markas_parfumok_olcson/hsz_1-50.html KIDOLGOZOTT KÖZÉPFOKÚ ESZPERANTÓ SZÓBELI TÉTELSOR ELADÓ

(#38168) Domxc válasza dekelea (#38167) üzenetére

Domxc
(senior tag)
LOGOUT blog

Desire. Jobb hardver.

(#38169) szezso15 válasza Domxc (#38168) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért is? :)

# hTC Incredible S 8GB w/ CV10.1, 4.2.2 # Forrásaim: https://github.com/szezso #

(#38170) Domxc válasza szezso15 (#38169) üzenetére

Domxc
(senior tag)
LOGOUT blog

800mHz-/ 1Ghz a Desire javara.

(#38171) RazorGTR1 válasza szezso15 (#38169) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Desire: erősebb CPU, több RAM, jobb kijelző
Defy: erősebb GPU, több belső tárhely, jobb multitouch

Desire: Összességében gyorsabb, de kevés alkalmazás fér rá és Asphalt 5-nél komolyabb játékok nem futnak rajta
Defy: Több program fér rá, jobban mennek a játékok, cserébe lassabb.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#38172) szezso15 válasza Domxc (#38170) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapból az a 800Mhz-es proci is 1Ghz-es, csak underclockolva van...:) Gyári ROMmal mondjuk 800on van, oké, de főzöttel nincs akadály.

Desire-ben harmatgyenge a GPU, a Defy-ban ott van az SGX530.
Viszont alapesetben lehet, hogy erősebb a Desire procija, de a GPU akkor is gyengébb! :K

(#38171) RazorGTR1: Igen, én tudom melyik miben jobb...:)

Igazából attól függ, hogy mire kell a kellégának, ha játszana is akkor inkább Defy, ha az nem fontos, mindenképp Desire! :K

[ Szerkesztve ]

# hTC Incredible S 8GB w/ CV10.1, 4.2.2 # Forrásaim: https://github.com/szezso #

(#38173) dekelea válasza szezso15 (#38172) üzenetére

dekelea
(kvázi-tag)

Köszi szépen a hozzászólásokat, játék nem fontos, inkább a net illetve zene!Akkor ahogy nézem desire lesz a befutó nálam!

EREDETI, márkás parfümök OLCSÓN! http://hardverapro.hu/apro/garantaltan_eredeti_markas_parfumok_olcson/hsz_1-50.html KIDOLGOZOTT KÖZÉPFOKÚ ESZPERANTÓ SZÓBELI TÉTELSOR ELADÓ

(#38174) szezso15 válasza dekelea (#38173) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor Desire! :K

(#38175) Loco7us

Loco7us
(kvázi-tag)

25-50 ezer Ft között akarnék venni egy telefont (meghalt a K850i-m), használt vagy új nekem mind1, de azért tatrós legyen ezért nem akarok szétcsúsztatóhasat (nem elég tartós). Egy biztos elég sok zenét/rádiót hallgatok. Egy elfogadható fényképező rész is kéne (LED es vaku minimum) mert már nagyon hozzá szoktam ahhoz hogy elő kapom K850 est 2 gombot megnymomok az oldalán és már kész is kép, azt nem tudom hogy most ezek a foófények ezek vannak olyan erősek mint egy LED es vaku, mert ami az enyémen van az oskkal komolyabbnak tűnik.

Mivel elég rég használok SE t ezért ezeket részesítem előnybe főleg, hogy ezekhez vannak multimédiás gombok és most egy live with walkman néztem ki, de brmilyen ötletet szívesen várok. A T sek ajánlottak HTC wildfiret, meg Samsung galaxy ACE t az egyik haveromtól meg tudok venni egy iphone 3G t de arról meg főleg fogalma sincs.

(#38176) szentkuti11 válasza Loco7us (#38175) üzenetére

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Wildfire-t, meg Ace-t nem ajánlok.

iPhone 3G-t pláne nem, undorító képeket csinál (2 megapixel fixfocus, vaku nélkül)

A Live with Walkman vagy az Xperia Mini jó választás lehet.

[ Szerkesztve ]

(#38177) Rotate válasza Loco7us (#38175) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Live with Walkman :)

(#38178) molnarpeter válasza Loco7us (#38175) üzenetére

molnarpeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amit a T-nél ajánlottak, sürgősen felejtsd el, amíg van Xperia Mini és Live with Walkman a piacon, qrvára nem érik meg. Pénz beszél, kutya ugat... a szolgáltatók meg azt tarhálják az memberekre, amin nagyobb a haszon. Szóval vagy Xperia Mini, vagy Live with Walkman :K

mp

(#38179) Integra

Integra
(Jómunkásember)

srácok,
milyen wp7 mango telefonnal érdemes foglalkozni? nem kell a legújabb, hanem egy olcsó használat keresek tesztelésre.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#38180) Tikakukac válasza Integra (#38179) üzenetére

Tikakukac
(PH! kedvence)

Veszel HD2-t felrakod rá a wp7-et és lesz egy HD7 telód. Hardverre csont ugyanaz, mondjuk nekem droid 3.5 Sense felülettel sokkal jobban bejött, de olyan 45k körül már megvehető. 1 délután szoftveres buhera és kész :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#38181) korpicschess válasza Integra (#38179) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LG Optimus 7

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#38182) szentkuti11 válasza korpicschess (#38181) üzenetére

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyetértek. Könnyen és gyorsan törhető, magyar nyelv megoldható rá, olcsó, és hoz mindent, amit egy WP7-esnek hoznia kell.

(#38183) CHIPman válasza Tikakukac (#38180) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért ennyire nem egyszerű... A HD7-ben SCLCD van, a HD2-ben meg sima LCD. Van azért ott különbség.

[ Szerkesztve ]

(#38184) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali!

Érdeklődnék, hogy milyen androidos telefont ajánlatok első használatra (megrögzött nokiás vagyok bunkofonnal ) ;]
GPS jó ha van, illetve Wifi, ledes vaku sem árt (gyakran kell elemlámpa funkció).
A lényeg, hogy strapabíró legyen lehetőleg.
Steam kliens nem tudom melyiken fut, viszont nem árt, ha ezen játékok zöme menne rajta.

Illetve az ajánlatotoktól függetlenül, vagy sem erről az árlistáról van-e best buy?
Kb 1-2k-s különbségekkel, de hasonló áron kapnám.

Amiket kinéztem: Olcsó gép kompromisszumokkal, de első androidosnak megfelelne 1-2 évig, ha húzná: LG Optimus HUB (Galaxy Gio jobb vétel lenne?... bár az drágább)
50K-s körüli nagyjából kompromisszum nélküli készülék: Xperia Mini pro (először Galaxy Ace volt, viszont ebben ha jól sejtem erősebb a vas)

Válaszaitok előre is köszönöm! :R

Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

(#38185) RazorGTR1 válasza CHIPman (#38183) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugye úgy értetted, hogy SLCD.
Abban is más a HD7, hogy nem bővíthető, valamint a HD2-n a WP7 normális futásához ajánlott egy Class6-os kártya legalább a gyári Class2 helyett.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#38186) Tikakukac válasza CHIPman (#38183) üzenetére

Tikakukac
(PH! kedvence)

Felépítésileg ugyanaz. Épp ezért van rá tökéletes port. A kijelző technológiája pont semmin sem változtat, attól még teljes értékű lesz a telefon.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#38187) szacsee válasza szacsee (#38184) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocs, árlista linkje itt van. :R

Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

(#38188) korpicschess válasza szacsee (#38184) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Xperia Mini / Mini pro jó választás mostanság, de csak akkor, hogyha meg tudsz barátkozni a pici kijelzővel. Javaslom próbáld ki, mielőtt megveszed. Hardver/ár arányban elég jó. :K
Live with walkman is jó lehet a listáról, hogyha nem kell a billentyűzet.

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#38189) Domxc válasza szacsee (#38184) üzenetére

Domxc
(senior tag)
LOGOUT blog

Xperia Mini/Mini Pro, SE Live with Walkman. A tobbit, ha nem akarsz rossz emlekekkel tavonzi az Androidtol inkabb ne.

(#38190) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm a válaszokat! :R
Ha jól sejtem Live with Walkmannál kicsit nagyobb kijelző ami TFT, Mininél pedig LED háttérvilágítású van.
HW tekintve van nagyobb negatívum a Walkannál a minikhez képest? :F

(#38191) Rotate válasza szacsee (#38190) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hardverileg szinte ugyanaz, szal a nagyobb kijelző miatt jobb választás lehet :)

(#38192) szacsee válasza Rotate (#38191) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm! :R

(#38193) Integra válasza korpicschess (#38181) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

alig van a piacon valami.. :(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#38194) Richee11

Richee11
(senior tag)

na megrendeltem az Optimus Black-et, remélem a T tartja a szavát, és keddre ki is szállítja.. kiv vagyok milyen telefon lesz :D

(#38195) Telomanikus válasza Richee11 (#38194) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Na T ebből is jobb. Vodafone-tól rendeléskor 3! hét a szállítási idő. Azzz mi már? Nagyon utálom a vodát...csak teljen le a 2év hűség.

http://www.flickr.com/photos/bodnarb - NIKON D5100

(#38196) mindthecrap

mindthecrap
(kvázi-tag)

nekem egy elsőre kissé hülye kérdésem lenne, bár témába vág:

próbálgattam telefonokat, és az amoledes telók kijelzőjét durván "kékesnek" látom, a világos illetve a fehér részeket... pl lumia 800 701 egymás mellett kirakva, ordít a különbség. de amikor ismerősöm S2-jét nyomkodtam ő is hülyének nézett, milyen kékségről beszélek. létezhet, hogy a szememmel van valami? a tesztekben mindenki lehúzta volna az amoledeket legalábbis, ha azt látná amit én, konkrétan számomra nincs fehér ezeken a telókon csak halványkék.

(#38197) korpicschess válasza mindthecrap (#38196) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van benne valami, de erősen túlzó. Valóban kékes árnyalatú, mivel maga a kijelző is az. Ha megnézed kikapcsolva, akkor látszik, hogy nagyon mély kék színű a kijelző (feketénél az látszik). Pl. IPS kijelzőn inkább nagyon kicsit sárgás a fehér.
Szerintem mindegyik nagyon minimális.

(#38198) Zsolt_72 válasza Telomanikus (#38195) üzenetére

Zsolt_72
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi a francot bírnak annyi ideig csinálni vele?!? Nézegetik az összerakott pakkot? :O

2-4 nap bőven elég kell, hogy legyen egy MULTIcégnél a feldolgozásra-útbaindításra... Döbbenetes szám, a mai világban :N

JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)

(#38199) Kleypek

Kleypek
(lelkes újonc)

Androidos telefont szeretnék max. 45.000-ig a T-Mobilenál. Szerintetek megéri tavaszig vagy nyár elejéig várni? Várhatóak új telefonok június elejéig? Ha igen mik? Mert most a SE Xperia Mini már kifutó készülék, gondolom leváltja egy újabb.

[ Szerkesztve ]

(#38200) Rotate válasza Richee11 (#38194) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sikerült választanod? :D csoda :D

Kleypek:

az remek készülék, ha be is hoznak helyette valamilyen SE-t, nem biztos, hogy a mostani árában fog nyitni, sőt... szóval gondold át szerintem a dolgot :) vagy ha vársz újra, akkor addig spórolj mellé, hogy beleférjen, ha drágább :)

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.