következő a helyzet: ellopták egy hónapja a myo 169esemet (hogy implantálódna az illetőnek egy zetor a gerincoszlopa helyére). valamint döglődök a telefonom.
jön a karácsony, szóval felmerült az öltet: telefon kéne, amin nem ártana gps (hozzászoktam a jóhoz), mp3lejátszó (eddig ezt is a myo töltötte be) funkció, WLAN/WIFI támogatás előny lenne (akkor a routerrel egyszerűbben lehetne itthon összehozni és nem kéne kábelezni), esetleg bluetooth, szóval. ha picit nagy, az se baj, a myot is simán zsebben hordoztam bőrtokostul, és az azért eléggé böszme és nehéz egy jószág volt, hát még egy telefonhoz képest
. de volt már 5510esem is anno, szóval megszoktam a nagy és nehéz cuccokat.
ami kell:
- igo 2008at bírja (vészesetben 2006)
- mp3lejátszás igo közben nem kell, egyébként legyen
- bővíthetőség valami SD/microSD akármi verzióval
- wifi, de enélkül is lehet tudnék élni
- mp3 hallgatással és pofázással azért 2-3 napot bírjon az aksi. igoval is minimum 2-3 óra legyen a használati ideje
amiért nem vagyok hajlandó fizetni:
- csilivili/menő/trendi külső: használati tárgynak veszem, nem felvágni
tonlájnnál aranykártyás vagyok (2.5 év), még 1-2 év előfizetést lazán bevállalok, nem hinném, hogy váltanék (dolgozói csomag roxx). használtból csak és kizárólag bolti garissal vagyok hajlandó foglalkozni, van tapasztalatom kamionról leesett darabokkal, és hát nem igazán úgy megy a dolog, mint a pc alkatrészeknél... pontosabban garantáltan bugosak/rosszak lesznek, én meg használni akarom. de a tonlájnos dolog egyszerűbb lenne, karácsonyi ajándék lesz, nem én veszem, és távoli manageléssel kell megoldani.
olyan 30-40km van a célra (ezért is fontos ugye az aranykártya és hűségnyilatkozat újbóli bevállalása). van ilyen ennyiért, vagy ha nincs, mi az, ami közel állna hozzá?
a telefonjaimat ritkán cserélem, szóval nagyon nem értek a témához... tudnátok segíteni?
cserébe nagyon hálás leszek
egyenlőre a sony omnia van ötletként, de még kiderül, hogy menyire sikerül letolni az árát pl lebeszélhetőséggel meg hasonlóakkal. talán még az LG KC910 Renoir. Asus, Myo sajnos kilőve, mivel azt a tonlján nem forgalmazza (ez van, ezt kell szeretni, most sajnos nem tudok ph! apróban gerillakommandózni
). nokiát nem szeretnék, egyrészt a symbian, másrészt a használhatatlan gps funkció miatt. ja és lehetőleg ennél már semmiképpen se legyen drágább, ugyanis ezek már mindent tudnak, amire szükségem van, egyéb extrákért pedig nem akarok fizetni (és így is be kell vetnem meggyőzési képességeimet a távoli ügyintézés miatt). magyarul: összes cuccból új eszköz kell, és egyszerre, szóval kézenfekvő az összevonási ötlet, viszont azért annyira nem vagyok eleresztve pénzzel... ha meg nem jön ki, max kihúzok még pár hónapot, a számítógépem is egy év alatt jutott el a tervezési fázisból a 100%os állapotra, apránként, mert úgy volt éppen -teszteltem quadot s3trioval, nincs abban semmi-
szóval ha havi 4-5ezret még ki kell rá adnom, és közben még használom is, akkor talán ebben az egy esetben kivételt teszek, hogy kvázi hitelre veszek cuccot (nem akarom lehúzni azt aki veszi).
tehát vészesetben várok, ha azt mondjátok, hogy a dolog nem kivitelezhető.
egyéb ötletek? bocsi a kissé terjengzős problémaismertetésért, sajnos azt kb tudom, hogy mire van szükségem, viszont a témához nem értek, és ma tudtam meg, hogy szorít az idő, szóval most nincs időm a szokásos megközelítési módomra.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.