2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#2651) Inarus válasza Bikkrom (#2647) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha a használt biznisz érdekel, akkor nézz körül az oldal apróhirdetési rovatában! Ajánlom a samsung i600-at, az asus m530w-t (ezek nem érintőképernyős windowsos telók és nem ugyanazok a programok valók rájuk mint az i900-ra), vagy pl a htc tytn-t. Ezeknek tesztjei is megtalálhatók itt.

Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

(#2652) runner 125 válasza arpi25 (#2649) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Szvsz egyértelmű h P1i. :K
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#2653) runner 125 válasza Pocok256 (#2639) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

A WM szvsz sokkal többrétűbb/több progi/szoftver van rá/személyreszabhatóbb. :K
I900 jó választás,részemről még a HTC Kaiser-t tudnám ajnálani!
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#2654) runner 125 válasza Bikkrom (#2647) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Mio A701..
Már 30k környékén találsz.
Üdv.M

(#2655) GAthersw

GAthersw
(újonc)

Sziasztok!

Okostelefont szeretnék vásárolni, kíváncsi vagyok ti mit ajánlatok. Ami fontos: Nagy kijelző, .doc (Word), .ppt (Powerpoint) és Adobe PDF fileok egyszerű és gyors használata. Jelenleg egy Nokia N70es készülékem van, de sem a kijelző méretével sem a fent említett fájlok kezelésével nem vagyok megelégedve már. Sajnos a nagyobb fájloknál (6-10 MB felett) a fájlok megnyitása, bennük való keresés/lapozás nagyon belassul/néha fagy. Nem szeretnék százezreket áldozni a dologra, a legjobb az lenne, ha a fent említett funkicókat minél olcsóbban megúsznám. Ergo nincs szükségem 5Megapixeles kamerára és hasonlókra, csak a doc ppt és pdf fájlok gyors és kompromisszum mentes használatára.

Várom a válaszokat érveket az ajánlott készülékekről, symbian v. Windows Mobile pro-kontra álláspontokról. Előre is köszönöm.

(#2656) Saint_ válasza GAthersw (#2655) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

iphone? Omnia? E71? HTC touch HD?

When I thought I could be strong...

(#2657) Bikkrom válasza GAthersw (#2655) üzenetére

Bikkrom
(senior tag)

Maximális rászánni való? Függetlenül kell vagy jó szolgáltatótól is előfizuval?

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#2658) joc-cod válasza Bikkrom (#2657) üzenetére

joc-cod
(tag)

Sziasztok!
Telefon nélkül vagyok, és megszeretném kérdezni milyen symbios telót ajánlotok olcsón. Mert megvan a pénzem az E71-re amilyet mindig is szerettem volna, de sokallok rá 80ezret... :F Szóval minél olcsóbban egy Wifi-s, symbios telót keresek, E51-em már volt. Előre is köszi a segítséget!

(#2659) runner 125 válasza joc-cod (#2658) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nekem személy szerint bejön az E66 is. Az is egy megfelelő alternatíva lehet. :U
Az E71 minden esetre egyedi db-az tény.
Egyébként Saint_ mester éppen árulja a Nokia garis E71-ét,keress rá az aprók között. ;)

(#2660) GAthersw válasza Saint_ (#2656) üzenetére

GAthersw
(újonc)

Az Iphone az Omnia és a HTC egy kicsit borsosnak tűnik nekem (mind 120-130 körül), az E71 nem rossz árban, de sajnos a kinézetével nem tudnék kibékülni.

#2657: A maximális összeg amit elköltenék az 80-100e Ft körül van, de mint írtam, szeretném ennél olcsóbban megúszni. Kártyafüggetlen vagy Pannonos függő érdekelne.

Úgy gondolom, a Windows Mobileos telóknak jobban kéne kezelni az említett formátumokat, office is Microsoft termék, de lehet tévedek. Nincs előnye ebből a szempontból a Symbiannal szemben? Az LG KS20al van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Elég korrekt áron vesztegetik.

(#2661) Saint_ válasza GAthersw (#2660) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

Az e71ben van pdf és word doksi olvaso és szerkesztö alapból, persze gondolom a winmo-n is van. P-nél 89.990Ft az omnia, esetleg az?

runner: sztem megtartom, nem találok annál jobbat..vagy mégis? :DDD beszélj rá az omniára ész érvekkel

(#2662) runner 125 válasza GAthersw (#2660) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Az tény h a WM többrétűbb/személyreszabhatóbb /egy szóval szvsz jobb :B mint a Symbian.
Mostanság nagyon sokan keresnek ilyen tájt készüléket,sokat is ajánlom a Kaiser-t. :DDD
Nézz utánna. ;) :R
A KS20 teszt/infók alapján egy korrekt készülék.Ram/Rom tekintetben megvan ami ma elvárható,ha nem kell beépített GPS esélyes befutó lehet.
Üdv.M

(#2663) joc-cod válasza runner 125 (#2659) üzenetére

joc-cod
(tag)

Már írtam rá! :) De ha megvenném nem lenne tartalék cashem, az meg úgy nem lenne fain, pedig nagyon tetszik a teló! :( Az E66, ugyan úgy drága sajnos... :F

(#2664) runner 125 válasza Saint_ (#2661) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

lul :DDD
Omniátkővennimerjó :D
Meggyőző?! :))
Üdv.M

(#2665) Bikkrom válasza GAthersw (#2660) üzenetére

Bikkrom
(senior tag)

Jah csatlakozom az előttem szólókhoz. Pannonos i900 Omnia 89e de ha netről rendeled 85e. Szerintem nagyon korrekt. Egy hónapja használom és még mindig nem bírom letenni. :DDD

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#2666) runner 125 válasza joc-cod (#2663) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Aham.
Esetleg az N széria "olcsóbb" db-jai?!
N78,N82 ? :U
55 körül már látni itt PH!-n is N82-t.
Üdv.M

[ Szerkesztve ]

(#2667) joc-cod válasza runner 125 (#2666) üzenetére

joc-cod
(tag)

Szívesebben maradnék az E szériánál, mert az E51-t egy N78-ra cseréltem le... hááát... minőségileg ég és föld a kettő! E71-re kéne beújítanom, de ennyit sajnálok rá. :F Talán jövő év elején megveszem(remélem lejjebb megy az ára), csak addig meg egy 3410-el rohangálok... Pedig ultra f*sza teló ez a E71, az E66-al együtt. De akkor ha jól gondolom, nincs E szériába elfogadható cucc, olcsón. :(

[ Szerkesztve ]

(#2668) runner 125 válasza joc-cod (#2667) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Értem.
Az "E" sorozat minősége valóban kimagasló-nem hiába üzleti kategória. :K
..hát így tényleg nehéz..-az E65 és társai régebbi sorozat tagjai,talán még E90 :U
Az új ára 105k,ehhez mérten eléggé lent van már a használt ára.
Annó mikor nem volt pénzem,én nagyon odavoltam érte,de aztán lett helyette WM-és azóta csak WM-om volt. :D
Üdv.M

(#2669) Saint_ válasza joc-cod (#2667) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

E71 ára nem megy lejjebb :(

(#2670) runner 125 válasza Saint_ (#2669) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Egyszer minden elindul.. :))
Jövőre sztem lejjebb fog. :U
Üdv.M

(#2671) Saint_ válasza runner 125 (#2670) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

majd igen.. de még pár honapig nem megy 80000Ft alá... söt, sokszor csak emelkedik. olyan olcsó,amennyiért vettem, nem mostanság lesz

(#2672) joc-cod

joc-cod
(tag)

Értem, akkor nem tudom mi tévő legyek. :( Nem akarok már drágán telcsit, mert 1 év múlva ha eladom sokat esik az ára szerintem... :F Tudom, h ez nem az a fórum téma, de a 6300-ról mi a véleményetek, mert a t-nél most 22-be van.

(#2673) Saint_ válasza joc-cod (#2672) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

hát mit mondjak? népszerü telefon az biztos.

(#2674) metaldog

metaldog
(fanatikus tag)

Hali most szeretnék venni okos telefont nokiát, symbianosat mondjuk 5 megapixeles kamerával nagy olyan 85 ezer forint körül. Gondolkodtam az n95-ben de nemtom érdemes-e megvenni a 8 gb-osat nemtom mennyivel tud többet mint a sima n95. Melyiket vagy milyet ajánlanátok?

(#2675) Ricardo válasza joc-cod (#2672) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Vegyél egy E65-öt. Igaz nem mai darab, de jó minőség, symbian, wifi...

(#2676) Saint_ válasza metaldog (#2674) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

hát n95 8gb jo telcsi

Ricardo: e65öt ne... lassu, gyenge wifi, gyenge akksi.. E51 jobb.

[ Szerkesztve ]

(#2677) Saint_ válasza metaldog (#2674) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

hát n95 8gb jo telcsi

(#2678) joc-cod válasza Ricardo (#2675) üzenetére

joc-cod
(tag)

Nem vennék E65-t, pont azok az okok miatt amit Saint_ írt. E51 az fain, csak volt, és kicsi a kijelző... :U

(#2679) runner 125 válasza joc-cod (#2672) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ah Saint_ is mondja,tömegcucc.
Fém ház,vékony,alapfunkciók -telefonálni tökéletes. :K
Üdv.M

(#2680) csutkaa

csutkaa
(senior tag)

hy

szerintetek? Nokia 5800 Tube, Samsung i900 Omnia, HTC Touch HD??
Omnia elég jóóó cucc, munkatársamnak van :R de nekem nagyon bejön a 5800 is a HTC-ről nem tudok sok mindent :U előre is köszönöm ;]

Samsung Galaxy S3

(#2681) runner 125 válasza metaldog (#2674) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

A sima N95 sztem sz@r. Sok barátomnak volt. Szinte mindenkinek volt vele hardveres gondja.
A 8gb-s változat már meggyőzőbb.

Esetleg N82?
Üdv.M

(#2682) runner 125 válasza csutkaa (#2680) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Részemről HD. - WM :) ,nagy kijelző,és HTC. :R
Üdv.M

(#2683) joc-cod válasza runner 125 (#2679) üzenetére

joc-cod
(tag)

Értem akkor inkább hagyom... Maradok a 3410-nél, aztán ha majd van valami faja symbió olcsón szerzek, addig megy gyűjtögetek, meg autót is szeretnék... :)

(#2684) Saint_ válasza csutkaa (#2680) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

ha tellik rá, akkor HD :K egyértelmüen

(#2685) runner 125 válasza Saint_ (#2684) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Durva..éppen ma néztem a HD árakat,kb 1,5 hete a legolcsóbb boltban 141k volt. Valamelyik napban felugrott rendesen az ára -legolcsóbb helyen 155k. :Y :O
Üdv.M

(#2686) csutkaa válasza runner 125 (#2685) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

itt

24 hónap Gyári garancia 144990 Ft :U

Samsung Galaxy S3

(#2687) Saint_ válasza csutkaa (#2686) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

az sem óccsó'

(#2688) runner 125 válasza csutkaa (#2686) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Hm,én argep-en szoktam meglesni..
A lényeg h drágult. :K
Üdv.M

(#2689) csutkaa válasza Saint_ (#2687) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

háát nem :DDD nekem ez azért sok :U várok inkább a 5800-ra :B

runner 125 ott én is szoktam keresgélni, de abban igazad van hogy drágult :R

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S3

(#2690) Tv

Tv
(senior tag)

Sziasztok! Szeretnék venni egy régebbi/olcsó pda-telót, de nem tudok dönteni. Nagy igényeim nincsenek, és pénzt is kb 30-at szánnék rá. Igazából 2 lehetséges nyertes van:
1. SE p990
2. qtek 9100 (mda vario-nak is nevezik)
Tudom, hogy ezek nagyon régi modellek, de nekem újabbra se pénzem, se szükségem nincs. Ami fontos lenne, hogy elfogadhatóan nagy legyen a kijelző, legyen wifi, hardveres gombsor, nagy üzemidő. A kamera nem annyira lényeges, de jobb, ha tűrhető minőségű.

P990:
pro: nagy kijelző, a Sonyericsson-ok nekem eddig beváltak
kontra: nagy tulok az egész teló, wifi csak a "b" szabványt támogatja

qtek9100:
pro: windows mobile os, szétcsúsztatható elrendezés (ami szerintem nagon jó), tűrhető méret, a wifi a "b" és "g" hálózatot is tudja használni
kontra: gyenge kamera

Mindkét telót kb. 25-30e ft körül tudnám beszerezni (használtan, de jó állapotban). Esetleg tudnátok segíteni a döntésben?

(#2691) barfredi

barfredi
(újonc)

Melyik jobb video rögzítés terén? Innov8 i8510 vagy LG Renoir? :F

(#2692) Kickass válasza Tv (#2690) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

Én elgondolkoznék a helyedben egy Mio A701-en azt is megkapod használtan 30 körül és talán kicsit jobb választás mint az általad emlitett kettő 'szerintem'.

barfredi: a Renoir széles vásznu VGA-t vagy mit tud az Innov8 meg lassitott videókat 320x240-ben minőségbeli különbség nincs köztük, sztem Innov8, meg úgy egyébként is :DDD

[ Szerkesztve ]

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#2693) runner 125 válasza Kickass (#2692) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..egyszer legyen Windows Mobile-ja,többet nem kell neki symbian... :)) :P
Üdv.M

(#2694) Robee_86

Robee_86
(újonc)

Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy olyan telót ami tudja a WLAN-t, és azon belül is a VoIP-ot? (mint pl a Nokia E51) és megfizethető áron is van?

A segítségeteket előre is köszönöm!

(#2695) Pompi válasza Robee_86 (#2694) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mit jelent a megfizethető ár Neked? Már az E51-ek is jó áron mennek.

n⁴

(#2696) Tv válasza runner 125 (#2693) üzenetére

Tv
(senior tag)

Egyszer lett linux-om soha többet nem kell windóz :DDD (illetve nagyon ritkán). Ha a mobile verzió is olyan mint a pc-s, akkor inkább soha nem próbálnám ki, ha nem muszáj. De a segítségeket mindenesetre köszönöm. Még csak nézelődöm, mert tényleg nagyon kezdő vagyok a pda.k terén :B

(#2697) proci985

proci985
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

következő a helyzet: ellopták egy hónapja a myo 169esemet (hogy implantálódna az illetőnek egy zetor a gerincoszlopa helyére). valamint döglődök a telefonom.

jön a karácsony, szóval felmerült az öltet: telefon kéne, amin nem ártana gps (hozzászoktam a jóhoz), mp3lejátszó (eddig ezt is a myo töltötte be) funkció, WLAN/WIFI támogatás előny lenne (akkor a routerrel egyszerűbben lehetne itthon összehozni és nem kéne kábelezni), esetleg bluetooth, szóval. ha picit nagy, az se baj, a myot is simán zsebben hordoztam bőrtokostul, és az azért eléggé böszme és nehéz egy jószág volt, hát még egy telefonhoz képest:). de volt már 5510esem is anno, szóval megszoktam a nagy és nehéz cuccokat.

ami kell:
- igo 2008at bírja (vészesetben 2006)
- mp3lejátszás igo közben nem kell, egyébként legyen
- bővíthetőség valami SD/microSD akármi verzióval
- wifi, de enélkül is lehet tudnék élni
- mp3 hallgatással és pofázással azért 2-3 napot bírjon az aksi. igoval is minimum 2-3 óra legyen a használati ideje

amiért nem vagyok hajlandó fizetni:
- csilivili/menő/trendi külső: használati tárgynak veszem, nem felvágni

tonlájnnál aranykártyás vagyok (2.5 év), még 1-2 év előfizetést lazán bevállalok, nem hinném, hogy váltanék (dolgozói csomag roxx). használtból csak és kizárólag bolti garissal vagyok hajlandó foglalkozni, van tapasztalatom kamionról leesett darabokkal, és hát nem igazán úgy megy a dolog, mint a pc alkatrészeknél... pontosabban garantáltan bugosak/rosszak lesznek, én meg használni akarom. de a tonlájnos dolog egyszerűbb lenne, karácsonyi ajándék lesz, nem én veszem, és távoli manageléssel kell megoldani.

olyan 30-40km van a célra (ezért is fontos ugye az aranykártya és hűségnyilatkozat újbóli bevállalása). van ilyen ennyiért, vagy ha nincs, mi az, ami közel állna hozzá?

a telefonjaimat ritkán cserélem, szóval nagyon nem értek a témához... tudnátok segíteni?:) cserébe nagyon hálás leszek:)

egyenlőre a sony omnia van ötletként, de még kiderül, hogy menyire sikerül letolni az árát pl lebeszélhetőséggel meg hasonlóakkal. talán még az LG KC910 Renoir. Asus, Myo sajnos kilőve, mivel azt a tonlján nem forgalmazza (ez van, ezt kell szeretni, most sajnos nem tudok ph! apróban gerillakommandózni:) ). nokiát nem szeretnék, egyrészt a symbian, másrészt a használhatatlan gps funkció miatt. ja és lehetőleg ennél már semmiképpen se legyen drágább, ugyanis ezek már mindent tudnak, amire szükségem van, egyéb extrákért pedig nem akarok fizetni (és így is be kell vetnem meggyőzési képességeimet a távoli ügyintézés miatt). magyarul: összes cuccból új eszköz kell, és egyszerre, szóval kézenfekvő az összevonási ötlet, viszont azért annyira nem vagyok eleresztve pénzzel... ha meg nem jön ki, max kihúzok még pár hónapot, a számítógépem is egy év alatt jutott el a tervezési fázisból a 100%os állapotra, apránként, mert úgy volt éppen -teszteltem quadot s3trioval, nincs abban semmi-:) szóval ha havi 4-5ezret még ki kell rá adnom, és közben még használom is, akkor talán ebben az egy esetben kivételt teszek, hogy kvázi hitelre veszek cuccot (nem akarom lehúzni azt aki veszi).

tehát vészesetben várok, ha azt mondjátok, hogy a dolog nem kivitelezhető.

egyéb ötletek? bocsi a kissé terjengzős problémaismertetésért, sajnos azt kb tudom, hogy mire van szükségem, viszont a témához nem értek, és ma tudtam meg, hogy szorít az idő, szóval most nincs időm a szokásos megközelítési módomra.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#2698) okib4100 válasza proci985 (#2697) üzenetére

okib4100
(fanatikus tag)

Üdv,

Én is most kezdtem el tájékozódni okostel/pda-tel ügyben, annyit mondanék, h a Renoir nem Win Mobile rendszerű, még csak nem is okostelefon, ergo az életben nem fog rajta az Igo elindulni.

Ha fontos az igo, winmobil rendszerű gépeket nézzél.

Az omniát most Jóska Pista a futrinka utcából 30-as kezdővel és 5,8e-s havi (kamatmentes) részlettel tudja megvenni a T-nél, gondolom h mindenféle über kedvezményed van, ebben még tudsz faragni.

Itt tudsz keresni mindenféle funkciókra, meg meg tudod nézni a kérdéses telefonok adatlapját (angolul): http://www.gsmarena.com/search.php3

[ Szerkesztve ]

2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

(#2699) Mamuska válasza proci985 (#2697) üzenetére

Mamuska
(senior tag)

Samsung i780 mindent tud, és jelenleg 61 ezer gyári garanciával a speedshopban.

Nyírzsíj Csuá

(#2700) dni

dni
(őstag)

Sziasztok!

Jelenleg N82-öt használok nagy megelégedéssel, bár lehetne egy kicsit masszívabb. szolgáltató váltás kapcsán megfogalmazódott bennem, h E71re váltsak. A fektetett kijelzőn, hosszabb akku időn, valamennyivel jobb minőségen és a gwerty billen kívül milyen előnyei vannak az N82vel szemben?
Egy kicsit visszatart a kamera gyenge minősége, (ugyan van kompakt digi gépem, de az sokszor nincs kéznél). Illetve nem tudom, hogy mennyire jó zene lejátszó szempontjából. Az iAudiom után kicsit csalódás volt az N82 CX300-al, de nem vártam túl sokat és már megszoktam ;-) Valamint kipróbáltam pár perc erejéig az i8510-et, amire szónélkül váltanék, ha nem lenne ilyen magas az ára.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

◄► Eladó, Apple Universal dock, Canon MP210 MFP, AC HTPC hűtő stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.