Köszönöm mindenkinek a válaszokat, de gondolkodtam...
Számomra teljesen felesleges és pénzkidobás 140K-s telefonokat megvenni.
Ha nagyon komolyan akarok beszélni, akkor nekem igazából csak face-re kell, zenére, fényképezés, menetrend gyors elérése (BKV, MÁV), esetleg némi böngészés. Nem kell igazából 50"-os kijelző, 56Ghz-es processzor meg 34GM RAM és társai...
Tehát lényegében az igényeket jelentősen lejjebb vettem és természetesen alsóbb árkategóriájú telefonokat nézegetek jelenleg.
Jelenleg ők versenyeznek:
Nokia C6-00
Nokia N97
Samsung S8500
Samsung Galaxy 3
LG Optimus
Jelenleg ők 4-en, tudom, most mindenki rávágná, hogy Wave, de azért drágállom már őt is, bár tényleg jó választásnak tűnik.
C6-00 a fizikai qwerty és a havi 4500Ft-os ára miatt nagyon tetszik, bár a tesztekben nem túlzottan dícsérik.
N97 szintén a fizikai qwerty miatt, viszont jobb az anyaghasználat a C6-nál, de ő már havi 7000Ft lenne.
A Wave pedig azért tényleg eléggé jó választás lenne, de ő már megint egy pöppet drága, havi 5335Ft-ból jönne ki. Mondjuk azért az N97-et veri és olcsóbb annál.
Galaxy 3 pedig a "kicsi", olcsó, de Androidos, legfőképpen ezért esik a versenyzők közé, mert havi 4505Ft-ból lenne meg.
Az Optimus árban nagyon jó végülis, Android előny neki nagyon.
Jelenleg azért nézelődöm inkább ebben az olcsóbb kategóriában, mert jelenleg így is van már 2 előfizetésem (ECO, MédiaMánia S) és egy Pulse-om. Alaphangon így is havonta 11K-t fizetek a T-nek. Sajnos a mostani készülékkel nagyon befürödtem, pedig eléggé ígéretesnek indult. Nincs rá értelmes ROM, lassú, fagy, újraindul, stb... elegem van belőle, váltani szeretnék.
Mindennek fényében mit mondtok? Netán nézegessek meg más lehetőségeket is?
Természetesen mindenféleképpen részletfizetéssel kellene valami, nem kell feltétlen a T-től, de havi maximum olyan 5,5K-ból szeretném kihozni maximum 12 hónapon keresztül, a kezdőrészlet lehet akár 20-30K is.
Nagyon szépen köszönöm! 
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"