2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#16851) korpicschess válasza Klemens (#16850) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyit tudok mondani, hogy melyikek a legjobbak amik közül szerintem válassz:
DHD, SGS, Milestone 2 (ezt csak ha fontos a qwerty, amúgy nem lenen túl jó választás), ott van a Desire is, de az nem a kedvencem, ha nem kell vaku akkor szerintem SGS..

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#16852) CHIPman válasza Klemens (#16850) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha ott a DHD, akkor a HD7 miért nincs? Én azt választanám. a 3GS nálam abszolút kilőve.
Nálam a kört leszűkítve ezek maradnának: SGS, DHD, M2.

(#16853) pit stop válasza LA_COSTE (#16842) üzenetére

pit stop
(senior tag)

Wave 723-ast meg tudod mondani hol próbáltad? Mert pont arról lenne szó, és még nem futottam össze vele sehol, csak műanyagban aztán ott sokat látok kijelzőből...
Köszi előre is :)
BUÉK mindeninek! :)

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#16854) CHIPman válasza pit stop (#16853) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

T-Mobileban szerintem van kirakva. Pécsen is van az Árkádban. Vagy az nem 723-as?

(#16855) korpicschess válasza CHIPman (#16854) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is úgy rémlik, hogy van az Árkádban T-nél!

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#16856) th.marci

th.marci
(lelkes újonc)

HELLÓ
Szeritetek a Sony Ericsson C905 számit okostelónak , mert a határokta surolja.

HELLO WORD ! ZTE Blade 4.2.2 CM10.1 KongstaKANG !!

(#16857) blt.62 válasza th.marci (#16856) üzenetére

blt.62
(őstag)

Szerintem nem,mert ha jól tudom akkor zárt Op.rendszeres.

Samsung Galaxy SIII

(#16858) Klepti válasza th.marci (#16856) üzenetére

Klepti
(tag)

Nem. Az okostelefonon olyan telefont értünk, ami képes natív alkalmazások utólagos telepítésére. Magyarul nem csak java programokat tudsz rá rakni, hanem bármilyen szoftvert (GPS, ébresztőóra, stopper, akármi)

(#16859) CHIPman válasza Klepti (#16858) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tehát operációs rendszerrel rendelkezik.

(#16860) Karma válasza CHIPman (#16859) üzenetére

LOGOUT blog

Operációs rendszere mindnek van.

You made 500000 invulnerability potions !

(#16861) CHIPman válasza Karma (#16860) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes, én azokat eddig firmware-nek hívtam, ami tudtommal egyáltalán nem azonos az oprendszer jelentésével. Nem értek egyet veled. Tudtommal jelneleg a forgalomban lévő oprendszerek a WinMo 6.5, a WP7, az Android, a WebOS, a Bada, az S60v3, az S60v5, a Symbian^3, a WebOS és az iOS. Ezek operációs rendszerek, míg a TouchWiz, a Class6 és a hasonlók egyáltalán nem tekinthetők oprendszernek, és ebben minden eddig látott forrás igazol engem.

[ Szerkesztve ]

(#16862) Alex91 válasza CHIPman (#16861) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az is operacios rendszer, megha te nem annak tekinted is :).

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#16863) joey20 válasza CHIPman (#16861) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem értek egyet veled.
nagy hiba

Bazinga!

(#16864) Keldor papa válasza CHIPman (#16861) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

WebOS-t kétszer is írtad.:) Amúgy WinMo 6.5 már nem nagyon van, és nem is érdemes venni olyan készüléket.

Klemens:

-Galaxy S: jó telefon, gyors is, csak nem gyárilag, fel kell tenni az Android 2.2.1-et meg egy Laucher Pro-t és jó vagy, úgy iPhone4 szint kb., kamera szerintem a legjobbak között van, bőven megállja a helyét. Aksi is erős a konkurenciához képest. Hátránya: műanyag hátlap (mint a 3GS) Samsung ígért hivatalos 2.3-at rá, de ha nem lesz, akkor főzött mindenképp.

-Desire HD: kicsit jobb anyagminőség, mint a Galaxy S, de szar a kamerája. (az összes HTC-nek) kicsi az aksi is, hamarabb merül, mint egy Galaxy S.

-Desire: jó minőség, fizikai gombok ez mind előny. Hátrány, hogy gyengébb a hardver, mint a Galaxy S, Desire HD párosnak. Kamera se nagy szám és ez is hamar merül. Support meg szerintem már nem nagyon lesz, csak főzött romok. (abból viszont 2.3 erre is lesz)

-Milestone 2: Csak akkor vennék, ha kell a QWERTY.

Windows Phone 7-et a jelenlegi állapotában csak másodlagos telefonnak vennék, de ha veszel akkor a sorrend: LG Optimus 7, Omnia 7, HD7. A többi vicc kategória.

iPhone-ból csakis 4-et vennék már.

[ Szerkesztve ]

Microsoft Xbox One & Sony Playstation 4

(#16865) Karma válasza CHIPman (#16861) üzenetére

LOGOUT blog

Persze, a TouchWiz nem OS, az SHP viszont igen. Az S40 se OS, az ISA platform annál inkább. Az LG nem tudom hogy hívja a rendszerét a Class * alatt, de nem gőz hajtja azokat a telefonokat se.

(#16866) krisztian112

krisztian112
(senior tag)

Mindegyik operációsrendszer csak az egyik zárt a másik meg nyílt. ennyi

LG Optimus L9

(#16867) blt.62 válasza krisztian112 (#16866) üzenetére

blt.62
(őstag)

Legyen ez a végszó ebben a témában! :C

Megírtad az igazságot, nincs miről beszélni. Köszi!! :R

Samsung Galaxy SIII

(#16868) blt.62

blt.62
(őstag)

Érintős mobilban most az SGS és az iPHONE4 a legjobb. Nem érintősben még mindig az N86???

Samsung Galaxy SIII

(#16869) akos3 válasza blt.62 (#16868) üzenetére

akos3
(őstag)

Érintős mobilban most az SGS és az iPHONE4 a legjobb.

Azért ez elég szubjektív kijelentés :U Nem lehet így kijelenti h melyik a legjobb telefon.
egyébként nem érintősben N86 tényleg elég jo ;)

(#16870) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, de gondolkodtam...
Számomra teljesen felesleges és pénzkidobás 140K-s telefonokat megvenni.
Ha nagyon komolyan akarok beszélni, akkor nekem igazából csak face-re kell, zenére, fényképezés, menetrend gyors elérése (BKV, MÁV), esetleg némi böngészés. Nem kell igazából 50"-os kijelző, 56Ghz-es processzor meg 34GM RAM és társai...
Tehát lényegében az igényeket jelentősen lejjebb vettem és természetesen alsóbb árkategóriájú telefonokat nézegetek jelenleg.
Jelenleg ők versenyeznek:
Nokia C6-00
Nokia N97
Samsung S8500
Samsung Galaxy 3
LG Optimus

Jelenleg ők 4-en, tudom, most mindenki rávágná, hogy Wave, de azért drágállom már őt is, bár tényleg jó választásnak tűnik.
C6-00 a fizikai qwerty és a havi 4500Ft-os ára miatt nagyon tetszik, bár a tesztekben nem túlzottan dícsérik.
N97 szintén a fizikai qwerty miatt, viszont jobb az anyaghasználat a C6-nál, de ő már havi 7000Ft lenne.
A Wave pedig azért tényleg eléggé jó választás lenne, de ő már megint egy pöppet drága, havi 5335Ft-ból jönne ki. Mondjuk azért az N97-et veri és olcsóbb annál.
Galaxy 3 pedig a "kicsi", olcsó, de Androidos, legfőképpen ezért esik a versenyzők közé, mert havi 4505Ft-ból lenne meg.
Az Optimus árban nagyon jó végülis, Android előny neki nagyon.

Jelenleg azért nézelődöm inkább ebben az olcsóbb kategóriában, mert jelenleg így is van már 2 előfizetésem (ECO, MédiaMánia S) és egy Pulse-om. Alaphangon így is havonta 11K-t fizetek a T-nek. Sajnos a mostani készülékkel nagyon befürödtem, pedig eléggé ígéretesnek indult. Nincs rá értelmes ROM, lassú, fagy, újraindul, stb... elegem van belőle, váltani szeretnék.

Mindennek fényében mit mondtok? Netán nézegessek meg más lehetőségeket is?
Természetesen mindenféleképpen részletfizetéssel kellene valami, nem kell feltétlen a T-től, de havi maximum olyan 5,5K-ból szeretném kihozni maximum 12 hónapon keresztül, a kezdőrészlet lehet akár 20-30K is.
Nagyon szépen köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"

(#16871) pit stop válasza Klemens (#16870) üzenetére

pit stop
(senior tag)

Ha a két samsungot nézed, akkor középmegoldásnak jó lehet Samsung 723 Wave. Kijelzője olyan mint galaxy3 de tudása azért jobb többmindenben, s ha s8500-nál nem zavar bada akkor ennél se (gondolom). Tehát kamara mint s8500, kijelzője mint galaxy3, alapja meg kettő között kb.

Lg optimus így magában ha jól tudom elég tág fogalom :)
Többihez nem akarok úgy szólni hogy nem vagyok közöttük toppon.

(#16872) Klemens válasza Klemens (#16870) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Optimus miatt már 5-en. :D

pit stop: A Wave 723 nem bejövős kinézetre. Az Optimus miért tág fogalom? Szerintem egyértelmű, hogy nem az Optimus 7-re gondoltam. :D

[ Szerkesztve ]

(#16873) pit stop válasza Klemens (#16872) üzenetére

pit stop
(senior tag)

Nem csak a GT540 Optimus (bár gondolom hogy arra gondolsz), hanem más telefonokra is rásüti már jól bevált nevet LG. Címlap-keresőbe beírod optimus akkor látszik :)
De nem kötözködni akartam.

(#16874) Karma válasza pit stop (#16871) üzenetére

LOGOUT blog

Ne humorkodjunk már, hogy lenne a 723 összemérhető a Galaxy 3-mal?
Komolyan kérdezem.

(#16875) Klepti válasza Klemens (#16870) üzenetére

Klepti
(tag)

A két Symbianos Nokia esetében szerintem nem éri meg a többletet az N97, legalábbis nekem nem ér annyit az exkluzívabb burkolat kb..
A két Androidos versenyző közül szerintem az Optimus a jobb (nekem fontos a 3D grafikus gyorsító chip).
A net és a kamera miatt a c6-00, de csak ha nem kell neked csili-vili op. rendszer.
De ha mégis belefér, akkor természetesen a Wave.
Remélem tudtam valamit segíteni.

(#16876) zoo78

zoo78
(újonc)

Hali!

Tudom, hogy nem ez a megfelelő fórum, de nem akartam keresgéléssel tölteni az időt,viszont sürgős a dolog.
Le akartam menteni az adataimat a jelenlegi N70-ről, hogy biztos megmaradjon mire megjön az új DHD-m. Elsőre igen, azután már soha nem látja a PC Suite a telót. USB gyári adatkábelt használtam. Másikat (6230i) simán felismeri és már garázdálkodhatok is a telóban.
Tippek, hogy mi lehet a probléma? Esetleg a teló hülyült meg? Már frissíteni is kellett volna, még nem volt rá példa az elmúlt 5 év alatt. Ez közrejátszhat (nem hinném)?
Szóval várom a javaslatokat.

(#16877) dj.ferhat válasza Klemens (#16870) üzenetére

dj.ferhat
(újonc)

Esetleg SE Xperia X8-on nem gondolkoztál?

A térerő olyan, ahogy a mesék kezdődnek: egyszer volt, hol nem volt... // Ha sürgős itt elérsz: 06-70-285-39-10, 06-30-477-40-39 (:

(#16878) albiosz válasza Klemens (#16870) üzenetére

albiosz
(fanatikus tag)

N97 mini akkor már. Olcsóbb és jobb! :)

(#16879) LA_COSTE válasza pit stop (#16853) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

T-Mobile-nál volt kirakva, ott néztem meg.

(#16880) roti86 válasza dj.ferhat (#16877) üzenetére

roti86
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom az az AF nélküli kamera miatt esett ki :U

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://href.hu/x/jfl8 | apróhirdetéseim: http://href.hu/x/9ok5 | Aki privát üzenetre nem válaszol az láma!

(#16881) R3n3g4T válasza zoo78 (#16876) üzenetére

R3n3g4T
(tag)

Szia!
Nem tudom segít-e,de nálam is többször előfordult,hogy begárgyult a telefon amikor rá dugtam a PC-re.
Ilyenkor vagy az segített,hogy restartoltam a PC-t vagy a telefont...esetleg mindkettőt.
Amúgy a PC suite-ot már leváltotta az OVI suit,próbáld azzal.

A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.

(#16882) LA_COSTE válasza Klemens (#16870) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Szerintem egyértelmű, hogy a Wave, nehogy a havi törlesztőrészlet döntse el. Az N97 már régi ahhoz, hogy előre két évre te jól járjál vele. Ha az árban gondolkoznék a Te helyedben az Optimus vagy a Wave közül választanék.

(#16883) Klemens válasza Klepti (#16875) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, ezzel én is így vagyok, igazából jelenleg azt sem tudom, hogy az N97-ez miért tettem a versenyzők közé, mert ára miatt is alapból kilőve. :D
Az Optimus nekem azért nem annyira bejövős, mert "csak" 3"-os a kijelzője, 3,5" után az nagyon kicsi. Amúgy semmi bajom nincs vele.
Igazából nem kell feltétlen a "csilli-villi" rendszer, widgeteket (főleg időjárás) tudjak kipakolni, legyen rendes Facebook kliens, szaladjon rajta az Opera és az eBuddy.
Úgy érzem erre teljesen jó a C6-on levő Symbi is. Viszont elméletileg a C6 is kicsit lassúcska. A Wave-ben azért dübörög az 1Ghz-es proci, viszont a Bada-t nem ismerem egyáltalán és kamerában is ütős.

dj.ferha: Azért esett ki, mert annak is "csak" 3"-os a kijelzője és akkor már az Optimus.

albiosz: Igen-igen, a N97 mini amit néztem csak a minit lehagytam.

LA_COST: Mondtam, hogy egyértelmű, de fogalmam sincs melyikhez húzna a szívem. :(

(#16884) Karma válasza Klemens (#16883) üzenetére

LOGOUT blog

Ha eBuddy-t akarsz futtatni, felejtsd el a badát. Egyébként a Facebook vonalon is elég gyenge. A ZTE Blade-et miért ignorálod?

[ Szerkesztve ]

(#16885) roti86 válasza Klemens (#16883) üzenetére

roti86
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor várj még pár hónapot! Persze nem azt mondtam, hogy várj a végletekig, mivel mindig lesznek újabb készülékek, egy idő után hátha letisztázódik mit is szeretnél.Megértelek, hogy nehéz a döntés, kb. ugyanebben a cipőben járok én is! Ami még megfelelne az elvárásaidnak az az LG P500 Optimus One. A kérdés, hogy mikor kerül be a T kínálatába, külföldön már kapható a T-mobilenál.

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://href.hu/x/jfl8 | apróhirdetéseim: http://href.hu/x/9ok5 | Aki privát üzenetre nem válaszol az láma!

(#16886) krisztian112

krisztian112
(senior tag)

Én a Nokia C6-ot nemnagyon ajánlanám senkinek. Haveromnak olyan van. 2 hete vette és máris leakarja cserélni. A kijelző tejfölszürke feketéje és kicsi betekintési szöge borzalmas. Továbbá a telefon napi rendszerességeel újraindult, ez egy plusz kört jelentett a helyi T-mobilban. A rezisztív érintője sem egy mai eresztés 60k-ért. Ennyiért sztem már egy GT540et vegyél! Üdv

LG Optimus L9

(#16887) Janoex

Janoex
(tag)

sziasztok !
Döntöttem Omnia 2-röl váltok S8500-re.
(hardver és a kijelzö, és az új rendszer .ez kihívás lesz számomra ) :D

(#16888) gtamate2 válasza Klemens (#16870) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyan ezek a követelményeim voltak amikor telefont vettem, nekem a Galaxy 3-ra esett a választásom, mivel rühellem a rezisztív kijelzőt, és szerintem böngészésnél sokkal kényelmesebb kapacitívval böngészni. Valamint a galaxy 3 alapból lejátsza a divx-et. Ha a GPS-t nem akarod használni akkor abszolút jó vétel szerintem.
A kijelző nem a legjobb, de szerintem nem pixeles, mellette van ipod touch-om is, és igaz hogy annak szebb a kijelzője, viszont nekem kényelmesebb a galaxy-n netezni, mivel egy Delphy browsert leszedsz rá, és a kijelzőt csak lefelé kell tekerni, mivel a szöveget a képernyőhöz igazítja.
A lényeg ha nem akarsz komolyabb 3D alakalmazásokat használni és GPS-t sem akkor szerintem tökéletes. Egyeseknél viszont eldobálja a 3G alatt a térerőt, bár nálam ez soha nem fordult elő.

Live with Xperia ;)

(#16889) Klemens válasza Karma (#16884) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

A Blade azért esett ki, mert félek, hogy ugyan olyan lesz, mint a Pulse. Amikor bejött a Pulse, akkor nagyon olcsó überbrutálkirály olcsó Androidos telefon. Megvettem, de semmi értelmes ROM nincs rá. A kijelzőjét nagyon szeretem, de azon kívül egy kalap kaki. A Blade meg nem is tetszik.

krisztian112: Hát ez not good, GT540-ben nagyon zavar a 3"-os kijelző.

gtamate2: Nem sürgős a dolog, most adok egy utolsó esélyt a Pulse-nak a CyanogenMod 6.1.0 RC2-vel, hátha...

(#16890) sagesz93 válasza Klemens (#16889) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Minden telefon olyan lesz mint a pulse egy idő után.
Csak hát valamelyik hamarabb, valamelyik később.
Blade-re gyári froyo még lesz, szerintem ezek után már csak főzni fognak, de azt nagyon :) Nem véletlenül lett xda-n a "legjobb okostelefon."
Nekem volt pulse-om, szóval tudom mire gondolsz, blade más kategória :))
Pulse kijelzője nem egy nagy eresztés a blade után.

[ Szerkesztve ]

(#16891) Klemens válasza sagesz93 (#16890) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Jó, Blade után persze nem, de mert annak marha nagy felbontása van.
Nekem valahogy a Blade kinézetre annyira játéktelefon, meg a kamerája ennek is gagyi.

(#16892) drmosza

drmosza
(újonc)

Üdv Mindenkinek!

Új vagyok még, ezért bocs, ha bagatelnek tűnik az írás, de nem tudok választani a "sok okos" telefon közül. (Igaz, gyermek sem vagyok már, max. anyámnak)
Egyet tudok: tömegterméket nem kívánok venni, mert szeretem az egyedi dolgokat. Ezért vagyok nehéz helyzetben.
Egy kis segítséget kérek.

Üdv: drmosza

drmosza

(#16893) gtamate2 válasza drmosza (#16892) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

Első hozzászólában felsoroltakat meg kellene fogalmaznod. Mennyiért, mire használnád?

Live with Xperia ;)

(#16894) drmosza válasza gtamate2 (#16893) üzenetére

drmosza
(újonc)

Üdv Gtamate2!

Igazából Nokia- párti vagyok, (nem elvakult) de mostanában, végigolvasva sok tesztet nem nyerték meg tetszésemet e márka készülékei. Tudom, ez szubjektív. Kivétel ez alól az E7, de itthon még nem láttam. Szimpatikus a Blackberry Bold, HTC Desire is. E-mail, internet hozzáférés alap munkám miatt is. A többi már csak hab a tortán.
Ár: 100.000 rúpia max. :R

drmosza

(#16895) gtamate2 válasza drmosza (#16894) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

A tömegtermék alatt mit értessz? pl s5230?
Ezeket a telefonokat is millió számra gyártják amiket felsoroltál.

Live with Xperia ;)

(#16896) drmosza

drmosza
(újonc)

Arra akartam utalni a tömegtermék szóval, hogy olyan telefont szeretnék, amely kevés felhasználónak van......de lehet ez csak álom....

drmosza

(#16897) krisztian112 válasza Klemens (#16891) üzenetére

krisztian112
(senior tag)

Klemens: Sony ericsson x10 hez mitszólnál? T-nél 30 ezer kezdőrészlettel és havi 5100ért el lehet vinni.

LG Optimus L9

(#16898) Klemens válasza krisztian112 (#16897) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, maga a telefon havi 5100Ft, de tedd még hozzá a 2000Ft-os csomagot is, ami így már 7100Ft havonta, ami sok. :(

(#16899) LA_COSTE válasza drmosza (#16894) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

A HTC Desire nem tömegtelefon, én amellett szavaznék, de egy Motorola Defy is megtenné Neked. Olcsóbb is és jó is.

(#16900) LA_COSTE válasza Janoex (#16887) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Készülj fel a nagy váltásra! :)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.