Sziasztok!
50, max 60e Ft-ért szeretnék valamilyen normálisabb készüléket vásárolni. Egy Samsung Omnia 1 tudásával én meg is lennék elégedve. Új vagy jó állapotú alig használt készülék megvételét tervezem. Amiket szeretném, hogy tudjon:
- GPS
- Touch Screen
- WIFI
- Bluetooth
- Lehetőleg 5MP-nél nem kisebb kamera, kamerafénnyel (vakuval)
- Bővíthető memória
Ezen kritériumoknak az Omnia meg is felelne, az ára is OK, de érdekelne a Ti javaslatotok is, esetleg más alternatívák, amiket ajánlani tudtok.
Szétnézegettem már én is a legtöbb telefonnál találtam valamilyen kivetnivalót. Pl.:
- Egyszerűen nem tetszett
- NOKIA 5800 - Játéktelefon érzetet kelt, túl műanyag, nem elég masszív
- HTC Diamond 2 - Használtan is súrolja a költségvetés felső határát, nincs kamerafény, fix, nem bővíthető 4GB memória
- Samsung Omnia - a munkatársaménak kezd haldokolni az érintőképernyője, egyik sarkában alig érzékel és a többi helyen sem pontos többszöri kalibrálás után sem, időnként elmegy a hangja amit újraindítással lehet orvosolni, továbbá néha kifagy a GPS. Az érintőképernyős problémát elviekben 1500 Ft-ból orvosolni lehet.
Örülnék ha tudnátok ötletet adni. A felsorolt telefonok sincsenek kizárva, úgyhogy ha valaki azok közül érvelne valamelyik mellett, azt is megköszönöm.