2013. június 20., csütörtök

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

IT café

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

(#951) tiv83us válasza orichalcos (#950) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Oke, szorri, nem olvastam el, mert lattam, a SPOILER szot. Ettol fuggetlenul igy linkesitve jobban nez ki :DDD

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#952) orichalcos válasza tiv83us (#951) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

A spoiler az angol szöveghez van amit a spoiler szöveg után írtam. :)

De köszi a link rövidítést.

A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.

(#953) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bocs, hogy offolok, de a ME1 topik kisse kihalt, valaki tudna segiteni ezen a szegeny paran?
[link]

I should go.

(#955) orichalcos válasza tiv83us (#953) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Ejnye, moderátor offol? :DDD

Segítenénk, de mi a gond? :D

A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.

(#956) tiv83us válasza orichalcos (#955) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hat kene neki magyaritas a ME1-hez :D

Moat latom, elbaszcsisztam a linket, so here we go :DDD

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#958) Malachi

Malachi
(KORREKTOR)

sziasztok, mostantól sűrűbben is megfordulok errefelé, közeleg az IDŐ. :) hadd kérdezzek egy amatőr dolgot, melyik változatot éri meg legjobban megvenni? a CE 17k-ért ad annyi pluszt, amiért érdemes majdnem dupla árat fizetni? kösz a választ előre is!

(#959) Chabe89

Chabe89
(senior tag)

Itt megnézheted mi jár hozzá:

[link]

Valamint most még előrendelői bónusz is jár némelyik üzletben. Ezt itt nézheted meg:

[link]

Azt neked kell eldönteni, hogy megéri e vagy sem. :)

Origin/Steam: TavasziTekercs // GW2: TavasziTekercs.8319

(#960) Malachi válasza Chabe89 (#959) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

ezt olvastam, köszi, de az érdekelne inkább, milyen plusz letölthető tartalom jár a CE-hez, esetleg olyan küldetés ami csak abban lesz, extra DLC, ilyesmi. mint a BF3-nál az ingyenes Karkand az előrendelőknek. mert csak a könyv, zene és plusz páncél, fegyverek miatt nem venném meg a gyűjtőit.

[ Szerkesztve ]

(#961) v_tomy válasza Malachi (#960) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

Csak a fegyverek, robotkutya és az extra ruhák lesznek CE exkluzívak, a plusz karaktert azok is letölthetik majd akik a sima verziót veszik. Persze pénzért. De még így is olcsóbban fognak kijönni.

[ Szerkesztve ]

If you're still alive, grab some ammo! If you aren't, this message is irrelevant!

(#962) Malachi válasza v_tomy (#961) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

:R
erre voltam kíváncsi. akkor rendelem a normált.

(#963) Chabe89 válasza Malachi (#960) üzenetére

Chabe89
(senior tag)

Nyilván fel lett volna tüntetve, ha járna hozzá olyan tartalom, mint BF3 esetében a Karkand, de attól félek az efféle dolgokat itt csak utólag fogják adagolni, remélhetőleg ugyan abban a pontos rendszerben mint eddig.

(#964) Malachi válasza Chabe89 (#963) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

a CDG ezt írja - "Várhatóan lesznek ajándék DLC kódok a Mass Effect 3-hoz, a készletek erejéig, a normál és a Collectors változhathoz is." ez akkor az üzlettől függ, ahol árulják és nem a kiadótól?

(#965) Chabe89 válasza Malachi (#964) üzenetére

Chabe89
(senior tag)

Üzlettől függ szerintem, nem mindenhol lesz előrendelői tartalom szerintem. Mikor én kértem az értesítést még CDG-n sem volt. Ez még változhat a többi boltnál is.

(#966) Malachi válasza Chabe89 (#965) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

oké, kiderül. közben megtaláltam a lassan 1 éves mentéseimet az ME2-ből, szóval elleszek most egy kicsit a kimaradt kiegészítőkkel. :) Kasumi, Overlord, Shadow Broker, Arrival, ezekkel melegítek március elejéig. :C

(#967) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Hátha érdekel valakit rajtam kívül is. Írtam Cdgalaxis-nak hogy lesz-e csak kódjuk amit meg lehet venni:

"Tisztelt Csóka Lajos!

Előreláthatóan kapható lesz digitálisan is.
A rendelhetővé válás konkrét napja még nincs megadva, kérjük ezzel kapcsolatban figyelje honlapunkat, ill. amennyiben adot le értesítés kérést, úgy email fiókját is.

Tisztelettel:
CD Galaxis"

(#968) Iscariah válasza orichalcos (#967) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó hogy ilyen van.

Részemről viszont PFEJJ, játékot csak dobozából, OPTIKAI DISZKRŐL szeretek installálni ha már megvettem. A Mass effect meg legyen már meg a polcon ha már ilyen ultrára sikerült.. Szerintem :U

"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

(#969) Mery95

Mery95
(lelkes újonc)

Nagyon várom már. :))
Kíváncsi leszek, hogy milyen újítások lesznek benne, és mi marad a régi.
Addig meg csorgatom a nyálamat a videókra. :D

"Tell your friends we're coming for them." :)

(#970) orichalcos válasza Iscariah (#968) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

ÉN meg pont ellenkezőleg vagyok. Elég nekem a digitális játék. Úgysincs helyem a lemezeknek. :DDD

Na játék már befigyel originemben. :)

[link]

Hm, ha lenne konzolom,ilyet vennék, tuti.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#971) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Berosálok, Mass Effect iOS-re:

[link]

[link]

[link]

(#972) Wizard of Oz

Wizard of Oz
(fanatikus tag)

Commander Shepard is Still Alive :DDD

Steam: TheWizard0fOz

(#973) v_tomy válasza Wizard of Oz (#972) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

Ment a kedvencek közé, a másik Shepard dal mellé. :D

If you're still alive, grab some ammo! If you aren't, this message is irrelevant!

(#974) Rossi

Rossi
(őstag)

Volt már? :))

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#975) orichalcos válasza Rossi (#974) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Csak kettővel előtted. :)

(#976) Rossi válasza Rossi (#974) üzenetére

Rossi
(őstag)

Látom volt, csak figyelmetlen vagyok... :DDD

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#977) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na mivan lurkok, 5 nap es demo :))

[link] :Biztos nepszeru leszek a lanyismeroseim koreben/ DDD

Valentin nap :D

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#978) Mery95

Mery95
(lelkes újonc)

Hàt èn is valószínûleg ezzel leszek elfoglalva. :)
A baràtom mèg nem biztos hogy tudja... :U
Jò a dal. :D

(#979) Malachi válasza tiv83us (#977) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

mi csak szerdán valentinozunk majd, hála a jó égnek. a sors keze van ebben, én tudom! ;]

(#980) Mery95

Mery95
(lelkes újonc)

A demoròl holtudhatok meg mèg többet?

(#981) Malachi válasza Mery95 (#980) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

én egy facebook likeot nyomtam a gémre, ott azért elég aktuális és friss infók vannak mindig. meg hát ott a masseffect.com is, ha a fecebook nem oké.

(#982) orichalcos válasza Mery95 (#980) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Facebook, vagy bioware fórum. De figyeljétek origin-t is mert onnan lehet majd leszedni a demot.

(#983) Chabe89

Chabe89
(senior tag)

Nocsak mit találtam :)

Holnap ha minden igaz, jön a femshep trailer.

[ Szerkesztve ]

(#984) Akra_hu

Akra_hu
(lelkes újonc)

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Hát azt hiszem a legszebb Unreal 3.0 játék lett. :R

(#985) Chabe89

Chabe89
(senior tag)

Igen! Mondjuk egyszerűbb lett volna belinkelni a megújult oldalt ott mindenki kedvére csemegézhet.

[link]

(#986) woland_y2k válasza Chabe89 (#983) üzenetére

woland_y2k
(PH! félisten)

ooo, ez nagyon f@sza lesz! :C

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#987) orichalcos válasza woland_y2k (#986) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Bazz kell a játék.Most.

(#988) Malachi válasza Chabe89 (#983) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

csámm! látszik, hogy finomítottak a karakter és a fegyverek testre szabhatóságán, ez mindenképp baromi jó. kikockáztam, hehe - jó, hogy minden skill 6 egyforma szint és 1-1 pontot ér, a négyestől pedig tovább bomlik a skill tree és nem csak 2 választási lehetőség van, mint eddig (duration vagy power) hanem mint a 6 további eltér valamiben.

marha jó lesz na.

(#989) Tibicsucsu

Tibicsucsu
(tag)

Fegyverhangok iszonyat jók és az is nagy királyság, amikor egyszerre több gránátod dob oda. A másodikból nagyon hiányoltam a gránátot annak ellenére, hogy sztem az első részben nagyon béna volt. Szebb is lett a játék. Legyen minimum 40 óra és elégedett leszek.

(#990) Chabe89

Chabe89
(senior tag)

Aki olvasta a könyvet annak Spoiler lehet a következő:

Régebben volt egy cikk amin állítólag Kai Leng szerepelt.

Most az egyik videóban is felfedeztem

(#991) orichalcos válasza Chabe89 (#990) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

:C :Y :R

(#992) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

[link]

(#993) Chabe89 válasza orichalcos (#992) üzenetére

Chabe89
(senior tag)

oric, oric :DDD

(#994) woland_y2k válasza orichalcos (#992) üzenetére

woland_y2k
(PH! félisten)

:Y

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#995) orichalcos válasza Chabe89 (#993) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

:DDD

Ha zavarja moderátorokat nyugodtan töröljék, de ha jól tudom hivatalos EA rendezvényen volt a hölgyemény, szóval akár maradhat is. :DDD

(#996) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Viszont van egy kép ami bőven 18+-os, amin viszont vannak aggasztó dolgok.

"DAII egyik vezeto munkatarsa, aki arrol beszel, hogy utal jatekokkal jatszani, le kellene az egeszet egyszerusiteni, egy fast forward butonnal, es van egy kep a baldurs gate II-bol es a DAII-ból, az BA-ban lehet valasztani 16 valaszt beszelgetes kozben, a DA-ban meg harmat.

Meg elmondja, hogy a meleg shepardot ajanlja jatszani, mert az sokkal tobb erzelmet mutat be, mint a normalis, illetve még azt is írja, hogyha nem meleg shepi leszel, a hajón akkor is tanúja leszel egy-két meleg viszonynak." :F

(#997) Malachi válasza orichalcos (#996) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

hja ezt valami nőci nyilatkozta, nem tudom milyen vezető pozícióban, már az első hírek között megvolt valamikor. érzelmek, marhaság. elég epic a sztori anélkül is, eddig sem az érzelmek adták el a játékot.

szerk.: mármint azt nyilatkozta, hogy lesz meleg Shep és leszbi női Shep.

[ Szerkesztve ]

(#998) v_tomy

v_tomy
(fanatikus tag)

Nagyon jó, hogy Shepardot kismillió módon ki lehet színezni, de mi van a társakkal?

(#999) Chabe89

Chabe89
(senior tag)

Na akkor aki "elferdül" a fedélzeten az a végén meg fog halni ;]

(#1000) orichalcos válasza Chabe89 (#999) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

:C

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.