Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Téma összefoglaló
Oke, szorri, nem olvastam el, mert lattam, a SPOILER szot. Ettol fuggetlenul igy linkesitve jobban nez ki 
[ Szerkesztve ]
I should go.
A spoiler az angol szöveghez van amit a spoiler szöveg után írtam. 
De köszi a link rövidítést.
A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.
Bocs, hogy offolok, de a ME1 topik kisse kihalt, valaki tudna segiteni ezen a szegeny paran?
[link]
I should go.
Ejnye, moderátor offol? 
Segítenénk, de mi a gond? 
A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.
Hat kene neki magyaritas a ME1-hez 
Moat latom, elbaszcsisztam a linket, so here we go 
[ Szerkesztve ]
I should go.

Wizard of Oz
(fanatikus tag)

Malachi
(KORREKTOR)
sziasztok, mostantól sűrűbben is megfordulok errefelé, közeleg az IDŐ.
hadd kérdezzek egy amatőr dolgot, melyik változatot éri meg legjobban megvenni? a CE 17k-ért ad annyi pluszt, amiért érdemes majdnem dupla árat fizetni? kösz a választ előre is!

Chabe89
(senior tag)

Malachi
(KORREKTOR)
ezt olvastam, köszi, de az érdekelne inkább, milyen plusz letölthető tartalom jár a CE-hez, esetleg olyan küldetés ami csak abban lesz, extra DLC, ilyesmi. mint a BF3-nál az ingyenes Karkand az előrendelőknek. mert csak a könyv, zene és plusz páncél, fegyverek miatt nem venném meg a gyűjtőit.
[ Szerkesztve ]

v_tomy
(fanatikus tag)
Csak a fegyverek, robotkutya és az extra ruhák lesznek CE exkluzívak, a plusz karaktert azok is letölthetik majd akik a sima verziót veszik. Persze pénzért. De még így is olcsóbban fognak kijönni.
[ Szerkesztve ]
If you're still alive, grab some ammo! If you aren't, this message is irrelevant!

Malachi
(KORREKTOR)

erre voltam kíváncsi. akkor rendelem a normált.

Chabe89
(senior tag)
Nyilván fel lett volna tüntetve, ha járna hozzá olyan tartalom, mint BF3 esetében a Karkand, de attól félek az efféle dolgokat itt csak utólag fogják adagolni, remélhetőleg ugyan abban a pontos rendszerben mint eddig.
Origin/Steam: TavasziTekercs // GW2: TavasziTekercs.8319

Malachi
(KORREKTOR)
a CDG ezt írja - "Várhatóan lesznek ajándék DLC kódok a Mass Effect 3-hoz, a készletek erejéig, a normál és a Collectors változhathoz is." ez akkor az üzlettől függ, ahol árulják és nem a kiadótól?

Chabe89
(senior tag)
Üzlettől függ szerintem, nem mindenhol lesz előrendelői tartalom szerintem. Mikor én kértem az értesítést még CDG-n sem volt. Ez még változhat a többi boltnál is.

Malachi
(KORREKTOR)
oké, kiderül. közben megtaláltam a lassan 1 éves mentéseimet az ME2-ből, szóval elleszek most egy kicsit a kimaradt kiegészítőkkel.
Kasumi, Overlord, Shadow Broker, Arrival, ezekkel melegítek március elejéig. 
Hátha érdekel valakit rajtam kívül is. Írtam Cdgalaxis-nak hogy lesz-e csak kódjuk amit meg lehet venni:
"Tisztelt Csóka Lajos!
Előreláthatóan kapható lesz digitálisan is.
A rendelhetővé válás konkrét napja még nincs megadva, kérjük ezzel kapcsolatban figyelje honlapunkat, ill. amennyiben adot le értesítés kérést, úgy email fiókját is.
Tisztelettel:
CD Galaxis"
Jó hogy ilyen van.
Részemről viszont PFEJJ, játékot csak dobozából, OPTIKAI DISZKRŐL szeretek installálni ha már megvettem. A Mass effect meg legyen már meg a polcon ha már ilyen ultrára sikerült.. Szerintem 
"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

Mery95
(lelkes újonc)
Nagyon várom már. 
Kíváncsi leszek, hogy milyen újítások lesznek benne, és mi marad a régi.
Addig meg csorgatom a nyálamat a videókra. 
"Tell your friends we're coming for them." :)

v_tomy
(fanatikus tag)
Ment a kedvencek közé, a másik Shepard dal mellé. 
If you're still alive, grab some ammo! If you aren't, this message is irrelevant!

Rossi
(őstag)
Volt már? 
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”
Csak kettővel előtted. 

Rossi
(őstag)
Látom volt, csak figyelmetlen vagyok... 
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”
Na mivan lurkok, 5 nap es demo 
[link]
iztos nepszeru leszek a lanyismeroseim koreben/ DDD
[ Szerkesztve ]
I should go.

Mery95
(lelkes újonc)
Hàt èn is valószínûleg ezzel leszek elfoglalva. 
A baràtom mèg nem biztos hogy tudja... 
Jò a dal. 

Malachi
(KORREKTOR)
mi csak szerdán valentinozunk majd, hála a jó égnek. a sors keze van ebben, én tudom! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Mery95
(lelkes újonc)
A demoròl holtudhatok meg mèg többet?

Malachi
(KORREKTOR)
én egy facebook likeot nyomtam a gémre, ott azért elég aktuális és friss infók vannak mindig. meg hát ott a masseffect.com is, ha a fecebook nem oké.
Facebook, vagy bioware fórum. De figyeljétek origin-t is mert onnan lehet majd leszedni a demot.

Chabe89
(senior tag)
Holnap ha minden igaz, jön a femshep trailer.
[ Szerkesztve ]

Akra_hu
(lelkes újonc)

Chabe89
(senior tag)
Igen! Mondjuk egyszerűbb lett volna belinkelni a megújult oldalt ott mindenki kedvére csemegézhet.

woland_y2k
(PH! félisten)
ooo, ez nagyon f@sza lesz! 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
(#987) orichalcos válasza woland_y2k (#986) üzenetére
Bazz kell a játék.Most.

Malachi
(KORREKTOR)
csámm! látszik, hogy finomítottak a karakter és a fegyverek testre szabhatóságán, ez mindenképp baromi jó. kikockáztam, hehe - jó, hogy minden skill 6 egyforma szint és 1-1 pontot ér, a négyestől pedig tovább bomlik a skill tree és nem csak 2 választási lehetőség van, mint eddig (duration vagy power) hanem mint a 6 további eltér valamiben.
marha jó lesz na.

Tibicsucsu
(tag)
Fegyverhangok iszonyat jók és az is nagy királyság, amikor egyszerre több gránátod dob oda. A másodikból nagyon hiányoltam a gránátot annak ellenére, hogy sztem az első részben nagyon béna volt. Szebb is lett a játék. Legyen minimum 40 óra és elégedett leszek.

Chabe89
(senior tag)
Aki olvasta a könyvet annak Spoiler lehet a következő:
Régebben volt egy cikk amin állítólag Kai Leng szerepelt.
Most az egyik videóban is felfedeztem

Chabe89
(senior tag)
oric, oric 
(#994) woland_y2k válasza orichalcos (#992) üzenetére

woland_y2k
(PH! félisten)

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Ha zavarja moderátorokat nyugodtan töröljék, de ha jól tudom hivatalos EA rendezvényen volt a hölgyemény, szóval akár maradhat is. 
Viszont van egy kép ami bőven 18+-os, amin viszont vannak aggasztó dolgok.
"DAII egyik vezeto munkatarsa, aki arrol beszel, hogy utal jatekokkal jatszani, le kellene az egeszet egyszerusiteni, egy fast forward butonnal, es van egy kep a baldurs gate II-bol es a DAII-ból, az BA-ban lehet valasztani 16 valaszt beszelgetes kozben, a DA-ban meg harmat.
Meg elmondja, hogy a meleg shepardot ajanlja jatszani, mert az sokkal tobb erzelmet mutat be, mint a normalis, illetve még azt is írja, hogyha nem meleg shepi leszel, a hajón akkor is tanúja leszel egy-két meleg viszonynak." 

Malachi
(KORREKTOR)
hja ezt valami nőci nyilatkozta, nem tudom milyen vezető pozícióban, már az első hírek között megvolt valamikor. érzelmek, marhaság. elég epic a sztori anélkül is, eddig sem az érzelmek adták el a játékot.
szerk.: mármint azt nyilatkozta, hogy lesz meleg Shep és leszbi női Shep.
[ Szerkesztve ]

v_tomy
(fanatikus tag)
Nagyon jó, hogy Shepardot kismillió módon ki lehet színezni, de mi van a társakkal?

Chabe89
(senior tag)
Na akkor aki "elferdül" a fedélzeten az a végén meg fog halni ![;]](/dl/s/v1.gif)