2013. május 21., kedd

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

IT café

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

(#7601) icon válasza hiroki (#7590) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Most néztem meg...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

(#7602) S.Richard

S.Richard
(lelkes újonc)

Elvoltak a fiúk.. :D [link] Ezt csak úgy.. :) [link]

[ Szerkesztve ]

Origin: SRichardHUN

(#7603) KubanitoS válasza S.Richard (#7602) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Most már biztosan jobbat fogok aludni ma.

Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

(#7604) leviske válasza S.Richard (#7602) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ha már pózerkedés.

(#7603) KubanitoS: Jajj már, csak hülyülünk.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#7605) KubanitoS válasza leviske (#7604) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Nyugi, én is. ;]

(#7606) Wizard of Oz

Wizard of Oz
(tag)

Új hétvége: Operation Savage

Steam: TheWizard0fOz

(#7607) baluka26

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Komoly kihívás, pár hete még prámillió Brute meg Banshee volt terítéken, most meg már trooper?!

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#7608) leviske válasza baluka26 (#7607) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kevés a helyszín, a feladat és az ellenfél

így nehéz hosszú távon bent tartani a multiban az embereket. egy-egy haveri kör még csak-csak elvan, de totál ismeretlenekkel tényleg unalmassá válik a játék idővel

Ha lesz új dlc, az is megint kb 1 hétre fogja talán feldobni az életet, de miután várhatóan új feladatot nem hoz, így még az sem biztos.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#7609) baluka26 válasza leviske (#7608) üzenetére

baluka26
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát én is csak veletek játszom már.
Ketten a silver izgalmas :)

As the window open, I release everything that corrode inside of me.

(#7610) janos666

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van már valami hír DLC-kkel kapcsolatban?

Monitor, TV, projektor, kamera és nyomtatókalibrálást vállalok. +36 30 577 1994 Ph-s apróhirdetés: http://goo.gl/HEhZw | Eladó 2db bontott H7 xenon izzó+traf.

(#7611) Vinyard# válasza Wizard of Oz (#7591) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Én erről nem tudok. Ezt honnan veszed?

A dark energy-s befejezés gyakorlatilag tuti, hogy nem a szivárgott forgatókönyvben volt...ezt már jóval azelőtt elvetették. Eleve, csak a ME 1-ben foglalkoznak vele, de a Kaszások semmilyen utalás szintjén nincsenek összekapcsolva a dark energy-vel (legalábbis nekem nem rémlik), és Sovereign már ott azokat az "evolúció csúcsos" dumákat löki, mint Harbinger, max utóbbi némileg szofisztikáltabban.
Ráadásul a ME2-ben gyakorlatilag elfelejtődött a dark energy, pedig annak írásában is nyakig benne volt Drew, akitől végülis az egész koncepció származik.

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#7612) janos666 válasza Vinyard# (#7611) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az ME1-ben egy napnak is felfogható gömb szerűségben látunk egy Reper-t (dekódolt jeladó látomás vége). Az ME2-ben pedig Tali beszél róla (hangos naplók szerte szét az egyik bolygón, ahol rátalálunk).

És szerintem változott egy kicsit a Reaper-ek emberek felé közölt önképe az első két rész közt (a harmadikban már kussoltak...). Sovering még magabiztos, Istenség, vagy legalább próféta féleségként állította be magát, míg Harbinger inkább csak beképzeltnek tűnt magasztos célokkal (számomra). Előbbi engem még elbűvölt, mondhatni el is csábított, mint Sarent-t, utóbbi inkább izmos, de esendő halandónak hatott valami közepes horderejű misszióval és kicsinyes bosszúvággyal.

[ Szerkesztve ]

Monitor, TV, projektor, kamera és nyomtatókalibrálást vállalok. +36 30 577 1994 Ph-s apróhirdetés: http://goo.gl/HEhZw | Eladó 2db bontott H7 xenon izzó+traf.

(#7613) Wizard of Oz válasza Vinyard# (#7611) üzenetére

Wizard of Oz
(tag)

:F Nem írtam sehol, hogy benne volt.

szerk.: ja látom, a kiszivárgott befejezésre linkeltem a dark energy befejezést, akkor én néztem be tényleg.

[ Szerkesztve ]

(#7614) Vinyard# válasza janos666 (#7612) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Tényleg, a naplóbejegyzések már kimentek a fejemből :( Mindenesetre közel sem kap olyan szerepet a téma, mint az első részben.

Ami a Kaszásokat illeti: Ebben van valami, de azt is vedd bele, hogy ez kb. azért van, mert az első részben még ismeretlen gépistenek voltak, aztán a második részben már úgy toltad ellenük, hogy szétrúgtál egy böszme nagy Kaszás segget, ráadásul még fel is támadtál... :DDD kicsit te magad érezhetted inkább legyőzhetetlennek.
Szal ebből csak azt akarom kihozni, hogy ha fordított sorrendben kaptuk volna a szövegeket, kb. szerintem ugyanaz lett volna az érzésünk, mint így...a történtek változtatták meg a szavak súlyát.

De ettől függetlenül a Kaszásokkal kapcsolatos koncepció nem változott semmit.
Sovereign szavai:
"-Organic civilizations rise, evolve, advance, and at the apex of their glory they are extinguished.
-Your civilization is based on the technology of the mass relays. Our technology. By using it, your civilization develops along the paths we desire. We impose order on the chaos of organic evolution.
-We are eternal, the pinnacle of evolution and existence....We are the end of everything. We are each a nation - independent, free of all weakness."

A lényeg asszem érthető. ÉS akkor erre a lényegre tökéletesen ráilleszthetők Harbinger mondatai:
"Evolution cannot be stopped.
I am the Harbinger of your perfection. We are the Harbinger of your destiny.
We are superior. We are your genetic destiny.

Human, you’ve changed nothing. Your species has the attention of those infinitely your greater. That which you know as Reapers are your salvation through destruction."

Valamint:
"Your worlds will become our laboratories.
The experiments will continue, Shepard.
Take what is useful, destroy the rest."

Különben meg azért is változhatott az önképük az emberek felé, mert volt egy ember, aki jól odapörkölt nekik: Shepard. Eleinte persze, hogy legyőzhetetleneknek hitték magukat, annyi ciklus után, mindig csak győztek-győztek és győztek, aztán jön egy ilyen nyikhaj kis emberke, aki kicsinálja az egyik legősibb és leghatalmasabb Kaszást...majd a miután meghal, és nem tudják megszerezni a testét, feltámad, még több, egyre több borsot tör az orruk alá. Biztos, hogy nem számítottak arra, hogy Shepard egymaga ennyi gondot fpg okozni nekik, ezért is volt Harbinger néha durcis óvodás. :D

Gondolom nem véletlen akarták nagyon megszerezni a szétégett-szétfagyott testét...

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#7615) Vinyard# válasza Wizard of Oz (#7613) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Nein, te írtad, hogy javítsunk ki ha tévedsz, de ezek voltak az eredeti döntési lehetőségek, amik végül bekerültek a játékba. Én erre írtam, hogy erről nem tudok...mert ez majdnem biztosan nem így volt. Elég egyértelműen mondták a készítők anno, hogy a szivárgás miatt december találták ki az új befejezést.

Vagy abban a ipad-os alkalmazásban volt szó róla, nem is tudom már....

[ Szerkesztve ]

(#7616) Wizard of Oz válasza Vinyard# (#7615) üzenetére

Wizard of Oz
(tag)

Ez van a kiszivárgott scriptben:

"Take my hand.

A simple mistake. The Citadel is part of me.
It's energy can be released as a destructive force. Organics will prevail at our expense. All synthetic life will succumb.
As will much of the technology your kind rely on.
Including the relays you depend upon.
Harness the Crucible's energy. Use it to take control of the ones you call the Reapers.
Correct... though he could never have taken control, as we already controlled him.
You will become the catalyst. You will continue the cycle as you see fit.
Correct.
There is one other solution.
You may combine the synthetic and the organic.
Add your energy, your essence, with that of Crucible. The resulting chain reaction will transform both of our kind.
We synthetics will become more like you, and organic life will become like us.
But you must choose.
But you must act. I can't proceed.
Go. If you don't, the cycle will continue, but I will no longer control the Reapers.

What... where is this?
And who are you, exactly?
I thought the Citadel was the Catalyst.

I don't understand.

And the other choice?
Control? So the Illusive Man was right.
What would happen to me?
And the Reapers will obey me?"

plusz:

"his is the Citadel. Where I live.
I am the Catalyst.
I was created eons ago to solve a problem.
To prevent organics from creating an AI so powerful that it would overtake them and destroy them.
Not exactly. The Reapers harvest fully developed civilizations, leaving the less developed ones intact.
Just as we left your species when we were here last.
We harvested them. We brought order to the chaos.
We helped them ascend and become one of us, allowing new life to flourish, while preserving the old life forever in Reaper form.
Impossible. Organics will always trend to a point of technological singularity. A moment in time where their creations outgrow them.
Conflict is the only result, and extinction the consequence.
My solution creates a cycle which never reaches that point. Organic life is preserved.

There is hope. Maybe more than you know.

You have choice. More than you know.
The fact that you are standing here, the first organic to do so in countless cycles, proves this.
Just as it proves my solution is no longer valid.
A new solution must be found.
The Crucible has altered my function. I can't proceed.
I can only guide you in it's use.
Correct. But the probability of singularity occurring again in the future is certain.
It is a very elegant solution. And a path you have already started down.
The harvesting will cease. It will be a new ascension, for synthetic and organic life.
What problem is that?
But that's exactly what you're doing.

But you killed the rest...

I think we'd rather keep our own form.

But you're taking away our future. Without future, we have no hope.
Without hope... we might as well be a machine... programmed to do what we're told.

The defining characteristic of organic life is that we think for ourselves. Make our own choices.
You take that away and we might as well be machines just like you.

So now what?

But the Reapers will be dead?
So we'll just... go on living, together?

You could never understand.
We don't want to be preserved!"

Ott a Catalyst és a destroy, control synthesis befejezések.

[ Szerkesztve ]

(#7617) janos666

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nosztalgiázgatok a Dcotrow Who 2005-ös évadjából és vicces a párhuzam az S01E12 - Bad Wolf epizód és a Mass Effect bizonyos elemei közt:

They've been hiding. My Masters, hiding in the dark space.
Watching and shaping the Earth, so many years.
Always been there, guiding humanity. Hundreds and hundreds of years.

Kép arról, aki ezt mondja.

Ez már majdnem olyan jó, mint a Lexx és a későbbi BSG egyes gyanús hasonlóságai. ;]

(#7618) Vinyard# válasza Wizard of Oz (#7616) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Ehhh...hát ez csodálatos, ha valóban onnan származik. :( Ugyanolyan értelmetlen, mint a jelenlegi verzió. Még egy forráslinket adnál esetleg?

Ezek szerint vagy rosszul emlékeztem, vagy a készítők magyaráztak valamit nagyon félre a befejezés módosításával kapcsolatban.....végülis, teljesen mindegy. :(((

(#7619) Wizard of Oz válasza Vinyard# (#7618) üzenetére

Wizard of Oz
(tag)

Forrás

Eredetileg a NeoGafre került ki, de azt töröltette a BioWare.

[ Szerkesztve ]

(#7620) Vinyard# válasza Wizard of Oz (#7619) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Köszönöm.

(#7621) Televan

Televan
(őstag)

Most így utólag bele gondolva , Drew Karpyshyn nagyon hiányzott a harmadik részből. A harmadik rész már csak a profitról szólt, az igényes munka mellőzésével.
És ha nincs a vége miatt a nagy felháborodás, akkor a multis pályákat is pénzért adták volna ki. Bár tudjuk , hogy rengeteg multiplayer -nél meg ez csapta volna ki a biztosítékot.
A Mass Effect 3 összességében hozta az elvárt profitot, de a további bevételek elég kétségesek. A single -t kedvelőknek(mint jómagam), az ext cut dlc után , talán el tudnak adni pár dlc. De a mutltiplayereknél már nincs visszaút. Ők nekik már free dlc formájában kell biztosítani a pályákat és a karaktereket. Bár ott is kezdenek lassan kifogyni az ötletekből.
Nem tudom mi lesz a Mass Effect jövője, ha egyáltalán még van neki.

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#7622) KubanitoS válasza Televan (#7621) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Great job, Sherlock. ;] :P

(#7623) Televan válasza KubanitoS (#7622) üzenetére

Televan
(őstag)

Ez csak egy belülről mardosó gondolat volt. Ami most lehet, hogy a nagy meleg hatására tört a felszínre. :B

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#7624) KubanitoS válasza Televan (#7623) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Ez a gondolat engem a játék befejezése óta mardos és sajnos nem lehet levezetni a fejlesztőkön. :DDD

(#7625) WonderCSabo válasza janos666 (#7617) üzenetére

WonderCSabo
(Szakértő)
LOGOUT blog

Milyen hasonlóságok? Én nem ismerem a Lexxet, a BSG:TRS-et viszont imádom, szóval ne tessék bántani! :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#7626) janos666 válasza WonderCSabo (#7625) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"I have been gifted to see into the old circles of time. [...] This is happened before. It will happen again."

Erről beugrik valami? ;]

És ott van még az Insect War és a BSG féle Cylon háború...
Véletlen sem copy-past, mert a Lexx-hez még hasonló sem létezik. És a kanadaiak is sok story-hoz merítettek ötletet másból, de legalább jól kifacsarták közben. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7627) Polllen válasza janos666 (#7626) üzenetére

Polllen
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A BSG alapkonfliktusa egyezik, de kb. ennyi a hasonlóság. És ez az alap megvolt már a majmok bolygójában is.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#7628) janos666 válasza Polllen (#7627) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak azt mondom, hogy szerintem Moore is nézte a Lexx-et is, nem csak a Star Trek-et, ahogy én is néztem mind a hármat. ;)

(#7629) WonderCSabo válasza janos666 (#7626) üzenetére

WonderCSabo
(Szakértő)
LOGOUT blog

All [of] this has happened before, and [it] will happen again...again...again...again...again...again...again...

Az az igazság, hogy már mindent megírtak. :) Ezek a dolgok meg sokszor direkt referálnak a másikra.

(#7626) janos666: Nem, nem láttam.

[ Szerkesztve ]

(#7630) janos666 válasza WonderCSabo (#7629) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy láttad a God bless America-t? Na ott úgy bepofáznak a BSG fanoknak, hogy még én is majdnem hátraborultam fotelestől. :))

(#7631) zolee0307

zolee0307
(senior tag)

Sziasztok!

Az ME3-hoz mennyire kell tudni az angolt, mert szeretném elkezdeni, de sajnos már nem olyan jó az angolom, megkopott sajnos. Érdemes így is elkezdeni a game-t?

Eddig vártam a magyarosításra, és csináltam addig 2 fullos végigjátszást, csak már nagyon kiváncsi vagyok, mert az első két rész nagyon bejött.

(#7632) Polllen válasza zolee0307 (#7631) üzenetére

Polllen
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel a vége úgyis össze fog zavarni, így annyira nem kell sok angol hozzá. ;]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#7633) WonderCSabo válasza zolee0307 (#7631) üzenetére

WonderCSabo
(Szakértő)
LOGOUT blog

Van felirat, azzal sztem alapszinten is el lehet boldogulni.

(#7634) janos666 válasza zolee0307 (#7631) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha előbb kérdezed azt javasoltam volna, hogy játszd végig az első részt magyarul és angolul is egymás után, hogy megismerd a Mass Effect világra jellemző szavakat és egy kicsit visszarázódj, aztán nem lesz gond a következő részekkel.

Az első két részt először magyarul játszottam, aztán mikor jött a botrányos második fordítás és a bejelentés, hogy több nem is lesz, akkor nekiültem az első résznek is angolul, majd a másodiknak is még egyszer a DLC-k miatt, a harmadikkal semmi gondom nem volt. ;)

Én most azon töröm a fejem, hogy nekiálljak-e egy második ME3 végigjátszásnak. Egyszerűbb lenne még várni vele, ha tudnám hogy jönnek majd történet DLC-k, de nem túl biztató.

[ Szerkesztve ]

(#7635) zolee0307

zolee0307
(senior tag)

Köszönöm, azért megpróbálom, kiváncsi vagyok a játékra, meglátom milyen lesz angolul.

(#7636) KubanitoS válasza janos666 (#7634) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Én tutira megvárom az ending DLC-t, aztán lehet végigviszem még egyszer.

(#7637) Vinyard# válasza Televan (#7621) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Hát azért az első részben írói szempontból volt pár elég bárgyú dolog, az sem volt közel sem tökéletes. És ha ilyen szempontból nézzük a ME2 meg elég karcsú, mert a sztorija ráfér egy szalvátára is kompletten...azt is a karakterek, meg a párbeszédek adták el.

Ilyen szempontból egyáltalán nem volt rossz a ME3, az utolsó küldetésig. Sztori DLC-ket kapunk még, szóval a hiányokat még betömhetik...és az utolsó küldetésig remekül varrták el a szálakat is, írva meg szintén jól volt.

Azt sem értem, amikor sokan a koncepcióra fújtatnak, hogy piszlicsáré dolgokért szerzünk seregeket, meg hogy nem így képzeték el a sereggyűjtést, ahogy az meg van valósítva. A problémájukat fel lehet oldani, hogy megkérdezed, mégis szerinte mi lett volna a jó?
Mert sereggyűjtés ha hiteles, kb. vezetők által tárgyalóasztalnál lezsírozott döntésekből állna.

(#7638) KubanitoS válasza Vinyard# (#7637) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Hát azért az első részben írói szempontból volt pár elég bárgyú dolog

pl?

(#7639) Vinyard# válasza KubanitoS (#7638) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Liara - Shep kapcsolat jelentős része, Benezia epic fail kinyúvadása, Sovereign pusztulása...

(#7640) CPT.Pirk válasza Vinyard# (#7639) üzenetére

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

És ezek miért?

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#7641) KubanitoS válasza Vinyard# (#7639) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Én sem igazán értem a dolgot...

(#7642) Vinyard# válasza CPT.Pirk (#7640) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Talán mert Liara hirtelen fellángoló érdeklődése Shepard iránt teljesen esetlen, infantilis volt, holott bár Liara akkor még csak egy naiv tudáslányka volt, már nem egy 13 évesnek megfeleltethető asari csitri szintjén volt az érzelmi intelligenciáját tekintve. Az egész olyan bénán indult, mint valami ovis lamúr.

Beneziát szerintem nem is kéne magyarázni...olyan amatőr módon csinálták meg, ahogy erejét veszítve "kiszédül"...majd hogy-hogy nem, milyen nagylelkű már, hogy pont ilyenkor válik tisztává egy rövid időre az elméje, hogy épp elregélhesse nekünk a sztorit, ha már máshonnan nem tudtuk kirakni a kirakós darabkáit, majd miután pont elmondott mindent, ami nekünk kell, visszatér az indoktrináció ereje...majd legyőzzük, feláll, dumcsizunk vele még egy kicsit, aztán végleg "kiszédül". Nagyon teátrális, és nagyon béna a halála, ahogy visszanyeri a tudatát...az egész jelenetsor.

Sovereign pusztulása meg csupán azért volt vicces, mert a jóég sem tudja, hogy Saren kifingása után miért dobta le a pajzsát...

(#7643) mrhitoshi válasza Vinyard# (#7642) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az elsőre azt tudnám mondani, hogy Liara nem ismerte akkor még az emberi fajt, így az érzelmeinket sem, mert náluk máshogy működik a sex is. Így érthető, hogy miért volt olyan esetlen.

Amikor Benezia meghal, az tényleg olyan túlságosan is erőltetett volt. Lehet nem ez a legjobb rá, de akkor sem volt olyan tiszta a dolog. Inkább azt tudnám rá mondani, hogy lehet volt egy megszabott idő, amit fejlesztésre szánhattak, és nem akarták már tovább húzni a storyt.

Sovereign halála meg túl hollywood-i volt. :K

Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

(#7644) Vinyard# válasza mrhitoshi (#7643) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Liara-t értem, de szerintem már túlment azon a határon, amit a háttere indokolt volna. Főleg úgy, hogy pikk-pakk megváltozott a két rész között, hány év alatt is? 2 év? 200 év alatt nem változott ennyit a jelleme...okés, hogy egy burokban élt, de ez akkor is túlzás.
Szóval mindent figyelembe véve, finoman szólva sem volt gördülékenyen megírva a viszony kezdete, szerintem. Ashley-vel sokkal jobban adta magát a románc.

Az ellenvéleményt elfogadom, ez végülis nem fehér avagy fekete dolog, de én így éreztem már első végigjátszás során is, az újrázások alatt meg főleg. Később persze javul sokat, de az eleje gáz.

[ Szerkesztve ]

(#7645) CPT.Pirk válasza Vinyard# (#7642) üzenetére

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Liara odáig van Sheptől, hogy többet tud a Protheánokról, mint ő, meg mert nem sült meg az agya attól az bójától, plusz Shep még le is megy, megnézni mi van vele, ami nagyon meghatja. Valamint fiatal és nem ismeri az embereket.

Benezia halála egy kicsit mozis lett, ott igazából simán látszott, mi fog történni.

Sovereing meg egy "élő synthetic" hajó volt, mikor beköltözött Saren hullájába, valszeg elválasztotta magát valamennyire a hajótól, és ha nem is pusztult el attól, hogy Shep kinyírta, bőven elég lehetett ahhoz, hogy elég időre megzavarodjon a hajó.

*szerk: Liarát eléggé átalakítja, hogy Shep földi maradványairól is gondoskodnia kell. Ezt számold bele, nélküle nem lett volna ME2.

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#7646) janos666 válasza Vinyard# (#7637) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert sereggyűjtés ha hiteles, kb. vezetők által tárgyalóasztalnál lezsírozott döntésekből állna.

Az ME3 elején tesznek róla említést, hogy az admirális mobil irányítóközpontnak próbálta berendezni a Normandy-t. Azt hittem ott állunk majd a parancsnoki központban az egyes népek megbízott képviselőivel (politikai vagy inkább katonai fejesek) és a választótárcsa segítségével folytatjuk le a párbeszédeket arra vonatkozóan, hogy kinek hol mit kéne csinálnia a föld visszafoglalását illetően. És ugyan úgy lehetne jól, vagy rosszul csinálni, mint az ME2 végét, ahol csak személyeket válogattunk feladatokra, nem bolygóközi hadseregeket vagy azok egyes admirálisaihoz tartozó flottákat.

(#7647) Vinyard# válasza CPT.Pirk (#7645) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

"Liara odáig van Sheptől, hogy többet tud a Protheánokról, mint ő, meg mert nem sült meg az agya attól az bójától, plusz Shep még le is megy, megnézni mi van vele, ami nagyon meghatja."
Tyű..ha visz neki egy rózsaszín pónit Shep, már egyből el is élvezett volna! :DDD
Pont erre mondom, hogy ez körülbelül 12 éves szint (bár elnézve a mai lányokat, inkább10), de Liara ettől még asari szemmel is idősebb volt, naivitás, meg burok ide-vagy oda.

Sovereign magyarázata jó, én is gondoltam ilyesmire, de ettől még megírva rosszul van a halála...pont azért, mert ez nem nagyon van elmagyarázva. Csak annyit látunk, hogy a Saren hulla meghal, Sovereign meg nagylelkűen leszédül a tower-ről és pont lemegy a pajzsa, hogy szét lehessen lőni. Hát köszi. Ad hoc, ha már jobb ötletük nem volt a kinyírására.

(#7648) janos666 válasza Vinyard# (#7639) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Liara - Shep kapcsolat jelentős része

Mi? :U Én egyenesen beleszerettem Liara-ba! :B
(Lehet, hogy én vagyok balfasz, de most mindegy. :P)

Sovereign pusztulása

Részben egyetérthetnék, de végül ki lett magyarázva, hogy ő sem volt elpusztíthatatlan és felőrölte a galaxis flottáinak nagyobb részét, mielőtt a céltól pár méterre megpusztult.

[ Szerkesztve ]

(#7649) Vinyard# válasza janos666 (#7646) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Ugyan már, komplett flottákkal való sakkozás kicsit komolyabb dolog, sokkal-sokkal több lehetőséggel és komplikációval, mint pár ember irányítása elég jól behatárolt körülmények között.

(#7650) Vinyard# válasza janos666 (#7648) üzenetére

Vinyard#
(fanatikus tag)

Gyakorlatilag sértetlenül érkezett a Citadelhez...egyszerűen süt szerintem a haláláról, hogy nem tudtak mit kitalálni a pajzsának lenullázására, vagy hogy egyáltalán hogy kéne megölni, aztán gondolták összekötik Saren halálával, ha már úgyis olyan szoros volt a kapocs közöttük.

És kiemelném, bár erről mintha nem vennétek tudomást, hogy egyik esetben sem azt mondtam, hogy értelmetlen bullshit (az a ME3 befejezése), hanem hogy rosszul van megírva, ennyi.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.