2013. május 19., vasárnap

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

IT café

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

(#6301) JamesHun válasza sherlock1 (#6300) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

honnan veszed, hogy eredetileg is pénzt akartak kérni érte, és csak a végenyavizás miatt lett free

Origin: JamesHun

(#6302) Cray Tyler válasza JamesHun (#6301) üzenetére

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

"végenyavizás" zomg, you just made my day :D tetszik :D

Amúgy fentebb van valami forrás, hogy eredetileg bizony fizetős lett volna.

[ Szerkesztve ]

(#6303) zsotesz81

zsotesz81
(senior tag)

első spectre packból kaptam egy geth infiltratort :C

(#6304) orichalcos válasza JamesHun (#6301) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Nezd meg gamepod hirt. Konzolra rovid ideig fizetos volt.

Xbox Event-->Május 21. Live Stream és Live Chat együtt itt a GAMEPOD-on.

(#6305) JamesHun válasza orichalcos (#6304) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

de örülhetett aki megvette pénzért :P

bár furán szétdarabolta volna a játékot ha fizetős lett volna és nem veszi meg a többség

(#6306) Televan válasza JamesHun (#6305) üzenetére

Televan
(őstag)

Lesz még belőle fizetős is. Majd mindent ingyen ad az EA/Bioware páros?!? Aki játszani akar a többiekkel, annak is meg kell venni a DLC -t. Nagyon okosan ki lett ez találva. Először jön a beetetés(előételként) és utána majd következik a fekete leves. :K

[ Szerkesztve ]

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#6307) Cray Tyler válasza zsotesz81 (#6303) üzenetére

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

Ez esetben én bizony most téged nagyon nemszeretlek... :O Azt megkérdezhetem, hogy az a hunter mode (vagy mi) képessége az tulképp micsoda meg hogyan működik?

Amúgy grat, amilyen az én formám, karácsonyig se esik ki, krogan soldierem pl. azóta sincs, a human female infiltratort, amivel legtöbbet megyek, asse esett még soha (alapból ugye van, de ha esne még, akkor állíthatnám a ruciját), tök default kinézettel kenem neki :O

(#6308) leviske válasza Cray Tyler (#6307) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a hunter mód arról szól, hogy gyorsabban mozogsz, kapsz némi bónuszt a fegyver vagy képesség sebzésre és mutatja az ellent akkor is, ha füstben vagy fedezék mögött van. A gond az, hogy ha egész idő alatt rajtad van a harcban, nem látsz semmit, mert kb olyan benne a kilátás, mint mikor épp halni készülsz.

a kis geth droid sokkal hasznosabb, mert miközben rakétázza az ellent, még folyamatosan tölti is a csapat életét, ha a közelében vannak.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#6309) -kdM- válasza Cray Tyler (#6307) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

ugyan így vagyok az asari adepttel...demoban az volt a kedvencem, de azóta nem tudom megszerezni (az 5 új karakteren kívül ez az egy nincs meg)

Be not afraid. Be terrified. The dark days are here.

(#6310) leviske válasza Televan (#6306) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ez így, ebben a formában nem igaz. A többséget nem lehet megszólítani a fizetős DLC-kkel a jelenlegi megoldás szerint meg gyakorlatilag aki megvesz és letölt egy ilyen dlc-t, kizárja magát a multiból minden formában. Szóval a multis dlc halva született ötlet, botrány ide vagy oda.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#6311) Wizard of Oz

Wizard of Oz
(tag)

Újabb hétvége: Operation Resurgence

Akinek fent van a DLC és játszik is, az kapni fog egyet az új karakterek közül ingyé. És plusz 10% XP a két új mapon.

[ Szerkesztve ]

Steam: TheWizard0fOz

(#6312) orichalcos válasza Wizard of Oz (#6311) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Na épp most akartam linkelni. :D

(#6313) pohár válasza Wizard of Oz (#6311) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

zsíííír :))

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#6314) JamesHun válasza Wizard of Oz (#6311) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

király
7végén akkor tolhatom :P

(#6315) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akinek fent van bolondember is meg én is, az összehozhatna már egy közös silver meccset, mert úgy tűnik, hogy nem vagyunk ilyen szempontból kompatibilisek :R

[ Szerkesztve ]

(#6316) nanorambo

nanorambo
(senior tag)

[link]
:DD

"Did I ever tell you the definition of insanity?"

(#6317) Televan válasza leviske (#6310) üzenetére

Televan
(őstag)

Nem tudom.
Érdeklődéssel fogom figyelni az elkövetkező 1 - 1,5 évet. Fizetős dlc -k milyenek lesznek.Mert ha csak a történet dlc -k lesznek fizetősek , akkor az is felháborodást fog kelteni.Ha a multis dlc -k is fizetősek lesznek , akkor néhány embernél az is kib@ssza a biztit. Minden dlc -t meg nem adhatnak ingyen.
Én már várnék egy történet dlc bejelentést is.

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#6318) pohár válasza leviske (#6315) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én majd benne lennék :K

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#6319) v_tomy válasza pohár (#6318) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

Én is, de nem tudok meccset létrehozni, ki kellett kapcsolnom az origin panelt, mert különben szaggat, mint ahogy a demó is tette. :(

If you're still alive, grab some ammo! If you aren't, this message is irrelevant!

(#6320) Spectrum

Spectrum
(fanatikus tag)

Kissé régi és off, de újabb gyanúnk igazolódik be: EA lebukott, olyan értékelőt keresett, aki jó eséllyel magas pontszámot ad BF3-ra...

[ Szerkesztve ]

(#6321) warcat válasza Spectrum (#6320) üzenetére

warcat
(senior tag)

Na mondjuk ez pont nem hat meg, a konkurencia még rosszabb.

(#6322) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na felvetődött egy érdekes kérdés:

Az ember szén alapú élőlény. A Mass Effectben a többi élőlény is szén alapú, vagy vannak eltérések ?
Most itt organikusokra gondolok. :DDD

Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

(#6323) pohár válasza mrhitoshi (#6322) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bennem meg az fogalmazódott meg, hogy a quarianok miért hozták létre a geth-eket? játszópajtásnak, vagy mi? :D

(#6324) r1E3S3E7T válasza pohár (#6323) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Jómunkásembereknek, csak később váltak AI-vá :)

(#6322) mrhitoshi: Turianok meg Quarianok más kaját esznek mint a többi, ez minek számít :DDD

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#6325) bolondember válasza mrhitoshi (#6322) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

igen.

kivéve a gethek és a reaperek. :K Eltérés csak "annyi", hogy a turiánok és a kvariánok aminosavbázis (vagy hogy is van pontosan) alapúak, így nekik a mi kajánk/piánk nem jó, nem kompatibilisek.

@bögre: szolgáknak, segítőknek. Asszem az egyben mesélt erről Tali.

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#6326) mrhitoshi válasza pohár (#6323) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem egyfajta erős hadsereget illetve jó munkaerőt szerettek volna létre hozni. Elév csak rájuk nézni, szerintem egy cementes zsákot már nen tudna egy Quarian felemelni. :D

(#6327) bolondember válasza mrhitoshi (#6326) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de, simán.

Vagy te tele cementes zsákra gondoltál? :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#6328) janos666 válasza pohár (#6323) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig erről rengeteget beszélnek a játékban: Azért, hogy ők csinálják a piszkos munkát. Okos szerszámok, házi rabszolgák, gyári munkások, feláldozható katonák, rengeteg lehetőség. Ők pedig hátradőlve élvezik a gépek munkájának gyümölcsét.
Eredetileg nem intelligensek, az csak „üzemi baleset”.

Monitor, TV, projektor, kamera és nyomtatókalibrálást vállalok. +36 30 577 1994 Ph-s apróhirdetés: http://goo.gl/HEhZw | Eladó 2db bontott H7 xenon izzó+traf.

(#6329) janos666 válasza bolondember (#6327) üzenetére

janos666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezért jobb úgy, hogy: egy zsák cementet.

Monitor, TV, projektor, kamera és nyomtatókalibrálást vállalok. +36 30 577 1994 Ph-s apróhirdetés: http://goo.gl/HEhZw | Eladó 2db bontott H7 xenon izzó+traf.

(#6330) bolondember válasza janos666 (#6329) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

;) :P

(#6332) mrhitoshi válasza bolondember (#6327) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahj. Ezért nem szeretem a magyar nyelvet. :D

Vissza térve a fajokra, akkor lényegi külöbség nincsen. Pedig azt hittem, ezen a ponton merészebbek a készítők, de így legalább hihetőbb.

[ Szerkesztve ]

(#6333) FehérHolló válasza Spectrum (#6320) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább egy olyan kiadót mutass, aki nem ezt csinálja. Annak talán lenne hírértéke.

Skynet is real. It's called Google.

(#6334) Cray Tyler válasza FehérHolló (#6333) üzenetére

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

true :O

(#6335) Eli_Stone

Eli_Stone
(fanatikus tag)

na elmegy a p****ba az EA gondoltam a mai nap után mielött lefekszem játszok kicsit, láttam, hogy elment a netem de mondom úgy se multizom kit érdekel. na de ekkor jött a fekete leves az origin nem tud bejelentkezni emiatt vagy 5 perc volt mire elindult a játék és a főmenübe lépve közölte velem, hogy nem tudja ellenőrizni a DLC-t és kapjam be. ha nem került volna több mint 10k-ba akkor most tuti felgyújtanám. fuck u EA.

Eladó cuccaim: 1GB Kingmax DDR2 667

(#6336) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Ez a gif nagyon kész:

:DDD

(#6337) JamesHun válasza Eli_Stone (#6335) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

értem
szóval nem a szolgáltatód kapja be akiknek fizetsz a netért, hanem az EA
logikus :)

(#6338) hjanos1 válasza JamesHun (#6337) üzenetére

hjanos1
(senior tag)

Gondolom azért az EA, mert net nélkül már el sem indul semmijük.

ZTE Blade III & WayteQ xTAB-70dci & WayteQ xTAB-700dc - Next Generation Team (http://hungariandroid.com)

(#6339) Hajdi

Hajdi
(fanatikus tag)

Na ez a fegyver nem sokat ér! Ha nem tartom nyomva, akkor olyan, mint egy légpuska. Nyomva tartva, pedig sniper fegyverrel flangálni, nem túl előnyös. Salarian Inf-el szoktam lenni általában. Fegyver nyomva + cloak + energy drain + céloz. Ez már meghaladja aprócska elmém képességeit :DDD :DDD

"Hogyha rumot iszok este, elleszek majd néha esve"

(#6340) konesz válasza Hajdi (#6339) üzenetére

konesz
(újonc)

Meg azt vettem észre, hogy pontatlanabb is mint a többi sniper.

(#6341) Edem05 válasza orichalcos (#6336) üzenetére

Edem05
(senior tag)

:DDD

Steam: edem05 / Origin: IIEMSII

(#6342) WonderCSabo válasza orichalcos (#6336) üzenetére

WonderCSabo
(Szakértő)
LOGOUT blog

:DD Egyébként ezt hogy csinálták? Volt ilyen jelenet a játékban?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#6343) JamesHun válasza hjanos1 (#6338) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

de cserébe nem kell a DVD lemezeket betenned a meghajtóba
ez nekem ennyit megér
ha meg nagyon nincs netem akkor meg megosztom a mobilnetemet és arra elég lesz, hogy belépjek :)

(#6344) warcat

warcat
(senior tag)

Nagyon komoly a .GIF, elmentettem :D
Éjjel esett egy Geth engineer a 99 000-es ládából,nagyon erős,szerintem nerfelve lesz a faj is meg a kis robot is,nagyon durván töltögeti a pajzsot.

(#6345) Eli_Stone válasza JamesHun (#6337) üzenetére

Eli_Stone
(fanatikus tag)

Azért nem a szolgáltatót szidom mert ők küldtek hírlevelet arról, hogy karbantartás lesz és nem lesz kábel tv és kábel net.
Illetve talán még most is fent van az az FAQ a BW oldalán ami azt állítja, hogy az Origin csak a játék aktiválásához kell ezzel szemben a játék el sem indul Origin nélkül, és mint ahogy írtam Net nélkül meg kiírja, hogy nem érhetem el a DLC-ket amikért szintén fizettem, ha már a fizetésnél tartunk, ugyan is a FA DLC 800BW pontba került a fegyverek meg pajzsok pedig az előrendelés mellé jártak és azokat is DLC-ként kezeli.

Amúgy én is megosztottam a mobil netem csak abban a pillanatban, hogy csatlakozott a gép a WIN update elkezdett tölteni és még rá se tudtam kattintani a ME3 ikonra mire kb 40MB-ot leszedett így kikapcsoltam mert csak 100MB-os csomagom van és nem akarok még több pénzt fizetni azért mert az EA ilyen pofátlan, hogy a pénzért vásárolt elvileg SP játékomat nem játszhatom net nélkül. És mielőtt még leszóltok, hogy de multi is van benne, a FA DLC-nek semmi köze a multihoz, a fegyver és páncél csomagnak semmi köze a multihoz.

Eladó cuccaim: 1GB Kingmax DDR2 667

(#6346) hiroki válasza warcat (#6344) üzenetére

hiroki
(tag)

bezzeg nekem nem jut olyan... :(((

Wrex: Sometimes I'm not sure if the Normandy's a warship or a traveling freak show. OriginId:ColonelHiroki

(#6347) Hajdi válasza hiroki (#6346) üzenetére

Hajdi
(fanatikus tag)

Nem csak neked :O
Nekem Krogan Vanguard és Batarian tudomisén esett, de sokat nem érni egyikkel sem szerintem. Számomra a best of még mindig a Salarian Inf...

"Hogyha rumot iszok este, elleszek majd néha esve"

(#6348) sherlock1

sherlock1
(kvázi-tag)

Ha találkozok csaló hosttal, és úgy nyerünk sokszor, akkor olyankor mi van? Claymoreral újratöltés nélkül lő, az életerő lecsökken, de sose halunk meg, rajta kivűl más nem tud lőszert felvenni. Mondjuk ha nem ilyen hülye random drop rendszer lenne, akkor talán zavarna is...

(#6349) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Van itt még két ilyen gif:

[link]

[link]

Nincs ilyen a játékban, egy srác csinálta őket:

:C

(#6350) Spectrum válasza orichalcos (#6349) üzenetére

Spectrum
(fanatikus tag)

Az igen.. Attól tartok lesz még ;]

Addig is TJ LASER strikes again, 3. rész.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.