2013. május 25., szombat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

IT café

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

(#1901) Lui04 válasza Malachi (#1897) üzenetére

Lui04
(fanatikus tag)

Nekem meg a napokban dob ilyeneket, hogy üres a gyors indítási eszköztár, tudok mozogni, de lőni illetve képességeket használni nem. Ma meg már volt olyan is, hogy csak állt egy helyben és nem ment semmi.

(#1902) GeneraL_XTX válasza orichalcos (#1899) üzenetére

GeneraL_XTX
(PH! addikt)

Ez csak angolul van ugye?

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#1903) tiv83us válasza orichalcos (#1899) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem is megvan az osszes kepregeny, eBay-rol eleg potom penzert beszerezhetoek, vigyazok is rajuk nagyon :K

pohar: Nekem ma este is megvolt a fun, varom a te screenshotodat!, te nagy PC-s! ;]

I should go.

(#1904) pohár válasza tiv83us (#1903) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jóvanmá :P
majd igyekszem, eddig egyszer próbáltam print screennel screenshotot lőni, há persze hogy az egész kép egy fekete négyet lett, semmi más :D

ma összeálltunk négyen úgy random, két asari adept, egy vanguard és engineer, hát eszméletlen hogy esélye sem volt semminek és senkinek, igaz csak bronzon voltunk, na de még figyelnem se kellett szinte, ez a vanguard valami baszottul erős!! :Y :Y

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#1905) tiv83us válasza pohár (#1904) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jah, a Vanguard kemeny, csak en elb@sztam az enyemet, mert a Nova helyett a Shockwave-et fejlesztettem ki es az meg gyengyusz, mint a harmat. Charge es Nova comboval lehet kemenyen apritani, most varom, hogy megnyiljon mar vegre egy Male Vanguard vagy esetleg egy Drell...Dehat csak nem jon. :O

Kemenyebb fokozaton meg nem probaltam, nem tudom silveren, vagy goldon mennyire lehet vele kemenykedni :N

orichalcos: Az alairasodban el van irva Shepard neve :P

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#1906) pohár válasza tiv83us (#1905) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

újra ki lehet osztani a skillpontokat, miért nem csinálod meg? én az adeptemmel "megfagyasztottam" az ellenfelet, a vanguard meg belerepült a tömegbe és csak azt láttam hogy 3-4 ellennel máris kevesebb :D

úgy rémlik nekem van egy drell vanguardom, ha van akkor elhalasztom a quarian engi húzását :D

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#1907) tiv83us válasza pohár (#1906) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hogy lehet ujra kiosztani a powereket? :F En sehol sem talaltam ra opciot.

I should go.

(#1908) pohár válasza tiv83us (#1907) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a Power részen belül, alul Undo changes (?), és nullázodik minden képesség

(#1909) tiv83us válasza pohár (#1908) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

(#1910) orichalcos válasza pohár (#1908) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Nem lehet visszavonni. Csak akkor, amikor amikor épp kaptál egy pontot és elosztottad. Utána lehet visszavonni az elosztást, de később már nem.

Xbox ONE---->The next Generation of Xbox

(#1911) tiv83us válasza orichalcos (#1910) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tudtam en, hogy azt sem tudja mirol beszel, hiszen meg egy laza goldot sem tud vegigvinni :DDD ;]

Az alairasodban meg mindig rosszul van betuzve Shepard.

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#1912) Chabe89 válasza tiv83us (#1911) üzenetére

Chabe89
(senior tag)

Na várj csak :DDD

Origin/Steam: TavasziTekercs // GW2: TavasziTekercs.8319

(#1913) Malachi

Malachi
(KORREKTOR)

aha, kösz a tippeket - szerintem akkor a leader váltogat, mert látja, hogy a bronze-ot mondjuk lenyomjuk 10 perc alatt és akkor bepróbálja a silvert. ami azért marhaság így, hogy nem mondja meg előtte, mert üresen indulok neki. a legjobb eddig silver 9 volt, de a legerősebb karakterem még csak egy 12-es human engi. viszont nagyon tetszik. egy drónt a pajzsosok mögé, megfordulnak, bummheccsát. ezt most felhúzom majd maxra.

ja, az viszont vicc, hogy assault rifle-t és valamilyen pisztolyt használok MINDIG, de a csomagokban - komolyan - szinte csak a shotgunt meg a snipert tápolja. shotiból már van valami nagyon bitang is, de én távolról osztom, az engi nem közelharc karakter. szerintem.

(#1914) pohár válasza tiv83us (#1911) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:O
ma majd megmutatjuk, 19-es szinten vagyok már a sárimmal, egy engi, egy vanguard és egy másik sárival simán hozzuk a goldot ;]

(#1915) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Talán itt a legolcsóbb a játék: 7900ft

(#1916) pohár válasza orichalcos (#1915) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jaja, de nem jár hozzá az N7 pakk

(#1917) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel úgyis 18+ -os játékról van szó, Fornax-ot szoktatok olvasni? ;] :DDD

"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

(#1918) orichalcos válasza Iscariah (#1917) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Múltkor belenéztem. Nem kellett volna. :DDD

(#1919) Edem05 válasza pohár (#1914) üzenetére

Edem05
(senior tag)

Hány óra fele kezdtek? Mert addigra megpróbálok haza érni. :)

Steam: edem05 / Origin: IIEMSII

(#1920) Iscariah válasza orichalcos (#1918) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért elég durva mekkora fanatikusok vannak :D

"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

(#1921) pohár válasza Edem05 (#1919) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ó, semmi konkrét, csak úgy mondtam... :D

(#1922) Tibicsucsu válasza tiv83us (#1903) üzenetére

Tibicsucsu
(tag)

Ha jól látom mindenki neve mellett ott az 5+ revive. Kemény a gold.

(#1923) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

"Update: Palmerton közelében (Ez New Yorktól nyugatra egy apró település) ért véget a New Yorkból indított ballon repülése és státuszában a "Recovered", azaz a "megtalált" szócska szerepel"

Na már két ember biztosan játszik ma már a játékkal. Ez ugye meg a Vegasi ballon tulaja.

(#1924) warcat

warcat
(senior tag)

Látom volt szó skillpontok újraelosztásáról,bétában nem lehet,de a véglegesben igen,multiban és singleben is elvileg,nem tudom milyen feltételekkel,gondolom pénzért.

(#1925) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Ittvannak a képek az összes bonus armorról ami a játékban "eddíg" lesznek.

[link]

(#1926) BladeHero válasza orichalcos (#1925) üzenetére

BladeHero
(tag)

Na vannak köztük egész jók.

RPCJ

(#1927) Wizard of Oz válasza orichalcos (#1925) üzenetére

Wizard of Oz
(tag)

Lehet majd változtatni a páncélon lévő fények színét is? Konkrétan a Kestrelnél a mai napig zavar, hogy csak kéken világít, hamar haza tud vágni egy vörös/fekete színezést.

Steam: TheWizard0fOz

(#1928) orichalcos válasza Wizard of Oz (#1927) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Az ilyeneknél nem lehet színt váltani.

(#1929) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Mass Effect 3 "Fight" Trailer

kamerás

[link]

Háááát. :U

Jövő héten normális minőségben jön.

[ Szerkesztve ]

(#1930) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekünk is megvan a gold. Hármasban. :)

Skynet is real. It's called Google.

(#1931) orichalcos válasza FehérHolló (#1930) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Gratula.

Más:

A srácok akik megtalálták a Vegasi xbox verziót, olyan versenyt indítanak mint a tombola, és kisorsolják.

http://www.youtube.com/watch?v=pgnY6GoMt8I&feature=player_embedded

(#1932) Malachi válasza orichalcos (#1931) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

hááát, végül is...nem is az USA lenne, ha nem látnának ebben is pénzszerzési lehetőséget. de legalább nem annak adják, aki a legtöbbet fizeti érte. viszont elég kevés idejük van az akcióra. nem biztos, hogy összejön az Apple gép ára... :)

(#1933) orichalcos válasza Malachi (#1932) üzenetére

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Összejön szerintem. :)

Na közben kikerült egy ilyen is:

Mass Effect 3 "Fight" Trailer

HD

[link]

(nem teljesen hd szerintem, de nekem még mindig nem tetszik)

[ Szerkesztve ]

(#1934) tiv83us válasza orichalcos (#1933) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem rossz ez, de valahogy nem tul "Mass Effect-es..."

I should go.

(#1935) Malachi válasza orichalcos (#1933) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

hát, ez konkrétan sz@r és akkor még finom voltam. de tényleg nem jó.

(#1936) Chabe89 válasza orichalcos (#1933) üzenetére

Chabe89
(senior tag)

Hát csatlakozom azok népes táborába akiknek nem tetszik.

1.Tényleg nem túl Mass Effectes

2. A végén ez az Omniblade-es jekenet is rohadt gagyi, maga Shepard is rohadt gagyi ami látszik belőle legalább is..stb.

Remélem ha egyszer elkészül a film az nem ilyen színvonalú lesz.

Origin/Steam: TavasziTekercs // GW2: TavasziTekercs.8319

(#1937) tiv83us válasza Chabe89 (#1936) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ejgen, ez a Trailer valami B kategorias Spielberg utanzat "itt a vilagvege, jonnek az idegen robotok" filmre emlekzetet. Nem melto a jatekhoz, that''s for sure.

I should go.

(#1938) tiv83us válasza orichalcos (#1933) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mass Effect 3 Fight Trailer 1080p

Akarhogy is nezem, mint egy rossz sci-fi opera :(

[ Szerkesztve ]

I should go.

(#1939) pohár válasza tiv83us (#1938) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hú ez mifos :DDD

(#1940) Valty válasza tiv83us (#1938) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

Nem tudom, én valahogy nem így képzeltem el a reaper inváziót :U

(#1941) v_tomy válasza tiv83us (#1938) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

Jaj de rossz! Ha nem ismerném a sorozatot, ez frankón eltántorítana még attól is, hogy egyáltalán utánanézzek mi ez.

If you're still alive, grab some ammo! If you aren't, this message is irrelevant!

(#1942) pohár válasza v_tomy (#1941) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jól mondod, remélem ezt nem fogják sokan látni :(

(#1943) Vistaboy válasza tiv83us (#1938) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez Live Action trailer, nem játékmenet videó. :DDD

MOD: Ergo, a játék minőségéhez leghalványabb köze sincs, ne ez alapján ítéljétek meg.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night

(#1944) pohár válasza Vistaboy (#1943) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudjuk, de erre mi szükség volt? ettől nem fogják többen megvenni/megszeretni a játékot :(

(#1945) <MZ/X>

<MZ/X>
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szerintetek várható, hogy a ME3 és n+1 DLC-je után kihoznak a triológiából egy Anthology változatot minden DLC-vel? Mert akkor addig megvenném az olcsó újrakiadásokat. :R

Original's never fit - Socket 370

(#1946) Malachi válasza <MZ/X> (#1945) üzenetére

Malachi
(KORREKTOR)

szerintem tuti lesz ilyesmi. kicsit sajnálom is, hogy nem tudok várni és nekem most kell ez, meg a korábbiakat is megvettem már. így arra nem fogok költeni.

(#1947) leviske válasza <MZ/X> (#1945) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig se igyekeztek egyik részből se kiadni olyan verziót, ami minden DLC-t tartalmaz, gondolom ez már nem is fog változni.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#1948) d3lete

d3lete
(tag)

Sziasztok!
Unom már az angol arcokat fent, meg a 10 éveseket akik nem tudnak normálisan végigjátszani egy meccset.
Valaki vegyen már fel Xbox Live-ra aki tolja a multit.
NAME: MathHew01

Ha üzenetet írok elvárom hogy válaszolj rá.

(#1949) GeneraL_XTX

GeneraL_XTX
(PH! addikt)

Most néztem, konzolok szervízénél van már a normal játék, előrendelői DLC-kkel, ingyen kiszállítással 8500ft-ért.

Szerintem bestbuy....

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#1950) FehérHolló válasza d3lete (#1948) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem nagyon talál meg. Valószínűleg privát profil, vagy élienek.

Skynet is real. It's called Google.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.