2013. május 21., kedd

(#9551) ko9 válasza adamka16 (#9550) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Írok PÜ-t :U

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#9552) F34R

F34R
(PH! addikt)

ko9 nincs még mindig megoldás a pendriveról telepítésre?

(#9553) ko9 válasza F34R (#9552) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ISO-t ki tudsz írni Pendrivera?

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#9554) adamka16 válasza ko9 (#9551) üzenetére

adamka16
(őstag)

Lassan lecsurog az IATKOSs3v2
Mivel írjam ki, hányszorosan?
Boot után milyen kapcsolókat kell beírnom, hogy jó legyen?

ELADÓ!!! -->>> http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=adamka16&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#9555) ko9 válasza adamka16 (#9554) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ImgBurn, max 8x.

Ha bejön a bootképernyő, akkor F8, majd beírod, hogy -v, és Enter.

(#9556) adamka16 válasza ko9 (#9555) üzenetére

adamka16
(őstag)

Addig oké.
Asztalin próbáltam, ott ment tovább az alul forgókarikás ablakig, majd onnan nem ment tovább. Haverom notiján kb 20 percet vártunk mire továbblépett, lehet ez a gond nálam is?

Mellesleg vmware alatt feltettem, de indulásnál valami kernelt keres és nem indul tovább a rendszer. Ennek is mi a baja??

ELADÓ!!! -->>> http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=adamka16&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#9557) ko9 válasza adamka16 (#9556) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha olvassa a DVD-t (gondolom látod) akkor nincs baj. Ha nem olvassa, akkor van :U

(#9558) adamka16 válasza ko9 (#9557) üzenetére

adamka16
(őstag)

Éjjelre úgy hagytam cirka 3-4 órára, hátha történik valami. Forgó karikával kapcsoltam ki a gépet, szóval nem csinált semmit. Ha megjelenik egy a forgó karika, pár másodperc és megáll a dvd.

(#9559) F34R válasza ko9 (#9553) üzenetére

F34R
(PH! addikt)

kiírni kitudok de neki hfs partíció kell hogy bootolni tudjon róla nem hiszem hogy fat32-ről menne.

(#9560) ko9 válasza adamka16 (#9558) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a legrosszabb eset, mert ha kernel panicot kap, akkor az "könnyű" mert ki lehet találni, így meg csak vaktában lehet tapogatózni. Próbáld -v helyett egy
-v -x arch=i386 cpus=1. Ha ez se jó akkor kernelt cserélünk.

[ Szerkesztve ]

(#9561) ko9 válasza F34R (#9559) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem az ISO-ban se HFS van, de javíts ki ha tévedek.

(#9562) F34R válasza ko9 (#9561) üzenetére

F34R
(PH! addikt)

fat32-re formált usb-vel már megpróbáltam (kell mbr), majd ha hazaérek akkor meglesem de még le kell csorgatni a 4,5 GB-t is :S .

(#9563) Takitoca22

Takitoca22
(újonc)

Sziasztok
Egy pavilion dv5 1060 eh -s notebookra szeretném felrakni egy osxet
Paraméterek:
NVidia Geforce 9200M GS VGA.
Processzor: Intel Core2Duo P8400 2.26GHz, 3GB Ram,
250GB SATA HDD,

OSX tök mindegy milyen típusu csak az Xcode menjen rajta. Tudnátok segíteni melyik/milyen telepítő lenne a legjobb?
Illetve keresgéltem már és ha jól olvastam wifi driver ehhez a wifihez nincs ezt jól tudom ?
Köszi előre is

(#9564) ko9 válasza Takitoca22 (#9563) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv!
Mennyire vagy jóban az angollal? :D

(#9565) ko9 válasza F34R (#9531) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, 10.6.7-ig jutottam, az 7.89GB (iATKOS alapú, most csinálom a Retailt), semmi nincs fenn, csak a MultiBeast, meg a The Unarchiver.
A memória 3 gigából 2,1GB Free, 474MB Wired, 358MB Active, 305MB, Inactive 1.11GB Used. (Finder, Disk Utility és Activity Monitor megy). Nem tudom hogy számolja, ha a Real mem-et üsszeadom minden process mellett, akkor jön ki nagyjából a Wired. :F

(#9566) samgar

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Nem talalom a customize opciot az iatkos telepitesnel. Megorulok.

Iphone 5 - iOS 6

(#9567) samgar válasza samgar (#9566) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Az meg hagyjan de sikerult ujra eltuntetnem a windowst is. Most semmi sem mukodik immaron masodszor. Nem ertem h mukodik a disk utility.

Iphone 5 - iOS 6

(#9568) samgar válasza samgar (#9567) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Csak kicsit vagyok VAK, de megtalaltam.

Iphone 5 - iOS 6

(#9569) samgar

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Rendkivul jol sikerult. Kikapcsolja a gepet :)

Iphone 5 - iOS 6

(#9570) odessa32

odessa32
(fanatikus tag)

Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a segitséget, már 3 napja tökéletessen fut a Lion a gépen igaz nem az xmove-os telepités hanem valami bootolhato de jol müködik minden.

Gigabyte GA H61N USB3 Intel i3 2125 8 gb DDR3 ram 2 tb sata sata dvd Audio ALC 889 Lan RTL811E

(#9571) ko9 válasza odessa32 (#9570) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek örülök :C

Mindenesetre ne frissítsetek vaktába, az új Chameleon elb@szta a hangom :W :W

(#9572) ko9 válasza samgar (#9569) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek több oka is lehet... Miket jelöltél Customize-ben?

(#9573) samgar válasza ko9 (#9572) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Amiket javasoltál korábban még. Nem az acer gépemre tenném fel hanem egy amd-s asztalira. [link]

[ Szerkesztve ]

Iphone 5 - iOS 6

(#9574) ko9 válasza samgar (#9573) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem szentírás, főleg nem AMDnél. Tudnál részleteket írni az AMD-s gépről?

(#9575) samgar válasza ko9 (#9574) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Este összeszedem. Akkor a disk utility-nél, két particiót hozok létre és az első legyen a windows a második pedig a Snowleo? Mert fordítva csináltam és eltűnt a windows, újra kell megint telepítenem :B

Iphone 5 - iOS 6

(#9576) ko9 válasza samgar (#9575) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt leírják hogyan kéne mennie. Mondjuk így első olvasatra kétlem, hogy így jó lenne, mert a Windóz csak EFI alapú rendszereknél támogatja a GPT alapú partícióra a telepítést :W

(#9577) samgar válasza ko9 (#9576) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem lesz egyszerű menet ;]

Iphone 5 - iOS 6

(#9578) Carasc0

Carasc0
(senior tag)

Szia Ko9!

Tesom feltette a 10.6.7 cm-et sikerült a multibeats 3.7.2 install is,nem lett failed,de ujra inditásnál megint cpu pm a kernel panic. valami tipp?

Regula virtutum pulcherrima vita docentis.

(#9579) ko9 válasza Carasc0 (#9578) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáljatok egy -v pmVersion=21 kapcsolót bootnál.

(#9580) ko9 válasza samgar (#9577) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap én is ezzel szórakoztam egész nap... GPT-ből Hybrid MBR, majd vissza, stb... El is ment a kedvem tőle :W

(#9581) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van még hova fejlődnie az OS X-nek: [link] :DDD

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#9582) F34R válasza ko9 (#9580) üzenetére

F34R
(PH! addikt)

dual boot még linux esetében is elég macerás.

(#9583) Carasc0 válasza ko9 (#9579) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

Szia!

Tovább ment,de most meg más a baja, valami osarray. registry corrupted

(#9584) ko9 válasza Carasc0 (#9583) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld azt, hogy az iATKOS telepítőről bootolsz. Berakod a lemezt, a bootképernyőn F8, kiválasztod a SnowLeo partícióját, majd -v és Enter.

(#9585) ko9 válasza F34R (#9582) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a legszebb amúgy, hogy van egy Alternatív Windows 7 telepítő, ami TELJESEN lecseréli a Windows 7 telepítő első fázisát, vagyis az első restartig. Azzal felmegy GPT-re a Windows 7, és folytatja tovább is a telepítést, és utánna vígan muzsikál róla. Ha ezt külső fejlesztő megoldotta - Microsoft WAIK eszközökkel - akkor a nagy fejlesztőgárda miért nem?

(#9586) Carasc0 válasza ko9 (#9584) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

szia

ha ugy csinálom akkor pm hibával kp van

(#9587) ko9 válasza Carasc0 (#9586) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha oda is beírod a pmVersion-t? Ugyanaz az eredmény?

[ Szerkesztve ]

(#9588) Carasc0 válasza ko9 (#9587) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

igen
ugy is kiprobáltam ott is osarray curpted registry van

[ Szerkesztve ]

(#9589) ko9 válasza Carasc0 (#9588) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudnál róla kérlek egy képet küldeni? Egyszerűbben kideríteném :R

(#9590) Carasc0 válasza odessa32 (#9570) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

Szia!

hogy érted hogy bootolható verzio? Isoból kiirod vagy dmg-ből gép indit dvd be boot install és megy is?
Persze üres vinyóra?

Ha igen akkor érdekelne engem is :D

(#9591) Carasc0 válasza ko9 (#9589) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

Mellik hibát fotozzam le? sima vinyó boot? minden -v nélkül?

(#9592) Carasc0 válasza Carasc0 (#9590) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

(#9593) ko9 válasza Carasc0 (#9591) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

-v pmVersion=21 legyen benne kérem :B

(#9594) Carasc0

Carasc0
(senior tag)

Ez a -v pmversion=21 paraméterrel történő indítása után megjelenő hiba!

(#9595) samgar válasza F34R (#9582) üzenetére

samgar
(őstag)
LOGOUT blog

Ne vedd el a kedvem :D

Iphone 5 - iOS 6

(#9596) ko9 válasza Carasc0 (#9594) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha... Van egy tippem. -v -f -x pmVersion=21-el elindul?

[ Szerkesztve ]

(#9597) Carasc0 válasza ko9 (#9596) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

Szia!

ugyan az a helyzet amit az utolsó képet küldtem :(

(#9598) ko9 válasza Carasc0 (#9597) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ki kéne törölni egy kextet...
Bootolj be az iATKOS telepítőről, keresd meg a Terminalt, majd írd be ezt:

sudo rm -R \Volumes\-a partíció neve amin a SnowLeo van-\System\Libary\Extensions\ElliottForceLegacyRTC.kext

sudo rm -R \Volumes\-a partíció neve amin a SnowLeo van-\Extra\Extensions\ElliottForceLegacyRTC.kext

Case-Sensitive, ügyelj a kis/nagybetűkre. Tab-os gyorskiegészítés működik.

Ha megvan, restart, majd -v -f pmVersion=21

(#9599) gamer187

gamer187
(kvázi-tag)

sziasztok

én próbáltam fel telepíteni a mac os x 10.6.6ot de nem hogy nem megy, el sem kezdi telepíteni egyszerűen nem akarja be bootolni a rendszert. a gép amire rakni szeretném 4gb ram phenom x4 955be integrált 256mb ati hd videóvezérlő 80gb sata. nagyon meg köszönném ha segítenétek h mi lehet a baj pedig biosban is beállítottam és a régi gépemen telepítésig is ment ennél meg semmi.

(#9600) Carasc0 válasza ko9 (#9598) üzenetére

Carasc0
(senior tag)

Szia!

Nos elakadtam 2 dolog miatt:

1. RTC patcheket nem telepítettem fel A Customize részbe (Deaktiváltam őket)
2. Sudo parancsra azt írja hogy command not found! :U

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.