Sziasztok!
Acer Aspire One netbookon szeretnék futtatni osx-t windows 7 mellett. Nagyon megköszönném ha valaki adna egy leírást vagy linket, hogyan lehet lépésről-lépésre megoldani.
Nagyon köszönöm előre is!
Iphone 5 - iOS 6
Sziasztok!
Acer Aspire One netbookon szeretnék futtatni osx-t windows 7 mellett. Nagyon megköszönném ha valaki adna egy leírást vagy linket, hogyan lehet lépésről-lépésre megoldani.
Nagyon köszönöm előre is!
Iphone 5 - iOS 6
Csak azt figyeld, hogy DVI-n megy ki a VGA kártyából, a többi lényegtelen infó.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Azt láttam, de nVidia vagy ATI? 
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
iATKOS S3-at leszeded kezdetnek, abban van még Atom kernel (gondolom olyan proci van benne). Utánna folytatjuk 

Hát, ebből látszik, hogy nVidia 
Értettem! Megvan, elkezdem letölteni 
Iphone 5 - iOS 6
Ebből látszik, hogy fiatal vagy, ugyanis ATIból is van 9800GT 
9800GT-ből csak nvidia van, ati (amd)-ból csak 9800, 9800xt, 9800pro van.

Szerintem abból csak Pro van, GT-re nem google nem ad semmit. 
Meg, azért elég régi videokártya. 
Nekem a második gépemben ATI 9800GT van... Vagy nagyon átvágtak... Vagy nagyon este van 
Most belegondolva, lehet Pro és XTre módosított BIOSsal. Olyat lehet 
Mindegy inkább hagyjuk, hardveres dolgokban nem vagyok "annyira" otthon 
[ Szerkesztve ]
9800ból XT van Pro, meg SE a simán kívül „
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Itt van a P35 Neo-F laphoz valami moddolt bios, de az oldalt megszüntették. 
Viszont iAtkossal S3-al megpróbálom még, ha nem jó, akkor hagyom.

Hello. Chimera-t feltelepitettem s ugyanugy csak ibootal indul. Ja és az xmove még mindig ugyanugy megakad, egyáltalán hallotál már mástol ilyet vagy ez csak nekem gond????
Gigabyte GA H61N USB3 Intel i3 2125 8 gb DDR3 ram 2 tb sata sata dvd Audio ALC 889 Lan RTL811E
Próbáld meg azt, hogy bemountolod az InstallESD.dmg, ez elvileg megoldja a gondodat, mármint az xMove-os hibát.
[ Szerkesztve ]
Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy
Chimeraval miért nem indul?
XMove-os hibát nem hallottam még, annyira egyszerű a szkript, nem is hibázhat 

Mikor s hol mountoljam??? Lehet egy kérés?? Ill kérdés?? Te csináltad az iphoneclubos alkalmazást vagy rosszul gondolom??? Ha igen beraknád az Osztrák app store-ba is??
Gigabyte GA H61N USB3 Intel i3 2125 8 gb DDR3 ram 2 tb sata sata dvd Audio ALC 889 Lan RTL811E

Azt irja boot error.
Az xmove meg, hogy nincs jol telepitve.
Jó hogy ittvagy, pont rád lenne szükségem. Valahol olvastam annó egy leírást amivel módosított OS X telepítőt lehet készíteni (olyan mókolást mint az iATKOS, meg a többi), csak sehol nem találom. Nem találkoztál esetleg vele? Vagy akárki más?
(#9219) makraipeter1 válasza makraipeter1 (#9212) üzenetére
Ha valaki tud valami okosat, ne tartsa magába 
Akkor összeszeded nekem pontosan hogy állsz most? Mit csináltál, hogy, és mi lett az eredménye?
Na szóval:
MSI P35 NEO-F lapom van, amit nem szeret az OS X.
"Eredeti" OS X (10.6.0)+iBoot, és bejön a zalma forog-forog, megjelenik egy kis X az alma logó tetején, és ott megállt.
"Eredeti" OS X + EmpireEFI, és itt:
com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succes
Utána kb. percenként kiírja ugyanezt:
Still waiting for root deice.
Kipróbáltam iBoot-tal, és EFI-vel, a PCIRootUID=1, PCIRootUID=1 -x, cpus=1 boot parancsokat, de ugyanúgy semmi.
Most letöltöttem egy iAtkos S3 v2 iso-t, ezzel megint forog-forog az alma alatt, nagyon úgy csinál mintha töltene, de egy fél óra után elfogyott a türelmem és kinyomtam.
Itt állok most.
szerk.:
Meg kikapcsoltam bios-ban minden haszontalan dolgot, de úgy is semmi.
szerk2:
Viszont AHCI módba nem lehet átállítani, mert nem lehet a gyári bijosszal.
szerk3:
Ezért kéne moddolt bios.
[ Szerkesztve ]
iBoot - Retail -v bootflaggel. Minél fagy ki?
Mindjárt kipróbálom.
iBoot-nál bejön egy apple logó, és alatta elkezd forogni egy bisz-basz 
Forog-forog, egyszercsak megáll, és az apple logó felső részénél egy kör, egy áthúzással, és onnan nem megy tovább. (kikapcs-bekapcs segít csak) 
Na, hozza is a virágboltból a zöld futár...
Van rá mód, hogy megmaradjon a telepített W7? 
fezzes are cool! | ha szeretsz éngemet, akkor szépen regisztrálsz egyet itt -> http://db.tt/6RSrJIIg
Az előbb rosszul értettem.
VoodooPS2SynapticsTouchPad loaded
ApplePS2Trackpad: ALPS GlidePoint v0.0
Still waiting for root device
Still waiting for root device
Ezt ismétli percenként, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Still waiting tuti AHCI hiba...
Valami ilyesmi kártyának a biosában át lehet állítani, vagy ez alaplapfüggő?
szerk1:
Mert van valahol egy hasonló.
[ Szerkesztve ]
Ez nem szokott menni...
Viszont nagy nehezen találtam neked moddolt BIOSt [link]
Értem.
Ez NEO2-FR, az hogy P35, vagy P45 nem is tudni, de nekem P35 NEO-F lapom van.
Viszont egy biost mindenképp frissítek, mert 2006-os van rajta 
Bijjjoszt frissítettem de ugyanúgy szar.
Keresek valami fórumon olyat aki megcsinálta, és elkunyerálom tőle 
Letöltöttem
Várom a további instrukciókat 
Iphone 5 - iOS 6
igen én, de benne kéne lenni az osztrák store-ban.
snow leo alatt kéne mountolni, csak meg kell keresni a lion telepítő lemezén és duplán rákattintani.
ko9: talán erre gondolsz: [link]
[ Szerkesztve ]
Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy

Köszönöm. Igazábol nem néztem csak majd ha odáig jutok a géppel. Közben ahogy mondtad sikerült megcsinálni de az ujrainditás után csak felvillan az alma oszt ujraindul ismét. Azt hiszem várok még a Lionnal.

Sziasztok!
Megint itt egy picit 
Találtam egy AppleHDA.kext fájlt, ami elméletileg az ALC892-es hangchiphez való. A zip-ben lévő kext fájlt bemásoltam az extra/extensions mappába, de hiába futtatom le a Kext Utility-t nem történik semmi.
Direkt megnéztem a System/Library/Extensions mappát, és az abban lévő AppleHDA.kext nem cserélődik ki. A két fájlnak teljesen más a tartalma, legalábbis a kext-ben lévő version.plist fájl tartalma alapján.
Mit csinálok rosszul vajon?
Még mindíg a hanggal kinlódok.
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

Most itt tartok, és nem értem miért van így:
Annyit csináltam, hogy a konzolon kiadtam a következő parancsot:
sudo perl -pi -e 's|\x62\x02\xec\x10|\x92\x08\xec\x10|g' /System/Library/Extensions/AppleHDA.kext/Contents/MacOS/AppleHDA
amit innen vettem: [link]
és bemásoltam azt a bizonyos ApplaHDA.kext fájlt amit innen vettem: [link]
és lefuttattam a kext utility-t.
miért nem ismeri föl az NTFS partícókat? lemezkezelésben csak annyi van, hogy MSDOS FAT, holott NTFS. se mountolni nem tudom, és Chameleon se látja, ezért dual bootot se tudok beállítani.
az Easy BCD meg a Liont nem hajlandó elindítani... 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Játszadozni kellene a a kijelölt hangeszközzel. 
Magától nem megy, be kell állítani, melyiken kimeneten adjon hangot. 
Nekem sem ment magától.

Mac alapból nem látja az NTFS partíciókat.
MacFuse + NTFS 3G-vel lehet őket írni és olvasni.
a macfuset hiába telepítem, ha elindítom a beállításokból, akkor azt mondja, hogy nincs telepítve.
a paragon, az ntfs-3g és a tuxera pedig egyszerűen ki vannak szürkítve és nem látnak egyetlen NTFS partíciót sem.

Akkor majd ko mond valamit.
akkor hagyom a pitsába, nincs kedvem szombaton ezzel szórakozni...
Valami oldalon találtam egy 2.1-es beta biost, fel is raktam, de ebben sincs ahci, és csak macerásan lehet bootolni, meg a biosba ha bemész, elmented, akkor kifagy a gép 
Király vagy... AHCI MSI gyári BIOSban NINCS! Beta BIOSt meg SOSE rakj fel, ez alap... Reménykedj, hogy visszatudod flashelni...
Mi az alaplap azonosítója? 7xxx_21b.zip gondolom amit leszedtél. Mi a 3 x?

Játszadozni kellene a a kijelölt hangeszközzel
Eljátszanék én vele, csakhogy amint az a képen is látszik (vagy nem) a kijelölhető hangeszköz lista üres 
Azért nem cserélődik ki (vagyis azért látod úgy, mintha nem cserélődne ki), mert Kextcacheből minden indítás után visszarakja az eredetit, ezért kell törölni a Cache-t.

Kimeneten Line Out ra lesz valami?

Ha felrakom a chimerát azt látni kellene valahol??? Mert már 3x raktam de még mindig csak iBoottal indul.
Ha iBoot nélkül indítod, akkor mi az eredmény?