Milyen a géped akkor?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Eladó Tablet Pc-hez USB 3G internet modem kártya független. Új
Eladó Maxtor diamondMax Plus 9 - 80GB ATA/133 HDD! (HDS: 91/100)! csere: DDR3 ram(ok)
Eladó IBM ThinkPad R50E! Csere/beszámítás: raspberry pi, hdmi v. dvi-os monitor!
Intel® Pentium® 4 Processor 631 supporting HT Technology (2M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB)! (oem)
Keresek töltőt régi notimhoz! 16V 2.8A a gép aljára írt követelmény!
Milyen a géped akkor?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Újra kell indítsam, vagy már azonnal működnie kellene? 
Persze kell restart

Model Name: Mac
Model Identifier: OSX86Hack,1,1
A system profiler ezt irja
Gigabyte GA H61N USB3 Intel i3 2125 8 gb DDR3 ram 2 tb sata sata dvd Audio ALC 889 Lan RTL811E
smbios.plist ben kell átírni ott van egy kicsit lejebb az egyém abból másold kia MacPro3,1-es részt és a tedben cseréld ki erre a megfelelőt.
Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy
Pontosan. /Extra/smbios.plist-et nyisd meg. Vagy indiitsd el az extra telepitőt, amit elébb linkeltem Máténak, vedd ki a pipát a Extra folder elől. és pipáld be a MacPro3,1-et az smbios alatt 
[ Szerkesztve ]

köszi, akkor ez lesz a befutó 

Megcsináltam a programmal de nem jo.
?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>SMbiosdate</key>
<string>01/02/08</string>
<key>SMbiosversion</key>
<string>MP31.88Z.006C.B02.0801021250</string>
<key>SMboardproduct</key>
<string>Mac-F42C88C8</string>
<key>SMfamily</key>
<string>MacPro</string>
<key>SMmanufacter</key>
<string>Apple Inc.</string>
<key>SMproductname</key>
<string>MacPro3,1</string>
<key>SMserial</key>
<string>G88014V4XYK</string>
</dict>
</plist>
És
Model Name: Mac
Model Identifier: OSX86Hack,1,1
Processor Name: Intel Core i5
Processor Speed: 2.81 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 4
L2 Cache: 256 KB
L3 Cache: 2 MB
Memory: 2 GB
Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
Boot ROM Version: EE16.003C.B15
SMC Version (system): 1.30f3
Serial Number (system): E133705105S
Hardware UUID: 654EBCB5-CDE6-58D6-8DFD-23BC6FD5A554
Gigabyte GA H61N USB3 Intel i3 2125 8 gb DDR3 ram 2 tb sata sata dvd Audio ALC 889 Lan RTL811E

azért ezzel az osx lion-nel az apple megint jó magasra tette a lécet a többi oprendszernek...
nagyon tetszik, funkció-gazdag, mégis egyszerű, gyors, szép

Sajnos nem különösebben értek hozzá, az iATKOS az egy komplett OS verzió?
"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

igen

A multibeast-ot használtam, és az AppleHDA,valamint az ALC8xx volt bepipálva, utána meg elindítottam a kext utility-t.
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

Így se lett jobb...

System Utility-t be szoktad pipálni?
Én mondtam neki ne pipálja be, mert a Lionon elszúrja a Kextcache-t.
Restart volt? 

Csak háromszor. Probáljam negyedszer is vagy rakjam ujra s multibeastben jelöljem ki?????

Ja, értem. 

Negyedszerre is maradt 
Akkor valami valahol nem klappol... /Extra mappában van?

Hát nem. A smbios pl... fájlra gondolsz amit bemásoltam??? Igen az extra mappában van.
S ha a 10.6.8 combo update után a multibeast-ben jelölném ki a macpro 3.1 et???
Elvileg az is ugyanezt csinálja.

Na ja csak gondoltam ujjrarakom az egészet. Kis gyakorlás nem árt.

na fent van a lion, már csak az a bibi, hogy azt írja ki, hogy csatlakoztassak billentyűzetet. amíg nem csatlakoztatok, addig nem enged tovább. már bemásoltam a system/library/extensions mappába a voodoops2 kext-et, de így se jó. ötlet? 
Nem csak a VoodooPS2 kell neki, AppleACPIPS2Nub.kext is. És ne S/L/E-be telepíts, kivéve, ha nem arra kérünk. /Extra/Extensions 

alapból nem volt /extra/extensions, de létrehoztam manuálisan. bemásoltam ide a 2 fájlt, de mikor indítottam el a lion-t, nem töltött be a rendszer, csak forgott alul a kis karika. utána bemásoltam a S/L/E -be mindkettőt, úgy betöltött a rendszer, de még mindig nem ismerte fel a billentyűzetet...

USB bill?

nem, ps/2
tudom, hogy usb-vel menne, de az nincs a házban 

Sziasztok!
Mióta van hackintosh próbálkozok feltenni valamit, eddig kevés sikerrel. Egy ideje van új gépem, core i3, intel hd, 4giga ram. Leszedtem az iBoot-ot, de sajnos nem tölt be. Tudnátok valamit ajánlani, hogyan kezdjek neki? Legjobb lenne egy Lion-t feldobni. Köszi
Pont a legfontosabb adatot hagytad ki az alaplapod pontos típusát.
[ Szerkesztve ]
Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy

Jah bocsi, HM55
Nem a chipset érdekel hanem maga az alaplap, mint gigabyte ga-ep45-ds3
[ Szerkesztve ]

Húha 
Alaplap neve Asus K52F Series Notebook
Alaplapi lapkakészlet Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-M
Üdv!
Esetleg egy linket tudnál adni a laptopodról, amin a PONTOS specifikációk vannak?

Persze, ez pontosan az:
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/k52f-sx063v-p40160071/termek-leiras.html#properties
Ez így elég lesz? Amúgy köszi h segítetek
[ Szerkesztve ]

Üdv!
Keresgéltem, h amd gépre fel lehet e tenni mac os x et. A konfigom: lap gigabyte ga-ma790x-ud3p processzor amd phenom II x2 BE, videókártya radeon 4890 oc vapor-x ram ddr2 kingmax 1066 mhz és két 500as sata vinyó raid 0 ban, két patríció van rajta.
Erre van vmi stabil rendeszer? Eleinte csak kipróbálnám, hátha meg tetszik is és win helyett maradna.

Egy AIDA64-es report jó lenne róla.

Oké csináltam egyet.Ide feltettem: https://skydrive.live.com/?cid=9fbc70d916e46807#!/?cid=9fbc70d916e46807&sc=documents&uc=1&id=9FBC70D916E46807%21120
Report_rharta_asusk52.htm

Hello. Ujraraktam a rendszert 3x második után rájöttem hol lehet a hiba, most már macpro 3.1 nek látja a rendszer. A videokártya is jo lett snow leo alatt van felbontás stb viszont nincs hang 
gondoltam Liont felrakom. Az xmove folyamatossan kilép hibaüzenettel.

pffff nem ártana ha máshova tennéd fel mert pl én sem tudtam megnézni , más pedig használd a "Link" funkciógombot úgy egyszerűbb 

Oké, mondjuk nemtom mért nem tudjátok megnézni. Akkor keresek valami más helyet 
UP: akkor ezen a helyen eléritek
[ Szerkesztve ]

erre vmi ötlet? 

SL-en kellett volna még felrakni. 
Nekem így megy magától.

de nem snow leo-ra raktam, hanem egy üres partícióra

Hát... videokártyára kicsi az esély, és hangra is.
De lehet próbálkozni. 

Szerintem kár volt. Csinálj mindent úgy, ahogy tony ír.

úgy csináltam. mivel írta, hogy lehet üres partícióra is, ezért nem követtem el hibát 

Akkor telepítsd Multibeast-ből a PS/2-őt.

de maga a lion el sem indul, mert kéri, hogy csatlakoztassak bill-t és addig nem enged tovább