2013. május 24., péntek

(#1351) ToBeY válasza PH 5.5 (#1350) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Azt nem találtam meg az #1-ban hány GB szabad hely kell neki min.Mivel egy 120GB vinyóm van így nem túl sok a helyem :)

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#1352) czanga válasza ToBeY (#1351) üzenetére

czanga
(senior tag)

6-7 gb szabad helyet használ az OP rendszer. Innentől rajtad múlik, hogy mennyi helyet szánsz még neki. (hozzáteszem nálam az OSX egy 30 gigás partíción van)

Utoljára bejelentkezve: 2005, és azóta folyton itt dekkol.

(#1353) czanga válasza Oracle (#1344) üzenetére

czanga
(senior tag)

Kipróbáltam, de nem volt jó, viszont találtam én is egy kis okosságot, amitől elindult, úgyhogy végre van hangom. :C

(#1354) ToBeY válasza czanga (#1352) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az jó! Egy olyan ~40GB tudok neki addni mert a D csak filmek és zenék vannak. Csak nem tudom hogy particionáljam NTFS-ről FAT32-re, úgy hogy a cuccaim megmaradjanak

[ Szerkesztve ]

(#1355) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Azt lehet tudni hogy pontosan milyen C2D proci van az új Imac-be?Mert a honlapon csak a Ghz írják

(#1356) Oracle válasza czanga (#1353) üzenetére

Oracle
(senior tag)

:DD remek szólj ha a wlan-ra találsz valamit.

(#1357) czanga válasza Oracle (#1356) üzenetére

czanga
(senior tag)

Ami azt illeti találtam az insanelymac fórumán egy topicot ahol ezzel a wlannal, illetve pár másik intel wlannal foglalkoznak. A story annyi, hogy ott az első hsz-ben be volt linkelve egy oldal ahol van kext ezekhez, csak az a gond, hogy ami nekünk kéne az nem épp stabil, hogy finoman fogalmazzak... :D (és ez még csak az egyik gond).
A másik , hogy felrakhatod, de semmit sem érsz vele.

Nos egy ideje olvasgatom, és egy ottani "lokálpatrióta" erősen azon van, hogy átírja ezt a kextet működő képesre. Linkelem az oldalt, szerintem regelj, kezd el te is olvasgatni, mert "TNW" nick alatt futó fórumtag szinte oldalanként teszi fel a legújabb változtatásaival kecsegtető kext-et. Reg azért kell, mert másképp nem tudod letölteni.
Esetleg ha kipróbálsz párat, és találsz működő relase-t, akkor kérlek szólj, ellenkező esetben én is így fogok tenni. :))
Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül ezzel, nemcsak én cumizom ezt a problémát... :DD

Nem tudom a Hackintos-nak van e istene/istennője, de lassan elkezdhetünk áldozatot bemutatni neki, hátha segít! :D

[link]

(#1358) Oracle válasza czanga (#1357) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Rendben szólok ha van működő cucc hozzá :DD

(#1359) PH 5.5

PH 5.5
(fanatikus tag)

Rátaláltam egy új Leo telepítőre, pontosabban az iAtkos féle 10.5.4-es verzióra.
A kép alapján elég ígéretesnek tűnik, ahogy néztem, minden eddigi stabil driver, miegymás benne van.

- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest

(#1360) Oracle

Oracle
(senior tag)

Most az asztali gépemnél találtam egy kis gondot, ma telepítettem a NVInstallerV.41.pkg-t ebben volt olyan lehetőség, hogy netkas 10.5.2 kernel ami javítja a shutdown/sleep/restart problémákat. A shutdown tényleg leálltja mostmár rendesen a gépemet de a sleep az nem műkődik, ha megnyomom akkor egyből kilövi a gépet mintha lekapcsolnám a tápot :Y

(#1361) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó estét Uraim!!!! :R Megszereztem a Leo4all verziot, és láss csodát, elindult a telepités, ezek szerint a Kalyway verzió ugrott nekem.... Viszont van még mindig egy kis hiba: Logitech EX100 vezeték nélküli bill+egerem van, és hát meg se moccan a telepitőbe :( Mi a teendő, hogy lehetne ezt megoldani, nincs más egerem....???

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#1362) Oracle válasza muveszur (#1361) üzenetére

Oracle
(senior tag)

USB-s? ha igen próbáld meg átalakítóval ps2-es portban. Nekem pl a bill ps2 az egér usb és csak úgy ment ha ps2re dugtam az egeret is.

[ Szerkesztve ]

(#1363) muveszur válasza Oracle (#1362) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ps2-n van mindegyik.... Megpróbálom, usb-n :) Jelentkezem mindjárt.... :R

(#1364) Oracle válasza muveszur (#1363) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Kíváncsian várjuk :D

(#1365) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na átraktam a billt usbre és megy faszán. Épp most telepíti. A wifi kártyám szted fog müködni?

(#1366) Oracle válasza muveszur (#1365) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Nézd meg itt [link]

(#1367) muveszur válasza Oracle (#1366) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt már meglestem, de nem lettem okosabb

(#1368) Oracle válasza muveszur (#1367) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Milyen wifi kártyád van? Közben települ? meg ne várd a dvd ellenőrzést :D

[ Szerkesztve ]

(#1369) muveszur válasza Oracle (#1368) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feltelepült, de sajnos még nem sikerült elinditani, talán mert még nem csináltam meg a dualboot-ot... Elakad valahol megint.... chain0 módszerrrel akarom, de nincs a C:\-n boot.ini fájl, csak egy bootsec.bak... Smc, már irtam a konfignál vmelyiknap, de mostpontosan nem tudom a tipust, a vista amugy Atheros AR5005GS-nek ismeri fel....

(#1370) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szóval itt van ahol elakad:[link]
Dualboot meg nemtom miért nem sikerül, boot.ini-m nincs sehol se, az átkonvertásol módszernél pedig nem tudom kiválasztani a fájrendszer tipusát, de primaryt ir ki tulajdonságokhoz.... Segits légyszi! :R

(#1371) Oracle válasza muveszur (#1370) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Telepítés elött lehet a disk utility-vel átkonvertálni a vinyót mac osx extended-re. Felül van a menüsorban. A képen nemtom mi a gond annyira énse vágom sajnos, holnap azaz ma :DDD megkérdezek egy gurut.

(#1372) muveszur válasza Oracle (#1371) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja, ott átkonvertáltam....wiki.osx86.hu-n van dualboot-os modszer ott kell vmit állitgatni.Köszi szépen! :R

[ Szerkesztve ]

(#1373) Oracle válasza muveszur (#1372) üzenetére

Oracle
(senior tag)

A telepítőben kiválasztottál drivert a vga-hoz? próbáld -x el indítani így elsőkörben :)

(#1374) muveszur válasza Oracle (#1373) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sikerült elinditani :DD Viszont megakadtam megint az elején levő beállitásokkal: [link]
Szoval itt kiválaszotom h ne legyen másolás, és utána nem reagál semmire, majd bejön a beállitások eleje, vagyis h a bill-t configurálini kell....Hogyan tovább? Köszi szépen!

(#1375) muveszur válasza muveszur (#1374) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehetne vhogy átugrani a beállitás "varázslón"???? :)

(#1376) Oracle válasza muveszur (#1375) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Nemlehet :) Ha nem akarsz adatot átvinni akkor azzal tovább kéne mennie ahol most áll :F

(#1377) Oracle válasza muveszur (#1375) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Jaa usb-n ne legyen semmi csak a bill meg egér az elején.

(#1378) muveszur válasza Oracle (#1377) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak az egér van usb-n semmi más.... :(

(#1379) Oracle válasza muveszur (#1378) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Nem megy tovább annál a pontnál? Pedig illene neki hisz akkor már elindult elvileg

(#1380) muveszur válasza Oracle (#1379) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem megy.... De google-ben utána néztem és volt másnak is ilyen problémája....Azt irja h dugjak be egy firewiret, vagy egy usb-s bluetooth cuccot, és akkor menni fog, msáok azt irják vmit le kell tiltani a biosba.....

(#1381) muveszur válasza muveszur (#1380) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nem igaz....pedig már olyan közel van :O Tudsz rá megoldást???

(#1382) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Leopard DVD-ről lehet boot-ni és tudja formázni a kijelölt particiót ahová telepíteni akarom?
Milyenre formázza amúgy a leopard és a vista látni fogja?

(#1383) Oracle válasza muveszur (#1381) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Nyomj neki alt+q vagy alma+q nemtudom milyen biled van és akkor elvileg átugorja azt a részt.

A másik idézem "A megoldás annyi, hogy ha van bluetooth-unk vagy firewire-ünk, akkor azt kapcsoljuk be és hipp-hopp tovább enged, persze ez működik usb-s bluetooth-al is én is azzal oldottam meg ezt a problémát." itt találtam a fórumban :) jobb ötletem nincs

[ Szerkesztve ]

(#1384) Oracle válasza ToBeY (#1382) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Letudod formázni leo dvd-ről, de csak óvatosan nekem már sikerült letörölni a win partícíót vele :DDD a fájlrendszer az asszem Mac OSX Extended és win alol nemfogod látni :) vagyis a lemezkezelő látja ismeretlennek.

[ Szerkesztve ]

(#1385) Vinchi

Vinchi
(kvázi-tag)

kis változás, lecseréletm a vga-mat ATI HD3850-re, újraraktam az osxet, végig ment a telepítő, majd reboot után ahogy megjelenik az apple logó, beszól hogy kapcsoljam ki vagy rebootoljam. Én bénáztam el vmit? ATI drivert kiválasztottam. :] de lehet nem támogatja még..

(#1386) Oracle válasza Vinchi (#1385) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Kernel pánik van, próbáld -x el índítani.
néz meg hogy támogatja-e a kártyád [link]

[ Szerkesztve ]

(#1387) muveszur válasza Oracle (#1383) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alt+q-ra bejön egy kis cucc, választási lehetőseéget:shout down, folytatás....Szoval nem átugorja, hanem kikapcsolja egyből a gépet....
Nincs más megoldás??? :O
Este hazajön tesom, neki van usb-s bluetooth-a elkérem tőle.... Ha sikerült megszereznem, akkor csak annyi h bedugom a gépbe, és inditom a Leo-t?

Mod: Most huzom le a Leo4all v3-at ha nem lenne jó a bluet. megoldás...Esetleg van még müködö Leo dvd?

[ Szerkesztve ]

(#1388) ToBeY válasza Oracle (#1384) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nincs olyan filrendszer amit mind a két oprendszer lát,és arra felmegy a leo?

(#1389) Oracle válasza ToBeY (#1388) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Én nemtudok olyanról.

(#1390) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(Szakértő)

Jó sokat irtatok gyármékeim a múlt héten:D Remélem lesz sok hasznos info közte.
Én most határoztam, hogy ujrahúzom a cuccot 10.5.2-re, aztán meglátom, visszatér-e 2.core-om,mert igy ez nagyon zavarja a szemem:U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#1391) Nyugdíjas válasza PH 5.5 (#1305) üzenetére

Nyugdíjas
(Szakértő)

Ne búsújjá:D
Én már azon vagyok,ha kell menjen alapon,de legyen 2 mag:) KIcsinek is tudni kell örülni :D

Meg aztán nézegetem erőssen a 24' iMac árcédulákat,de mindig megszédülök tőle :D

Amugy most Olaszországban voltam nyaralni, és az ottani Tesco féle boltban (Conad) polcra kipakolva sorakoztak a ThinkPadek, IMac-ek, MacBook-ok, MacBook Pro-k, mint nálunk a gagyi Amilok... Szám tátva maradt egy pillanatra. Amugy 1k Euro volt a 20-as iMac...

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#1392) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bedugtam egy usb-s bluetooth-t és semmi.... Nem kell hozzá vmi drivert feltelepiteni???

(#1393) Nyugdíjas válasza PH 5.5 (#1359) üzenetére

Nyugdíjas
(Szakértő)

Én lehet ezt fogom most kipróbálni. Van egy munkám amit mindjárt befejezek, aztán az este további részében túrok a release-ek közt.

[ Szerkesztve ]

(#1394) PH 5.5 válasza Nyugdíjas (#1393) üzenetére

PH 5.5
(fanatikus tag)

Még én sem próbáltam, de szándékozom, mert közben landolt nálam 4-5 vinyó:)
Azért jobban megnézve hiányolok belőle egy-két dolgot ( chipset, audio vonalon), de vga driverekkel és különböző kernelekkel például nagyon jól el van látva.
Azt kéne valahogy megoldani, hogy a Leo4all-ból és a Kalyway-ből kiszedni a legfincsibb dolgokat, amik ebből az iAtkos verzióból hiányoznak és beleintegrálni valahogy az iso-ba, úgy, hogy lehetőleg látsszanak is a "customize" résznél. Az volna ám az ütőképes telepítő:)
Bár szerintem az előbb említett "kiadóktól" is hamarosan várható lesz egy-egy 10.5.4-es korongocska.

[ Szerkesztve ]

- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest

(#1395) Nyugdíjas válasza PH 5.5 (#1394) üzenetére

Nyugdíjas
(Szakértő)

Az biztos, hogy én már 43%-ban birtoklom az Atkos-t. Ma este kiderül mit tud...

(#1396) PH 5.5 válasza Nyugdíjas (#1395) üzenetére

PH 5.5
(fanatikus tag)

Ippeg most pörkölöm:)

(#1397) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(Szakértő)

Juteszembe!

Ma találtam ezt! Azóta elköszöntem egy cseppet a VLC-től :) Nekem bejön igy a Quicktime eléggé. Lehet csak nekem új,de azért megosztottam.

[ Szerkesztve ]

(#1398) Oracle válasza Nyugdíjas (#1397) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Ez alapból benne van a kalway-ekben :D

Én is kipróbáltam ma az iATKOS_4i-t a laptopon de csak odáig jutott mikor kikell választani a nyelvet a legelején, és ott nincs semmi tök üres az ablak rányomok a tobábbra és ki is fagy :(((

[ Szerkesztve ]

(#1399) Nyugdíjas válasza Oracle (#1398) üzenetére

Nyugdíjas
(Szakértő)

MOndom lehet csak nekem új. Br ahhoz képest, hogy nekem Kaly van fent.... Bár én pont a nagyátlag ellentétjakén viselkedek install közben. Csúnyán kigyomlálok mindent:D

(#1400) Oracle válasza Nyugdíjas (#1399) üzenetére

Oracle
(senior tag)

system preference ben van alul a kis bicska :) nekem ott volt alapból és ott is kellet instalálni.
Énse rakok fel semmit telepitésné csak a vanila kernelt.l

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.