LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Téma összefoglaló
cerb
(lelkes újonc)
köszi!
és ha esetleg az nekem már túl steril lenne, akkor a gyárit ugyan azzal a módszerrel tehetem rá, mint ezt a lightot([link] ?

zoleeboy
(lelkes újonc)
Hi!
Kicsit visszatérnék a frissítéshez mert nekem az úr istenért sem akarja.
Mindent úgy tettem ahogy kell de a kdz updater 3-4 perc után megáll és nem csinál semmit.
20 percig is rajta volt a telo.
Közben nyilván x y not found üziket dobál ki bár tudom nem kell vele foglalkozni.
Kb 3X próbáltam már és mindig ua.
Lövésem sincs mi lehet a gubanc....
Valaki esetleg?
Az mindegy h milyen a szoftver? nekem v10g
thx
[ Szerkesztve ]

Ronin-
(senior tag)
Nekem a telenorosra szó nélkül felkúszott a függetlennél meg azt csinálta,hogy felment, de az lg logo-nál tovább nem jutott, folyton ujraindult.. próbáld ezzel a módszerrel. Nekem ezzel már jó lett, biztos Neked is menni fog.
Ha pü. -t írsz, mindig írd oda,hogy mivel kapcsolatban! Köszi.
Nem!
Mert a kdz romokat a KDZ updater- segítségével teszed vissza, a premete lite romját meg recovery menüből teszed fel.

zoleeboy
(lelkes újonc)
hm... köszönöm
Holnap megpróbálom ezzel is. remélem menni fog 
köszi

cerb
(lelkes újonc)
köszi! most feltettem a gyári teljeset. nem ment a optimus 2x-es leírással, csak az oda is belinkelt "nokiaprogramok" fórumon leírtakkal.
az a vicces, hogy nem látok az égadta világon semmi különbséget a 2.2höz képest.
tudom hogy tök lényegtelen, de lefuttattam rajta egy quadrant tesztet, és előre eléggé elképedtem, mert 950 körüli értéket adott, de utána újra nyomtam párszor, és azóta 1300+ és 1500 között volt. többre számítottam, mert ahogy nézem a 2.2vel is vitte az 1300at.
egyébként hazsnál még rajtam kívül már go launchert? vagy az tré?

cerb
(lelkes újonc)
nekem is t-mobilos van, és azzal a leírással nekem sem ment. még az elején kifagyott a frissítő program, hiába próbáltam többször. oda is be van linkelve, de ide is beteszem amivel nekem sikerült megoldani: [link]

matem
(újonc)
Nekem működik a %os akku kijelzés, UOT Kitchennel csináltam, csak a battery modot raktam be
KÉP1
KÉP2
Szeretném a G-gomb funkcionalitását megváltoztatni (XDA LINK) viszont nem tudom hogy mi a neve annak amikor hosszan nyomom a home gombot és bejönnek a "legújabb" programok. Mit kéne beírnom a .kl fájlba a GESTURE helyére?
cerb: én is GO Launchert használok, nem hiszem, hogy ha tré lenne 270k ember letöltené 
Nekem is T-s és ugyanez volt.
Megtáltosodott az akkum 
As the window open, I release everything that corrode inside of me.
Én használtam, de amióta véletlenül töröltem a gyötrelmesen hosszú ideig tartó beállításaimat, azóta mérgemben nem használom. 
Mi ez az UOT Kitchen? 
[ Szerkesztve ]
tzsolesz

Lala6
(őstag)
Az enyém meg gyorsabban merül. 

premete
(PH! kedvence)
Én is csak a batteryt változtattam, először a cwm megtagadta a felrakását, csináltam egy másodikat, az felment, de többet a gép nem indult el. Melyik romra raktad pontosan?
Eladó cuccaim: http://t7.hu/08bq-notebook-tartozekok

TayRol
(Ármester)
nekem is. ket napja megy, abbol a fele wifivel es meg 35% hátra van.
4 months 6570 grams -------------- Eladó, vagy cserélhető új Oakley Fuel Cell Infinite Hero
36%, tegnap +g-ztem és wifiztem rendesen, plusz jó pár sms+hívás. Most 34 óránál járunk. Fuck yeah.

Godlike79
(őstag)
Challenge accepted
.
-=IPAD3 ELADÓ!!=- > http://goo.gl/Q2Eqb < .....................' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ _BF3 / Steam: kriszpontaz

pcsabat
(őstag)
melyik rom van fenn? Én még a gyári 2.3.4-t nyüstölöm és nekem is ilyen 2.5 napokat bír (napi kb. fél óra net+market, 1 óra telefonálás, minimális játék, 1-2 óra zene fülessel, wifi általában ON)
[ Szerkesztve ]
pcsabat felhasználónak 25 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

TayRol
(Ármester)
szerintem neki is a gyari 2.3.4 van fent. es nekem is.
4 months 6570 grams -------------- Eladó, vagy cserélhető új Oakley Fuel Cell Infinite Hero
Nekem nem fogadja el a zipet. "Aborted"
De kísérletezgetek tovább...
2.3.4 gyári.

premete
(PH! kedvence)
Nálam is ez volt a legutolsó megfigyelésem. pedig egy 1%-os akkufigurát betennék a következő lite romba, gyűlnek bele az új cuccok. Sajnos, cm-vonalom semmi fejlődést nem látok P970-esre, a többi, számomra ismeretlen LG- modellekre van a sok módosítás. Hogy lesz ebből CM9, ha a CM7 sem akar a "nightly"-ból "stable" lenni... 
Eladó cuccaim: http://t7.hu/08bq-notebook-tartozekok

Godlike79
(őstag)
Valaki működésre tudta már bírni a LED Notifications-t rootolatlan OB-n 2.3.4 alatt?
-=IPAD3 ELADÓ!!=- > http://goo.gl/Q2Eqb < .....................' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ _BF3 / Steam: kriszpontaz

premete
(PH! kedvence)

TayRol
(Ármester)
wow, nagyon raersz. ![;]](/dl/s/v1.gif)
ha lehet majd a gyari 2.3.4-et rootolni akkor gondolom a 2.2 visszarakasa nelkul is felmehet ez a lite-mod...
Na csak sikerült nekem is. Olyan user error volt, hogy csak na! Az Uot Kitchenben a feltöltés oldalon a "Select flashable zip scripting"-ben az alapértelmezett beállítás a Clokworkmod - MTD.
Na én ebben hagytam. Nem kellett volna. Hisz a legördülő menüben ott az Optimus lehetőség. Ezzel már működött. Megy a százalékos kijelzés, és feltettem a "comfortaa"betűtipust.
Így néz ki:

[ Szerkesztve ]
Még mindig sokkal szebb a gyári LG felület, mint ezek a mókoltak 
Látod az a jó ebben, hogy mindenki a saját szájíze szerint alakíthatja a felületet.......és a romot is valamilyen szinten.
TayRol ezt a betűtípust korábban kelzsoca rakta be a Blade romokba. Akkor megkedveltem.
[ Szerkesztve ]

TayRol
(Ármester)
a betutipus ellenben tetszik. meg az akksikijelzés is. vissza mar nem rakom a 2.2-t de ha lesz lehetoseg en is kirprobalom ezt a rom-ot.
Jönnek az oroszok vazze.
Nem semmi, hogy több a külföldi, mint a magyar.
Az 1610-es eredmény minek köszönhető? nekem azóta is csak 1300 körül van.
tzsolesz

Godlike79
(őstag)
Nekem 2.3.4-el 1158at dob a quadrant..... szégyen.
Második nekifutásra 1323.
[ Szerkesztve ]

cerb
(lelkes újonc)
és azóta mit használsz? én kipróbáltam a launcher prot,és ugyan azokkal a állításokkal gördülékenyebb mint a go,és még talán jobban is tetszik,de nem lehet rátenni a go switch kapcsoló eleget csomagot, amik meg abból nagyon tetszettek (egységes,és jó a kinézete,és működik is.
Na nem akarok bele menni egy "kinek nagyobb" versenybe, bosszantani sem akarlak
de a lite rommal:

[ Szerkesztve ]

pcsabat
(őstag)
Cerb: Én is ugyanebben a cipőben jártam. A launcher pro sokkal gördülékenyebb és szebb is a letisztultságával de evés rá a widget. Viszont én ajánlanám egy honfitársunk nagyszerű és rendkívül jól testre szabható programját ez pedig az elixir widget. Ugyanazokat tudod beállítani rajta mint a go switch-en, sőt, sokkal-sokkal több mindent és sokkal jobban testre is szabható!
[ Szerkesztve ]
pcsabat felhasználónak 25 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
1427 gyári ROM-mal.

Godlike79
(őstag)
3. nekifutás 1585
. Gyári rom!
Azóta LG Optimus 2.0-át. 
Használtam a Launcher pro-t, de az annyira nem vált be. Nekem jobb a GO Launcher iPhone 3 témával iszonyat kegyetlen, meg az ikonok is barók. 
Az optimus Weather tetszik a legjobban, és a Go Weather-ben megtalálható az LG téma is, majdnem egy az egyben ugyan az mint a gyári.
Próbáljátok csak ki.
[ Szerkesztve ]
tzsolesz
Quadrant futtatása:
Nekifutások:
1. 1178
2. 1280
3. 1486
4. 1502
Van ennek értelme? Ad ez valami támpontot arról, hogy mekkora a teló teljesítménye? NEM.

Nova 8:
1. nekifutásra
Mi lett volna 4.-re? 3400pont?
Páromé: (LG Optimus One P500)
833 pötty.
[ Szerkesztve ]
tzsolesz

TayRol
(Ármester)
epp akartam kerdezni hogy ez mire is jo pontosan?

Godlike79
(őstag)
Semmire az égvilágon. Innen is látszik hogy mér amit akar. Akkora marhaságnak tartom mint a 3D Mark-ot a PC-n.
Nah látom, ideért a gyári 2.3.. 
Update-er is látja, vagy még csak KDZ-ből lehet frissíteni?
Véleményem szubjektív...

Godlike79
(őstag)
Micsoda? A frissítőben látod a gyárit? Milyen verzió? V20N?
Ja, bocs, Nálad újdonság
! Ez a németektől származó KDZ V20N.
Nem, mivel csak Németországban dobták be a mélyvízbe a független modelleknél.
Itt a letöltési link:
[link]
Van benne magyar nyelv is, a legtöbben már felhegesztettük, viszont van még kipucolt verzió is amit csináltak a srácok. Pörgesd vissza a hozzászólásokat (van vagy 1000).
[ Szerkesztve ]
Szövegértés... 
Jahogy jah...
De öhm, a független telókat sem lehet még update-errel frissíteni?
Ohh, köff..
A frissítésről még nincs semmi infó, hogy mikorra várható? Gondolom ebben van magyar nyelv is..
Lehet várok még, mivel nem a saját telómról van szó.. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Van, minden császári. Tés telóra is egyből felment 
Nagyon jó, érdemes felrakni!
Tárgytalan. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Godlike79
(őstag)
[link] - elkéstem, mégsem, a KDZ leírás az én linkem alatt van
[ Szerkesztve ]
Igen, felfedeztem..
Most nézem, CDMA-ba kell frissíteni? Nem 3GQCT-ben?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Godlike79
(őstag)
CDMA-ban sem volt gond vele. Úgymond tök mindegy. Én CDMA-ban frissítettem.

zoleeboy
(lelkes újonc)
Hali!
Frissítés előtt vissza kell tenni a v10a szoftvert? mert nekem v10g van és igy nem igazán akar menni a dolog.
Két gépen is próbáltam 2 féle módszerrel, de semmi
(((
Szia!
Nem kell visszarakni.
[ Szerkesztve ]

zoleeboy
(lelkes újonc)
Értem...kösz
Akkor valami más van itt