LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Okostelefonok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Téma összefoglaló
Az utolsó (júlis vége) hitelesnek tűnő információ szerint augusztus vége, szeptember elején jöhet a OB-re a 2.3. Ezután azért beindulnak a dolgok, mivel például a Cyanogenmod és MIUI fejlesztőinek a fülét is nagyon rágják a júzerek hogy legyen moddolt rom. Ezek a félhivatalos verziók a többi telefonnál tapasztaltak alapján biztos megdobják a teljesítményt és növelik a használati értéket.
Más. Már kb. 1 hete nálam van a telefon. Nagyon nem babráltam a Froyoval, de az akkumlátor úgy néz ki beállt egy stabil értékre. 75%-on huztam le a töltőröl 38 órája és még 29%-on áll. Igaz nem nyomkodtam egész nap, de azért némi telefonálás, wifi, és zenehallgatás (BT-os füles) volt. Szerintem így egész korrekt. Azt viszont nem értem hogy a futó szolgáltatásokban miért megy egy csomó felesleges dolog (pl. FinancesService) ami egyrészről memóriát foglal, és meríti a telefont. Rootolással és némi uninstall-lal gondolom ez a állapot orvosolható, bár én még nem mertem megcsinálni. A NOVA romot is kipróbálnám, de ahhoz sincs elég bátorságom, első andro-s telom az OB, nem akarom rögtön téglává vahrázsulni 
Jelenleg LauncherPro-t használom a gyári helyett, sokkal folyékonyabb, nincsenek akadások., és viszonylag jól konfigurálható.
[ Szerkesztve ]