LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Téma összefoglaló
purcigeorge
(kvázi-tag)
Nekem sem volt túl hosszú, akár én is gyanakodhattam volna, de sikerült. Én még a dalvik cache-t is wipe-oltam. Bár nem hiszem, hogy ezen múlt valami is.
Gyári 2.2 e-ről akartam a CM7 2.3.5-re, megvolt a wipe, utána rom install a CWM-ben, reboot után pedig csak bootloop...
toflehi
Kösz a választ! Igazából "Nektek" akart lenni. 

ezüstholló
(lelkes újonc)
Szerintem ezen a KDZU és az LG helyreállítás sem fog tudni segíteni. Nekem volt hasonló problémám, amikor CMről akartam más ROMra váltani, bootlogo 5-10percig aztan feketekepernyo és nagy semmi.
[ Szerkesztve ]
És akkor mi a megoldás? 

ezüstholló
(lelkes újonc)
Van rá megoldás, de viheted szervizbe is. Itt már a helyreállítási mód, KDZ Updater sem segít, emiatt flashelni kell a készüléket. Elvileg le lehet tölteni az aktuális, legfrissebb V10g flasht imei alapján, gyakorlatilag nem. A neten kering egy V10a flash, azt SmartFlash toolal kell feltenni a telefonra, aztán a LG updaterrel egy helyreállítást csinálni. A végeredmény, működő telefon, V10g-vel. Nekem Tés mobillal működött a GSM funkció is.
Általában akkor következik be a fekete képernyő, ha Cyanogen vagy más 2.3 szoftvert teszel fel rá, aztán visszateszed a 2.2 . De Nova ROM után is olvastam már fekete képernyőt.

FireFoxer
(fanatikus tag)
tök jó.. most raktam fel a nightly 9-et, erre rá egy órára kijön a 10 egy rahedli updattel :/
Viszont ha megcsináltam a factory/wipe...stb resetet akkor a sim kártyához is hozzányúl ? Merthogy a nyomorultja eltüntette sim ről az összes telszámom -.-'
bakfitty...
(#1907) ezüstholló válasza ezüstholló (#1905) üzenetére

ezüstholló
(lelkes újonc)
Itt egy leírás, csinálj mindent úgy, ahogyan le van írva,(Természetesen akksi ki, hangero fel lenyom, USB radug) kivéve hogy ezzel flasheled, nem azzal a kínai rommal.
Nekem Tés mobillal működött a GSM funkció is, de ezt nem tudom garantálni..
De lehet hogy nálad működni fog a KDZU, nálam nem ment és még másoknál se. 
[ Szerkesztve ]
Fu köszönöm az információt, de nem biztos hogy egyről beszélünk. 
Nálam megáll a boot animáció, és utána fekete kép, és újra kezdődik. Kb 1szer tud körbemenni a CM animáción a nyíl az android figura körül. Bármeddig hagyom, ezt csinálja, nem ad konkrétan fekete képet, mint ahogy Te is említetted.

ezüstholló
(lelkes újonc)
Igen, egy KDZ felpakolást megérne a dolog. De lehet hogy csak a flash segít :]
Ezért nem érdemes a nighty build-eket pakolni.... Épp ezért... 
Véleményem szubjektív...
Köszönöm szépen, ezt is javasolnám betenni az 1. hsz-be!! 

FireFoxer
(fanatikus tag)
nah.. szerencsére volt eszem a titanium backupot használni előtte és a kapcsolatokról tolni egy visszaállítási pontot.
Hát nekem eddig sokkal jobban bejön mint a stock rom 
Lehet csak beleképzelem de iszonyú gyorsnak tűnik az előzőhöz képest.
bakfitty...
Kapcsolatokat, tehát a a névjegyeket érdemes felszinkronizálni gmail-be szerintem. 
Froyo-hoz képest gyorsabb a Ginger, ez tény. 
Véleményem szubjektív...
Egy láma kérdés, de csak egy hete ismerkedem az Androiddal.
A CM rom-ban van magyar nyelv, vagy az is áldozatul esett?
14 éven aluliak kíméljenek,

kárátékutyá
(kvázi-tag)
Láma kérdés. Hogyan szinkronizálhatom fel gmailba?
kárátékutyá-nak 19 piros és 0 fekete pontja van
Ha nem tette fel eddig, akkor file-ból meg tudod csinálni először, utána pedig tudod engedélyezni, hogy melyiket használja a teló.
Mondjuk a fura az, hogy annó a GT540 megcsinálta magától.
Véleményem szubjektív...

kárátékutyá
(kvázi-tag)
Leírnád a menetét? Tudod...Láma.
Köszönöm!

FireFoxer
(fanatikus tag)
hát most hogy ez a CM-ben van e vagy sem, de ugyan annyi nyelvet ajánl fel nekem telepítés után mint egy stock rom. (azaz van magyar)
bakfitty...
Névjegyeknél, exportálás SD kártyára, utána gmail, címtár, importálás file-ból.
Utána telefonon nyomsz egy szinkronizálást, és utána a névjegyek, megjelenítési beállításokon belül be tudod állítani, hogy mit mutasson a teló.
Így tuti megy, tesómnak így csináltam meg a black-en.
Véleményem szubjektív...
Köszönöm
14 éven aluliak kíméljenek,

kárátékutyá
(kvázi-tag)
hackeeeee...Köszi! Műxik. 

Véleményem szubjektív...

FireFoxer
(fanatikus tag)
Nem tudjátok véletlen hogy lehet az összes névjegyet egyszerre törölni ? :/
bakfitty...

TayRol
(Ármester)
nevjegyek, opciok, törlés, majd a bal felso sarokban a pipat bejelolod es kesz.
5 months 6920 grams -------------- Eladó új Oakley Fuel Cell IH
Ha gmail-ben vannak, ott egyszerűen, telóról meg ahogy a kolléga írta.
Véleményem szubjektív...

FireFoxer
(fanatikus tag)
háááh... akkor itt kihagytak a CM-es modderek egy elég fontos funkciót
mert sajna ilyen lehetőség nincs.
bakfitty...
Akkor töröld gmail-ből, telónak meg adj egy FR-t. 
Véleményem szubjektív...

TayRol
(Ármester)
nemmondod hogy nincs benne delete all?
5 months 6920 grams -------------- Eladó új Oakley Fuel Cell IH

FireFoxer
(fanatikus tag)
szegény teló már vagy 5x lesz 
bakfitty...

FireFoxer
(fanatikus tag)
hát igen, elég érdekes hogy pont ezt hagyták ki a rendszerből, de beállításokat megnézve látszik hogy ne ma gyári névjegykezelő van használva, hanem beleintegráltak vmi programot.
bakfitty...
Váááá működik!!!! Nagyon szépen köszönöm.
KDZ-vel már nem is próbálkoztam, de amíg futott a restore, kb 1 évet öregedtem... 
Nembajaz.. A mini-t két nap alatt vagy 15* flasheltem... Egy HR meg sem kottyan Neki. 
Véleményem szubjektív...

ezüstholló
(lelkes újonc)

Pontosan akkor mit és hogyan csináltál ?

FireFoxer
(fanatikus tag)
nah feltoltam végre normálisan a nightly build#10 et, feltoltam még rá a huexxx kernelt hogy ne zabáljon annyira aksit.
Eddigi tapasztalatom ,hogy bár használható de előfordul a wifi masszív fagyása (lassan csatlakozik fel, megszakad, alig talál jelet)
+ ugye a 'gapps' ot is felkell rakni ha szeretnénk a gyári google alkalmazásokat használni... nah hát ezis szeret néha befagyni és hibaüzeneteket dobálni.
+ ezen kívül előfordul hogy a beállításokban mászkálva is kidob egy várakozás / leállítás hibaüzenetet valami androidos háttéralkalmazás hibára utalva.
bakfitty...

toflehi
(fanatikus tag)
Van még mit dolgozni rajta, verziónként több új hibára derül fény mint ahányat javítanak, mire ebből kiforrott ROM lesz addigra itt a gyári 2.3 is. Bár az sem biztos hogy elsőre tökéletes lesz 
Launcher Pro-val a Froyo is nagyon folyékony, az akksi is tűrhető, bugok nincsenek, max csak külső alkalmazások miatt, szal engem tul-képp már csak a Quadrant eredmény érdekelne az egészben, egy jó kis 3000 pont feletti eredmény, hogy az SGS2-est birtokló haverom arcába dörgöljem 
De nightly #6-al csak 1400 pont volt asszem, plz valaki aki frissítgeti rendszeresen a nightly-kat nézze meg közbe-közbe mennyit dob a Quadrant 
Mondjuk fasza a CM7-ben a képernyőkikapcsolás effekt is, meg aztán tényleg az égvilágon mindent be lehet állítani rajta, azt is amiről fogalmad se volt hogy létezik 
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

FireFoxer
(fanatikus tag)
reggel telepített nightly 10# es ROM + huexxx's kernel = 1800 pont 
bakfitty...
A leírás szerint, és amit linkeltél romot, azt használtam. Ment mint a karikacsapás! 
Aztán újra bepróbálkoztam a CM #10 build-jével. Szerencsére most a boot loop elmaradt. A rendszer amúgy nagyon király, smooth, és gyors. Durva bizonytalansággal még nem találkoztam. Most megpróbálom feltenni a gyári alkalmazásokat, mert a market nagyon hiányzik.
FireFoxer!
Azt a kernelt hogy tudom feltenni, illetve hol érhető el? Az aksi szempontjából, én ahogy sok helyen olvastam, kell pár lemerülés-feltöltés ciklus mire beáll, addig nem érdemes az aksi idővel foglalkozni!

FireFoxer
(fanatikus tag)
Remélem is hogy tovább fogja bírni mint most, 9 körül 100% ra töltöttem azóta 33%on van... :/
[link]
innen tudod leszedni azt a kernelt és ugyan úgy kell telepíteni wipe meg minden nélkül mint egy ROM ot.
bakfitty...
Értem, köszönöm az instrukciókat.
Mondjuk most a USB-tár üzemmódom nem akar működni...utálom ezeket a driveres mókákat...

toflehi
(fanatikus tag)
Indítsd újra a telefont és/vagy szgépet.
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
Már próbáltam, de
telefonon: USB tár használatban (narancs andro figura)
szgépen: LGE Mobile USB Modem
LGE Virtual Modem
LGE Mobile Composite USB Device illesztőprogramok az eszközkezelőben
és nem jó 
Ja és reboot után 83 MB memória foglalt, 298 szabad ! 
[ Szerkesztve ]
Nah, tesóm előfizujára kértünk mobilweb hobbit...
Érdekes, hogy az egyik apn-t nem tudom kitörölni.. egészen pontosan a wap-ost.. hiába nyomom rá a menügombot, mikor "belelépek", nem csinál semmit..
Véleményem szubjektív...

purcigeorge
(kvázi-tag)
Örülök, hogy sikerült megoldani. Már kezdtem magam felelősnek érezni, hogy az üzenetem lelkesített a ROMolásra.
Kicsit kalandosra sikerült, de legalább ragadt rám némi tapasztalat 

FireFoxer
(fanatikus tag)
Szerinted cyanogenból kitudom lőni az adw launchert hogy helyette launcher prot használjam vagy ajánlatosabb a beleintegráltat használni és ink keressek vmi témát ? 
bakfitty...

toflehi
(fanatikus tag)
Én rögtön raktam fel a launcher pro-t a CM-ra, de a #6-osnál így eléggé bugos lett. Ha elfordítottam a telót fekete lett a kép amikor elfordult a főképernyő, csak az értesítési sáv és az alsó ikonsor látszott, a háttérkép és a többi ikon nem, csak azután hogy ránagyítottam vagy oldalra lapoztam.
Na összegyűlt egy kis tapasztalat a CM#10-zel kapcsolatban. A romhoz feltettem pluszba a google appokat (market, talk stb), jól működött minden nem volt fagyás. Néha a térerő kicsit gyenge (ez 2.2-nél is gond), de szerencsére nem fordult elő, hogy amikor hívott volna valaki, vagy én telefonáltam, megszakad a vonal.
A vezeték nélküli hálózatok jól működnek, egyszer volt egy wifi fagyás, de azt egy wifi ki-be kapcsolás megoldotta.
Képen az aksi használat, a huexxx kernellel. A feltöltés után igen masszívan használtam, telefonáltam, wifiztem, nyomkodtam. Után aludni tértem, látható alig merült egész éjszaka alatt. Napközben meg kb fél óra mobilnet, 30 perc telefonálás, meg kis wifi. Így a reggel 65%-ról 35-re ment le az aksi. Szerintem elég korrekt, normális használattal, max-ra töltve simán elmegy így is két napot.
Quadran pontszám 1800... 
Egyedül a USB-tár problémát nem sikerült még megoldani. 
[ Szerkesztve ]

FireFoxer
(fanatikus tag)
örülök hogy másnak jobb tapasztalatai vannak a fagyások és hibaüzenetekkel szemben , de mi ez az usb-s hiba amire gondolsz?
bakfitty...
Egy kis leírás, segédlet a V10g szoftver rootolásáról.