2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG Optimus Black P970 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-05-10 13:08:32

IT café

LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

(#1601) TayRol válasza nbukta77 (#1599) üzenetére

TayRol
(Ármester)

nekem nem csak maceras leszedni.:)

4 months 6570 grams -------------- Eladó, vagy cserélhető új Oakley Fuel Cell Infinite Hero

(#1602) tzsolesz válasza TayRol (#1598) üzenetére

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom hogy ez olcsónak számít-e, avagy sem. Egyben nem tudom kifizetni, csak részletre. :(

Használtan árulják 55-60K-ért. Ez meg vadonat új, garanciáis.

[ Szerkesztve ]

tzsolesz

(#1603) RepeatSector válasza tzsolesz (#1602) üzenetére

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is így vettem csak nekem még 20k-t kellet kifizetnem kezdőnek + a végösszeg 71990!(kb ez volt 3 hete), szerintem megéri!

14,1 xga és 15,4 wxga kijelzők 5000ft/db áron - LET THE MUSIC BE YOUR XTC

(#1604) TayRol válasza tzsolesz (#1602) üzenetére

TayRol
(Ármester)

en cégesben vettem ennel joval olcsobban, de ha a T kinalatabol kell valasztanod akkor nincs sok lehetoseg es 67e jo erte szvsz.

[ Szerkesztve ]

4 months 6570 grams -------------- Eladó, vagy cserélhető új Oakley Fuel Cell Infinite Hero

(#1605) tzsolesz válasza TayRol (#1604) üzenetére

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

T-nél veszem, és az összes többi hasonló tudású teló ennél minimum 20K-val drágább. Ezután nálam az SGS jön, ami még szóba jöhet. De 36K-t kéne befizetni, és 3750-el törleszteni. A befizetés a necces. Most adom el a Nokia 5800-mat, és abból fizetem be a kezdőrészletet. Végül is ettől az Omnia 2-őm is drágább volt annó. Mondjuk amikor azt én vettem az olyan volt, mint most a 3D, vagy az S2. :DDD

(#1603) RepeatSector Tudom. nagyjából 3 hetente megy lejjebb a telók ára 2-4K-val. Valamikor kicsit többel. nem tudom mikor kezdődik T-nél az ünnepi szezon, és mikor engednek még ebből is. Ha azt nem várom meg, és kiteszik ilyen 55K-ért, akkor annak nagyon örülni fogok. :W Mindig így járok minden telóval. Várok, várok, aztán megunom. 2 hétre rá 20K-val olcsóbb. :(

[ Szerkesztve ]

tzsolesz

(#1606) nbukta77

nbukta77
(senior tag)

Most is 20 kt kell befizetni

Samsung Galaxy S III. 4.1.2

(#1607) nbukta77

nbukta77
(senior tag)

Most is 20 kt kell befizetni

(#1608) tzsolesz válasza nbukta77 (#1607) üzenetére

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üzletben, én netről rendelem. 8K-val olcsóbban jön ki, és ingyen kihozzák. :K

tzsolesz

(#1609) TayRol válasza tzsolesz (#1605) üzenetére

TayRol
(Ármester)

szerintem mostanaban nem sokkal lesznek olcsobbak a telefonok. nyugodtan vedd meg. nalam is az sgs es az n8 johetett meg szoba, de elobbi joval dragabb, utobbirol meg lebeszeltek.

(#1610) tzsolesz válasza TayRol (#1609) üzenetére

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Visszaolvastam a tesztes topic-ba kicsikét. Eléggé lehúzták az akkori ára miatt. Nem tudom. A kamerát a végszóban is külön kiemelik, hogy mennyire rosszul teljesít. nekem a fotók nekem bejönnek, annyira nem rosszak azok.
Azóta mondjuk azt mondtátok hogy javult a helyzet. Ez miben látszódik meg?

tzsolesz

(#1611) TayRol válasza tzsolesz (#1610) üzenetére

TayRol
(Ármester)

amennyit en hasznalom a kamerat arra tokeletes. ez is olyan dolog, hogy mihez kepest.:)

(#1612) tzsolesz válasza TayRol (#1611) üzenetére

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az az igazság, hogy ez a teló meglehetősen magával ragadó. A külseje, a színe, az alakja, maga az egész forma nagyon ütős. A szoftveres felületéről nem is beszélek. Egyszerűen zsír. Tetszik a teló, pláne a hátlapja, nah, azt nagyon eltalálták. Bár nem jobban mint az SGS, de az drágább is. Bár ez nem befolyásolja nálam a tetszési indexet.
Jó lesz ez nekem. :DDD

[ Szerkesztve ]

tzsolesz

(#1613) TayRol válasza tzsolesz (#1612) üzenetére

TayRol
(Ármester)

nincs mirol beszelni. meg kell venned.:) en nagyon szeretem, egy nokia 6300-rol valtottam tehat nem voltak elvarasaim, de kiraly. tegnapelott a Bukkben turaztunk es a Navitel gps-e nagyon jol jott pl.:)

(#1614) james88 válasza TayRol (#1613) üzenetére

james88
(kvázi-tag)

a hétvégén én is navigáltam vele egy kicsit, viszont az szívja az akkut rendesen meg egy kicsit melegedett is a teló, viszont ami meglepő volt hogy IGO szinte azonnal, gyári navi meg kb 1-2 percen belül talált műholdat, szal nagyon meg voltam vele elégedve :DDD

(#1615) nbukta77

nbukta77
(senior tag)

Szerintem is jo.Csak lenne mar 2.3

(#1616) tzsolesz

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon várja mindenki a 2.3-at. Azért az érdekes hogy a kisebb P500-ra már mióta van hivatalosan is, erre meg nincs.

tzsolesz

(#1617) hackeeeee válasza nbukta77 (#1615) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ne mondogasd ennyiszer, mert tuti késni fog. :DDD

Véleményem szubjektív...

(#1618) Giovanni1985

Giovanni1985
(kvázi-tag)

helló mindenkinek. senki nem kinlódik a wifiével csak én????????
megvettem a gamelofttól egy játékot kaptam egy apk-t telepítettem és ezután download wifin keresztül 600 mb ot ami nem megy soha végig.ezt a kinlódást :(:(:(.....
a routerem nem rossz mert boxozok rajta reccenésmentesen. szóval valakinek tipp?

(#1619) nbukta77

nbukta77
(senior tag)

Melyik jobb az optimalizalt vagy az energiatakarekos autonata fenyero?

(#1620) jooker82 válasza nbukta77 (#1615) üzenetére

jooker82
(PH! kedvence)

Nem kell félni...Nov 1 re igérték tegnap hivatalosan a 2.3-at a 2x-re és ma reggel már ki is jött a kdz fájl...páran már használják...videóhivás stb működik....ugyh nektek is itt lesz 21-én...
és mégegy jó hir.... Az LG már dolgozik az ICS-en... már Hamarosan beis jelentik az első 4.0-ás telefonjukat....Ez csak annyiból jó hir nekünk,h alapból nem olyan későn kezdenek hozzá a 4.0 kidolgozásán,mint tették azt a 2.3-al....
Úgylátszik kezdik összeszedni magukat....
De már nem is ártott..:D

[ Szerkesztve ]

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

(#1621) hackeeeee válasza jooker82 (#1620) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem arról beszéltünk, hogy nem lesz 4.0-s készülék, hanem arról, hogy pl. a 2x-re, és a 3D-re akár ki lehetne adni az ICS-t, merthát ugye azok elvileg tán csúcs készülékek...

Amúgy jah, kezdik, mivel ugye volt róla szó, hogy a Google felszólítja a gyártókat, hogy amennyire lehet, tartsák naprakészen a készülékeiket...

Véleményem szubjektív...

(#1622) nbukta77

nbukta77
(senior tag)

Mozog valakinek a hatlap?Nekem ha szembe tartom magammal a kijelzovel akkor jobb oldalt alul recseg.Nyoszorog.

(#1623) jooker82 válasza hackeeeee (#1621) üzenetére

jooker82
(PH! kedvence)

Látszik,h a dolgokat most is körbecsavarod és az isten háta mögülről támadod meg....
Te vmi pozitivság elleni gyógyszert szedel??

Hátha más másként látja amit irtam... :K

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

(#1624) TayRol válasza nbukta77 (#1622) üzenetére

TayRol
(Ármester)

nekem nem. tulsagosan is stabil.

(#1625) hackeeeee válasza jooker82 (#1623) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Amennyi negatívumot tapasztaltam már az LG-nél, van mit letenni az asztalra, hogy ez megváltozzon. :)

(#1622) nbukta77: Tesómé sem, bár arról levéve nem volt egyszer sem.. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#1626) toflehi válasza nbukta77 (#1622) üzenetére

toflehi
(fanatikus tag)

Kb 900 ft egy gyári hátlap, nem ér meg egy próbát hátha azzal nem recsegne?

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#1627) nbukta77 válasza toflehi (#1626) üzenetére

nbukta77
(senior tag)

Hol lehet annyiert venni?

(#1628) RepeatSector válasza nbukta77 (#1622) üzenetére

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tokeletesen illeszkedik pedig eleg sokszor szedtem mar le rola

14,1 xga és 15,4 wxga kijelzők 5000ft/db áron - LET THE MUSIC BE YOUR XTC

(#1629) toflehi válasza nbukta77 (#1627) üzenetére

toflehi
(fanatikus tag)

Én innen fogom rendelni, hogy Mo-on hol lehet kapni azt nem tudom. Egyébként a többi alkatrész is elég olcsónak tűnik, a kijelző pl 13k.

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#1630) Vadasz_22

Vadasz_22
(újonc)

Nem recseg nekem sem,de leszedni sem egyszerű.

(#1631) TayRol válasza Vadasz_22 (#1630) üzenetére

TayRol
(Ármester)

na az biztos. egy gombot ratehettek volna ugy egyszerubben lejonne.:)

(#1632) james88 válasza TayRol (#1631) üzenetére

james88
(kvázi-tag)

jó megoldás volt anno az Arénán, könnyen gombnyomásra lejött a háta és jól passzolt rá, nem állt el, nem lötyögött....
amúgy nekem sem recseg....

(#1633) Stukker1987 válasza tzsolesz (#1605) üzenetére

Stukker1987
(fanatikus tag)

Én 71-ért vettem szintén T-ben....

A felső kategóriás telefonok között ez volt a legolcsóbb.
Már csak ezért is alternatíva.

Abban teljesen egyetértek veled,hogy a megjelenése és a kijelzője kárpótolni tud a pici hiányosságok ellenében.
Kamera sem vészes,ha azt elgondolkodunk picit azon,hogy nem hollywoodi sikerfilmet akarunk vele forgatni.

Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.

(#1634) kois válasza Giovanni1985 (#1618) üzenetére

kois
(újonc)

Gameloft-os letöltéseknél wifi-n keresztül először biztosítsd, hogy annak idejére a többi géped ne használja a wifi-t. Így is előfordul, hogy többször kell újraindítani a letöltést, de ilyenkor ahány megát már letöltöttél az megmarad és csak a maradékot tölti le. El fogsz jutni a teljes letöltésig...
2.3 felrakása után az első dolgom az lesz, hogy kipróbálom működik-e a Backstab. 2.2.-n nem megy.

(#1635) nbukta77

nbukta77
(senior tag)

Harverileg tenyleg nagyon jo kis telo. Az SGS szintjen van. Csak ezzel a frissitesi proceduraval csinalnanak mar valamit.

(#1636) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! kedvence)

Nekem is van egy minimális nyikorgás a telefon alja felé... De csak akkor venni észre ha két kézben tartom játéknál és úgy nyomkodom, de akkor is csak picit-picit... Szóval nem idegesítő. Egyébként meg észre sem venni.
Ma kipróbálom, hogy Wifi és 3G is le legyen tiltva, hogy úgy meddig bírja...

(#1637) fefe91

fefe91
(újonc)

nálam ment a backstab csak megkell találni a megfelelő apk-t :) nálam ez 1 napi kisérletezés volt :) de megérte

LG Optimus Black P970 2.3.4 v20n ; Gingerbread theme by FeFe

(#1638) hackeeeee válasza nbukta77 (#1635) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hát, ha kp-ban akarná valaki megvenni, akkor azt mondanám, h ennyi pénzért inkább S-t vegyen.

Véleményem szubjektív...

(#1639) TayRol válasza hackeeeee (#1638) üzenetére

TayRol
(Ármester)

kp.re en sem ezt vettem volna, hanem nexus s-t vagy sgs+-t.

(#1640) kois válasza fefe91 (#1637) üzenetére

kois
(újonc)

Privátban küldhetnél egy tippet vagy az apk-t.

(#1641) jackbacsi87

jackbacsi87
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Páran kértetek tokot, jelentem, megérkeztek.Privátot is küldök, csak ha esetleg valaki kimaradna, és erre jár....

üdv:
jack

Nexus S, Raspberry Pi 512MB

(#1642) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Wifin keresztül melyik a legjobb adatátviteli program?
SwiFTP-t teszteltem, de felfelé másolásnál meghalt a telefon. Valamiért USBről nem akarja felismerni a memóriakártyát...

(#1643) TayRol válasza 8nemesis8 (#1642) üzenetére

TayRol
(Ármester)

nekem swiftp tokeletesen mukodik. minden iranyba.

(#1644) hackeeeee

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nah, akár még reménykedni is lehet. :)

Véleményem szubjektív...

(#1645) TayRol válasza hackeeeee (#1644) üzenetére

TayRol
(Ármester)

ezt hol talaltad? valami hivatalos forras?

(#1646) hackeeeee válasza TayRol (#1645) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

LG Mobile facebook oldala

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#1647) TayRol válasza hackeeeee (#1646) üzenetére

TayRol
(Ármester)

halálos nyugalommal csak azt tudom mondani, hogy ámen.:)

mod: azert a kommenteket erdemes elolvasni.:)

[ Szerkesztve ]

(#1648) hackeeeee válasza TayRol (#1647) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hátjah..

Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből..

Szerintem ment a szigor a Google-tól, hogy csináljanak valamit... Remélem ez mostmár így is fog menni náluk...

Véleményem szubjektív...

(#1649) 8nemesis8 válasza TayRol (#1643) üzenetére

8nemesis8
(PH! kedvence)

Akkor nálam mé nem ok?
Csak simán megadod a jelszó felhasználónevet meg megfelelő IP-n a porton kommunikálok. Igaz, hogy routerem is van , de UPnP-t tudja és be is van állítva, így itt nem kéne, hogy gond legyen...

(#1650) hackeeeee válasza 8nemesis8 (#1649) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Írd mellé a portot.. Tehát 192.x.y.z:2121

Így próbáltad?

Véleményem szubjektív...

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG Optimus Black P970 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.