LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Okostelefonok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Téma összefoglaló
TayRol
(Ármester)
nekem nem csak maceras leszedni.
4 months 6570 grams -------------- Eladó, vagy cserélhető új Oakley Fuel Cell Infinite Hero
Én is így vettem csak nekem még 20k-t kellet kifizetnem kezdőnek + a végösszeg 71990!(kb ez volt 3 hete), szerintem megéri!
14,1 xga és 15,4 wxga kijelzők 5000ft/db áron - LET THE MUSIC BE YOUR XTC

TayRol
(Ármester)
en cégesben vettem ennel joval olcsobban, de ha a T kinalatabol kell valasztanod akkor nincs sok lehetoseg es 67e jo erte szvsz.
[ Szerkesztve ]
4 months 6570 grams -------------- Eladó, vagy cserélhető új Oakley Fuel Cell Infinite Hero
T-nél veszem, és az összes többi hasonló tudású teló ennél minimum 20K-val drágább. Ezután nálam az SGS jön, ami még szóba jöhet. De 36K-t kéne befizetni, és 3750-el törleszteni. A befizetés a necces. Most adom el a Nokia 5800-mat, és abból fizetem be a kezdőrészletet. Végül is ettől az Omnia 2-őm is drágább volt annó. Mondjuk amikor azt én vettem az olyan volt, mint most a 3D, vagy az S2. 
(#1603) RepeatSector Tudom. nagyjából 3 hetente megy lejjebb a telók ára 2-4K-val. Valamikor kicsit többel. nem tudom mikor kezdődik T-nél az ünnepi szezon, és mikor engednek még ebből is. Ha azt nem várom meg, és kiteszik ilyen 55K-ért, akkor annak nagyon örülni fogok.
Mindig így járok minden telóval. Várok, várok, aztán megunom. 2 hétre rá 20K-val olcsóbb. 
[ Szerkesztve ]
tzsolesz

nbukta77
(senior tag)
Most is 20 kt kell befizetni
Samsung Galaxy S III. 4.1.2

nbukta77
(senior tag)
Most is 20 kt kell befizetni
Üzletben, én netről rendelem. 8K-val olcsóbban jön ki, és ingyen kihozzák. 
tzsolesz

TayRol
(Ármester)
szerintem mostanaban nem sokkal lesznek olcsobbak a telefonok. nyugodtan vedd meg. nalam is az sgs es az n8 johetett meg szoba, de elobbi joval dragabb, utobbirol meg lebeszeltek.
Visszaolvastam a tesztes topic-ba kicsikét. Eléggé lehúzták az akkori ára miatt. Nem tudom. A kamerát a végszóban is külön kiemelik, hogy mennyire rosszul teljesít. nekem a fotók nekem bejönnek, annyira nem rosszak azok.
Azóta mondjuk azt mondtátok hogy javult a helyzet. Ez miben látszódik meg?
tzsolesz

TayRol
(Ármester)
amennyit en hasznalom a kamerat arra tokeletes. ez is olyan dolog, hogy mihez kepest.
Az az igazság, hogy ez a teló meglehetősen magával ragadó. A külseje, a színe, az alakja, maga az egész forma nagyon ütős. A szoftveres felületéről nem is beszélek. Egyszerűen zsír. Tetszik a teló, pláne a hátlapja, nah, azt nagyon eltalálták. Bár nem jobban mint az SGS, de az drágább is. Bár ez nem befolyásolja nálam a tetszési indexet.
Jó lesz ez nekem. 
[ Szerkesztve ]
tzsolesz

TayRol
(Ármester)
nincs mirol beszelni. meg kell venned.
en nagyon szeretem, egy nokia 6300-rol valtottam tehat nem voltak elvarasaim, de kiraly. tegnapelott a Bukkben turaztunk es a Navitel gps-e nagyon jol jott pl.

james88
(kvázi-tag)
a hétvégén én is navigáltam vele egy kicsit, viszont az szívja az akkut rendesen meg egy kicsit melegedett is a teló, viszont ami meglepő volt hogy IGO szinte azonnal, gyári navi meg kb 1-2 percen belül talált műholdat, szal nagyon meg voltam vele elégedve 

nbukta77
(senior tag)
Szerintem is jo.Csak lenne mar 2.3
Nagyon várja mindenki a 2.3-at. Azért az érdekes hogy a kisebb P500-ra már mióta van hivatalosan is, erre meg nincs.
tzsolesz
Ne mondogasd ennyiszer, mert tuti késni fog. 
Véleményem szubjektív...

Giovanni1985
(kvázi-tag)
helló mindenkinek. senki nem kinlódik a wifiével csak én????????
megvettem a gamelofttól egy játékot kaptam egy apk-t telepítettem és ezután download wifin keresztül 600 mb ot ami nem megy soha végig.ezt a kinlódást 

.....
a routerem nem rossz mert boxozok rajta reccenésmentesen. szóval valakinek tipp?

nbukta77
(senior tag)
Melyik jobb az optimalizalt vagy az energiatakarekos autonata fenyero?

jooker82
(PH! kedvence)
Nem kell félni...Nov 1 re igérték tegnap hivatalosan a 2.3-at a 2x-re és ma reggel már ki is jött a kdz fájl...páran már használják...videóhivás stb működik....ugyh nektek is itt lesz 21-én...
és mégegy jó hir.... Az LG már dolgozik az ICS-en... már Hamarosan beis jelentik az első 4.0-ás telefonjukat....Ez csak annyiból jó hir nekünk,h alapból nem olyan későn kezdenek hozzá a 4.0 kidolgozásán,mint tették azt a 2.3-al....
Úgylátszik kezdik összeszedni magukat....
De már nem is ártott..
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...
Nem arról beszéltünk, hogy nem lesz 4.0-s készülék, hanem arról, hogy pl. a 2x-re, és a 3D-re akár ki lehetne adni az ICS-t, merthát ugye azok elvileg tán csúcs készülékek...
Amúgy jah, kezdik, mivel ugye volt róla szó, hogy a Google felszólítja a gyártókat, hogy amennyire lehet, tartsák naprakészen a készülékeiket...
Véleményem szubjektív...

nbukta77
(senior tag)
Mozog valakinek a hatlap?Nekem ha szembe tartom magammal a kijelzovel akkor jobb oldalt alul recseg.Nyoszorog.

jooker82
(PH! kedvence)
Látszik,h a dolgokat most is körbecsavarod és az isten háta mögülről támadod meg....
Te vmi pozitivság elleni gyógyszert szedel??
Hátha más másként látja amit irtam... 
LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

TayRol
(Ármester)
nekem nem. tulsagosan is stabil.
Amennyi negatívumot tapasztaltam már az LG-nél, van mit letenni az asztalra, hogy ez megváltozzon. 
(#1622) nbukta77: Tesómé sem, bár arról levéve nem volt egyszer sem.. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

toflehi
(fanatikus tag)
Kb 900 ft egy gyári hátlap, nem ér meg egy próbát hátha azzal nem recsegne?
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

nbukta77
(senior tag)
Hol lehet annyiert venni?
Nekem tokeletesen illeszkedik pedig eleg sokszor szedtem mar le rola
14,1 xga és 15,4 wxga kijelzők 5000ft/db áron - LET THE MUSIC BE YOUR XTC

toflehi
(fanatikus tag)
Én innen fogom rendelni, hogy Mo-on hol lehet kapni azt nem tudom. Egyébként a többi alkatrész is elég olcsónak tűnik, a kijelző pl 13k.
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

Vadasz_22
(újonc)
Nem recseg nekem sem,de leszedni sem egyszerű.

TayRol
(Ármester)
na az biztos. egy gombot ratehettek volna ugy egyszerubben lejonne.

james88
(kvázi-tag)
jó megoldás volt anno az Arénán, könnyen gombnyomásra lejött a háta és jól passzolt rá, nem állt el, nem lötyögött....
amúgy nekem sem recseg....

Stukker1987
(fanatikus tag)
Én 71-ért vettem szintén T-ben....
A felső kategóriás telefonok között ez volt a legolcsóbb.
Már csak ezért is alternatíva.
Abban teljesen egyetértek veled,hogy a megjelenése és a kijelzője kárpótolni tud a pici hiányosságok ellenében.
Kamera sem vészes,ha azt elgondolkodunk picit azon,hogy nem hollywoodi sikerfilmet akarunk vele forgatni.
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.

kois
(újonc)
Gameloft-os letöltéseknél wifi-n keresztül először biztosítsd, hogy annak idejére a többi géped ne használja a wifi-t. Így is előfordul, hogy többször kell újraindítani a letöltést, de ilyenkor ahány megát már letöltöttél az megmarad és csak a maradékot tölti le. El fogsz jutni a teljes letöltésig...
2.3 felrakása után az első dolgom az lesz, hogy kipróbálom működik-e a Backstab. 2.2.-n nem megy.

nbukta77
(senior tag)
Harverileg tenyleg nagyon jo kis telo. Az SGS szintjen van. Csak ezzel a frissitesi proceduraval csinalnanak mar valamit.

8nemesis8
(PH! kedvence)
Nekem is van egy minimális nyikorgás a telefon alja felé... De csak akkor venni észre ha két kézben tartom játéknál és úgy nyomkodom, de akkor is csak picit-picit... Szóval nem idegesítő. Egyébként meg észre sem venni.
Ma kipróbálom, hogy Wifi és 3G is le legyen tiltva, hogy úgy meddig bírja...

fefe91
(újonc)
nálam ment a backstab csak megkell találni a megfelelő apk-t
nálam ez 1 napi kisérletezés volt
de megérte
LG Optimus Black P970 2.3.4 v20n ; Gingerbread theme by FeFe
Hát, ha kp-ban akarná valaki megvenni, akkor azt mondanám, h ennyi pénzért inkább S-t vegyen.
Véleményem szubjektív...

TayRol
(Ármester)
kp.re en sem ezt vettem volna, hanem nexus s-t vagy sgs+-t.

kois
(újonc)
Privátban küldhetnél egy tippet vagy az apk-t.

jackbacsi87
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Páran kértetek tokot, jelentem, megérkeztek.Privátot is küldök, csak ha esetleg valaki kimaradna, és erre jár....
üdv:
jack
Nexus S, Raspberry Pi 512MB

8nemesis8
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Wifin keresztül melyik a legjobb adatátviteli program?
SwiFTP-t teszteltem, de felfelé másolásnál meghalt a telefon. Valamiért USBről nem akarja felismerni a memóriakártyát...

TayRol
(Ármester)
nekem swiftp tokeletesen mukodik. minden iranyba.
Nah, akár még reménykedni is lehet. 
Véleményem szubjektív...

TayRol
(Ármester)
ezt hol talaltad? valami hivatalos forras?

TayRol
(Ármester)
halálos nyugalommal csak azt tudom mondani, hogy ámen.
mod: azert a kommenteket erdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
Hátjah..
Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből..
Szerintem ment a szigor a Google-tól, hogy csináljanak valamit... Remélem ez mostmár így is fog menni náluk...
Véleményem szubjektív...

8nemesis8
(PH! kedvence)
Akkor nálam mé nem ok?
Csak simán megadod a jelszó felhasználónevet meg megfelelő IP-n a porton kommunikálok. Igaz, hogy routerem is van , de UPnP-t tudja és be is van állítva, így itt nem kéne, hogy gond legyen...