2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG Optimus Black P970 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-05-10 13:08:32

IT café

LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

(#12001) tzsolesz válasza FerNandor (#11998) üzenetére

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Híres a strapáról a Black.
Volt már hogy félig teli benzines kannát ejtettek rá, és karcolás nélkül megúszta. Elég masszív a kijelzője.
Vannak videók ahol égő cigivel vezérlik, meg hamutálnak használják. Van olyan is, hogy tőrt, meg kést meg kulcsot ütögetnek a kijelzőbe, meg reszelik velük stb.. Megfújják, és semmi nem látszódik rajta. :K

tzsolesz

(#12002) gzbotii válasza tzsolesz (#12001) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyszer, ket alkalommal, enyhen illuminalt allapotban egy jo nagy kulcsomoval estem az Optimsu 7 kijelzojenek. Az is GG, es semmi baja nem lett :N

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#12003) sheep válasza gzbotii (#12002) üzenetére

sheep
(őstag)
LOGOUT blog

hát nekem egy másik telefon gg kijelzőjét simán megkarcolta a zsebemben az aprópénz
annyira azért nem karcálló az sem

Galaxy S Advance 4.8.3 "Túrós Rétes"

(#12004) bubus66 válasza tzsolesz (#12001) üzenetére

bubus66
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#12001) tzsolesz

kijelzőt és vele együtt az egész előlapot GorillaGlass védi.

Szerintem ezért lehet, mivel így van védve. Ezert állhat ellen azoknak amit le írtál.

KIJELZŐ Típus IPS LCD, kapacitív érintőképernyő, 16M szín
Méret 480 x 800 pixeles, 4.3 inches (~ 217 ppi pixelsűrűség)
Multitouch Igen
Védelem Corning Gorilla Glass

ubi dolor ibi vigiles.(Ahol a fájdalom ott a segítség) Szent Flórián http://www.lgblackp970.byethost5.com/index.html "a népnek joga van elkergetni a kormányt."http://optimusl9.byethost7.com/ Sony Xperia T Jelly Bean 4.1.2

(#12005) Godlike79

Godlike79
(őstag)

A cyanogenmod guruknak és próbálkozóknak (valamint linux használóknak) ajánlom figyelmébe az alábbi cikket!

GUI CyanogenMod Compiler Tool for Ubuntu

Remélem hasznos. Én maradok a gyári ROM-nál.

-=IPAD3 ELADÓ!!=- > http://goo.gl/Q2Eqb < .....................' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ _BF3 / Steam: kriszpontaz

(#12006) bubus66 válasza GibsonSG (#11995) üzenetére

bubus66
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#11995) GibsonSG

Itt kapható fehér változat.

[link]

ubi dolor ibi vigiles.(Ahol a fájdalom ott a segítség) Szent Flórián http://www.lgblackp970.byethost5.com/index.html "a népnek joga van elkergetni a kormányt."http://optimusl9.byethost7.com/ Sony Xperia T Jelly Bean 4.1.2

(#12007) embe válasza Land (#12000) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked nem a gyári akksival adták? Ezzel az utángyártottal? Az eredeti 1500 mAh -s akksi.

(#12008) GibsonSG válasza bubus66 (#12006) üzenetére

GibsonSG
(újonc)

Sheep és Bubus66: Kösz.

(#12009) Land válasza embe (#12007) üzenetére

Land
(őstag)

Ezzel. Ezert kerdeztem, hogy jo aron van-e 1500as.

★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★

(#12010) gzbotii válasza Land (#12009) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De most egy epeszu ember miert venne kisebb akut a telefonjaba, mind gyarilag amivel jon :F
Ha a gyarit is kell cserelni, akkor hasonlot vagy nagyobatt veszel, nem:F

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#12011) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Megérkezett a teló!Magyarországról lett véve és én Németországban szeretném használni.
Elvileg független a készülék de se a magyar se a Német vodás sim-et nem fogadja el.Azt írja,hogy a hálózat le van tiltva.Mi lehet a baj?

Mindig is néptáncos akartam lenni, de rájöttem, ahogy én táncolok olyan nép nincs!

(#12012) bubus66 válasza Land (#12009) üzenetére

bubus66
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#12009) Land
Tessék jó áron van

Gyári 1500

[link]

(#12011) jegenye77

Hol vetted melyik gsm boltból? Elvileg független,akkor gyakorlatilag nem biztos, hogy az. Pedig akkor el kellene fogadni a kártyát neki.

[ Szerkesztve ]

(#12013) jegenye77 válasza bubus66 (#12012) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Itt vettem a PH-n.Direkt kértem,hogy független legyen és elvileg ki is lett próbálva.
Mit lehet neki ártani,hogy tudja használni?

Mindig is néptáncos akartam lenni, de rájöttem, ahogy én táncolok olyan nép nincs!

(#12014) premete válasza Land (#12009) üzenetére

premete
(PH! kedvence)

Jó áron, de nagyobb: [link]

Eladó cuccaim: http://t7.hu/08bq-notebook-tartozekok

(#12015) sheep válasza jegenye77 (#12011) üzenetére

sheep
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen hibát ír hogy le van tiltva a hálózat? amikor kipróbáltad milyen simmel próbáltad?

(#12016) jegenye77 válasza sheep (#12015) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Először még a pin kódot is elfogadja utána írja ki,hogy a hálózat letiltva.Mind a 2 sim-nél ugyan ez.A magyar és a német vodásnál is.

(#12017) sheep válasza jegenye77 (#12016) üzenetére

sheep
(őstag)
LOGOUT blog

és más simmel (telenor v tré) nem tudod kipróbálni esetleg?
lehet hogy a voda letiltotta volna?
ha magánszemélytől vetted akkor gyanús..

[ Szerkesztve ]

(#12018) jegenye77 válasza sheep (#12017) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Nincs sajnos másik sim-em itt.Még egy másik fajta német O2-es van de azzal se megy.
Hálózatkeresést elindítottam és most már talál hálózatot de azt írja,hogy jelenleg nem lehet csatlakozni próbálja később.
Wifi és minden más működik,attól még le lehet tiltva a készülék?

[ Szerkesztve ]

(#12019) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtok olyan appot (luncherken kivul) amivel be tudok allitani allo hatterkepet? Tehat nem panarama hatterkepet..

(#12020) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Akkor ezek szerint vettem egy szolgáltató által letiltott készüléket?

(#12021) tutis válasza jegenye77 (#12020) üzenetére

tutis
(őstag)

amit úgy hívnak hogy lopott készülék :F

http://www.youtube.com/tutisgsxr ----------------- web:http://www.weboldalterv.hu

(#12022) jegenye77 válasza tutis (#12021) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Doboz papírok minden megvan hozzá.

(#12023) jegenye77 válasza jegenye77 (#12022) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Bármit próbálok nem csatlakozik a hálózathoz. :W
Ezt nem hiszem el!Lehet valamit csinálni neki,hogy működjön?

(#12024) sheep válasza jegenye77 (#12023) üzenetére

sheep
(őstag)
LOGOUT blog

hát nem tudom igazából..nálam simág a 3g nem ment, de nem írt ki hibát
felraktam rá egy másik romot és jó lett

(#12025) embe válasza jegenye77 (#12022) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor megnyugodhatsz. Valszeg nem lopott. :K Csak hűségidőre, vagy részletre vett telóval lehet dolgod. Biztos aki vette - bocs kihozta, nem tett eleget a szerződésben vállalt kötelezettségének, így a szolgáltató letiltotta. ;]

Elképzelhető, hogy valóban nem független, és Te egy nem bele való simet tettél bele. Ez is egy lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#12026) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Ha szolgáltató letilt egy készüléket akkor az csak a hálózatra nem tud csatlakozni vagy abszolút semmit nem lehet csinálni a telóval?
Mert ez csatlakozik wifin a netre és a fiókomat is szinkronizáltam.
Nem lehet,hogy csak nem független a készülék?Azért írja ki,hogy a hálózat letiltva.

(#12027) Cybertrone válasza embe (#12025) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Se nem lopott, se nem letiltott... Feladasa napjaig hasznaltam! Eredetileg t-s a telefon, a vevo keresere okosittattam rajta, bar ezek szerint feleslegesen! Mikor belepakoltam a vodas simet felallt igaz csak beboot volt utanna masnap ment postara!

[ Szerkesztve ]

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#12028) embe válasza Cybertrone (#12027) üzenetére

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a Te telód volt akkor gondolom megbeszéltetek minden részletet, így nincs fehér folt a vásárlás körülményeiben.

(#12029) Cybertrone válasza embe (#12028) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

A tema itt tiltott de igen meg! T-s kent hirdettem es a kollega keresere okositva lett! 45k ert lett ertekesitve, es majd 30k ban adtam fel mert a posta megbizhatatlan igy a pesti postai depobol DPD vitte tovabb nemetbe! Sokba volt de megerkezett a DPD atveteltol szamitva 2 napon belul(plusz a hetvege)

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#12030) darthdenes

darthdenes
(kvázi-tag)

Hali!
Friss black tulaj vagyok. Most vateráztam magamnak használtan. Telepítettem a gyári frissítő progit, meg a drivereket, de a win 7 (32bit) nem ismeri fel (unkown device) írja, annyi gond van hogy nem gyári az usb kábel hanem sony ericssoné, a töltést veszi. Mi lehet a gond? Remélem nem basztak át vele. Várom a segítséget amit előre is köszönök.

(#12031) atillaahun válasza Cybertrone (#12029) üzenetére

atillaahun
(PH! addikt)

És ha nem vagyok indiszkrét ezt az okosítást pontosan mivel és hogyan csináltad rajta?
jegenye77, esetleg nézz rá a telefon infóba, hogy nem-e lett véletlen kinullázva az IMEI szám, vagy egyezik-e a papíron lévővel.

(#12030) darthdenes
Szerintem csak driver hiba, mit raktál fel hozzá és honnan?

(#12032) jegenye77
Én azért még bediktálnám a szolgáltatónak az IMEI számot, hogy nincs-e tiltva. Bármelyik megmondja.

[ Szerkesztve ]

(#12032) jegenye77 válasza Cybertrone (#12029) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Akkor csak az okosítás nem sikerült. :(
atillaahun stim minden :K

(#12033) Cybertrone válasza atillaahun (#12031) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Nyugodtan meg lehet nézni az IMEIT :K A szóban forgó okosítást egy GSM-es ismerős végezte... hogy hogy nem tudom, nem vagyok teló témában guru! :B
Most hogy mondod nyugodtan diktálja csak be... nem lesz letiltva :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12034) atillaahun válasza Cybertrone (#12033) üzenetére

atillaahun
(PH! addikt)

Azért is kérdeztem mert nem olvastam még sehol (XDA-n sem) hogyan lehet függetleníteni az OB-t, pedig lehet lassan nekem is aktuális lesz.

(#12033) Cybertrone
Tényleg nem bántás képpen, de a kötelező köröket ilyenkor illik (pontosabban illett volna a vásárló részéről) lefutni szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#12035) bigdady válasza darthdenes (#12030) üzenetére

bigdady
(őstag)

Mennyiért jutottál hozzá? Ftlen? Mikori? Garis?

(#12036) Cybertrone válasza atillaahun (#12034) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

PÜ--->

Mire gondolsz kötelező körök alatt? :R

[ Szerkesztve ]

(#12037) darthdenes válasza bigdady (#12035) üzenetére

darthdenes
(kvázi-tag)

ez volna
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/lg_mobiltelefon/optimus_szeria/lg_p970_optimus_titanium_black_7000el_olcsobb_1581706151.html

(#12038) atillaahun válasza Cybertrone (#12036) üzenetére

atillaahun
(PH! addikt)

Hát mondjuk hogy lehet-e telefonálni a telefonnal, meg hasonló apróságok. :D
De értem egyébként, hogy messzire ment és akciós volt, szóval megérte a kockázatot.

(#12039) Cybertrone válasza atillaahun (#12038) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

45k-val ő adta érte a legtöbbet illetve ő adta meg érte ezt az árat mert ennyire volt kitéve... 30k-ért nem adtam volna oda! De valóban ki kellet volna próbálnom jobban vodás kártyával ez tény! :K És mint mondtam a telóból 15k maradt meg számomra, mert a biznisz alatt mindvégig igyekeztem korrekt lenni, és hát a DPD éri a pénzt még ha drága akkor is! Más csomagom MO-on belül nem érkezik meg ilyen gyorsan! :(((

(#12040) Land válasza gzbotii (#12010) üzenetére

Land
(őstag)

Gondolom a GSM bolt ezt rakta bele...

premete: Valós teljesítményű az a 3500-as akksi?

[ Szerkesztve ]

★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★

(#12041) bubus66 válasza jegenye77 (#12032) üzenetére

bubus66
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#12032) jegenye77

Küldtem egy PÜ nem tudom azt ki írhattam volna de jobb a békesség. De én is azt Tudom javasolni diktáld be az IMEI számot.

(#12042) FerNandor

FerNandor
(senior tag)

én csak azt nem értem, hogy miért nem németo-ban, ott helyben vett telefont... :rolleyes:

"Top Gear: Ambitious, but rubbish."

(#12043) jegenye77 válasza FerNandor (#12042) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Ha hiszed ha nem,itt jóval drágábban tudtam volna venni.Ezért választottam a PH-ról.

(#12044) atillaahun válasza Cybertrone (#12039) üzenetére

atillaahun
(PH! addikt)

Én is DPD-ztem már spanyolországba egy 30 kilós csomagot, de csak 9k-ba került, neked hogy sikerült 30k-t fizetni egy telefonfeladásért németbe? Vagy félreértek valamit?

[ Szerkesztve ]

(#12045) FerNandor válasza jegenye77 (#12043) üzenetére

FerNandor
(senior tag)

+30 ezres szállítással is? amúgy ott sztem nem igazán drágább... használt ott is van,, de sztem az új árakban sincs nagy különbség.. múltkor legalábbis nem volt.

hirtelen, egybøl találtam fûggetlent 165€ ért.

[ Szerkesztve ]

"Top Gear: Ambitious, but rubbish."

(#12046) Cybertrone válasza atillaahun (#12044) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

25k volt valóban... magánszemélyként sosems zállítottam még velük, plusz kis pluszba került hogy érte mentek a pesti depóba ahol a posta tartotta ha jól emlékszem 3 napig... ezen kívül minden létező dolgot kértem szállításnál... első osztályon utazott a telefon! ;)

FerNandor:
Lazitsál, a szállítást ÉN fizettem, és nem kértem egy fillért sem belőle, és most se kérek, ott van az a lényeg :K

[ Szerkesztve ]

(#12047) gzbotii válasza Cybertrone (#12039) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jol ertem, a telefon eladasabol 15e hasznod lett, a tobbi ment a szallitasra? :Y

(#12048) premete válasza jegenye77 (#12043) üzenetére

premete
(PH! kedvence)

180.- EUR áron látok most újszerűt a német ebayen, függetlenben, az durván 50 ezer HUF.

Eladó cuccaim: http://t7.hu/08bq-notebook-tartozekok

(#12049) Cooler96 válasza Land (#12040) üzenetére

Cooler96
(fanatikus tag)

Abszolút valós a teljesítménye csak ocsmányvastag lesz tőle a telefon.Ha neked nem számít akkor veheted.(6 mm-t dob rajta)

Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD

(#12050) bubus66 válasza darthdenes (#12030) üzenetére

bubus66
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#12030) darthdenes

Az 1 HSZ-ben találsz leírást meg meg találod a drivereket is.

(#12046) Cybertrone

Mivel volt az okosítás? k..ó...d vagy valami mással?

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG Optimus Black P970 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.