Pár napja az a gond van,hogy az xmltv progi nem tölti le a műsorokat.
Az első sor végigmegy,majd a másodiknál ez van,ami a képen látszik.
Valakinek ötlete erre?
[ Szerkesztve ]

én most kaptam egy ilyet de nekem nem kell, ha vkinek kell, irjon egy privit

Várd meg a javított XMLTV.exe-t. Esetleg ha gondolod fordítsd le magad, a forrás már elérhető...
A PVR2 beállításai és a hangvezérlő paneljében kiválasztott eszköz láthatóan eltér (Vonalbemenet vs Mikrofon). A Felvétel hangereje maximumra húzva sem jó döntés.
[ Szerkesztve ]
Sianis megtömött egy pónit!

Te melyiket hangbeállítást ajánlanád ?
"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

Kérdés hogyan is van összekötve a tuner és a hangvezérlő. Ha a belső kábellel, akkor a hangvezérlő paneljén a CD-lejátszót kell kiválasztani, ahogy a PVR2-ben is.

Külső kábellel van összekötve de ha minden hangerőt maxra veszek akkor nincs a felvételen ez a hangerő ugrálás de ha nem beszél senki a felvett anyagban akkor hang nagyon zúg de ha elkezd beszélni valaki akkor a beszéd elnyomja a zúgást. És egyszerűen sose tuttam rendesen felvenni mert vagy benne van a zúgás vagy liftezik a hang. És erre szeretnék valami megoldást találni.
Előre is köszönöm a segítséget hogy a felvétel hangerőt hogy állítsam be és ilyeneket.
"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."
Sziasztok!
Van egy Leadtek Winfast2000 Global XP TV tuner kártyám.
A problémám az vele, hogy Vista64 alatt nem tud adást rögzíteni, mert ugyan megvan az új, rögzíteni kívánt műsor fájlja, de a mérete 0k-s lesz.
Korábban XP alatt tökéletesen működött. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi lehet a nyűgje?
Köszönöm a válaszokat .
Tomi 
Az Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?

És melyik bemenetbe van dugva a kábel?
A zúgás pedig túlvezérlésre utal, de legalábbis a hangvezérlő jel/zaj viszonya nagyon hurka.
Vagtam: PVR2 verzió? Illetve nem lehet, hogy ott van a normál felvétel is, csak nem vetted még észre. Engem is megszivatott a héten.
Szia!
Igen PVR2 verzió. Kipróbáltam mindenféle beállítást a felvételnél, de Vista64 alatt nem akarja az igazsásot, persze az eredeti driver cd-jén nem volt Vistához való meghajtó, így azt a netről kellett leszednem és az lehet, hogy nem full extrás csomagban lakott 
Mi légyen 
ha esetleg megadsz neki egy masik konyvtarat a rogzitett anyagokat tarolando?
HTC One...Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Nikon D5000 - Bicskás internyet, Nexus 7 32GB Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Próbálkoztam vele, mert egyébként is betelt a régi winyóm, de nem 
Nem is igazán értem hogy lehet, hogy nem tárolja el a felvett fájlt 
Seeeeeeeegggggggííííííítttttttséééééég 
hat, akkor ez a tipp nem jott be. milyen formatumban rogzitenel egyebkent?
HTC One...Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Nikon D5000 - Bicskás internyet, Nexus 7 32GB Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
mpeg vagy avi vagy mind1 lenne, mert csak néha a tévéből veszek fel ezt-azt (dr. House meg miegymás
)
Kiprosszantottam egy pár rögzítési módot, de egyik sem stimmel. -- És XP alatt tökéletesen ment 

A vonalbemenetre kék jack dugó kék ajzatba.
aham. akkor azon tippem, hogy esetleg x64-es kodeket hasznalsz, nem jott be.
ha xp-n ment, most meg nem, akkor mar tenyleg csak azt az eshetoseget tudom elkepzelni, amit a masik tuneres topikban mondtak neke,hogy a PVR-nek nincs irasi jogosultsaga az adott mappaba
Okés, értem és köszönöm, de hogy lehet neki írási jogosultságot adni ??

intezobol jobbklikk az adott mappan, tulajdonsagok, es ott lesz valahol. fejbol nem tudom sajnos, melohelyi gepen xp van

Szasztok Skacok! Erre varrjatok gombot! Vagy inkább segítsetek! Van egy TV2000 XP Expert kártyám. Windows 7 64 bit alatt tökéletesen működött, de nem tudtam felvenni a műsort, mert a Realtek chipsetes alaplapom a CD-IN bemenetről nem rögzített. Sebaj, úgyis ki akartam próbálni a Media Centerrel, ezért átállítottam az EEPROMJÁT DOS alatt a cxeeprom 107D 6F25 3 paranccsal PCI-Audióra. Hurrá! A Media Center tökéletesen működik vele, nem csúszik a hang, eddig oké. A Driver a 7000-es végű Eagle. Az eszközkezelőben két eszköz van: Winfast TV2000 XP Expert (Audio without BTSC) és Winfast TV2000 XP Expert (FM1216MK3). ÉS MOST JÖN A FEKETELEVES! Amióta átállítottam, a PVR2 2.0.3.24-es kék képernyőt dob fel, közepén egy kisebb ablakkal: "Videó rögzítő eszköz nem található!" Ha bezárom akis ablakot, bezárul a PVR2 is. Szóval a winfosos media center látja, a PVR2 nem... ha van valakinek ötlete, kérem, hogy ne tartsa magában. Köszönöm. 
[ Szerkesztve ]
Fake ASUS

Talán a Media Center használja a tunert. Tiltsd le, hátha.
Üdv!
Amióta felraktam a gépre a "Leadtek TV200xp global" nevű kártyát és illesztőprogramját és a PVR 2-t (mindkét esetben a legfrissebb) azóta a Windows minden indulás után ezt adja be:
Azóta ráadásul az msn-ben se a videóhívás se a hanghívás nem akar összeállni. Mióta telepítettem a kártyát.
Tipp?
Üdv,
J

Kedves Bzoley! Miként gondolod a letiltást? Kérlek egy kicsit bővebben fejtsd ki. Köszönöm.
Fake ASUS
win7 mc szolgaltatas leallitasara gondolt a feladatkezelobol szerintem bzoley

Köszi! Próbálom...
Fake ASUS

Vimicro gondolom a kamerád lenne. Próbáld frissíteni.
Balinov:
Szolgáltatások (services.msc)

Sajnos nem fut a Media Centernek semmilyen szolgáltatása. Olyan, mintha nem ismerné fel a Leadtek szoftvere a saját kártyáját...
Fake ASUS
Üdv!
A 2006/08 kamera drivert lecseréltem a 2006/10 havira.
Úgy tűnik, használt. Most nem ugatott be a vimicro.
Köszönöm szépen! 
Üdv,
J

Esetleg nem ártana a két eszközt eltávolítani és feltelepíteni. Elméletileg csak egynek kellene lennie.

Jó az a kettő, legalább is ugyanaz, mint nálam(volt, amíg Expert volt).

Ha Te mondod. Én sosem próbáltam hekkelni az Expert-emet.
Köszönöm, kipróbálom 
WinFast DTV1800 H
Windows 7 32bit WHQLed driver, 6.0.109.7000, (2009/10/23)
Latest WinFast PVR2 provides you the most feature-rich video/audio entertainment.
XP Vista 7 2.0.3.28 (2009/10/23)
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/download.asp?downlineid=192&pronameid=315&lineid=6&act=3
[ Szerkesztve ]
A Raspberry Pi találkozik a felhővel, avagy elosztott fordítás különböző architektúrák között: http://tinyurl.com/RPi-icecc-farm

Ezek szerint a driver felkerült végre a http-re is. Ideje volt már egy hónap után...
Nekem a Win7 talált valami drivert a tunerhez 1-2 hete MS update-en. Azt érdemes feltenni a tunerhez vagy inkább hagyjam? Eddig nem sikerült eldöntenem. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges

A WU-en hamarabb megjelennek mostanában a driverek, mint http-n. Szóval felteheted nyugodtan.
ok, köszi a megnyugtatást, akkor telepítek. 
PH semleges

Ráadásul ha jól emlékszem WU-es telepítéskor nem is kell újraindítani a gépet, míg a simánál de. De lehet rosszul emlékszem.
Tényleg nem kellett újraindítani. 
PH semleges
Úgy láttam más kártyák közül is van aminek kitették a win7 driverét.
Mondjuk leginkább az tetszik, hogy úgy tűnik végre megy az evr mód a pvr2-ben
bár kissé instabilnak tűnik 64 bites win7 alatt digitális módban.
A Raspberry Pi találkozik a felhővel, avagy elosztott fordítás különböző architektúrák között: http://tinyurl.com/RPi-icecc-farm

A 28-as PVR2 nem mai gyerek, még október elején jelent meg. A hibák ismertek, nem tudom ennek ellenére miért lett véglegesnek nyilvánítva...

Azt hogy lehet megoldani, hogy a PVR2 elindításakor a windows 7 ne kapcsolja ki az Aero-t?
Áttér valami egyszerű színmegosztásra.

Ne Overlay-re állítsd a megjelenítőt.

Köszi!
Valamint W7 alatt a keresésnél kábelen behoz 2 db várost, vagyis 2x Budapestet és hülyeségeket ír a csatornákhoz.
[ Szerkesztve ]

Töröld a PVR2 mappájából a hungary.ini-t.

PxDVR3200H tuner analóg üzemmódban Windows7 64bit alatt: minden jól működik, de ha bekapcsolom a szoftveres felvételt eltűnik a kép és a hang (fekete lesz a PVR2 képernyője) és a fájl sem jön létre. A hardveres felvétel jól működik. Mindenből a legújabb van instalálva, PVR2 verzió 2.0.3.28 + a legújabb verzió 1.0.0.6 codec. Segítség.
[ Szerkesztve ]

Esetleg a beállításokat le tudod írni? Gyorsba végigpróbáltam mindent, minden esetben volt kép és hang is, és fel is vette.
Hozzáférési jogod van a célmappához?
Codec-ből az 1.0.0.7 a legújabb.

Köszi

Természetesen van hozzáférési jogom a célmappához, hiszen hardveres felvétellel is ugyanoda dolgozik.

[ Szerkesztve ]
(#5200) Peregrinator válasza Peregrinator (#5199) üzenetére

Megtaláltam : -) A FRAPS nevű FPS benchmark program okozza ezt a hibát, ha kikapcsolom akkor tökéletes lesz : -).
Érdekes, hogy Windows XP alatt nem zavarták egymást...