Kérnék egy nagy pirosat viktor82 kollégának ezért az üzletért,korrekt,megbízható és gyors tag
ajánlom mindenkinek 
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Kérnék egy nagy pirosat viktor82 kollégának ezért az üzletért,korrekt,megbízható és gyors tag
ajánlom mindenkinek 
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#9203) tyson32 válasza karakpecze21 (#8226) üzenetére

helló
Karakpecze urnak szeretnék egy pirosat ,mert tartja a szavát,és nyugodtan lehet előre küldeni neki
a cumót .ps3 játékot cseréltünk.minden ok volt.

pont jár gy.gerike777 tagnak, adatlapja:[link] egy 160 GB-os WD noti wincheszter üzletért.Külön dícséret illeti a csomagolásért.
[ Szerkesztve ]

Pirosat kérnék qqcqqc fórumtársnak, korrekt megbízható vevő, csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Egy piros pont jár T2000 kollégának, amiért ilyen rugalmasan kezelte a szóban forgó üzletünket. Köszönet.
"Én Toydari vagyok, rám nem hatnak az elmetrükkök, rám csak a PÉNZ hat! Ha nincs pénz, nincs árú, nincs üzlet!"

Jár egy nagy piros pont Terminator17-nak a GTX 560Ti-t. Minden rendben ment előre utaltam és a minden a megbeszéltek szerint ment.
Megbízható korrekt! 
HTC One X+

Kérnék egy pirosat krisztina77 kollégának hűtőket vett tőlem.
Korrekt, megbízható srác, ajánlom mindenkinek.

lastflight
[ Szerkesztve ]
lastflight felhasználónak 95 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

Kérek egy hatalmas piros pöttyöt berajzolni I.T.E.M fórumtársunknak ezért az üzletért! A cucc gyakorlatilag új, bár használtként árulta, az eladó abszolút korrekt és gyors, mindenkinek ilyen partnert kívánok!
[ Szerkesztve ]
A PC-m processzora 36-szor gyorsabb, mint az első volt. Az órám semmivel sem jár gyorsabban, mint az első. Tehát az utóbbi időkben az óraipar egyáltalán nem fejlődött.

Tisztelt Prohardver!
Piros pontot szeretnék kérni TDani-nak ezért az üzletért:
Apple Dock iPhone és iPod készülékekhez!
Valamint szintén piros pontot szeretnék kérni adamr_-nak szintén ezért az üzletért:
Apple Dock iPhone és iPod készülékekhez!
Köszönöm!
Üdvözlettel Moobile
Mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők és még sok más! Privátban írjon mi kéne és megbeszéljük a részleteket!

Piros pont alfa156 kollégának, a remek portékáért!!!

echoo kollegának jár egy piros pont ezért a galaxy S hátlapért dijjaznám
plaszynak is jár egy piros pont omnia2hátlap üzlet miatt.
pepepapa92 nak piros jár a két darab kazettás szilikontokért
Ajánlani tudom mindkét felhasználót , korrekt srácok!
[ Szerkesztve ]

Piros pont jár Kymera kollégának a gyors és precíz ügyletért! Jó kis lapokat kaptam RAM-mal, korrekt áron!
[ Szerkesztve ]

pn199 kollégának jár a 
az Iphone retro kazetta tokokért
korrekt srác
Ha megtisztelek valakit azzal ,hogy privát üzenetben keresem, ő is legyen annyira kedves hogy válaszol!
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is 
HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindenkinek fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

Pirosat szeretnék beírni ScrapUnit-nak a tőle vásárolt matricákért. Gyönyörű matricákat kaptam tőle. 
jár Sziszka_88 kollégának matricákkal kapcsolatban. Megbízható, korrekt vevő!
~i7 Power!~ hirdetéseim: href.hu/x/cxqg megbízhatóság: tinypaste.net/u6qemRyg Pontjaim: href.hu/x/b7xl 30-912-7553 - pü-t hamarabb észreveszem! - TérkéPH: t7.hu/00sb - Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! -

nukemasterrr kollegának egy piros pontot kérnék a gyors pontos üzletért.

Kérnék 1 PIROS pontos [ezért] a cuccért [varjujanos] részére.
Bármikor üzletelnék vele!
>>Youtube/Sziszifeca<< www.VCRC.hu- Rfactor!

Lec kollégával újabb sikeres üzleten vagyunk túl (lassan tőle van komplett gépem..
) Ennél nem is kell több pirosat kérnék ezért az üzletért (1db samsung vinyo). 
[ Szerkesztve ]
Origin: Tank_5hot; NFS World: BRIANOVERCLOCK
jár stawros kollégának az óriási matrica business-ért
Korrekt gyors mint a villám, köszi! 

vikingsanyi nak ezért az ületért egy nagy piros pontot kérnék. Korrekt, megbízható tag!! 
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni."
Sziasztok
Gianni27 Fórumtársunknak kérnék 1 pirosat korrekt megbízható ember a megbeszélt időben átadta a megbeszélt terméket .
1 vga-t vettem tőle.
http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p

Sziasztok!
Neve ellenére bazárimajom nem is annyira bazárimajom. Várakozáson felüli üzletet kötöttünk! Abszolút PIROS PONT !!!
Kommunikáció az elején döcögősen,de a karcmentes cucc kárpótolt! Ajánlott!
Az ember annyit ér, mint az adott szava.

Peter Mnek is egy piros wwan kártyáért!
Az ember annyit ér, mint az adott szava.

Piros pont jár dvdbackuper-nek, a 7.1-es usb-s hangkártya üzletért.
Gyors, korrekt, megbízható, ajánlom mindenkinek.
Posta nincs, csak személyes átvétel mostmár. Ha privátot írok, illik rá válaszolni.

kexksz kollégának pirospont. Korrekt megbízható partner, ajánlom.
Rácz_-nak jár az óriás piros, korrekt vásárló volt, jutalma egy remek fejhallgató. 
ntomka kollegának is jár a piros. Egy fejhallgató erősítőt vásárolt tőlem, még hirdetést sem kellett feladnom. Utalt, küldtem, minden tökéletes. 
[ Szerkesztve ]
Geben HD Audio D2 USB DAC & Digitech Pro Monitor fejhallgató eladó http://t7.hu/0c7c

Pirospontot kérnék crash6 fórumtársnak ezért az üzletért.
És azt hiszem,nála korrektebb,és segítőkészebb üzleti partnerem még nem volt.Bátran ajánlom mindenkinek!
Még ajándékot is kaptam
.A relikviái pedig...le a kalappal
Kell egy kis WéTéCéCé? -----> http://PHWTCC.hu -------Simsporttv közvetítés Péntekenként!

Pepepapa92 fórumtársnak- sok pirospontot kérek,mert többször vásároltam Tóle legutoljára ledes karórát,most legutoljára mobil tokot,elótte akkus cerkaelemeket.Pontos,megbizható csak mindenkinek ajánlani tudom.Jó tudni,ha bármire szúksegem van bizalommal fordulhatok hozzá!!!!!! 
[ Szerkesztve ]
Így van! Egy nagyon jó erősítőt kaptam jutányos áron, gyors kézbesítéssel.
Megy a repiros Bodz kollégának!
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE

Pirosat kérnék [ h1n1_900] fórumtársnak, ezértkorrekt megbízható eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Helyes irásom gyatra,Külföldön nötem fel,,ezért is nem írok helyesen ,,Bocsi mindenkitől akinek ez bánttya a szemét.flensburg felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!