Kérnék szépen egy piros pontot [O]-\-[B][/L] kollégának [L:http://hardverapro.hu/apro/ibm_t4x_r5x_6_es_9_cellas_gyari_dobozos_uj_akkumul/hsz_1-50.html]ezért[/L] az üzletért![/L]
[ Szerkesztve ]
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!]

Kérnék szépen egy piros pontot [O]-\-[B][/L] kollégának [L:http://hardverapro.hu/apro/ibm_t4x_r5x_6_es_9_cellas_gyari_dobozos_uj_akkumul/hsz_1-50.html]ezért[/L] az üzletért![/L]
[ Szerkesztve ]

Az előző hozzászólásban a kolléga neve miatt összekutyulódott a kód. Elnézést érte.
[ Szerkesztve ]
LeC kartársnak is egy

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

zoli1982 is megérdemli a pirosat a VGA-ért. Korrekt eladó.
>> Posta csak Telefonos egyeztetéssel lehetséges, azaz fel kell hívnod! 70/545-8070 -- Beszámítani csak személyesen tudok! <<

Sperafico kollégának kérnék 1 piros pontot Ezért az üzletért. [link]

Gyulaszu kollégának kérek egy piros pontot ezért az üzletért: HP Compaq dx2000 MT (Microtower) használt PC eladó.

Helló!
Kérnék egy piros pontot zsoldi80 barátunknak egy IC7 lapért

Sziasztok!
Én sajnos egy fekete pontot szeretnék kérni DJ FLY kollégának ezért az üzletért.
Felajánlottam, hogy beszerzek neki egy érintő felületet, amit el is fogadott.
Mikor megjött a termék, kerestem többször is, de nem válaszol az üzenetekre, pedig már a hirdetést is érvénytelenítette.
Mondjuk nem ez volt neki az első esete...
Üdv:
Attila
A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval...
rossz helyre írtad a feketédet
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Powerp4 -nek nagy piros pontok. Minden rendben zajlott. Gyors, pontos, megbízható!!!

Kérnék egy pirosat Micuir_M tagunknak a gyors korrekt postán kötött üzletünkért.Ajánlom mindenkinek.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

Szeretnék piros pontot kérni Tibe hardveraprós kollegának.
Már másodjára vásárolt tőlem előreutalással (én mindig állom a szavam és ezt nagyon komolyan veszem!!) egy HP Pavilion dv6-3104eg, Intel Core i5-460M, 1×4GB DDR3, 500GB 7200rpm, ATI Mobility Radeon HD 5650 notebook-ot.
Köszönöm szépen a vásárlást!! Tiszteletbeli hardveraprós!

Bocs... Nem sűrűn adok ilyet.
Át lehet helyezni?
A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval...

Szeretnék egy pirosat adni Cut felhasználónak. megvettem az egyik videókártyáját és minden rendben ment.

Nagy piros pont alfa156-nak ezért az üzletért.
Maximálisan korrekt, segítőkész eladó, remek áruval. Csak ajánlani tudom! 

Piros pont [Mars Polaris]-nak,[ezért] az üzletért,korrekt,megbízható vevő,köszönöm a gyors ügyintézést
.

macko20 kollégának is jár a piros, gyors és korrekt volt. Ezt a tápot vette meg tőlem.

enginev3.0 kollégának kérek egy nagy pirosat microSD kártyával kapcsolatban. Teljes mértékben megbízható a kolléga, sürgősen kellett neki a kártya, tegnap küldtem el neki, ma kapta meg és szintén a mai napon utalta el az árát. Ajánlom bárki figyelmébe! 
~i7 Power!~ hirdetéseim: href.hu/x/cxqg megbízhatóság: tinypaste.net/u6qemRyg Pontjaim: href.hu/x/b7xl 30-912-7553 - pü-t hamarabb észreveszem! - TérkéPH: t7.hu/00sb - Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! -
farmat kollégának szintén pirosat kérek matricákkal kapcsolatban! Előreutalás, posta rendben lezajlott, megbízható vevő! 
~i7 Power!~ hirdetéseim: href.hu/x/cxqg megbízhatóság: tinypaste.net/u6qemRyg Pontjaim: href.hu/x/b7xl 30-912-7553 - pü-t hamarabb észreveszem! - TérkéPH: t7.hu/00sb - Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! -

Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is 
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Egy pirosat kérnék Black Dragon-nak, akitől egy G35-öt vásároltam.
[ Szerkesztve ]
(#7333) Black Dragon válasza jer1cho (#7332) üzenetére

J.J. András-nak ezért a billentyűzetért egy hatalmas piros! 
[ Szerkesztve ]
A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Piros pontot kérnék sagesz93 kollégának, ezért az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! 
JR Klub, Miller Klub Törzstag

Szintén!
Korrekt vevő.

Bobrooney kollégának is mehet a piros! Jó vevő 
A táp amit vett.

Üdv!
Mehet a piros ezért: [link]
Neki: --HARDCORE-- !
A hűségidő szépen megfolmazott hitel.

(#7349) devil666666 válasza szucsi19 (#7282) üzenetére

Külön nagy piros jár [szucsi19]nagyon korrekt tagunknak a szuper hozzáállásért egyéb dolgokban is, és ezért a boltért[M700]
Köszönöm!
OK

Kérnék egy nagy FEKETE pontot ezért az üzletért szaba19 kollégának egy abszolút megbízhatatlan hiteltelen ember.
Írta a hirdetésembe, hogy keressem meg van egy ajánlata, amikor már csak az lett volna, hogy a helyet és az időt megbeszéljük, többet onnantól kezdve nem írt, jól beetetett pedig számítottam rá, egy másik jó üzlettől estem el miatta

[ Szerkesztve ]
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///