Sn[4k3] kollegának jár egy piros pont, a gyors és akadásmentes lebonyolítás miatt!
ZTE Blade
[ Szerkesztve ]
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Gsmart S1205>Touch Cruise>Tattoo>i3G>Desire>Milestone
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]

Egy nagyon nagy piros pontot szeretnék kérni BrTH
kollégának, mert betegen képes volt eljönni a találkozási pontra, ahol ezt az üzletet bonyolítottuk le.
EZÚTON IS SZERETNÉK NEKI MIELŐBBI GYÓGYULÁST KÍVÁNNI!!!!
sziku-kovácsoltvas ------>>> ( google )------->>> NÉZZ BE!!! Ha pirosat adok, nem veszem zaklatásnak, ha visszakapom!!

Pirospontot kérek Mozart82 részére, egy SSD meghajtót vettem tőle kb, 1 hónapja előreutalással, minden a megbeszéltek alapján történt, megbízható, jó üzletfél. A hirdetését már nem találom, de a meghajtót csak most tudtam kipróbálni ezért most kérem.

üdv!
kérnék egy pirospontot kobipeti fórumtársnak a szinte tökéletes, már-már pofátlanul olcsó t-mobile g1-ért!
teljesen korrekt és segítökész volt, csak ajánlani tudom!
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

Szeretnék egy nagy piros pontot kérni [zoltan6] kollégának a 4db 4Gb-s FB Dimm memóriáért [szerver ram bazár 2]
Asus Z7S WS,2db 5148 Xeon,FB Dimm 4*4Gb,Chieftec MESH CH-01-B-B-SL ,Enermax 1000w,Asus Gtx 680 DC,OCZ Revodrive 80Gb,Asus Xonar DX/XD/A,Dell Sas,HP 147Gb Sas Drive 2db,2Tb 64M WD Eco Green 2db

Szeretnék egy pirosat kérni Lord Keri kollégának ezért az üzletért! Korrekt vevő, csak ajánlani tudom!!!
Array Technologies Incorporated (1985-2010) :'( Leslie Nielsen (1926-2010) :'( NFSW: SPEED3456
és kérnék solanthugornak is, mert elsö jelentkezése után szinte rögtön átvette a blade-em.
gyors és korrekt volt, öt is csak ajánlani tudom!
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

lizRRR kollégának kérnék egy nagy pirosat ezért a szerény videókártyáért, és amiért megbízható volt, és még az utalás megérkezése előtt postára adta a csomagot, hogy a hétvége előtt megérkezzen! 
2500k 4.4GHz / Lenovo E430.

Kidpepinek adok egy pirosat, ezt vette tőlem, rugalmas, megbízható vevő.

Egy nagy piros pont jár bitporknak a i7 2600k processzor cseréért.
[ Szerkesztve ]
Az a fontos, hogy érezz, szeress, remélj, remegj, élj. Elsősorban ember légy, s csak aztán művész.
remixboy-nak kérnék egy pirosat - lcd monitort vettem Tőle.
[ Szerkesztve ]
(20:48:12) (acer2) megy meg a biznisz? (20:48:25) (westlake) te szoktal meg levegot venni?

Sziasztok!
apevia kollégának kérek Piros pontot.
VGA biznisz történt ismét.
Minden rendben ment.
pepe78 felhasználónak 145 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Piros pont jár Birdiee kollégának a telefon üzletért.
[ Szerkesztve ]

Haliho!
Piros pont mehet nekik:
technoboy_ -nak aki innen megvette a kijelzőt.
és
NathanQuest-nek, aki innen megvette a töltőt.

Üdv.
Piros pontot kérek
Pepe78 kollégának Videokártyát vásárolt tőlem minden rendben volt , 
EVGA 680FTW + 4GB !!! EVGA Forever !!! EVGA Z77 FTW

kére egy pirosat kromatika-nak , ezért az üzletér.
Call of Duty!!!

Nagy piros pont Warhead100-nak ezért az üzletért!
Csere volt.
Korrekt, megbízható!
Ilyenek kellenének ide!!!
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo 4ever freedom!
mycoola fórumtársunknak egy
-ot szeretnék kérni a korrekt üzletért.
Köszönöm
DEFY mini volt az üzlet tárgya.
Egy másik pirospontot pediglen
ssppiikkee fórumtársunknak egy
-ot szeretnék kérni a korrekt üzletért.
Köszönöm
DEFY volt az üzlet tárgya.
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem. 06704075344 "A kisdobos ott segít ahol tud"

Nagy piros pötty L@co kollégának mert komoly vásárló nem csak hitegeti az embert mint sokan mások.
Jött látott és vásárolt egy ilyet.

birdiee

Egy hatalmas piros pont norbee2244 eladónak a ZTE Blade hátlapért és a korrekt bonyolításért.
Köszönöm 

Szeretnék egy nagy piros pontot adni [petyametyo] felhasználónak ezért az üzletért:[htc]. Mindenkinek bátran ajánlom, korrekt, barátságos és a kapott termék teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak. Még1x köszönöm szépen!
Laptop RAMért és gyorsaségért, pontosságért és korrektségért nagy pirospont kaksimaksi2 kollegának!
HTC TITAN 16GB / Telenor OneTouch S White \ XBOX LIVE: Stratus LX || Privátban, ha 1 napon bellül nem válaszolnék, akkor keress telefonon!

vibjunior kollégának kérnék egy pirosat a szerverházért Megbízható, gyors volt mint mindig.

Viszont kérnék piros pontot tocso83 fórum társnak. Minden rendben ment, gyors, pontos, rugalmas volt. Találkozással együtt alig pár óra alatt boltoltunk 
Hirdetéseim: http://tinyurl.com/27y2oap

Ashram kollégának kéreti bevésetni egy pirospont, CRT monitort vásároltam tőle. Külön köszönet a türelméért amit Bruce Willis irányába tanúsított 
Füge

A fantom82 ennek a stuffnak a full korrekt utánvételes postázásával nálam piros pontot érdemel. Javaslok neki egy pirosat a fórumon is. 
Hmm...

sz.zs.-nek egy pirosat kérnékezért a vételért!
Piros pötty pedozs Úrnak, Xbox headset-et vettem tőle.
Xbox ONE---->The next Generation of Xbox

Darthforce92 részére kérek egy pirosat. Korrekt üzletfél, ajánlom!
[link]
Semper Fi