Pirospontot kérnék kymera részére, egy ilyen üzletért: [link], egy cpu-t vettem tőle.
Korrekt volt, és gyors. 
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]

Pirosat medve74-nek, használja egészséggel a kulcsot 

Fi:zi'k-nek egy piros pontot egy Superlux 381F IEM-ért.
realpopek kollégának kérnék egy piros pontot Üzlet: 3db Ice Watch órát rendelt tőlem!
Köszönöm a bizalmat! remek partner!

Üdv. Juki Megbízhatósági index: http://logout.hu/blog/juki/index.html

Szeretnék kérni egy nagy pirosat rx7tomy mert nagyon korrekt volt!

Megy a pirospont zsolesz010 kollégának ezért. Gyors, megbízható, korrekt partner.

Piros pöttyöt érdemel imisz PH kolléga. Igazán ajánlott felhasználó. A Corsair Kitt-et vásárolta tőlem..

[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
Egy
-ot érdemel adamcucc PH tagunk.. A legtürelmesebb embert ismerhettem meg... A Corsair 700D házat vásárolta meg..

C:\Privátot előbb észreveszem!...

Ezért az üzletért szeretnék pirosat kérni Joci93 számára. Korrekt csomagolás, és gyors postázás volt a részéről.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
Viszont pirosat kérnék tarti19 fórumtársnak a korrekt üzletért.
Egy Superlux fejhallgatót vett tőlem, minden rendben volt.
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄
Viszont pirosat kérnék brekkhun fórumtársnak a korrekt üzletért.
Egy Superlux fülhallgatót vett tőlem, minden rendben volt.
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

Ez a hirdetés [link]
[ Szerkesztve ]

Dimitrov kolléga is megérdemli a dicséretet, korrekt vevő.
A hisztéria olyan betegség amit csak nők kaphatnak el, de férfiak halnak bele..

Megkérnék egy piros pontot HUNPSP aki előre utalt és türelemmel megvárta ezt a terméket: Samsung Syncmaster 2032BW.Nem variált,állta a szavát,megbízható,jó vásárló!
Pirosat neki!
[ Szerkesztve ]
Tanítványodként hagytalak ott,s most én vagyok a mester...

Üdv!
Smithh kollégának kérnék egy piros pontot a korrekt és gyors üzletért, megbízható, megérte előre utalni. 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP

shteer-nek szeretnék kérni egy piros pontot, korrekt eladó.
Sikeres és korrekt üzlet=Pozitív értékelés Blocks.hu nyereményjáték: http://blocks.hu/index.php?inviter=66955

Kérek egy piros pontot Leonel kollégának! Az üzlet tárgya egy Blu-ray olvasós dvd író volt. 
[ Szerkesztve ]

fi:zi'k-nek mehet a piros a nagyszerű fülesért 
Viszont pirosat kérnék WiZARD fórumtársnak a korrekt üzletért.
Egy Superlux fejhallgatót vett tőlem, minden rendben volt.

Piros pont tommjee-nek ezért. (utánvétes volt)

Sony Xperia S CM10-216

Sziasztok!
Szeretnék egy piros pontos kérni seaofcalm fórumtársnak ezért az üzletért! Minden rendben ment! köszönöm
Legendd érdemel egy piros pontot. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt vásárló 
EZT vette tőlem.
...

Pirospont gefffry kollégának az i900 8gb omnia vásárért.
Gerincosztás alatt sokan nem voltak jelen...
Válaszként én is maximálisan pozitívat tudok mondani mrbig25-ről, kiváló kapcsolattartó, a termék pedig a leírásnak megfelelő, hibátlan. Kérném azt a szép nagy piros pöttyöt 
[ Szerkesztve ]
Alea iacta est! Sokszor nem azért lépek be, hogy PÜ-t olvassak, hanem hogy cikkeket szerkesszek!! Ha a hülyeség hajtaná a biciklimet, kontrázva mennék fel a Himalájára!
(#4041) EczkE válasza huntermati (#4040) üzenetére
Viszont kérnék huntermati kollégának a pirosat, a kártya hibátlanul megy! 
Korrekt, gyors. 
Vótmá! || Eladó játékok (Steam, lemezes) és könyvek! http://href.hu/x/h3kj

Egy piros pontot kérek LeC kollégának, akitől egy kiváló, bontatlan Kingston 1GB 667MHz DDR2 memóriát szereztem beszámítással! 
Z.

Kérnék egy pirosat kicsiguszti-nak. Ezt a Blu Ray combot- vette. Korrekt-megbízható! 
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban

franc0-nak kérnék piros pontot, minden rendben zajlott, korrekt eladó 
külön hirdetés nem volt, de innen vettem meg az ultrabay caddy-t
(#4046) dubplate89 válasza Peetr86 (#3958) üzenetére

audi100td-nek kérek egy pirosat, korrekt vevő, a HDD caddy új tulajdonosa 

pirospont jár az alábbi ph-usereknek:
és
ügyekért, mindketten korrektek, gyorsak, rugalmasan intézték a dolgot, ezúton is köszönet érte! 
[ Szerkesztve ]
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''